- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
Yani bu durumda mantikli olan babasinin kendi oglunu almasi ve konu sahibinin teyzeye verilmesiydi.
Adam kendi oz cocugu olacakken niye diger cocugu secer ki.
Kusura bakma ama bana cok iyi senaryo yazan bir uyeyi hatirlattin.
Fake diye itham etmek istemem ama ya baban seni hala kandiriyor ya da sen bizi kandiriyorsun.
Bu taslar oturmuyor yerlerine.
Yanlis anlamayin ama ben bu konuya hic inanamadim. Aklima breakingbadd geldi nedense?
Valla ne zaman böyle bir konu görsem benim de aklıma breakingbadd mi? sorusu geliyor. Testere gibi mübarek.
Benim de aklima gelen o oldu ne yalan soyliyim :) ama o bu kadar mantik hatasi yapmazdi ya :))
Yanlis anlamayin ama ben bu konuya hic inanamadim. Aklima breakingbadd geldi nedense?
saftirik gibi 19 sayfayıda okudum konunun fake olma ihtimali varmış.eğer fake konuysa ömrümden 15 dakikamı çaldın konu sahibi helal etmiyorum
al bendende okadar,Biri özet geçebilir mi nerden anladınız fake olduğunu teyze mevzusu falan geçmiş ama ben uyanamadım sanırım hiç bir halt anlamıyorum
bende bu durumu yaşayan biri olarak evladınıza bunu hiç söylememenizi ve nekadar saklıyosanız okadar saklamanızı tavsiye ediyorum ben bana söylenmesini istemezdim sevgim hiç azalmadı hiçbirşey değişmedi sadece benim bunu öğrendiğimi bilen yakınlar artık iyice aleni bunu konuşmaya başlamışlardı ve bu beni çok üzüyodu oyüzden gizli kalmasından yanayım ne yapıyorsanız yapın ama saklayın üzmeyin onu sevecektir sizi bilse bile ama iç dünyası çok karışacaktır kıymayın...Ağlayarak okudum konuyu...
6 aylık olmak üzere olan kızıma da bir gün biri çıkıp bu şekilde söyler mi diye korkuyorum.
O yüzden bazen bizden duysun bilip büyüsün diyorum bazen de hayır söylemeyelim zamana bırakalım bakalım neler yaşayacağız diyorum..
İşin ilginci kızım bana ve eşime o kadar benziyor ki... Bilmeyenlerin şüphelenme ihtimali yok. Fakat bilen de çok. Bilinir tabi böyle şeyler.. Asla sır olarak kalmıyor..
İçimdeki tek teselli kızım bir gün öğrenirse eğer beni de eşimi de anne baba olarak hep seveceğini düşünüyorum. Onu ben doğurmadım evet, 3 günlüktü kucağıma alıp evimize getirdiğimizde, öyle bir sevgi öyle bir bağ var ki ona karşı bende ve eşimde kızımı benim doğurmadığıma inanamıyorum bile... O benim kızım, kızımız...
Onu hep sen bizim mucizemiz ve en güzel hediyemizsin diye seviyorum. Ben bunları söylerken o gülücükler atıyor...
Diğer konu ise...
Benim KV de evlat edinilmiş. 4 yaşındaymış. Annesi vefat ettiği için babası tarafından evlatlık verilmiş. Kv şu anda 62 yaşında ve o günü hatırlıyor.. Yeni anne babasıyla gidişini hatırlıyor.. Birkaç yıl önce de gerçek kardeşleri tarafından aranıp bulundu zaten. Biyolojik babası ölmek üzereyken arattırmış. Helalleşmişler.. Yıllar sonra kardeşleri oldu kayınvalidemin..
Eğer siz evlat edinilmişseniz ve 4-5 yaşlarındayken olduysa hatırlamanız gerekir..
Lütfen seni büyüten anne ve babanı üzme..
Onların gözünden baktığımda ben kızım böyle bir şeyi duyduğunda şunu isterdim kızımdan:
Birincisi
Ona evlat edinildiğini söyleyen kişilere;
Olabilir fakat beni annemi ve babamı seviyorum bunu bana söylemeniz bir şeyi değiştirmez. Bana böyle bir konu açmayın demen..
İkincisi ise anne ve babanla onları bir şeyin değişmeyeceğine ikna ederek gerçeği anlatmalarını sağlaman..
Öpüyorum seni güzel yüreğinden..
Sevgiyle ve iyiliklerle kal..
Üşenmedim gittimbreakingbadd üyeye baktım ve şok oldum kimse çakmamış çok cool biri gibi baya bi takılmış höhhh yani millet şizofren olmuş pclere düşmüş
Biri özet geçebilir mi nerden anladınız fake olduğunu teyze mevzusu falan geçmiş ama ben uyanamadım sanırım hiç bir halt anlamıyorum
al bendende okadar,
hiçbişe anlamadım ya
bende bu durumu yaşayan biri olarak evladınıza bunu hiç söylememenizi ve nekadar saklıyosanız okadar saklamanızı tavsiye ediyorum ben bana söylenmesini istemezdim sevgim hiç azalmadı hiçbirşey değişmedi sadece benim bunu öğrendiğimi bilen yakınlar artık iyice aleni bunu konuşmaya başlamışlardı ve bu beni çok üzüyodu oyüzden gizli kalmasından yanayım ne yapıyorsanız yapın ama saklayın üzmeyin onu sevecektir sizi bilse bile ama iç dünyası çok karışacaktır kıymayın...
Karısından değil de evlatlık aldığı kadından mı çocuğu olmuşBir sürü oturmayan şey var şunu söyleyeyim mesela, babası bunu bir kadından evlatlık almış, sonra bu kadından çocuğu olmuş onu da teyzesine vermiş. Teyzesinde ki çocukla yani kardeşi ile arasında 1 yaş var, konu sahibi 9 aylıkken verilmiş. Yani biolojik annesi konu sahibinin babasından hamile iken, çünkü kardeşimle aramızda 1 yaş var diyor, arkadaşlarda diyor ki neden kendi öz çocuğunu kendisi almamış, seni almış ve onu teyzene evlatlık vermiş...
Karısından değil de evlatlık aldığı kadından mı çocuğu olmuş
Kedi mi bu kadın acaba doğurup doğurup atıyorevetteyzesinin de çocuğu olmuyormuş ondan olan çocuğu da teyzesine vermiş.
Kedi mi bu kadın acaba doğurup doğurup atıyor
Ben çocuğumu gözümden sakınıyorum işten eve gittiğim zaman kimse benden alamıyor korkumdan, özlüyorum veremiyorum kimseye... Buraya bir ergen gelmiş milletin duygularını sömürüyor, benzer olay yaşayanların acılarını depreştirip üzüyor hay Allahım ya. Çocuk öyle kolay doğup evlatlık verilmiyor lahana bebek
Ara sıra duyuyorum bu nicki ben de bakacağım şimdi merak ettim. Baya zeki olmalıÜşenmedim gittimbreakingbadd üyeye baktım ve şok oldum kimse çakmamış çok cool biri gibi baya bi takılmış höhhh yani millet şizofren olmuş pclere düşmüş