- 10 Şubat 2016
- 38
- 54
- 3
- 26
- Konu Sahibi Buldumcukum
-
Yurd 18 imi doldurmadan bana bisey anlatmicak ama ailem beni alacağı sırada aileme , biyolojik ailemin bana şiddet uyguladığını söylemişYurt nasil bilgi verdi size
Dediğim gibi çelişkiler var şiddet olduğuna inanmıyoruzeger dedikleri dogruysa siddet yuzunden aldilarsa seni
1 yasindaki bebege siddet uygulayan kisieleri tanimasan daha iyi olur bence
Hafıza kaybı gecirdiginizi dusunun gecmisinizi bilmek istemezmiydinizBu işlere hiç girme derim.
Tüm hayatın alt üst olabilir.
1 yasindaki bebegi baska neden alabailirlerki ailesinden?Dediğim gibi çelişkiler var şiddet olduğuna inanmıyoruz
Biyolojik olması bisey değiştirmiyor. Sevgileri gerçekti anne baba yokluğu cekmedim ama nasıl oldu bilmiyorum ama hep hissettimNe denir bilemedimki iyi yani simdiki aileni cpk sevmen
İste biz trafik kazası yada 99 yılındaki depremi dusunuyoruz o yüzden çelişkiler bizi bu düşüncelere itti1 yasindaki bebegi baska neden alabailirlerki ailesinden?
hemde Tr gibi bi yerde
yurt disidna olsa sesini yukseltince komlsu sikyate etse gitti o çocuk ama Tr de oyle degil
ama abla abin varsa onlari bilmek isteemen en dogal hakkin tabi
organ yoklugunu dr da soyler aileyi bulmaya gerek yokkiBen sizi anladım Depremden sonra kaçırılıp yurda mı verildim yoksa organlarımı mı aldılar diyorsun
peki bu konuda yalan soylemek yurtdakilere ne gibi bi getiri getirebilirİste biz trafik kazası yada 99 yılındaki depremi dusunuyoruz o yüzden çelişkiler bizi bu düşüncelere itti
Basinsag olsun saolBence arastir . Cunku ben arastirirdim. Ailem veni neden birakmis veya olduler mi bilmek isterdim. Belirsizlik cok kotu bisey.
Benimde babam olmus ccok kuucukken ama o gunlrri bilmedigim icin acaba diyium bi gun cikip gelicekmi. Ki oldugu kesin . Ama ben oldugunu gormedigim icin bazen boylr sacma sapan dusuncelere kapiliyorum.
Hakkinda hayirlisi . Smdiki aileni lutfen uzme. Onlardan Allah razi olsun bak sebi buyutmusler bu gune getirmisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?