• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlığım

Bunun yani gerçek aileyi araştırmanın yıllarca emek verip büyüten aileye çok haksızlık olduğunu düşünüyorum böyle olaylarda hep.
Çok acı geliyor, ne bileyim. Biyolojik aile terkediyor bir şekilde, sen alıp pamuklara sarmalayıp kıyamayıp büyütmüşsün. o 18 ine geldiğinde illa annesini babasını arıyor, tokat gibi bir şey.
Tabi sen araştırma demiyorum ben sadece duygusal yaklaşıyorum olaya.
İnsan bir gün aynaya bakıp "Çok güzelim, acaba kime benziyorum?" diye merak edebilir. Sırf bu bile araştırmaya sebeptir.
Fakat altından ne çıkar, sen bunlara hazırlıklı mısın? İyi düşün derim.
Yani bir katilin, tecavüzcünün kızı bile olabilirsin (Allah korusun) düşünsene, piyango gibi.
Allah yardımcın olsun.

Merak ediyor insan iste. Esimin halasının kızı universite 1. Sınıfta . bebekken evlatlık alınmıs. Cocukken ogrenmis öz olmadıgını ama ailesini hic aramamıs. Tek bildigi evlilik dısı bir cocuk oldugu

Yurd 18 imi doldurmadan bana bisey anlatmicak ama ailem beni alacağı sırada aileme , biyolojik ailemin bana şiddet uyguladığını söylemiş

Ömür boyu bunun merakıyla yaşarsın öğrenemezsen. Yurtta kayıtlar duruyor ve sana her şeyi anlatabileceklerse çok iyi bişey. Sen en kötüsüne hazırlıklı ol. Zaten bi ailen var. Sadece geçmişini öğrenir ve orda kapatırsın konuyu. Her ne yaşadıysan hatırlamıyosun ve sende psikolojik yaralar bırakmamış en güzeli bu.

3 yaşında elatlık verildiğinde daha çok yara beren olması bana kaldığın çocuk esirgemede şiddet gördüğün ve o kurumun bunu saklamak istediğini getirdi aklıma
küçücük bebeğe bunların reva görülmesi yaşatılması çok koyuyo bana
allah hiç bi çocuğa, bebeğe kötü muamele yaşatmasın
onun dışında ben sırf merakımı gidermek için bile sürerdim iz, görüşüp görüşmemek sana kalmış bulursan

Şuan sana bakan ailenle mutluysan gerisinin bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Öğrenirsen ne olacak? Annen baban sana şuanki imkanları verebilecek mi? Hiçbir şeyi bilemezsin... Belki seni kabul etmeyecekler bile. Geçmişe bakmamanı öneririm...

açıkcası bende olsam araştırırdım. böyle bir imkkanınız varsa araştırın tabi. Gerçekten bahsettikleri gibi kötü insanlar olsalar bile artık aile bildiğiniz iyi insanların yanındasınız. Bu size bişey kaybettirmez.Ama ömür boyu bilmeden yaşamak daha kötügeliyor kulağa.Belirsizlikten nefret ederim.

Bilmiyorum yazan oldumuda vucudundaki 3 dikis izini herhangi bir hasteneden doktorlar tarafindan nedenini ogrenebilirsin ikinciside ailen iyiyse bence cok arastima..

Ben yapım gereği ortaya çıkarmak isterdim.
Neyse bilmek isterdim. Iyi veya kötü bilmek, hesabı kapatmak.
Sonradan kim, neden, nasıl, niçin diye içim içimi yiyeceğine..
Bunun evlâtlık alan aileye haksızlık olduğunuda düşünmüyorum, çocuk yüksek ihtimalle merak edecektir. Bence buna hazırlıklıdırlar onlarda..

