evlatlık olmak

Teyzenizin böyle bir gerçegi annenizden saklaması çok üzücü.. anneniz bunu öğrenince ilk defa duydum mu dedi? Fenalaşmadı mı ağlamadı mı ne biliym yani.. neyse ben uzatmayayım. Allah yardımcınız olsun

Yani bir nevi teyzeniz babanızın annenizi aldattığını biliyor, çocuğu olduğunuda biliyor ama annenizden ( oz kardeşinden) saklayıp çocuğu alıyor. Kafam çok karıştı. Film gibi..

Yani bir nevi teyzeniz babanızın annenizi aldattığını biliyor, çocuğu olduğunuda biliyor ama annenizden ( oz kardeşinden) saklayıp çocuğu alıyor. Kafam çok karıştı. Film gibi..

Film olsa, evlilik dışı çocuk annenin adına nüfusuna kaydediliyordu yakın zamana kadar derdik, erkek kardeşin kimliği annesi üstünde olur ama yasal olarak? teyzeye verilmiş sonra.

Durum anlatıldığı gibiyse bile bu sefer babanız maddi durumu yerinde olmayan biriyle yasak ilişki yaşayıp öz çocuğunu da başkasına vermiş oluyor, o ihbar edene hayatı zehir etmek yerine kendi yaptıklarının unutulması için dillendirmemesi daha iyi olur. Durumu iyi olmamak da olaylarınızda ölçütse sizden vazgeçen biyolojik annenizin yaptığı aynı şeyi yapmış oluyor. O yüzden kimsenin kimseden kolayca vazgeçtiği yok. Olayı şahsi algılamayın, fakirlik yüzünden zamanın birinde çocuklar el değiştirmiş işte. Ne olduysa yoksulluktan olmuş. Belki 18 sene çocuk tedavisi görmek bellerini bükmüştür.

Ama biyolojik annenize taşıyıcı anne muamelesi yapılmışsa taşlar yerine oturuyor.

peki annende uğurun babandan olduğunu yenı ogrendın dıyorsun....

annen uğuru kımın cocugu olarak bılmıs pekı teysenn cocugu olmuyorsa?

Babaniz sizi yasal evliliginde gosterdikten sonra bile diger kadinla iliskisini kesmemis ki 2.cocuk olmus.
O kadindan neden sizin pesinize dusmedi o zaman?
Eger size bunu yazan kisinin diger kadinla baglantisi var ise ve oz anneniz ariyorsa ayni sekilde ugura da ulasmak istemesi beklenir. Birisi sadece babaniza dusmanlik olsun diye yapsa bile sizle sınirli tutmaz bence.
Olay patlak verdiginde babanizin ugur konusundaki gamsizligi da tuhaf...
Keza enistenin konuda gecmeyip babaniza surekli konusulmasi, yani teyzenizin biliyormus da annenizden saklamis gibi gozukmesi ilginc.
Ayrica kardesiniz ve babaniza benzememeniz cocukluktaki suphelerinizin dogrulandigina dair kanit degil, aksine tezinizi yanlislayan birsey.
Bir de 5yasindaki cocuk nasil evlat edindigini hatirlamaz, onu gectim 6yasinda iken teyzesinin hamile olmadigini gormez bilmez vs. Yillar sonra anlamlandirip kendinizden ziyade ugur icin suphelenmeniz beklenirdi...
Fake demiyorum, kusura bakmayin ama konuyu oturtamiyorum.
Her kosulda zor gunler yasadiginiz asikar, dilerim bundan sonra iyi olursunuz...

En gec 3 aylikken evlatlik verilmissin, oz annenle babanin iliskisinden 1 yas kucuk bir kardesin olduguna gore.
Bu durumda neden hic bebeklik fotografin olmadigini anlayamadim.
Oz annenin nerede oldugunu biliyor musun peki su an?

