- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
sitenin keske bilip bilmeden sirf kendi inanmai diye karsidakine fake diyip konuyu yalanlayanlar icin de bir yaptirimi olsaBu tur konulrda sahte hikayeler uretip ego tatmin etmeyi anlamiyorum. Benim acimdan bi sorun yokta,bahsettiginiz olaylarin benzerlerini yasamis insanlarin duygularini suistimal etmis oluyorsunuz bu hic hosuma gitmiyor. Sitenin herhangi bir yaptirimi yok mu bu durumlarla ilgili?
evet ilk ben alindigim icin ikinciye bakacak gücüm yoktu hemde elindeki ekmegi ac olan kisiye verirsin biz seninle doyduk evlat acligi ceken teyzendi ona verdik dedi ama cocuklar yani benle uguru degistirebilirlerdi bu hikayede cok üstü kapalı ne dondugu belli olmayan yerler varl bende hala çözmeye calisiyorumson yorumları okudum.
Şimdi seni 9 aylıkken evlat edindiğine göre ve seninle kardeşinin arasında 1 yaş olduğuna göre
o sırada o kadın hamileymiş
baban neden kendi çocuğunu değil seni almış.
o zaman kadınla ilişkisi önceden başlamış
bunu sordunmuu babana
Canim bu sahsi bir mesele degil. Sitede sik guruluyor fake konular bu sebepten kimseye guvenilmez oldu. Hak konusunda dogru soylemissin fake ysen de ben helal ettim ama gerceksen ve seni kirdiysam ozur dilerim , helal edip etmemekte sana kalmis , sahsen ben kimsenin kirilmasi taraftari degilim. Hayatta basalrilar diliyorum.Madem bu kadar kul hakkina onem veren birisiniz emin olmadiginiz bir halde bana yalan soyledigim nasil ima ediyorsunuz peki siz benim hakkimi nasil odeyeceksiniz??
Ben kimsenin duygulariyla oynamiyorum bir derdimi anlatmayya calisiyorum
5 yasimdan itibarn var dedim bilmiyorum neden ve hangi akilla cekmediler tek derdim su an keske konunun basindaki gibi o fotolar olsa
sitenin keske bilip bilmeden sirf kendi inanmai diye karsidakine fake diyip konuyu yalanlayanlar icin de bir yaptirimi olsa[/mQUOTE]
Guzel kardesim,sana bir suru soru sordular,seni curutecek ve cevap vermedin... Mesela neden 9ayliktan 5yasina kadar fotografin yok gibi. Biz de inaniriz ama sahte konuysa ben duygulari somurulen insanlara karsi sessiz kalamam. He sen gercek diyorsan da Allah yardimcin olsun. Ailenin kiymetini bil.
Ben babanında öz oldugunu düşünüyorum o kadındanevet ilk ben alindigim icin ikinciye bakacak gücüm yoktu hemde elindeki ekmegi ac olan kisiye verirsin biz seninle doyduk evlat acligi ceken teyzendi ona verdik dedi ama cocuklar yani benle uguru degistirebilirlerdi bu hikayede cok üstü kapalı ne dondugu belli olmayan yerler varl bende hala çözmeye calisiyorum
Hiç alakası yok annem babam abim a pozitf ben 0 poztf ben evlatlık mym smdikan gruplarınız uyumlu mu?
Hiç alakası yok annem babam abim a pozitf ben 0 poztf ben evlatlık mym smdi
Vat var olmaz mı çok alakalı. Mesela anne babanız A0 mış ki siz sifirsiniz. . Anne babanız AA veya AB olsa siz evet evlat edinmissiniz denilirdi. Yani ayrıntılı bir işlem bu..Hiç alakası yok annem babam abim a pozitf ben 0 poztf ben evlatlık mym smdi
Allahtan babamdan kalma dogum lekemiz var ordan anlaşılıyo babamda da abimde de bende de:))Vat var olmaz mı çok alakalı. Mesela anne babanız A0 mış ki siz sifirsiniz. . Anne babanız AA veya AB olsa siz evet evlat edinmissiniz denilirdi. Yani ayrıntılı bir işlem bu..
Hehe ya aslında şak diye kan grubundan anlaşılmiyor işte dna ile ugrasiliyor haftalarca. Zaten şu saatten sonra evlat edinmis olsamda Ne önemi olur ki. Marifet doğurmak değil bakıp büyütmek sevmek benim için. Velhasıl konuda çakma çıktı. Allah akıl fikir versin..Allahtan babamdan kalma dogum lekemiz var ordan anlaşılıyo babamda da abimde de bende de:))