evlatlık olmak

DNA testini kabul etmezler böyle birşeyde eğer şüphelerin varsa üstüne git elbett gerçek ortaya çıkar :/

evet monte açıklama bekliyoruz neden taslar oturmuyor yerıne.?

şöyle bir alakası olabilir.
Anne ve babanın kan grupları 0 sa çocuklar da 0 olmak zorundadır.
AB ise her ikisi de, çocuklar 0 olamaz mesela.
pozitif negatiflikten de bişeyler çıkarılabilir.
onun için sordum.......
konu çözülmüş ama yanlış bilgilendirme olmaması açısından yazıyorum hangi kan grubundan hangi kan grubuna ait bebek olur bilmiyorum araştırmadım ama annem A+ babam B+ benim kan grubum B- ilk öğrendiğimde yanlış baktılar falan diye düşünmüştüm ama her insanda hem pozitif hem negatif rh grubu bulunurmuş çok nadir olmakla birlikte bir ebeveynin döllenme sırasında bir genin baskın veya çekinik olması durumunda nadir olmakla birlikle pozitif anne babadan negatif çocuk olma olasılığı herzaman var. Başta şaka yolu takıldım hayırdır bir durum mu var diye bizimkilere ama baktım ki babannemin kopyasıyım,doğum hikayemi herkes aynı anlatıyor,sürüyle fotoğraf var bebekliğime ait dedim tamam kan grubumu öğrendiğimde ergenlik çağındaydım o sıralar babamla da aram bozuktu araştırmadan etmeden bayaa hayal kurmuştum gerçek ailem başkası olsa bide zengin olsalar,babamdan da kurtulsam zengin olsam diye ama sadece nadir tıp örneklerinden biriymişim işte :KK48:

konu çözülmüş ama yanlış bilgilendirme olmaması açısından yazıyorum hangi kan grubundan hangi kan grubuna ait bebek olur bilmiyorum araştırmadım ama annem A+ babam B+ benim kan grubum B- ilk öğrendiğimde yanlış baktılar falan diye düşünmüştüm ama her insanda hem pozitif hem negatif rh grubu bulunurmuş çok nadir olmakla birlikte bir ebeveynin döllenme sırasında bir genin baskın veya çekinik olması durumunda nadir olmakla birlikle pozitif anne babadan negatif çocuk olma olasılığı herzaman var. Başta şaka yolu takıldım hayırdır bir durum mu var diye bizimkilere ama baktım ki babannemin kopyasıyım,doğum hikayemi herkes aynı anlatıyor,sürüyle fotoğraf var bebekliğime ait dedim tamam kan grubumu öğrendiğimde ergenlik çağındaydım o sıralar babamla da aram bozuktu araştırmadan etmeden bayaa hayal kurmuştum gerçek ailem başkası olsa bide zengin olsalar,babamdan da kurtulsam zengin olsam diye ama sadece nadir tıp örneklerinden biriymişim işte :KK48:

abimde tamamen aynı durumda. annem a+ babam b+ abim b- bizde çok şaşırmıştık doktor olabilir dedi. taaa sonradan öğrendik ki babamın dayısı mı ne b-

çok zor bulunan kan grubu dikkat edin :KK14:

Belki konu sahibi de babanin o kadindan cocugudur? Baba soyleyemiyodur kizina belki? Adamin kadinla iliskisi vardi once kiz oldu kizi kendine aldi evlatlik diye esi de anlamasin yasak iliskisini istedi, bi cocuk daha olunca bunu da teyzeye verdirtti bir sekilde?

Adam oglu da kendinden uzakta olmasin kizi da kendinden uzakta olmasin hem de aldattigi da ortaya cikmasin istemistir?

Yalniz teyze de enistesinin aldatmasi sonucu dunyaya gelen cocugu buyutmus cok aci degil mi?

Bu baba ortaligi cok karistirmis aslinda

saftirik gibi 19 sayfayıda okudum konunun fake olma ihtimali varmış.eğer fake konuysa ömrümden 15 dakikamı çaldın konu sahibi helal etmiyorum :KK14:

abimde tamamen aynı durumda. annem a+ babam b+ abim b- bizde çok şaşırmıştık doktor olabilir dedi. taaa sonradan öğrendik ki babamın dayısı mı ne b-

çok zor bulunan kan grubu dikkat edin :KK14:
bilmiyordum haklıymışsınız AB- kan grubundan sonra en zor bulunan kan grubu B- miş. Yandık desenize Allah kaza bela hastalık vermez inşallah

bilmiyordum haklıymışsınız AB- kan grubundan sonra en zor bulunan kan grubu B- miş. Yandık desenize Allah kaza bela hastalık vermez inşallah

evet en zor bulunan 2. kan grubu.
abim erzurum da okuyordu, hastanede bi çocugun b- kana ihtiyacı varmış bütün üniversiteyi kan bankalarını etrafı aramışlar taramışlar bulamamışlar
en son abimin kulağına gitmiş bi tek onda bulabilmişler ondan almışlar kan

bende adanadayım arkadaşımın annesi ameliyat oldu b- kana ihtiyaç duydular her yeri aradık taradık yok en son abim geldi erzurumdan o verdi kan.

neyseki abim ihtiyaç duymadı şimdiye kadar kana, Allah ihtiyaç duyurmasın size de inşallah

Ama tebrik ederim.bir konu vardi bir ogretmen ogrenciyle ask yasamis birlikte olmus falan.epeyde senaryo saglamdi.inanmistim.ama fake cikti tabi.o konu gibi senaryosu saglam ama gerceklik payi yok.

