evlatlık olmak

İlk kim fake olduğunu öne sürdü merak ettim. bigel diye bir konu var yüzlerce sayfa.. hepsini okuyamam da :KK22:

Sanırım twe twe farketti. Birde ilk konusunda 6 yaşıma kadar hiç fotom yok demiş, madem 9 aylıkken evllatlık verildin neden 5 yılda hiç çekmemişler ki bende ona taktım kafayı :KK45:

Sanırım twe twe farketti. Birde ilk konusunda 6 yaşıma kadar hiç fotom yok demiş, madem 9 aylıkken evllatlık verildin neden 5 yılda hiç çekmemişler ki bende ona taktım kafayı :KK45:
Ooo haklısın. 5 yaşında alınmış olsaydı anlardım da 9 aylık alınmış bir çocuğun neden fotoğrafı olmaz. Zaman dilimini ayarlayamama olmuş :KK51: Gerçi 5 yaşında olan bir çocuk evlatlık alındığını da bilir.
Aslında burada evlatlık olma olasılığının ne kadar yüksek olduğunu vurgulamak için abartı kullanılmış. Hani inandırıcılığı yüksek olsun, aman benim de 9 aylıkken yoktu diyecek üyeleri baştan bertaraf edeyim düşüncesi de olabilir. Güzel yerden yakalamışsın.

İtiraf etmese demek baya baya devam edecekmiş yuh ya.

breaking'i sormuştum. Efsane olmuşta burada. Okuyorum yazdıklarını.

Siskooanne Siskooanne diye bir kullanıcı vardı o bu kişinin ben diye attığı fotoların sahibini bulmuş hatta itiraf ettiği zaman ben zaten 1 aydır biliyordum senin hayal gücünü merak ettim demiş. Hatta herkese o demişti. Ona oyun oynadılar bak kız senin fotolarını kullanıyor kıza dm atıcam derdi ne diye. Başkası dedi ben sana ingilizce yollayım sen at diye baya inandırıcı oyun oynandı ve oda itiraf etti ben şok aylarca sahte konu açmış yok sevgilim yabancı yok İtalya'dan Norveç e geçtim falan filan bizde yemişiz

İtiraf etmese demek baya baya devam edecekmiş yuh ya.

breaking'i sormuştum. Efsane olmuşta burada. Okuyorum yazdıklarını.

Siskooanne Siskooanne diye bir kullanıcı vardı o bu kişinin ben diye attığı fotoların sahibini bulmuş hatta itiraf ettiği zaman ben zaten 1 aydır biliyordum senin hayal gücünü merak ettim demiş. Hatta herkese o demişti. Ona oyun oynadılar bak kız senin fotolarını kullanıyor kıza dm atıcam derdi ne diye. Başkası dedi ben sana ingilizce yollayım sen at diye baya inandırıcı oyun oynandı ve oda itiraf etti ben şok aylarca sahte konu açmış yok sevgilim yabancı yok İtalya'dan Norveç e geçtim falan filan bizde yemişiz

:KK23:Anneler karışmış, yanlış yazmışım. MissPoine'nin dediği nick doğru. Başka birinin adı karışmasın olaya.

:KK57: yazacağım yazamadım müsait olamadım. türlü türlü cevaplar geçti aklımdan. Detaylara takıyorum ben, resminin kullanılmasına izin veren kızın zihniyeti çok ilginç geldi bana. Kumpas kurulmuş hissi uyandırdı bende. Resmen o da izlemiş olanları. Kimseyle özel bir şey paylaşmamakla iyi ediyorum demek ki. Ben bu internt ortamına güvenmiyorum :KK51:

:KK57: yazacağım yazamadım müsait olamadım. türlü türlü cevaplar geçti aklımdan. Detaylara takıyorum ben, resminin kullanılmasına izin veren kızın zihniyeti çok ilginç geldi bana. Kumpas kurulmuş hissi uyandırdı bende. Resmen o da izlemiş olanları. Kimseyle özel bir şey paylaşmamakla iyi ediyorum demek ki. Ben bu internt ortamına güvenmiyorum :KK51:

Fotosunun kullanıldığından haberi yok ki yabancı bir kız ne bilsin, kadınlar kulubu falan.

Bu tur konulrda sahte hikayeler uretip ego tatmin etmeyi anlamiyorum. Benim acimdan bi sorun yokta,bahsettiginiz olaylarin benzerlerini yasamis insanlarin duygularini suistimal etmis oluyorsunuz bu hic hosuma gitmiyor. Sitenin herhangi bir yaptirimi yok mu bu durumlarla ilgili?

ya her nekadr pek ınanmasamda bole benzerlıklre aslında dogruu bak mesela ben babama cok benzerım kardesım annemee hatta ben doğunca babam benden degıl demıss kan gurubuna bakmışlar hemen mesela çocuk ıle babanınkı kan grup aynı olması lazımm sende babanın kan grubu ogren yıne bı ornek benım çocuk babasınn aynısı yanı bence bu ısı bırakma ayrıca sana sinyalı vermıs akrabalar bence sen numunelıksın falan diyerek ayrıca kımse kimseye durduk yere bole yazmazzz bunu arastırr

Yok canım o kız İtalyan kızın fotolarını çalıp burada bu benim diye yayınlamış.

ya her nekadr pek ınanmasamda bole benzerlıklre aslında dogruu bak mesela ben babama cok benzerım kardesım annemee hatta ben doğunca babam benden degıl demıss kan gurubuna bakmışlar hemen mesela çocuk ıle babanınkı kan grup aynı olması lazımm sende babanın kan grubu ogren yıne bı ornek benım çocuk babasınn aynısı yanı bence bu ısı bırakma ayrıca sana sinyalı vermıs akrabalar bence sen numunelıksın falan diyerek ayrıca kımse kimseye durduk yere bole yazmazzz bunu arastırr

Ya Allah aşkına kulaktan dolma, bilmediğiniz, araştırmadığınız, okumadığınız konular hakkında yorumlar yapmayın! Kan grubu babası ile aynı olacak diye bir şey yok.
O zaman insanlar neden DNA testi yaptırıyor, babalık mevzusu o kadar basitse? Bir babalık testi haftalar sürüyor. O iş öyle basit değil..

6 . Sayfaya kadar okudum sonra son sayfaya gectim Allah'tan gecmisim fake ymis konu. Zaman oldurmedik en azindan
Konu sahibiii nasil odeycen bu kadar insanin hakkini:KK67:

Kedi mi bu kadın acaba doğurup doğurup atıyor :KK57:

Ben çocuğumu gözümden sakınıyorum işten eve gittiğim zaman kimse benden alamıyor korkumdan, özlüyorum veremiyorum kimseye... Buraya bir ergen gelmiş milletin duygularını sömürüyor, benzer olay yaşayanların acılarını depreştirip üzüyor hay Allahım ya. Çocuk öyle kolay doğup evlatlık verilmiyor lahana bebek:KK11:

Madem bu kadar kul hakkina onem veren birisiniz emin olmadiginiz bir halde bana yalan soyledigim nasil ima ediyorsunuz peki siz benim hakkimi nasil odeyeceksiniz??

Ben kimsenin duygulariyla oynamiyorum bir derdimi anlatmayya calisiyorum

Birde diyor ki 6 yaşıma kadar hiç fotom yok konuyu ilk böyle anlattı, madem 9 aylıkken verildin neden hiç çekmemişler ki:KK64:
5 yasimdan itibarn var dedim bilmiyorum neden ve hangi akilla cekmediler tek derdim su an keske konunun basindaki gibi o fotolar olsa

X