• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlık olduğumu öğrendim

Ahanda buraya yazıyorum o üvey anne ya paragözün teki ya da her şeye maydonoz olan meraklı melahatin biri.
Hiç iyi niyetli değil yaptığı ona ne ki hiç düşünmüyor karşıdaki insan hazır mı bunu duymaya diye cahil !
Kardeşlerde adam değilmiş bildikleri halde arayıp sormamışlar sil at gitsin hepsini engelle her yerden değmez gerçekten değmez.
Ailene daha sıkı sıkı sarıl bence sana yepyeni bir hayat vermişler.

Benim annem babam ben bi yaşındayken ayrilmis 27 yasindayim babami 4 kez gördüm bi lira dahi görmedim simdi evliyim eşim ogretmen bende Allahib izliyle atanirsam iyi bi isim olacak ve kendisi şimdi bana yanasmaya ulaşmaya tabiri caizze kapak atmaya calisiyor kesinlikle kabul etmiyorum çünkü annemde ayni sorumsuz biriydi bu zamana kendi emegimle Allah in yardimiyla geldim inan kotu bi kocam olsaydi beni her gün dovseydi ikisinde donup bakmazdi abl yasadi çünkü gorusmeyin diyemem ama sizi büyüten sizin ailenizdir diye dusunuyorum

Öfff, öz babamız borç batağında, kronik bir rahatsızlığı var vs kesin, diğer kardeşlerin umru değil üvey anne size ulaşıp sizi başına saracak.
Boşverin yüz vermeyin.

Eşimin ailesi esim 1 yaşındayken bosanmislar
Baba sorumsuz mus buna rağmen yeni evlilik yapmış eşimin üvey kardeşleri var
Babası ile hiç gorusmemisler
Eşim uni de iken kardes özlemi ile arayip bulmuş onları
Ancak suan iletişimi yeniden kestiler çünkü sadece ve sadece ihtiyaç icin ararlar biz arayincada tlf bakmaya tenezzül etmezlerdi çok kullandılar eşimi....

Anne babanin yeri ayri tabi ama
Ben biyolojik ailemlede tanismak isterdim
Belkide oz baban cok uzulmus ve vermek zorunda kalmistir
Ben biraz duygusal bakiyorum galiba olaya
bende böyle yapardım sanki
bilemedim

konu sahibi arkadaş ordaki üvey anne sanki çıkarı varmış da size yaklaşıyormuş gibi geldi
günahını almiyim yinede de

Büyüten aile öz ailen
Sana çok iyi bakmışlardır eminim
Küçükken sana söylemeli bilerek büyütmeliydiler ama yapmışlar bi hata
Sana ulaşan üvey anne emin ol iyi niyetli değil
İrtibatı kes
Seni hiç merak etmeyen o abilerede ulaşma
Senin çabanla görüşsenizde bi süre sonra hüsranla sonuçlanır
Hayatına kaldığın yerden devam et

Sizi daha bebekken veren,arayıp sormayan merak etmeyen, ustunuze de bir sürü kardes yapan babanın belli bir yaştan sonra maddi manevi istekleri olacak gibime geliyor. Bence üvey anneye falan yüz vermeyin. Kardeşlerimiz gelip tanisirsa tanisirsiniz. Sizin gerçek aileniz sizi alıp yetiştirendir, kan bağının hiçbir önemi yok.

++++++++++++++

Belki de bir yalan var işin içinde . Üvey anne neden size ulaşma Gereği duymuş ki ? Ayrıca kendi ailenize sordunuz mu ?

Neden bu zamana kadar öz akraba bildikleriniz yabancı olsunlar ki, aksine bakın öz olmamalarına rağmen size hissettirmediler ve bu yaşınıza kadar öğrenmediyseniz kim bilir nasıl özenli davrandılar.

Ay hiç merak falan da etmeyin, bir sperm vermiş öz baba işte, başka da bir emeği yok. Nedir ki taş atmış da kolu mu yorulmuş. Boşuna kafanıza takıp can sıkmayın.

Kardeşten öte arkadaşlarımız komşularımız oluyor yeri geliyor da, sadece öz olablara kalbimizi açıyorsak zaten vay halimize.

Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinizin fikri aynı yönde. Gönül isterdi ki öz abilerim beni merak etsinler ulaşmaya çalışsınlar ama herkes kendi hayatını yaşıyor. Bunu da istememin sebebi bu hayatta bi kardeşimin olmasını hep çok istemişimdir çünkü tek olmak çok zor. Hele ki kuzenlerde uzaksa daha çok hissediyorsun. Bu hayatta çok şükür ki çocuklarım eşim ve birde annem var. Teyzeye dayıya gelince yabancı derken öz olmadıklarını öğrendiğimi kastetmiştim. Çünkü kuzenler ve herkes benim evlatlık olduğumu biliyorlarmış. Bu da kendimi kötü hissetmeme neden oluyor.

merabalar ben 32 yaşındayım ve evlatlık olduğumu yeni öğrendim. Kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Evliyim çocuklarım var. Ben bebekken annem vefat etmiş. 6 aylıkken evlatlık olarak verilmişim. 3 abim varmış hepsi de evli. Ben evlatlık olduğumu üvey annenin bana ulaşmak istemesiyle öğrendim.babadan ve Diğerlerinden çıt yok. İnsan öz kardeşini aramak istemez mi? Herkes hayatından memnun demek ki . Üvey anneden de üç kardeşleri olmuş. Bana neden ulaşmak istemiyorlar . Ne yapmalıyım aklıma takılıyor
Bende 19 yaşında, beni evlatlık alan annemin vefatından hemen sonra öğrendim evlatlık olduğumu. Gerçek annem babam, dayı yenge bildiğim kişilermiş. O anda beni verdikleri için onları affettim ama size anne baba diyemem dedim. Ona bile razı geldiler. Benim tek isteğim hayatımı eskisi gibi devam ettirmekti. Ama bu mümkün oldumu, hayır. Onları o zaman affettiğim, yüzlerine dahi baktığım için o kadar pişmanım ki. Şu anda 31 yaşındayım, bu süre zarfında beni hayal kırıklığına uğratacak çok şey oldu, anlatması çok uzun sürer. 6 aydır da öz annem babamla konuşmuyorum artık, bir daha da asla görüşmek istemiyorum. Bende hep kardeşlerim olsun istemişimdir. Bir abim bir de ablam var, arada bir görüşüyoruz ama gerçek kardeş gibi olabildiler mi, hayır. Benim görüşüm siz de abilerinizle normal ailelerdeki gibi kardeş olamazsınız. Bende evliyim ve bir de kızım var, bana göre başka kimse yok hayatımda. Ben tek başına olsam bile güçlüyüm, ve Allah'a şükrediyorum bana bu gücü verdiği için.

Diğer arkadaşlar gibi bende görüşmeyin derim, benim düştüğüm hataya düşmeyin. Ama son karar yinede sizin tabi.

Back
X