Pozitif kan grublarindan negatif kan gruplu cocuklar olabilir ki zaten.
milyonda birlik ornek degil yani.

butun bunlari ogrendikten sonra sen ne hissediyorsun peki ?
su an olyin sicakligi var sende, ama duygularin deyisebilir zamanla dikkat et.
konusabilecegin birilerini bul ve rahatla oyle bir sey olursa.
sadece garip hissediyorum onun dışında anneme karsi hislerimde hicbir degisiklik yok hatta daha cok seviyorum

Yaaa bende ilk inandim, cünkü var böyle seyler... Sonra inanmadim, cünkü bugüne kadar cözülmeyen olay buraya konu acilinca pat diye itiraflar geldi... Sonra yine inandim, anneye burayi okutmus oda tutusmus, babayi aramis, itiraf edilmis, hadi olabilir... Ama simdi yine kafam karisti:KK64: Siz 9 aylik alinmisiniz, kardesinizle 1 yas var aranizda, eee o zaman öz annenizle babaniz zaten iliski yasiyormus ve siz evlatlik verilirken babanizin öz evladini tasiyormis... Peki o zaman babaniz neden bikac ay daha bekleyip sizi teyzenize, öz oglunuda kendine evlatlik diye almamis? Ayyy iyice kafam karisti... Birileri yalan konusuyor ama kim...:KK14:

Bu ne ya kafam allak bullak olduu:KK57:

E seni 9 aylıkken aldılarsa o zaman kadın zaten babandan 6 aylık hamileymiş?
Yani babanla kadının sizin evlatlık olaylarınızdan önce tanışmışlıkları ve ilişkileri varmış.

Yani bu durumda mantikli olan babasinin kendi oglunu almasi ve konu sahibinin teyzeye verilmesiydi.
Adam kendi oz cocugu olacakken niye diger cocugu secer ki.
Kusura bakma ama bana cok iyi senaryo yazan bir uyeyi hatirlattin.
Fake diye itham etmek istemem ama ya baban seni hala kandiriyor ya da sen bizi kandiriyorsun.
Bu taslar oturmuyor yerlerine.

Katılıyorum tüm konuyu okuyunca bana da biraz garip geldi.
Annesinin ve teyzesinin olayı öğrendikleri andaki tepkileri de garip.
Normal bir anne ortalığı yıkar ağlar, normal bi teyze de ben yıllarca bir ihanetin çocuğunu mu büyüttüm diye dövünür. Aile karışır yani. Konu sahibinin ailesi biraz Americanvari tepkiler vermiş :)

Ohh be birileri daha benim gbi hissetmiş. Inandırıcılıktan çok uzak gelmişti bana konu. Yollu bir öz anne, çapkın bir baba, bir kuzen kardeş..
dusunceleriniizi anliyor ve saygi duyuyorum cunki ben bile cogu zaman bazi konulara inanamiyorum. Hepimizin ailesi yasami kulturu takdir edersiniz ki farkli ayni sekilde tepkileride. Size su konuda gak veriyorum ki olayda saklanan cok sey var benim kafamda da oturmayan taslar var ama bana aktarilanlar bunlar ve ben bildiklerimi buraya aktardim ki ben boyle hassas bir konuda burada yalan konu açmam cunku elime bir sey gecmez. Annemin tepkisizlihi beni hic sasirtmadi cunku zaten aldatilmis ve terk edilmis bir kadin bu hayatta tek tutundugu sey benim ve su an 23 yil onceki igrenclikten ziyade biz birbirimizi sarmanin kaybetmemenin pesindeyiz yine de kandirildigini düşünen arkadaslarimi dilerlerse konuyu takibi birakabilirler

Hem konu sahibi uğurla ilgili bişey olduğunda babamı ararlardı demişti şimdi de teyzrm de yeni öğrendi diyor..

Ya ben bu konuya pek inanmadım. Eksik şeyler var. Nedense konu açıldıktan sonra aile gerçeği açıklıyor. ??

