Evlatlarından birini mutlaka ayıranlar !

Bir garip cidden. Ortada takilacak bir sürü şey varken takmiş annesine...
Eşine, kvye birsey diyemiyor tabi.

Çamaşırın acelesi ne

Eşin yarın askere gidecekse ve onun için acil yıkanıyorsa çamaşırını neden önce halletmediniz

Onu da geçtim aşılama bu araya neden sıkıştı

Sağlıkla kucağınıza alın ama annenizi de hayatınızdan uzaklaştırın beklentiye girmeyin

Yani anne ben duramıyorum pilavı yap diyemiyorsanız yardıma çağırmayın

Bu arada sizin durumunuzda en pratiği pide yaptırmak olurdu

Adam zaten hasta diz de hastasınız

Pide ayran söylerdiniz herkes onu kağıdında yer atardı bulaşık da çıkmazdı

Canınızın kıymetini bilin

Evet galiba sağlıklı düşünmüyorum yada kendimi yanlış ifade ettim konuda. Yeterince hassasim daha fazla kırıcı olmasin lütfen herkes.

Eşimin götürecekleri vardı beyaz renkli vs derken cıktı birsuru.. neyse ben çok yanlış düşünmüşüm herkes suçlu olarak beni gördüyse demekki bende suç.. kafamı toplayamiyorum galoba

konu sahibesi hanimin kullandigi ilaclardan duygular hormonlar harap olmus maalesef gecmisten gelen bir dolulukta varmis belliki bu donemde patlamis

Evet galiba sağlıklı düşünmüyorum yada kendimi yanlış ifade ettim konuda. Yeterince hassasim daha fazla kırıcı olmasin lütfen herkes.

Normal zamanda anneniz evlat kayırıyor olabilir ama bugünkü olay sizde bitiyor. Hata yapmışsınız kısaca, kendinizi ve tedavinizi önemseyin bundan sonra.

Sinirleriniz yıpranmış belli ki yorgunluk ve stresten.

İlk mesajı güncelleyin ya da konuyu kapattırın isterseniz.

Eşimin götürecekleri vardı beyaz renkli vs derken cıktı birsuru.. neyse ben çok yanlış düşünmüşüm herkes suçlu olarak beni gördüyse demekki bende suç.. kafamı toplayamiyorum galoba

Suçlu değilsiniz belki de hem zamanlama gün öncelik hatalarınız var

Ya hastasınız ötesi yok

Kv ye hastayız ölüyoruz oğluna sen kendi elinle yemek hazırla deseydiniz o bile olurdu

Neden bu kadar vericisiniz

Yani anneniz madem yardıma geldi yardım etsin etmiyorsa da gitsin git diyemeyeceğinize göre yardımı açıkça istemeliydiniz

Anne çamaşırları asar mısın demek ne kadar zor olabilir ki ya da çorbayı sen yap demek

Bakın siz istemediğiniz için anneniz de işine karıştırmak istemiyor diye düşünebilir

Aklınızdan geçenleri söylemezseniz karşınızdaki sizi anlayamaz

Cidden yahu,yarin askere gidecek adam komada hasta gibi yatiyor muymus
İnsani deli eder boyleleri
İncileri dokulmesin tabi ya yatsin

