- 10 Ekim 2014
- 31.847
- 142.628
- 798
- Konu Sahibi Miyavhanim
-
Aynen valla yaa. Annesine bir kelime laf edemiyor, burada da yorumların hepsine bir bahane.
Konu sahibi sağlıklı düşünemiyor sanırım. Madem kv çok ilgisiz uzakmış, annesi evlat ayırıyormuş. Konu sahibi niye kalkmış kocası askere gideceği sıra aşılama yaptırıyor?
Şimdi böyleyse hamilelik boyunca ne yapacak tek başına acaba?
Evet galiba sağlıklı düşünmüyorum yada kendimi yanlış ifade ettim konuda. Yeterince hassasim daha fazla kırıcı olmasin lütfen herkes.Aynen valla yaa. Annesine bir kelime laf edemiyor, burada da yorumların hepsine bir bahane.
Konu sahibi sağlıklı düşünemiyor sanırım. Madem kv çok ilgisiz uzakmış, annesi evlat ayırıyormuş. Konu sahibi niye kalkmış kocası askere gideceği sıra aşılama yaptırıyor?
Eşimin götürecekleri vardı beyaz renkli vs derken cıktı birsuru.. neyse ben çok yanlış düşünmüşüm herkes suçlu olarak beni gördüyse demekki bende suç.. kafamı toplayamiyorum galobaÇamaşırın acelesi ne
Eşin yarın askere gidecekse ve onun için acil yıkanıyorsa çamaşırını neden önce halletmediniz
Onu da geçtim aşılama bu araya neden sıkıştı
Sağlıkla kucağınıza alın ama annenizi de hayatınızdan uzaklaştırın beklentiye girmeyin
Yani anne ben duramıyorum pilavı yap diyemiyorsanız yardıma çağırmayın
Bu arada sizin durumunuzda en pratiği pide yaptırmak olurdu
Adam zaten hasta diz de hastasınız
Pide ayran söylerdiniz herkes onu kağıdında yer atardı bulaşık da çıkmazdı
Canınızın kıymetini bilin
konu sahibesi hanimin kullandigi ilaclardan duygular hormonlar harap olmus maalesef gecmisten gelen bir dolulukta varmis belliki bu donemde patlamisAynen valla yaa. Annesine bir kelime laf edemiyor, burada da yorumların hepsine bir bahane.
Evet galiba sağlıklı düşünmüyorum yada kendimi yanlış ifade ettim konuda. Yeterince hassasim daha fazla kırıcı olmasin lütfen herkes.
kullandiginiz ilaclardan normal ben cok iyi biliyorum o ilaclarin insani ne hale soktugunuchamallows Sanırım evet haklısnız burada çok üstüme geldiler. Içerde herkes oturuyor ben gittim ağlıyorum. Çok hassasim bugün demistim oysa..
Eşimin götürecekleri vardı beyaz renkli vs derken cıktı birsuru.. neyse ben çok yanlış düşünmüşüm herkes suçlu olarak beni gördüyse demekki bende suç.. kafamı toplayamiyorum galoba
Cidden yahu,yarin askere gidecek adam komada hasta gibi yatiyor muymusAyy insani fitik edersiniz. "Anne halim yok, sen yapacaksan yapalim ucundan tutarim yoksa hic girmeyecegim" diyebilirdiniz. Herseye bir bahane herseye bir miy miy...
Esim yatiyor esim yatiyor diyorsunuz, sizden beter durumda ayakta duramiyor, bi makinaya camasir atamiyor yarin askere nasil gidecek ambulansla mi?
Siz enGuncelleme!
Bu kadar agri cekmeme ragmen annemden yardim beklemem hataymış buradaki yorumlardan sonra bunu anladim.
Annem büyük kardeşimin herseyini yaparken bana yardim etmesini istemek haksizlikmis onu anladim.. anlasilan cok yanlis dusunuyorum bazi seyleri.. kendimi yormamliymisim ama camaairi bulasigi yemegi kim yapacakmis orasini bilemiyorum .. kbakmayin herkesin vaktini aldim..
.
.
.
.
konuda oldukça muzdaribim..
Belkide ortanca çocuk olduğum içindir..
Ama artık bardağım dolmaya başladı tasacak diye korkuyorum.
Benim büyüğüm ve küçüğüm her zaman için daha çok kayirildi malesef ve bunu hayatımın her alanında hissettim . Büyüğümün beni kıskanmasi mi diyeyim yoksa annemin büyüğümu çok Çok daha fazla kayirması mi desem..
Bir kaç yillik evliyim çok değil ama annem yillardirrrrr büyük kardeşimin işlerini yapar. Hatta hala yapıyor.ne istese yapar öyle söylim. Ama ben hicbirsey istemem kolay kolay.. çok nadir annemi çağırırım gerçekten ihtiyacım olduğu zamanlarda yardim için. Ama O zamanlar bile büyük kardeşimin işi var diyerek beni reddeder..