1 yasindaki bebegi baska neden alabailirlerki ailesinden?
hemde Tr gibi bi yerde
yurt disidna olsa sesini yukseltince komlsu sikyate etse gitti o çocuk ama Tr de oyle degil
ama abla abin varsa onlari bilmek isteemen en dogal hakkin tabi
İste bu bilgi doğrumu bilmiyoruz

Sıkı bir müge anlı izleyicisiym yıllardır orada bi çok eclatlık olan ailesini buluo ama en son ki taner in ailesi bi türlü kabullenememişti taner daha çok üzuldü

Yani elbetteki insan ne kadar mutlu olsada kime ve nereye ait olduğunu bilmek ister ama hiçbi anne evladını bırakmaz desekde öz annesi tarafndan dövulen öldürülen bi çok Bebek var izliyoruz duyuyoruz yani sen elbetteki araştır ama belki de hiç istemeyecegin sonuclarla karşılacaksın veya da daha çok mutlu olacaksın bunu yaşamadan bilemezsin

Hayatnda her ne olursa olsun üzülme arkadaşım bu da senin imtihann seni büyuten aile ne güzel ki mutlusun
Taner olayıni bende izledim suan ailesinin yaninda tayini bile geldi ailesinin yanına.

Bunun yani gerçek aileyi araştırmanın yıllarca emek verip büyüten aileye çok haksızlık olduğunu düşünüyorum böyle olaylarda hep.
Çok acı geliyor, ne bileyim. Biyolojik aile terkediyor bir şekilde, sen alıp pamuklara sarmalayıp kıyamayıp büyütmüşsün. o 18 ine geldiğinde illa annesini babasını arıyor, tokat gibi bir şey.
Tabi sen araştırma demiyorum ben sadece duygusal yaklaşıyorum olaya.
İnsan bir gün aynaya bakıp "Çok güzelim, acaba kime benziyorum?" diye merak edebilir. Sırf bu bile araştırmaya sebeptir.
Fakat altından ne çıkar, sen bunlara hazırlıklı mısın? İyi düşün derim.
Yani bir katilin, tecavüzcünün kızı bile olabilirsin (Allah korusun) düşünsene, piyango gibi.
Allah yardımcın olsun.
Ben aileden çok gecmisimin pesindeyim yurda nasıl dustugumun

bizimde doğal yollarla çocuğumuz olmadı. kuruma baş vurduk ve bir oğlumuz var şimdi. kucağıma aldığımda 7 günlüktü. göbeği yeni düşmüştü. kaybettiğim zaman sadece 9 ay ve 17 gün :( ama ondan sonraki her anını yaşadım yaşıyorum. oğluma onu doğurmadığımı söylemeyeceğim çünkü bunu hissetmiyorum. inan karnımda kalbimde doğum acısını kat kat yaşadım. çocuğuma kavuşana kadar. birgün senin gibi özümü arıyacağım demesi beni kırarmı bilmiyorum ama yazdıklarını okuduğumda gözlerim doldu. oğlum birgün bunları yaşayacakmı yaşamasını istemiyorum. aramasın ne anasını ne babasını. iki kardeşi var iki abisi onların bilgisini saklıyorum. birgün gerçeği öğrenip karşıma dikilirse cevap verebilmek için. belki bencilce ama bizim hayatımızdan başka bir hayatı düşünsün istemiyorum :( sen merak etmişsin madem araştır. fakat annen üzülecektir biliyorum :( Allah yardımcınız olsun.

Şuan sana bakan ailenle mutluysan gerisinin bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Öğrenirsen ne olacak? Annen baban sana şuanki imkanları verebilecek mi? Hiçbir şeyi bilemezsin... Belki seni kabul etmeyecekler bile. Geçmişe bakmamanı öneririm...
Dediğim gibi ailemi bulma çabasında değilim gecmisimin pesindeyim yurda nasil dustugumun pesindeyim ve kardeşlerim var mi onun bu aralar bi kaç kere rüyamda ikizim olduğunu goruyorum ve etkileniyorum

Back