- 31 Mart 2023
- 269
- 13
- 18
- 21
- Konu Sahibi Melekbzkrt
-
Gordum inadna Yaptm Diyormus srf ben biraz izne geliyorsun bizimle vakit gecir dedigim icin dırdır yapyormusun oda inadma gidip biriyle konusmus falanSen görmedin mi mesajları ? Nasıl aldatmadım diyor?
Olacak olan bu işte ömür boyu böyle mutsuz bir kadın olarak yaşayacak ve öleceksin. Kocan düzelmeyecek üstüne birkaç kere aldatacak.
Dayak da olur.
E böyle bir şerefsize daha niye iyi birisi aslında filan diyorsun ?Gordum inadna Yaptm Diyormus srf ben biraz izne geliyorsun bizimle vakit gecir dedigim icin dırdır yapyormusun oda inadma gidip biriyle konusmus falan
İlk geceden hamile kaliyorsunuz daha tanimadan etmeden sonra konu ustune konu aciyorsunuz. Yapacaginiz bisey yok kayinvalideyi alttan alacaksiniz kocanizin aldatmalarini da gormezden geleceksiniz. Eger siddet yoksa allahiniza sukredeceksiniz12 haziran 2021 ylnda evlendik
Esim uzman gemi ben istemedim kaynanamla birlikte kalmayı Onlar zorladı ailemi akraba evliliği kznza kızımız gibi falan sozler kullandlar nerden bilebilirdik olaylarn kotu olucagna Hamileligim kimseyi ilgilendirmez Hamile Olabileceğim aklmın ucundan gecmezdi Bi mucize gibi Oldu İkide bi bana ureme hamile kal gibi gecer seyler kullanmayn kimse kimsenin derdini bilmiyor gercekten Yazıklar Olsun
Kocamın İyi Yanlarıda Var kotu yanları da kotu yanı ana kuzusu olmak herseyimi ona soylemek Cabuk sinirlenmek İyi Yanı bana hic elini kaldrmaması bizi hic kimseye muhtac etmeden BakmasıKocanın iyi biri olmadığını anlatmaya çalışıyorum
Artk Herseyi Aksna Brakmak istyorum esim Calstgı yerde cok pskolojisi bozuldu dovduler İsler yaptlar Eskiden bana karsı cok sakin ve sadktı O İse basladı baslayalı cabuk sinirleyen biri oldu herseye sinirleniyordu Bana kimsenin lafnı etme Bisey lazm olursa ben alrm bizi kimseye muhtac etmez tek skntı kayananamın birlikte yasadgmzda esim bana ne kadar bana ev icinde napyorsanz ne ediyorsanz soyleme dedikce o soyluyordu karın soyle boyle yapıyor gibi. Bana sinirlenirdi ama sakinlesince hemen kendini affetirirdi yaniİlk geceden hamile kaliyorsunuz daha tanimadan etmeden sonra konu ustune konu aciyorsunuz. Yapacaginiz bisey yok kayinvalideyi alttan alacaksiniz kocanizin aldatmalarini da gormezden geleceksiniz. Eger siddet yoksa allahiniza sukredeceksinizya da aileniz arkanizda duruyorsa bosanip yolunuza bakacaksiniz
18 yasinda daha cocukken akrabanla evlendirilmis kv eline atilmissin, kocan seni hamile birakip gitmis kendi kendine cocuk yasinda cocugun olmus. Hala akillanmamis 2 ayda bir eve gelen ana kuzusu ve aldatan adamdan bi tane daha yapmissin.Gerçekten yazıkl
Erkek Nerde yazmşm acaba Kz Veya Erkek İkiside Evlat sonucta Tesekkurler tum Yorumlarn icin Kimse kimsenin halini derdini anlamyor demek ki yasayan insna Anlat Tesekkurler18 yasinda daha cocukken akrabanla evlendirilmis kv eline atilmissin, kocan seni hamile birakip gitmis kendi kendine cocuk yasinda cocugun olmus. Hala akillanmamis 2 ayda bir eve gelen ana kuzusu ve aldatan adamdan bi tane daha yapmissin.
Bu hikayede gercekten yazik olan tek kisi o gariban kizin. Her yere erkek istedigini de yazmissin bu arada ben uydurmuyorum.
Seviyorum Deger Veriyorum herseyden daha cok ona deger verdim Onu Sevdim. surekli hatalarnı gormezden geldim Ama O Benim Hatalarmı gormezden Gelmiyordu Bana karsı iyi yanlarıda Var Dovmez Aglamama Kyamaz Sadece Cabuk sinirlenir sakinlesincede affetirir kendi suan size dedigim tek skntı kaynanam onun esime Sunu Yapma konusma demesi Bunu Demeye calsyorum siz olayı hamileliğime getryorsunuzE böyle bir şerefsize daha niye iyi birisi aslında filan diyorsun ?
