- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
- Konu Sahibi Buldumcukum
-
Bende ayni seyi dusunuyorum canim anne olmak icin sadece dogurmak yetmiyo evlat buyudukce sevgiside buyuyo benimde bi oglum var biz karnimizda annense seni kalbinde buyutmus tabi baba olmakta aynidir heralde ne diyim hakkinda hayirlisoBiyolojik olması bisey değiştirmiyor. Sevgileri gerçekti anne baba yokluğu cekmedim ama nasıl oldu bilmiyorum ama hep hissettim
Sonra tekrar kaçtı Taner sonra ne oldu kavga ediyolardı geçenlerdeTaner olayıni bende izledim suan ailesinin yaninda tayini bile geldi ailesinin yanına.
kıyamıyorum sana, kalbin meraktaBen aileden çok gecmisimin pesindeyim yurda nasıl dustugumun
Ailem benim arkamda zaten biliyorlar ne olursa olsun onlardan kopmiyacagimiBundan emin olmamalisin ailen seni kinlendirip onlari aramaman icinde yapiyo olabilirler bir nevi kopma korkusu.
Programa geldi sonra tekrar ailesinin yanına döndü götürdüler ve yeni atandigi okulda ise başlamış ailesinin evine yakinmis okul.Sonra tekrar kaçtı Taner sonra ne oldu kavga ediyolardı geçenlerde
Bencede programa başvurun müge anliya.Ailem benim arkamda zaten biliyorlar ne olursa olsun onlardan kopmiyacagimi
kaybettiğim zaman derken neyi kastettiniz, orası karıştı biraz sankibizimde doğal yollarla çocuğumuz olmadı. kuruma baş vurduk ve bir oğlumuz var şimdi. kucağıma aldığımda 7 günlüktü. göbeği yeni düşmüştü. kaybettiğim zaman sadece 9 ay ve 17 günama ondan sonraki her anını yaşadım yaşıyorum. oğluma onu doğurmadığımı söylemeyeceğim çünkü bunu hissetmiyorum. inan karnımda kalbimde doğum acısını kat kat yaşadım. çocuğuma kavuşana kadar. birgün senin gibi özümü arıyacağım demesi beni kırarmı bilmiyorum ama yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu. oğlum birgün bunları yaşayacakmı yaşamasını istemiyorum. aramasın ne anasını ne babasını. iki kardeşi var iki abisi onların bilgisini saklıyorum. birgün gerçeği öğrenip karşıma dikilirse cevap verebilmek için. belki bencilce ama bizim hayatımızdan başka bir hayatı düşünsün istemiyorum sen merak etmişsin madem araştır. fakat annen üzülecektir biliyorum Allah yardımcınız olsun.
yani oğlumun hayatında bilmediğim tek zaman aralığı anne karnında geçirdiği 9 ay 10 gün ve hastanede kaldığı 7 gün. kaybettiğim zaman demekle bunu kasttetimkaybettiğim zaman derken neyi kastettiniz, orası karıştı biraz sanki
Cok guzel ama bi korkuda vardir iclerinde cok desme zaten 18 e az kalmis.Ailem benim arkamda zaten biliyorlar ne olursa olsun onlardan kopmiyacagimi
Ben hayatta birsuru acı yaşadım gordum duydum 14 yasında da bunu öğrendim ve hiç uzulmedim emin olun sadece şaşırdım filimlerde goruruzde başınıza geleceğini inanmazsiniz ya ole iste. Nasıl bilmiyorum ama ben evlatlık oldugumu hep hissedip anneme sordum. Evladiniz büyüdüğünde eğer cidden sizi sevip sayiyorsa biyolojik faktörün bisey değiştirmeyeceğini anlayabilecek yasa geldiğinde söyleyin . çünkü asıl hayatta bilmediğimiz bizi şüpheye iten şeyler uzuyor . zaten sizi seviyorsa bırakmaz emin olun.bizimde doğal yollarla çocuğumuz olmadı. kuruma baş vurduk ve bir oğlumuz var şimdi. kucağıma aldığımda 7 günlüktü. göbeği yeni düşmüştü. kaybettiğim zaman sadece 9 ay ve 17 günama ondan sonraki her anını yaşadım yaşıyorum. oğluma onu doğurmadığımı söylemeyeceğim çünkü bunu hissetmiyorum. inan karnımda kalbimde doğum acısını kat kat yaşadım. çocuğuma kavuşana kadar. birgün senin gibi özümü arıyacağım demesi beni kırarmı bilmiyorum ama yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu. oğlum birgün bunları yaşayacakmı yaşamasını istemiyorum. aramasın ne anasını ne babasını. iki kardeşi var iki abisi onların bilgisini saklıyorum. birgün gerçeği öğrenip karşıma dikilirse cevap verebilmek için. belki bencilce ama bizim hayatımızdan başka bir hayatı düşünsün istemiyorum sen merak etmişsin madem araştır. fakat annen üzülecektir biliyorum Allah yardımcınız olsun.
bizimde doğal yollarla çocuğumuz olmadı. kuruma baş vurduk ve bir oğlumuz var şimdi. kucağıma aldığımda 7 günlüktü. göbeği yeni düşmüştü. kaybettiğim zaman sadece 9 ay ve 17 günama ondan sonraki her anını yaşadım yaşıyorum. oğluma onu doğurmadığımı söylemeyeceğim çünkü bunu hissetmiyorum. inan karnımda kalbimde doğum acısını kat kat yaşadım. çocuğuma kavuşana kadar. birgün senin gibi özümü arıyacağım demesi beni kırarmı bilmiyorum ama yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu. oğlum birgün bunları yaşayacakmı yaşamasını istemiyorum. aramasın ne anasını ne babasını. iki kardeşi var iki abisi onların bilgisini saklıyorum. birgün gerçeği öğrenip karşıma dikilirse cevap verebilmek için. belki bencilce ama bizim hayatımızdan başka bir hayatı düşünsün istemiyorum sen merak etmişsin madem araştır. fakat annen üzülecektir biliyorum Allah yardımcınız olsun.