Yanlis anlamayin ama ben bu konuya hic inanamadim. Aklima breakingbadd geldi nedense? :KK51:

Yaaa bende ilk inandim, cünkü var böyle seyler... Sonra inanmadim, cünkü bugüne kadar cözülmeyen olay buraya konu acilinca pat diye itiraflar geldi... Sonra yine inandim, anneye burayi okutmus oda tutusmus, babayi aramis, itiraf edilmis, hadi olabilir... Ama simdi yine kafam karisti:KK64: Siz 9 aylik alinmisiniz, kardesinizle 1 yas var aranizda, eee o zaman öz annenizle babaniz zaten iliski yasiyormus ve siz evlatlik verilirken babanizin öz evladini tasiyormis... Peki o zaman babaniz neden bikac ay daha bekleyip sizi teyzenize, öz oglunuda kendine evlatlik diye almamis? Ayyy iyice kafam karisti... Birileri yalan konusuyor ama kim...:KK14:

hiç bir şeye takılmadım ilk mesaja takıldığım kadar..

- Baba ben evlatlık mıyım diye soran kızına "sen takma böyle şeyleri" dediği halde hala savcılığa gitmekten bahsetmeniz tek kelime ile komik, bir kaç kelime ile "neden milleti yiyorsun sevgili üye"..

bir insan 23 sene bir yalan içinde yaşayıp gerçeklerle yüzleşince buradaki her mesaja cevap verecek kadar normal bir psikoloji içinde nasıl kalır? üstelik sadece evlatlık meselesi de değil bildiğin aile faciası var hemen her mesajda..

neyse..

Valla ne zaman böyle bir konu görsem benim de aklıma breakingbadd mi? sorusu geliyor. Testere gibi mübarek.

Benim de aklima gelen o oldu ne yalan soyliyim :) ama o bu kadar mantik hatasi yapmazdi ya :))

kandırıldık mı yani? iyi o da güzelmiş
bakin arkadaslar tekrar ediyorum konu icinde benimde oturtanadigim taşlar bilmedigimi dusundugum seyler var ve tekrar soyluyorum yalan olduğunu düşünen arkadaşlar konu takibink birakabilir ve yine evet hepinize cevap veriyorum cunku değer verip zaman ayırıyorsunuz ve evet ben bu sekilde kafa dagitiyorum hepimizin dusunce yapisi karakteri farkli ve ben buyum bir seylerle oyalanip atlatmaya calisiyorum

Ama tebrik ederim.bir konu vardi bir ogretmen ogrenciyle ask yasamis birlikte olmus falan.epeyde senaryo saglamdi.inanmistim.ama fake cikti tabi.o konu gibi senaryosu saglam ama gerceklik payi yok.
evet monte açıklama bekliyoruz neden taslar oturmuyor yerıne.?

saftirik gibi 19 sayfayıda okudum konunun fake olma ihtimali varmış.eğer fake konuysa ömrümden 15 dakikamı çaldın konu sahibi helal etmiyorum :KK14:

Tamamen hayal urunu konu.ya bir ergen yada sizofreni.
gerçekliğine inanmayan arkadaslar lütfen konj takibini birakib çünkü o taslarin yerine oturmasını ben hepinizden cok istiyorum sizin gercekligine bile inanmadiginiz o sacma seyleri ben yaşıyorum çünkü

gerçekliğine inanmayan arkadaslar lütfen konj takibini birakib çünkü o taslarin yerine oturmasını ben hepinizden cok istiyorum sizin gercekligine bile inanmadiginiz o sacma seyleri ben yaşıyorum çünkü
Olaylar cok hizli gelisti ve on tane aklima yatmayan sey var.
Neyse ben inanmiyorum.gerceksede benim realistligim olsun.

Tekrar herkese merhaba gelismeleri yazacagim dedigim için buradayim

Pazartesi çıkıp karakkola gittim, karakol bu islere bilisimin baktigini soyleyip beni bilisim suclarina gonderdi daha sonra bilisim suçları artik bu konularla karakolun ilgilendigini kendilerinin ilgilenmedigini soyleyerek beni tekrar karakola gönderdi. Karakol da baya bir ugrastan sonra ifademi almaya gectiler fakat oradaki polis memuru mu her kimse , biz bunu buradan alip zaten savciliga gonderecegiz su an işleriniz uzar en az 3 ayinizi alir amadirek savciliga giderseniz dilekce verdikten sonra ayni gun savciyla gorusursunuz savci uygun gorurse arastirir dilekceyi muhurler sizi yonllendirirler dedi anlayacaginiz hala ugrasiyorum.

Konun fake oldugunu düşünen arkdaslar lütfen takibi birakin cunku sizin inanmaya bile zahmet etmediginiz inanmadiginiz seyleri ben yasiyorum. Hepimizin tepkileri olaylara yaklasimi farklidir bende bazen burada bir cok konuya inanmakta güçlük cekiyorum ve bu tarz konulara cevap bile yazmıyorum çünkü o konuya ben inanmamis olabilirim ama gercek olabilir ve benim inanmamam bana karşıdakini suclama ya da hakaret etme hakkini asla vermez. Bu konuda cok eksik nokta cok bilinmeyen var bende farkindayim ama ben sadece buraya bana soylenen kadarini yaziyorum ve bana yardim edin benn nerenin üstüne gideyim diyorum bana hakaret edin demiyorum. Inanmakta güçlük ceken arkadaslar lutfen hassas bir doneme olduğumu farkedip biraz daha dikkatli olsunlar

X