- 29 Eylül 2014
- 8.895
- 16.679
- Konu Sahibi Mont3Carlo
İlk kim fake olduğunu öne sürdü merak ettim. bigel diye bir konu var yüzlerce sayfa.. hepsini okuyamam daHemde aylarca sürdürdü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kim fake olduğunu öne sürdü merak ettim. bigel diye bir konu var yüzlerce sayfa.. hepsini okuyamam daHemde aylarca sürdürdü.
Birde diyor ki 6 yaşıma kadar hiç fotom yok konuyu ilk böyle anlattı, madem 9 aylıkken verildin neden hiç çekmemişler ki
İlk kim fake olduğunu öne sürdü merak ettim. bigel diye bir konu var yüzlerce sayfa.. hepsini okuyamam da
İlk kim fake olduğunu öne sürdü merak ettim. bigel diye bir konu var yüzlerce sayfa.. hepsini okuyamam da
Ooo haklısın. 5 yaşında alınmış olsaydı anlardım da 9 aylık alınmış bir çocuğun neden fotoğrafı olmaz. Zaman dilimini ayarlayamama olmuş Gerçi 5 yaşında olan bir çocuk evlatlık alındığını da bilir.Sanırım twe farketti. Birde ilk konusunda 6 yaşıma kadar hiç fotom yok demiş, madem 9 aylıkken evllatlık verildin neden 5 yılda hiç çekmemişler ki bende ona taktım kafayı
İtiraf etmese demek baya baya devam edecekmiş yuh ya.kendisi itiraf etti, cutemum diye bir üye de şüpheleniyormuş önceden.
breaking'i sormuştum. Efsane olmuşta burada. Okuyorum yazdıklarını.He sen bunu değil diğerini mi sordun canım
İtiraf etmese demek baya baya devam edecekmiş yuh ya.
breaking'i sormuştum. Efsane olmuşta burada. Okuyorum yazdıklarını.
İtiraf etmese demek baya baya devam edecekmiş yuh ya.
breaking'i sormuştum. Efsane olmuşta burada. Okuyorum yazdıklarını.
Siskooanne diye bir kullanıcı vardı o bu kişinin ben diye attığı fotoların sahibini bulmuş hatta itiraf ettiği zaman ben zaten 1 aydır biliyordum senin hayal gücünü merak ettim demiş. Hatta herkese o demişti. Ona oyun oynadılar bak kız senin fotolarını kullanıyor kıza dm atıcam derdi ne diye. Başkası dedi ben sana ingilizce yollayım sen at diye baya inandırıcı oyun oynandı ve oda itiraf etti ben şok aylarca sahte konu açmış yok sevgilim yabancı yok İtalya'dan Norveç e geçtim falan filan bizde yemişiz
yazacağım yazamadım müsait olamadım. türlü türlü cevaplar geçti aklımdan. Detaylara takıyorum ben, resminin kullanılmasına izin veren kızın zihniyeti çok ilginç geldi bana. Kumpas kurulmuş hissi uyandırdı bende. Resmen o da izlemiş olanları. Kimseyle özel bir şey paylaşmamakla iyi ediyorum demek ki. Ben bu internt ortamına güvenmiyorumSiskooanne diye bir kullanıcı vardı o bu kişinin ben diye attığı fotoların sahibini bulmuş hatta itiraf ettiği zaman ben zaten 1 aydır biliyordum senin hayal gücünü merak ettim demiş. Hatta herkese o demişti. Ona oyun oynadılar bak kız senin fotolarını kullanıyor kıza dm atıcam derdi ne diye. Başkası dedi ben sana ingilizce yollayım sen at diye baya inandırıcı oyun oynandı ve oda itiraf etti ben şok aylarca sahte konu açmış yok sevgilim yabancı yok İtalya'dan Norveç e geçtim falan filan bizde yemişiz
yazacağım yazamadım müsait olamadım. türlü türlü cevaplar geçti aklımdan. Detaylara takıyorum ben, resminin kullanılmasına izin veren kızın zihniyeti çok ilginç geldi bana. Kumpas kurulmuş hissi uyandırdı bende. Resmen o da izlemiş olanları. Kimseyle özel bir şey paylaşmamakla iyi ediyorum demek ki. Ben bu internt ortamına güvenmiyorum
Demiş ya hayal gücünü merak ettim, ondan söylemedim diye. Yanlış mı anladım ben. Aklım başka şeylerle meşgul olunca bağlantıları kendi kafasına göre kuruyorFotosunun kullanıldığından haberi yok ki yabancı bir kız ne bilsin, kadınlar kulubu falan.
yazacağım yazamadım müsait olamadım. türlü türlü cevaplar geçti aklımdan. Detaylara takıyorum ben, resminin kullanılmasına izin veren kızın zihniyeti çok ilginç geldi bana. Kumpas kurulmuş hissi uyandırdı bende. Resmen o da izlemiş olanları. Kimseyle özel bir şey paylaşmamakla iyi ediyorum demek ki. Ben bu internt ortamına güvenmiyorum
ne gibi bir aciklama beliyorsunuzbiri gercekten evlatlik olsa gelse suraya konu acsa sizin yuzunuzden tinlamiycaz...
konu sahibi yuzune bi astar cekip gelsin aciklama yapsin
ya her nekadr pek ınanmasamda bole benzerlıklre aslında dogruu bak mesela ben babama cok benzerım kardesım annemee hatta ben doğunca babam benden degıl demıss kan gurubuna bakmışlar hemen mesela çocuk ıle babanınkı kan grup aynı olması lazımm sende babanın kan grubu ogren yıne bı ornek benım çocuk babasınn aynısı yanı bence bu ısı bırakma ayrıca sana sinyalı vermıs akrabalar bence sen numunelıksın falan diyerek ayrıca kımse kimseye durduk yere bole yazmazzz bunu arastırr
6 . Sayfaya kadar okudum sonra son sayfaya gectim Allah'tan gecmisim fake ymis konu. Zaman oldurmedik en azindan
Konu sahibiii nasil odeycen bu kadar insanin hakkini
Kedi mi bu kadın acaba doğurup doğurup atıyor
Ben çocuğumu gözümden sakınıyorum işten eve gittiğim zaman kimse benden alamıyor korkumdan, özlüyorum veremiyorum kimseye... Buraya bir ergen gelmiş milletin duygularını sömürüyor, benzer olay yaşayanların acılarını depreştirip üzüyor hay Allahım ya. Çocuk öyle kolay doğup evlatlık verilmiyor lahana bebek
5 yasimdan itibarn var dedim bilmiyorum neden ve hangi akilla cekmediler tek derdim su an keske konunun basindaki gibi o fotolar olsaBirde diyor ki 6 yaşıma kadar hiç fotom yok konuyu ilk böyle anlattı, madem 9 aylıkken verildin neden hiç çekmemişler ki