Bugün çok hassasim iki gündür cok kasik ve bel agrım var 10 gün önce aşılama oldum.
.. yarına yetişmesi gereken işlerim var gercekten. Annem de geldi ama sagolsun hicbirsey yapivermedi. Ağrıdan duramıyorum bi o yana bi bu yana büküle büküle oturuyorum gerci hic oturamadim ayri mesele.
Sabahtan beri 3 kez çamaşır attım serdim belimin ağrısından duramıyorum ilaç da alamiyorum..
Evi topladım akşama misafir var çorba yemek pilav vs derken birsuru şey yaptım.
Annem kalkipta bu kızın ağrısı var yardim edeyim demedi.ustune akşam misafir var onlara da az önce yemek yaptım topladım yıkadım. Üstüne pasta tatlı koydum çay koydum az sonra servis edeceğim.
Anlayacağınız bugün hiç oturamadım belim çatlıyor resmen. Eğer aşılamam tuttu ise yan dollenme olduysa ve tutunamazsa yada tutunurda hemen duserse ben sebebi bugün oturamamamda ararim.. oturup ağlayacağım firsatim olsa.Büyük kardeşimin her dediğini yaparken, beni bu halde görüp hiç yardim etmemesi.. yetti artık gerçekten büyük kardeşim gibi herşeyi emrivaki edip zorla mi yaptırmalıyım..
Neden illaki çocuklardan biri kayiriliyor Allah aşkına ya ..
Ağridan yüzün gözüm şaştı doğru düzgün yürüyemiyorum hiç mi görmüyor bunları oturup aglicam şimdi ya gözyaşlı cay ikram edicem yaksın içlerini ...
Küçüklüğümden beri bütün zorlukları ben çektim. Ben okurken ailemin duru iyi değildi en en kötü şartlarda ben okudum param yetmedi hicbir zamam ihtiyaçlarımı alacak para bulamazdım.. benden çok Çok daha iyi sartlarda olmasına rağmen hala bana bu konularda laf söyleyen bir buyuk kardesim var.. annem bana 5 liralık hediye alsa kıskanır. Kendisinin 3 tane evi var. Ben kiradayım. Daha neler neler yazmak isterdim ama yazamıyorum. Bütün herkesi bırakıp eşimle gitmek istiyorum. Kimsenin faydası yok çünkü bana.
sizi en iyi ben anlarim aynen annem oyle ben bisey desem sen yaparsin sen halledersin sen alirsin sen gidersin hepp sanki ben bu dunyaya tek geldim o sadece 3 kardesimin annesi onlara nasil duskun herseylerinde yaninda yapar alir bende bazen cek git diyorum kendime ama iste bi faydalari yok ama isi dusen beni arar niye serap halleder hep imrenirim aile destegi olan insanlaraGuncelleme!
Bu kadar agri cekmeme ragmen annemden yardim beklemem hataymış buradaki yorumlardan sonra bunu anladim.
Annem büyük kardeşimin herseyini yaparken bana yardim etmesini istemek haksizlikmis onu anladim.. anlasilan cok yanlis dusunuyorum bazi seyleri.. kendimi yormamliymisim ama camaairi bulasigi yemegi kim yapacakmis orasini bilemiyorum .. kbakmayin herkesin vaktini aldim..
.
.
.
.
konuda oldukça muzdaribim..
Belkide ortanca çocuk olduğum içindir..
Ama artık bardağım dolmaya başladı tasacak diye korkuyorum.
Benim büyüğüm ve küçüğüm her zaman için daha çok kayirildi malesef ve bunu hayatımın her alanında hissettim . Büyüğümün beni kıskanmasi mi diyeyim yoksa annemin büyüğümu çok Çok daha fazla kayirması mi desem..
Bir kaç yillik evliyim çok değil ama annem yillardirrrrr büyük kardeşimin işlerini yapar. Hatta hala yapıyor.ne istese yapar öyle söylim. Ama ben hicbirsey istemem kolay kolay.. çok nadir annemi çağırırım gerçekten ihtiyacım olduğu zamanlarda yardim için. Ama O zamanlar bile büyük kardeşimin işi var diyerek beni reddeder..
Bugün çok hassasim iki gündür cok kasik ve bel agrım var 10 gün önce aşılama oldum.
.. yarına yetişmesi gereken işlerim var gercekten. Annem de geldi ama sagolsun hicbirsey yapivermedi. Ağrıdan duramıyorum bi o yana bi bu yana büküle büküle oturuyorum gerci hic oturamadim ayri mesele.
Sabahtan beri 3 kez çamaşır attım serdim belimin ağrısından duramıyorum ilaç da alamiyorum..
Evi topladım akşama misafir var çorba yemek pilav vs derken birsuru şey yaptım.