Bu çocuğu doğurduktan sonra mümkünse spiral hap aylık iğne vs ne gerekiyorsa kullan. Hiç farkında değilmiş gibi aaa hamileymisim deme. Olaylar zaten boktanken günahsız çocuklar orda burda helak oluyor.Merhaba Arkadaslar ben 2 yıldır evliyim 1 bucuk yıl kaynanamın evinde kaldm esim sozlesmeli Uzman Arada izne gidip gelir bu surecte kaynanamla birlikte kalyordum hamileyim O zamanlar Kaynanam surekli bana sen çok yatyorsun hic bi is yapmyorsun falan basklar yapyordu Halbuki Hamile Agr Halimle Kalp tum isini yapardm ama yinede inkar ederdi surekli esimi doldururdu esimde surekli annesinin sözüne inanır ve guvenir bana demedigini brakmazdı daha hamile oldugumu ogrenmeden önce bi kac gun gidip annemlerde kafa dinlemek istyorum dedim o zaman esimi doldurup bana brakmstı o zaman inthar bile edicektim Senin karın burda kafa dinlemiyor yha gidip annesinde dinliycekms su bu Bana bi oda vermislerdi İcinde ceyizlik herseyim vardı bende hepsi benim esyam sonucta kapyı kilitlemistim o odanın ve goturmuatum kendimle annemlere yine aynı sekilde esimle konusmustu karın anahtarı goturmus bilmem bizim odada neyimiz var falan filan o zaman esim yine bana kzmstı bi kac gun konusmamstk ve bu sure icinde surekli esimle benim dedikpdumu yapyordu Yani artk koynuma aldgm adama bile guvenmiyordum esime ne soylesem yapsam direk hepsini annesinin eline koyuyor anneside hakkmda tum dedkodyu lafı koye yay9yor esimin bu huyunu ne kadar kesmeye calşsamda olmuyor 6 ay sozlesmesi kaldı artk bitcek sozlesmesi Bir kzm oldu suan 1 bucuk yasnda ve ben yine hamileyim annemlerin alt katna tasndm bu 4 aydr falan esimin bi kadnla mesajlrnı gordum ekran cekip kendime atmstm esimde farkedip telefonumu krmstı ve gitmisti Kapyı carpıp aileme anlatmstm artk nasl bi bok oldugunu annesinin falan baban boşanma acalm demisti ben hamileydim ustelik bir kzm. Vardı yine aynı sekilde kaynanam surekli oglunun tarafnı tutyordu kayınbabam oglumu oldururum gelinimi brakmam diyordu esimse yalanlyordu oyle bisey yok Ona inattan yaptm soyle boyle Ailesi bana inanmyordu Kaynanam surekli kocasnabagryor yemek yapmyor Su Bu Parasnın kymetini bilmiyor halbuki esimden zor zor para alp kzmın brzini ihtyaclarmzı alyordum esim parasnın kymetini asla bilmez yemek yapyordum aryordum arama beni arkadaslarmın yanındaym falan dyordu kurtlerin gozunde zaten hep kadınlar suclu olur erkekler hep temiz zaten sonra esim telefon aldı annemlerden ozur diledi falan Konusmaya basladk bidaha asla benim lafmı annene anlatmycaksn dedim ama yine bugun kaynanamlara geldigimde yine telefon kaytlarna baktgmda yine her zamanki gibim benim lafmı ediyorlqr napmam gerek bilmiyorum bi nevi iki yuzluluk yapıyorlar benim esimden tek istedigim bizimle eviyle çocuklarıyla ilgilenmesi Ama hep beni suçlu buluyor Anneside surekli oglunu tutar kaynanan kayınbabanla konusma sunu yapma bunu yapma onlar boyle soyle diyip arkamzdan konusur ama Ben her ne olursa olsun evlatlarm icin susuyorum ama olmuyor napmam gerek bilmiyorum
Ben evlendigimde eşimin bir akrabasına yemeğe davet edildik. Kaynanasiyla yaşayan gelinleri de vardı. Kadının beşikte bebeği vardı.ilk bebegiymis. Beşiği dovercesine sallıyordu. Sürekli beddualı ninni söylüyordu.mutfakta kaynanaya ,kocaya küfür ediyordu. Balkonda da kocası eşime ne bok yedim de evlendim Allah belami versin falan diyordu. Geçen memlekete gittik kadın 4. Çocuğu Doğurmuş. Allah nazardan saklasın. Hala kaynanasiyla yaşıyor ve hala beddualı ninniler söylüyor. Yani mantık ne çözemedim. Dogurunca da düzelmiyor bari dogurmayin da o eziyeti çeken sayısı cogalmasinBir çocuk daha yapın, belki düzelir
Cok Sukur Cocuklarım Helak Olmuyor Cocuklarmın Basmın ustunde yeri Var size diyorum Ki Esik Bize cocuguna Karsü iyi Sadece ana kuzusu Yemez bize yedirir icmez icirir Kzmın benim her eksigimi Alr ALLAH Ondan razı olsun Kafanz Almyor galiba Hamileliğime Takmşsnz O sizin Skntnz Degil Esim sadece Ana kuzusu Diyorum O huyu nasıl bitirebilirm diyorum anlamyorsunuz annesinin Her dedigini yapar tartstgmzda esimle onunla konusma surunme falan Der Esimin tek hatası annesini dinlemesi Diyorum anlamyorsunuzzzzBu çocuğu doğurduktan sonra mümkünse spiral hap aylık iğne vs ne gerekiyorsa kullan. Hiç farkında değilmiş gibi aaa hamileymisim deme. Olaylar zaten boktanken günahsız çocuklar orda burda helak oluyor.
