evlatlık olmak

Yanlis anlamayin ama ben bu konuya hic inanamadim. Aklima breakingbadd geldi nedense?

Valla ne zaman böyle bir konu görsem benim de aklıma breakingbadd mi? sorusu geliyor. Testere gibi mübarek.

Benim de aklima gelen o oldu ne yalan soyliyim :) ama o bu kadar mantik hatasi yapmazdi ya :))

nasıl bir etki bıraktıysa hepimizde...
o da evlatlıktı bu arada. kurgusuna göre tabi

Biri özet geçebilir mi nerden anladınız fake olduğunu teyze mevzusu falan geçmiş ama ben uyanamadım sanırım hiç bir halt anlamıyorum

Yapmayın Allah aşkına ya diğer konularınıza baktım daha birkaç gün önce çok alakasız şeyler yazmışsınız bir insan bariz evlatlık olduğundan şüpheleniyorsa konu olarak önce onu yazar yani eften püften konular açmaz bu daha önemli çünkü. Ayrıca yok ben kızılım, yok küçüklük fotoğrafım yok yok şöyle böyle eğer öyle olsa mutlaka birinden duyardınız ya da neden direkt gidip bana kuzenim evlatlıksın dedi açıklama bekliyorum demiyorsunuz. Benim erkek kardeşim de ailede kimseye benzemez ne anne ne babama hele bizim alakamız yoktur ve küçüklük resmi de çok az çünkü eski makinelerde yanıyordu resimler bir sürü resmi film yandığı için gitmiş. Ben de kızdırırdım onu sen kimseye benzemiyorsun resmin bile yok evlatlıksın diye ama eve ana kucağında geldiği günü dün gibi hatırlarım öyle birşeye imkan yok ve çocuklar kaç soy öncesindeki kişiye bile çekebiliyorlar bence uydurduğunuz bir hikaye kusura bakmayın da hiç inandırıcı gelmedi. Madem şüpheniz var alın annenizden ya da babanızdan saç örneği gidin dna testi yaptırın ama dediklerinizle bu sonuca varmak mantıksız.

oo bb gelmiş hoş gelmiş...nerelerdeydin iki gözüm bayadır dizi özeti izlemiyorduk..baban norveçte olabilir mi

bende bu durumu yaşayan biri olarak evladınıza bunu hiç söylememenizi ve nekadar saklıyosanız okadar saklamanızı tavsiye ediyorum ben bana söylenmesini istemezdim sevgim hiç azalmadı hiçbirşey değişmedi sadece benim bunu öğrendiğimi bilen yakınlar artık iyice aleni bunu konuşmaya başlamışlardı ve bu beni çok üzüyodu oyüzden gizli kalmasından yanayım ne yapıyorsanız yapın ama saklayın üzmeyin onu sevecektir sizi bilse bile ama iç dünyası çok karışacaktır kıymayın...

Mont3Carlo beni maziye götürdün faydası olurmu bilmem ama aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu bilmek belki seni rahatlatır.ben çok küçükken kuzenlerimde bana sen evlatlıksın derdi yengelerim seni ağlatmak için öyle söylüyolar aldırma derdi birgün dersanede arkadaşım sana birşey söylicem dedi sizin mahallede bir kadın var o anneme senin evlatlık olduğunu söylemiş bilmen gerekir diye düşündüm dedi.o an hissettiklerimi unutamıyorum kocaman bir boşluk eve geldim yemekte sordum ve annem hiç ikiletmeden anlattı herşeyi babam sinirlendi kalktı o komşuya gitmeye kalktı annem zor durdurdu.benim aslında öz babam dayım ve yengemmiş okadar üzüldüm ki kendilerini dayı olarak bile sevmeyen ben anne baba olduğunu öğrendiğimde şok oldum ben tek birşey için üzüldüm neden gerçek anne babam değiller sanki diye çünkü okadar çok büyük bir sevgi varki aramızda herkes çok şaşırırdı demekki bunun için şaşırıyolarmış şimdi anlıyorum.sevgimde saygımda hiç azalmadı annem ben 4 yaşından beri yürüyemiyo ve bu eylülde onu kaybettim kalp krizinden kollarımda vefat etti ve ben o ana kadar hep onun mutlu olması için çabaladım şimdi yokluğu derin bir yara şimdi evliyim ve bir çocuğum olacak bende kısmetse bir anne olucam ve onun gibi bir anne olucam.sana tavsiyem kulağını herkese tıka çünkü bundan sonra herkes senin üzülmeni hiç düşünmeden patavatsızca konuşacak duyma ve sıkı sıkı sarıl annene nefes

biri gercekten evlatlik olsa gelse suraya konu acsa sizin yuzunuzden tinlamiycaz...
konu sahibi yuzune bi astar cekip gelsin aciklama yapsin

Üşenmedim gittim breakingbadd üyeye baktım ve şok oldum kimse çakmamış çok cool biri gibi baya bi takılmış höhhh yani millet şizofren olmuş pclere düşmüş

Biri özet geçebilir mi nerden anladınız fake olduğunu teyze mevzusu falan geçmiş ama ben uyanamadım sanırım hiç bir halt anlamıyorum

al bendende okadar,
hiçbişe anlamadım ya

Bir sürü oturmayan şey var şunu söyleyeyim mesela, babası bunu bir kadından evlatlık almış, sonra bu kadından çocuğu olmuş onu da teyzesine vermiş. Teyzesinde ki çocukla yani kardeşi ile arasında 1 yaş var, konu sahibi 9 aylıkken verilmiş. Yani biolojik annesi konu sahibinin babasından hamile iken, çünkü kardeşimle aramızda 1 yaş var diyor, arkadaşlarda diyor ki neden kendi öz çocuğunu kendisi almamış, seni almış ve onu teyzene evlatlık vermiş...

haklısınız.. söyledikten sonra zindandaki çoğu düşünce, olay, hikaye de gün ışığına çıkar.. konuşulmayan şeyler konuşulur... üzülünür tabi...

Karısından değil de evlatlık aldığı kadından mı çocuğu olmuş

6 . Sayfaya kadar okudum sonra son sayfaya gectim Allah'tan gecmisim fake ymis konu. Zaman oldurmedik en azindan
Konu sahibiii nasil odeycen bu kadar insanin hakkini

evet teyzesinin de çocuğu olmuyormuş ondan olan çocuğu da teyzesine vermiş.
Kedi mi bu kadın acaba doğurup doğurup atıyor

Ben çocuğumu gözümden sakınıyorum işten eve gittiğim zaman kimse benden alamıyor korkumdan, özlüyorum veremiyorum kimseye... Buraya bir ergen gelmiş milletin duygularını sömürüyor, benzer olay yaşayanların acılarını depreştirip üzüyor hay Allahım ya. Çocuk öyle kolay doğup evlatlık verilmiyor lahana bebek

Birde diyor ki 6 yaşıma kadar hiç fotom yok konuyu ilk böyle anlattı, madem 9 aylıkken verildin neden hiç çekmemişler ki

Üşenmedim gittim breakingbadd üyeye baktım ve şok oldum kimse çakmamış çok cool biri gibi baya bi takılmış höhhh yani millet şizofren olmuş pclere düşmüş
Ara sıra duyuyorum bu nicki ben de bakacağım şimdi merak ettim. Baya zeki olmalı Ama zekasını gereksiz şeylere harcamış. İnsanları kandırmak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…