Bugün için:
Aşılama için yanlış zaman seçmişsiniz.
Süreci bilmiyorum ama dinlenmeniz gerekiyorsa eşiniz ya da siz dışardan almayı önerecektiniz.
Kayınvalide aşılamayı neden bilmiyor? Aşılamaya ters mi bakıyorlar? Böyle biri için kendinizi üzmeye yormaya değmez.
Siz hatalısınız.
Genel:
Evlat ayrımına inanıyorum. Küçüklükten beri her çocuk farklı mizaçta olduğundan ona öyle yaklaşılmaya devam ediyor. Siz yardım istemeyen dik duran biraz da soğuk biriyseniz hep öyle gitmiştir. Ben de hep kendim uğraştım birçok şeyle. Ama kardeşim hep ilgi ister, iş yapar batar çıkar, kavga eder ama gönül almasını bilir... Hamilelğimde annem hiç gelmedi evime. 1saatlik mesafedeyiz. Lohusalığımda 10gün kaldı gitti. Sonra da iki üç ayda bir iki gün kaldı. Nedeni oğlu yalnızmış evde... 30yaşında genelde sevgilisinin evinde kalan koca adam ama yok benimki gidecek... En son patladım senin bir evladın mı var bir evladının mı sorunları var sadece dedim. O da anladı sanırım. Annem çok hamarattır şen şakraktır. Şimdi ayda bir 4-5gün geliyor sağolsun. Zorunda mı değil tabi ki ama ayrımı hissetmek kötü.

Evlat kayrılmayı sonuna kadar yaşamışsınız ve bu size aklınıza kalbinize yer etmiş ki kimin olsa yer eder. Bence haklısınız Anne olarak yardım edebilir 3 posta çamaşır astım diyorsunuz anne olarak azda olsa yardım etmek zorunda. ZORUNDA. Kimse kusura bakmasın.

Benim teyzem kemik kanseri acıları var kızı 2 ciyi doğurdu hala onun yanında çocuğuma evine destek olmak için...

Agrin varsa ve davetsiz gelen varsa yatip dinlenicen. Anne tabi ki yardim etsin muhtac gununde ama etmiyorsa da ne diyelim...

Gelen kayınvalidenlermiş gelmeselerdi , ağrın varsa kv hizmet etsin anneniz mi gelip hizmet edecek kayınvalidenize ne demek iatiyorsunuz anlamadım.

Benim kızım aynı durumda olsa ben gitmem. Neden biliyormusunuz ? Ağrın sızın varsa bakmaya elbet giderim. Ama ağrım var misafirim gelecek yardıma gel anne . Misafirlerim de kv . Diyen kızıma asla yardıma gitmem.

Siz en
sizi en iyi ben anlarim aynen annem oyle ben bisey desem sen yaparsin sen halledersin sen alirsin sen gidersin hepp sanki ben bu dunyaya tek geldim o sadece 3 kardesimin annesi onlara nasil duskun herseylerinde yaninda yapar alir bende bazen cek git diyorum kendime ama iste bi faydalari yok ama isi dusen beni arar niye serap halleder hep imrenirim aile destegi olan insanlara napalim bizimde kaderimiz boyllemis

Ne bilim annemden birşey istemek istemem. Kendisi isterse yapsın isterim. Ama iste alindim baya bugün saniirm bende bi dalgalanmalar var bu aralar haksizim

Gerçekten öyle bende öyleyim.ama öyle yorumlar geldi ki gerçekten haksizim diye dusunmeye basladim. Kendimi yeterince ifade edemedim saniirm herkes yanlış anladı o yüzden bana yüklendiler..

Soruyorum aynen. oda sıkılmış artik birsey diyemiyorum diyor. Büyük kardeşime anlattım durumu.annem çok bunalmış dedim. Ne önerirsin dedi bana tersledi
Annenize haklı demiyorum, ama size yardım etmiyorsa kadının bir bildiği vardır diye düşünüyorum yani şöyleki siz mantıklı noktalarda yardım beklemiyorsunuz. Mesela hastasınız anne gel kalkamıyorum desen kadın koşar. Ama anne hastayım ama kv misafirliğe gelecek yardıma gel diyorsunuz ben olsam bende gitmem kızıma .

Hakli olabilriisniz ama annem diğer dünürlerinin de herseyini yapiveriyor maşallah.hatta ben kızarım kendisine neden yapıp duruyosun her işlerini diye. Ama bi tek bana gelince böyle olması doldum artik saniirm o yuzden böyle oldu

Çok teşekkür ederim anlayan birileri olduğu için biraz rahatladım gerçekten çok kötü hissediyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…