- 1 Ağustos 2010
- 642
- 671
- Konu Sahibi Mont3Carlo
estağfurullah ne kusuru öncelikle uğur la aramda 1 sene var ve bu kadın beni ilk verdiğinde kötü yola düşmüş bir bayan olduğu için veriyor.
Daha sonra teyzeminde çocuğu yok diye uğur ona gidiyor ama şu ayrıntı var annem uğurun babamdan olduğunu öğrendiğinde bunu ilk defa duydum dedi hani ben anneme babam böyle böyle diyor dediğimde baya bir etkilendi bundan.
O günün şartlarında ne akılla bunu yaptılar bilmiyorum ve bende aynı soruyu sordum neden uğuru da sen almadın dedim.
Elinde bir ekmek varsa en aç olana verirsin kızım, biz seninle doyduk hemde bizimde durumumuz iyi değildi teyzenin de anne olmaya ihtiyacı vardı ama olamıyordu . Bana söylenen bu şimdilik ve zamanında uğur ilk okul 3 ve 4 ü bizim yanımızda okudu bir yaramazlık yapsa ilk babamı ararlardi kaldı ki biz sürekli yanyana gibi bir şeydik her tatilde her boş anda onların olduğu şehirdeyik ya da onlar bizim olduğumuz şehirde. Bir mesajı yanlış okumuş olmalısınız hapisteki sahis bana ulaşmadı hapiste olan uğur biz bana bunları söyleyen insan uğura da mektup yazar diye korkuyoruz
Teyzenizin böyle bir gerçegi annenizden saklaması çok üzücü.. anneniz bunu öğrenince ilk defa duydum mu dedi? Fenalaşmadı mı ağlamadı mı ne biliym yani.. neyse ben uzatmayayım. Allah yardımcınız olsun