Canim belki onlar o üvey anneden neler çektiler.baban belki onlarlada hic ilgilenmedi.belki giyecek 2.bir kıyafetleri olmadi veya isteseler yiyecekleri 2.tabak yemekleri...yani onların ne yasadiginida bilmiyorsun.belki sevgisiz büyüdüler ve birbirlerini bile görünüyordur 3 erkek kardeş.Evet ama dağılan tek benim üç erkek çocuk babasıyla büyümüş yeni bir üvey anne ve üç kardeş daha . İyiki de vermişler beni ama abilerimin beni hiç sormaması tuhaf geliyor..
Öz kardeşlerden ve babadan ses yok. Ayrıca şimdiki dayım teyzem herkesin bir yabancı olduğunu öğrendim. Benim evlatlık olduğumu benim dışımda herkesin yıllarca bildiğini ve bana söylemediklerini öğrendim ve benim bunu öğrendiğimden hiç kimsenin haberi yok. Beni büyüten annemde bu konuyu kimseye açmamı istiyor. En iyisi boşvermek ama size içimi dökmek istedim. Zaten kardeşlerinde bana ulaşmak istedikleri de yok ben tek büyüdüm istiyorum ki onları tanıyayım ama kardeş gibi olmayacağını biliyorum.ben de onlara ulaşmam zaten.
seni vermislermi vermisler eee sen neden onları arıyosun ki valla buyuk konusmak istemem ama beni vermis olsalar gercek ailemle gelse yuzumu aglasa konusmam yani sen beni vermissin arkadasın ben seni napıyım bu sattetn sonramerabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor
Öz kardeşlerden ve babadan ses yok. Ayrıca şimdiki dayım teyzem herkesin bir yabancı olduğunu öğrendim. Benim evlatlık olduğumu benim dışımda herkesin yıllarca bildiğini ve bana söylemediklerini öğrendim ve benim bunu öğrendiğimden hiç kimsenin haberi yok. Beni büyüten annemde bu konuyu kimseye açmamı istiyor. En iyisi boşvermek ama size içimi dökmek istedim. Zaten kardeşlerinde bana ulaşmak istedikleri de yok ben tek büyüdüm istiyorum ki onları tanıyayım ama kardeş gibi olmayacağını biliyorum.ben de onlara ulaşmam zaten.
Belki haberleri yok, belki yeni ögrendiler henüz alisamadilar, belki seni huzursuz edeceklerini düsünüyorlar, uzaktan Akraba diyorsunuz karakterleri nasil, belki sana kol kanat gererler abi olurlar, belkide şimdiye kadar hayatında olmamaları büyük nimetti...Evet ama dağılan tek benim üç erkek çocuk babasıyla büyümüş yeni bir üvey anne ve üç kardeş daha . İyiki de vermişler beni ama abilerimin beni hiç sormaması tuhaf geliyor..
Abilerin mi ? Baban annenden sonra evlenmişse nasıl abilerin oluyor?Evet ama dağılan tek benim üç erkek çocuk babasıyla büyümüş yeni bir üvey anne ve üç kardeş daha . İyiki de vermişler beni ama abilerimin beni hiç sormaması tuhaf geliyor..
Abilerin mi ? Baban annenden sonra evlenmişse nasıl abilerin oluyor?
merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor
yerınızde olsam ne öz babamı nede kardeşlerimi merak etmezdim bu ara çok yaygın bu konular herkes öz ailesini arama derdinde , bence iyi bir ebeveyn şartlar ne olursa olsun çocuğunu başkasına emanet etmez ve bakamayacağı çocuğu doğurmaz...merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor
yerınızde olsam ne öz babamı nede kardeşlerimi merak etmezdim bu ara çok yaygın bu konular herkes öz ailesini arama derdinde , bence iyi bir ebeveyn şartlar ne olursa olsun çocuğunu başkasına emanet etmez ve bakamayacağı çocuğu doğurmaz...
babanızda işin kolayına kaçmış 2 ye bakan 3. ye de bakardı.. sonrada evlenmiş, yuva kurmuş, yeniden çocuklar yapılmış yani o hayatını kurtarmış, kardeşleriniz belki ufaktı o dönemdi öldüğünüz vs de söylenmiş olabilir onlara ama demekki çok merakta etmemişler..
bence iletişimi kesin, görüşmek istemiyorum deyin yoksa hayatınız içinden çıkılmaz bir hal alır düzeniniz bozulur...[/QUOTE onlar benim evlatlık olduğumu biliyorlardı ama hiç merak edip ulaşmaya çalışmadılar evlenmişler çoluk çocuğa karışmışlar zaten kardeşleri de istemedikleri kadar fazla. Beni ne yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?