şu yazdıklarınıza öyle üzüldüm ki
boğazım düğüm düğüm oldu
öyle insanlarla anne-baba da olsa görüşmeyin zaten
Allah'a şükür mutlu bir evliliğiniz var, iyi insanlarla karşılaşmışsınız
umarım kızkardeşiniz de sizin kadar şanslıdır...

pozitif-negatiflikten nasıl çıkacak? eşimin de benim de kan grubumuz pozitif,ikiz çocuklarımız var birisinin A pozitifken diğerinin A negatif mesela.

konuya gelecek olursam konu sahibi zaten aileni hiçbir şekilde bıakmayacağaını tahmin ediyordum,sadece gerçekleri öğrenmiş oldun canım en azından şüphelerinin doğru olduğunu anladın.ama o yüce gönüllü insanlar zaten senin gerçek anne-baban bence,ille de genlerini aktarmış olmalarına gerek yok.

kizkardesimi onlara birakmadim zaten su an benimle yanimizda kaliyor calis hayatini kur diyorum elimden geleni yapiyorum İnşallah onunda güzel bir yuvasi olur Esim de sağolsun hic pişman etmedi beni Allah onlardan razi olsun

kizkardesimi onlara birakmadim zaten su an benimle yanimizda kaliyor calis hayatini kur diyorum elimden geleni yapiyorum İnşallah onunda güzel bir yuvasi olur Esim de sağolsun hic pişman etmedi beni Allah onlardan razi olsun

size de eşinize de canı gönülden bravo!
aman dilinizi ısırın, totonuzu kaşıyın nazar değmesin

pozitif-negatiflikten nasıl çıkacak? eşimin de benim de kan grubumuz pozitif,ikiz çocuklarımız var birisinin A pozitifken diğerinin A negatif mesela.

anne ve babanın ikisi de pozitiften çocuk pozitif veya negatif olabilir.
ama ikisi de negatifse çocuk pozitif olamaz.
umarım anlaşılmıştır.

sanırım yanlış anlattım ben ama teyzem de çocuğun babamla alakası oldgunu bilmiyor bu yeni açığa çıkan bir şey annem de teyzem de sadece ikimizin kardeş olduğunu biliyor. Annem bunu duyunca üzüldü tabi ama onun için şu an mühim olan şuydu benim öğrenince evi terk etme ihtimalim ki babam zaten 3 yıl önce de buna benzer bir olayla yani aldatılma olayıyla evden ayrıldığı için biz hiç oraya takılmadik bile sadece üzülüp geçtik çünkü olan olmuş bitmiş yıllar geçmiş elimizden bir şey gelmez

bana şimdilik anlatılanlar bunlar benim için taşlar o kişi ortaya çıkınca daha çok açığa çıkacak evet bende babamı haklı bulmuyorum fakat ben biyolojik annenin zaten farklı bir hayat tarzı olduğunu söylemiştim taşıyıcı annelik yok canım olayda

peki annende uğurun babandan olduğunu yenı ogrendın dıyorsun....

annen uğuru kımın cocugu olarak bılmıs pekı teysenn cocugu olmuyorsa?
uğuru da o kadının çocuğu sanıyorlar işte kadının zaten yolu yol zaten kimse geçmişten oraya takılmamiş uğurun babamdan olduğunu o zaman bilen tek şahıslar babam ve o kadın

kadın zaten başka yaşam tarzı benimsemis bir kadın bizim peşimize düşügünü sanmıyorum. Düşmez o başka işlerle meşguldür eminim. Sürekli babamla konuşulur ve ben hephep bunu babamın yaş manasında büyüklüğüne verirdim dün teyzem de bana ilk defa bunu öğrendiğini söyledi çünkü. Ben zaten 5 yaşında evvlat edinilmedim 9 aylık aylık ken almış annem beni ben sadece bütün fotoğraflarım 5 li yaşımdan sonra dedim dikkat ederseniz ve uğurla aramda 1 yaş var ben 1 yaş büyüğüm

En gec 3 aylikken evlatlik verilmissin, oz annenle babanin iliskisinden 1 yas kucuk bir kardesin olduguna gore.
Bu durumda neden hic bebeklik fotografin olmadigini anlayamadim.
Oz annenin nerede oldugunu biliyor musun peki su an?
dokuz aylıkmişim öyle dediler, evet ona bende anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…