Annem kalkipta bu kızın ağrısı var yardim edeyim demedi.ustune akşam misafir var onlara da az önce yemek yaptım topladım yıkadım. Üstüne pasta tatlı koydum çay koydum az sonra servis edeceğim.
Anlayacağınız bugün hiç oturamadım belim çatlıyor resmen. Eğer aşılamam tuttu ise yan dollenme olduysa ve tutunamazsa yada tutunurda hemen duserse ben sebebi bugün oturamamamda ararim.. oturup ağlayacağım firsatim olsa.Büyük kardeşimin her dediğini yaparken, beni bu halde görüp hiç yardim etmemesi.. yetti artık gerçekten büyük kardeşim gibi herşeyi emrivaki edip zorla mi yaptırmalıyım..
Neden illaki çocuklardan biri kayiriliyor Allah aşkına ya ..
Ağridan yüzün gözüm şaştı doğru düzgün yürüyemiyorum hiç mi görmüyor bunları oturup aglicam şimdi ya gözyaşlı cay ikram edicem yaksın içlerini ...
Küçüklüğümden beri bütün zorlukları ben çektim. Ben okurken ailemin duru iyi değildi en en kötü şartlarda ben okudum param yetmedi hicbir zamam ihtiyaçlarımı alacak para bulamazdım.. benden çok Çok daha iyi sartlarda olmasına rağmen hala bana bu konularda laf söyleyen bir buyuk kardesim var.. annem bana 5 liralık hediye alsa kıskanır. Kendisinin 3 tane evi var. Ben kiradayım. Daha neler neler yazmak isterdim ama yazamıyorum. Bütün herkesi bırakıp eşimle gitmek istiyorum. Kimsenin faydası yok çünkü bana.
Ne bilim annemden birşey istemek istemem. Kendisi isterse yapsın isterim. Ama iste alindim baya bugün saniirm bende bi dalgalanmalar var bu aralar haksizimSuçlu değilsiniz belki de hem zamanlama gün öncelik hatalarınız var
Ya hastasınız ötesi yok
Kv ye hastayız ölüyoruz oğluna sen kendi elinle yemek hazırla deseydiniz o bile olurdu
Neden bu kadar vericisiniz
Yani anneniz madem yardıma geldi yardım etsin etmiyorsa da gitsin git diyemeyeceğinize göre yardımı açıkça istemeliydiniz
Anne çamaşırları asar mısın demek ne kadar zor olabilir ki ya da çorbayı sen yap demek
Bakın siz istemediğiniz için anneniz de işine karıştırmak istemiyor diye düşünebilir
Aklınızdan geçenleri söylemezseniz karşınızdaki sizi anlayamaz
Gerçekten öyle bende öyleyim.ama öyle yorumlar geldi ki gerçekten haksizim diye dusunmeye basladim. Kendimi yeterince ifade edemedim saniirm herkes yanlış anladı o yüzden bana yüklendiler..Siz en
sizi en iyi ben anlarim aynen annem oyle ben bisey desem sen yaparsin sen halledersin sen alirsin sen gidersin hepp sanki ben bu dunyaya tek geldim o sadece 3 kardesimin annesi onlara nasil duskun herseylerinde yaninda yapar alir bende bazen cek git diyorum kendime ama iste bi faydalari yok ama isi dusen beni arar niye serap halleder hep imrenirim aile destegi olan insanlaranapalim bizimde kaderimiz boyllemis
Annenize haklı demiyorum, ama size yardım etmiyorsa kadının bir bildiği vardır diye düşünüyorum yani şöyleki siz mantıklı noktalarda yardım beklemiyorsunuz. Mesela hastasınız anne gel kalkamıyorum desen kadın koşar. Ama anne hastayım ama kv misafirliğe gelecek yardıma gel diyorsunuz ben olsam bende gitmem kızıma .Soruyorum aynen. oda sıkılmış artik birsey diyemiyorum diyor. Büyük kardeşime anlattım durumu.annem çok bunalmış dedim. Ne önerirsin dedi bana tersledi
Benim kızım aynı durumda olsa ben gitmem. Neden biliyormusunuz ? Ağrın sızın varsa bakmaya elbet giderim. Ama ağrım var misafirim gelecek yardıma gel anne . Misafirlerim de kv . Diyen kızıma asla yardıma gitmem.
Çok teşekkür ederim anlayan birileri olduğu için biraz rahatladım gerçekten çok kötü hissediyordum..Evlat kayrılmayı sonuna kadar yaşamışsınız ve bu size aklınıza kalbinize yer etmiş ki kimin olsa yer eder. Bence haklısınız Anne olarak yardım edebilir 3 posta çamaşır astım diyorsunuz anne olarak azda olsa yardım etmek zorunda. ZORUNDA. Kimse kusura bakmasın.
Benim teyzem kemik kanseri acıları var kızı 2 ciyi doğurdu hala onun yanında çocuğuma evine destek olmak için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?