- 26 Temmuz 2012
- 2.854
- 8.285
- 108
- Konu Sahibi Buldumcukum
-
Çocuğun durumunu acindirip çocuğu vermekpeki bu konuda yalan soylemek yurtdakilere ne gibi bi getiri getirebilir
organ yoklugunu dr da soyler aileyi bulmaya gerek yokki
annesi babasi depremde ölMü$ deseler daha acinakli olurduÇocuğun durumunu acindirip çocuğu vermek
Yurd 18 imi doldurmadan bana bisey anlatmicak ama ailem beni alacağı sırada aileme , biyolojik ailemin bana şiddet uyguladığını söylemiş
Muge anliya git o bulur aileni
Hafıza kaybı gibi dusun geçmişini bilmek istemezmiydinBn olsam araştırmazdım, hele hele beni alan aile iyiyse.. Seni oyle yada boyle bırakmışlar ve peşine duşmemişler, onları bulup napıcaksın ki..
İste bu bilgi doğrumu bilmiyoruz1 yasindaki bebegi baska neden alabailirlerki ailesinden?
hemde Tr gibi bi yerde
yurt disidna olsa sesini yukseltince komlsu sikyate etse gitti o çocuk ama Tr de oyle degil
ama abla abin varsa onlari bilmek isteemen en dogal hakkin tabi
Taner olayıni bende izledim suan ailesinin yaninda tayini bile geldi ailesinin yanına.Sıkı bir müge anlı izleyicisiym yıllardır orada bi çok eclatlık olan ailesini buluo ama en son ki taner in ailesi bi türlü kabullenememişti taner daha çok üzuldü
Yani elbetteki insan ne kadar mutlu olsada kime ve nereye ait olduğunu bilmek ister ama hiçbi anne evladını bırakmaz desekde öz annesi tarafndan dövulen öldürülen bi çok Bebek var izliyoruz duyuyoruz yani sen elbetteki araştır ama belki de hiç istemeyecegin sonuclarla karşılacaksın veya da daha çok mutlu olacaksın bunu yaşamadan bilemezsin
Hayatnda her ne olursa olsun üzülme arkadaşım bu da senin imtihann seni büyuten aile ne güzel ki mutlusun
Ben aileden çok gecmisimin pesindeyim yurda nasıl dustugumunBunun yani gerçek aileyi araştırmanın yıllarca emek verip büyüten aileye çok haksızlık olduğunu düşünüyorum böyle olaylarda hep.
Çok acı geliyor, ne bileyim. Biyolojik aile terkediyor bir şekilde, sen alıp pamuklara sarmalayıp kıyamayıp büyütmüşsün. o 18 ine geldiğinde illa annesini babasını arıyor, tokat gibi bir şey.
Tabi sen araştırma demiyorum ben sadece duygusal yaklaşıyorum olaya.
İnsan bir gün aynaya bakıp "Çok güzelim, acaba kime benziyorum?" diye merak edebilir. Sırf bu bile araştırmaya sebeptir.
Fakat altından ne çıkar, sen bunlara hazırlıklı mısın? İyi düşün derim.
Yani bir katilin, tecavüzcünün kızı bile olabilirsin (Allah korusun) düşünsene, piyango gibi.
Allah yardımcın olsun.
Bundan emin olmamalisin ailen seni kinlendirip onlari aramaman icinde yapiyo olabilirler bir nevi kopma korkusu.Yurd 18 imi doldurmadan bana bisey anlatmicak ama ailem beni alacağı sırada aileme , biyolojik ailemin bana şiddet uyguladığını söylemiş
Dediğim gibi ailemi bulma çabasında değilim gecmisimin pesindeyim yurda nasil dustugumun pesindeyim ve kardeşlerim var mi onun bu aralar bi kaç kere rüyamda ikizim olduğunu goruyorum ve etkileniyorumŞuan sana bakan ailenle mutluysan gerisinin bir öneminin olmadığını düşünüyorum. Öğrenirsen ne olacak? Annen baban sana şuanki imkanları verebilecek mi? Hiçbir şeyi bilemezsin... Belki seni kabul etmeyecekler bile. Geçmişe bakmamanı öneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?