öyle düşünmeyin hiç bi kaybınız yok bence, oğlunuzun gerçek anlamda doğduğu gün onu bu kadar seven annesiyle tanıştığı gün olmuş, allah ayırmasın, darısı oralarda kalan diğer bebeklerin başınayani oğlumun hayatında bilmediğim tek zaman aralığı anne karnında geçirdiği 9 ay 10 gün ve hastanede kaldığı 7 gün. kaybettiğim zaman demekle bunu kasttetim
İste ailemin tahmini İstanbul da deprem sırasında birsuru yurd yıkıldı çocuklar transfer edildi. Önce zonguldaga sonra antalyaya tahminlerimiz varCok guzel ama bi korkuda vardir iclerinde cok desme zaten 18 e az kalmis.
Deprem senesi dogmussan depremde yaralarin olusmus ve o sirada ameliyat olmus olabilirsin ailen yasasada kaybetmis olabilerler seni antalyaya gitmende yurt yogunlugundan olabilir.Bu ihtimalleri dusundunmu bilmiyorum ama deprem zamani cok kotuydu heryer.
teşekkür ederim bir nebze içimi rahatlattın. merak ediyorum nasıl hissediyordun evlatlık olduğunu? ailene benzemediğini filan mı gördün. ne bileyim sen sarışınsındır ailen karakaş karagözlüdür filan. yada kardeşin yok nedenini buna mı yordun acaba. ve nasıl öğrendin? konu sapıyor ama merak işteBen hayatta birsuru acı yaşadım gordum duydum 14 yasında da bunu öğrendim ve hiç uzulmedim emin olun sadece şaşırdım filimlerde goruruzde başınıza geleceğini inanmazsiniz ya ole iste. Nasıl bilmiyorum ama ben evlatlık oldugumu hep hissedip anneme sordum. Evladiniz büyüdüğünde eğer cidden sizi sevip sayiyorsa biyolojik faktörün bisey değiştirmeyeceğini anlayabilecek yasa geldiğinde söyleyin . çünkü asıl hayatta bilmediğimiz bizi şüpheye iten şeyler uzuyor . zaten sizi seviyorsa bırakmaz emin olun.
Hafıza kaybı gecirdiginizi dusunun gecmisinizi bilmek istemezmiydiniz
Canim deprem zamani zonguldakta bir hasar yasanmadigi benim bildigim.. hani o yara yada dikis izleri deprem yuzunden olmamıştırEvlatlığım su an 17 yaşındayım geçmişim tam olarak bilinmiyor. Yurdun dediğine göre ailem şiddet uyguluyormuş komşular şikayet etmiş ve beni o evden almışlar.ama biz buna inanmıyoruz çünkü çelişen bazı şeyler var . Zonguldak tan Antalyaya transfer edilmişim. Önce bakıcı aile olarak beni su anki aileme verilmisim sonra bi yanlışlık olduğunu söyleyip yurd beni geri alıyor, ailem beni evlatlık olarak almak istiyorlar mahkeme 2 yıl gercek ailemi aramış ama bulunamamış. 3 yasimda evlatlık olarak veriliyorum beni aldıklarında daha fazla yara bere varmış ama su anda vucudumda 3 tane ya dikiş yada amiliyat izi var. 18 imi doldurmama 9 ay var eğer eskiden bi kimliğim varsa 18 i doldurunca geçmişine dair herşeyi ogrencem. Çelişen şeyler ise zonguldak tan antalyaya gelmem, bakıcı aileye verip yurdun geri alması ve evlatlık verilmem, gercek ailemin bana şiddet uyguladığını soyleyip 2 yıl mahkemenin ailemi aramaları. Bizim tahminimiz 99 yilindaki deprem. Su anki ailemi çok seviyorum. 18 imde gercek ailem yaşıyorsa bile şimdiki ailemi birakmam sadece gerçek doğum yerimi doğum tarihimi bu dikiş izlerinin nereden geldiği kardeşim abim var mi bunları merak ediyorum yada nasıl insanlar oldugunu, hukuken ailem öldüyse eğer kimliğimde beliyse gerçek ailemin borcu veya mirası varsa 18imde bunlar benim uzerime geçiyormuş. Benim gibi kişiler varsa eğer 18inde öğrendiklerinde ne gibi durumlarla karşılaştılar. Hayatlarında neler değişti. Öğrenmeye hazır hissediyormuydunuz ? Sosyal hizmetlerle konuştum ogrenmesen iyi olur dedi korkmalımıyım
Istanbulda yurt yada hastane yikilmadi iyi arastirmaniz lazim ama istanbulda yikilan binalar yada golcukte oralardan olabilir.Ameliyat izleri nerelerde ne ameliyati.İste ailemin tahmini İstanbul da deprem sırasında birsuru yurd yıkıldı çocuklar transfer edildi. Önce zonguldaga sonra antalyaya tahminlerimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?