Hah ben de ne eksik diyordum, akrabanızla evlenmişsiniz tamam. Süper çok doğru düşünmüşsünüz.Bizim evlilik akraba evliligi Esimi basta istemesemde sonra severek oldu kayananmla oturucagmı bilmiyordum Sonradan esimin Yurt dsına 2 ay gidip gelmemesi sonucu benimle kalsn Bir odada esyası falan dedi Ailem tamam demek zorunda kaldm olaylar sonra kotu olunca evi ayrdk Suan Tek skntı esimin ona ne dersem diyim gidip annesine soylemesi
Cok sukur kaynanam oyle değil ben sezeryan olunca O Baktı bana suan Hamileyim o kdr olaya ragmen Her istedigimi Alyor Onunda iyi yanları var arkmandan konusmaları hosuma gtmyorrBen evlendigimde eşimin bir akrabasına yemeğe davet edildik. Kaynanasiyla yaşayan gelinleri de vardı. Kadının beşikte bebeği vardı.ilk bebegiymis. Beşiği dovercesine sallıyordu. Sürekli beddualı ninni söylüyordu.mutfakta kaynanaya ,kocaya küfür ediyordu. Balkonda da kocası eşime ne bok yedim de evlendim Allah belami versin falan diyordu. Geçen memlekete gittik kadın 4. Çocuğu Doğurmuş. Allah nazardan saklasın. Hala kaynanasiyla yaşıyor ve hala beddualı ninniler söylüyor. Yani mantık ne çözemedim. Dogurunca da düzelmiyor bari dogurmayin da o eziyeti çeken sayısı cogalmasin
Cocuk size dert olmuş galiba yaparm veya yapmam sizi ilgilendirmez cok sukur RABBİM veriyor olmayanlarada versinHah ben de ne eksik diyordum, akrabanızla evlenmişsiniz tamam. Süper çok doğru düşünmüşsünüz.
Bi çocuk daha yapın hemen.
Ben evlendigimde eşimin bir akrabasına yemeğe davet edildik. Kaynanasiyla yaşayan gelinleri de vardı. Kadının beşikte bebeği vardı.ilk bebegiymis. Beşiği dovercesine sallıyordu. Sürekli beddualı ninni söylüyordu.mutfakta kaynanaya ,kocaya küfür ediyordu. Balkonda da kocası eşime ne bok yedim de evlendim Allah belami versin falan diyordu. Geçen memlekete gittik kadın 4. Çocuğu Doğurmuş. Allah nazardan saklasın. Hala kaynanasiyla yaşıyor ve hala beddualı ninniler söylüyor. Yani mantık ne çözemedim. Dogurunca da düzelmiyor bari dogurmayin da o eziyeti çeken sayısı cogalmasin
Eee ana kuzusu adam sana eziyet ediyor. Çocuklar helak olmamış mı oluyor. O çocuk buyunce annesi sen oldugun için ve senin yaşadıklarını gördüğü için ya tamamen çok ters mizacta sert bir kişilik olacak ya da annemden böyle gördüm diye sürekli aldatan kocaya dolduran kaynanaya susucak.Cok Sukur Cocuklarım Helak Olmuyor Cocuklarmın Basmın ustunde yeri Var size diyorum Ki Esik Bize cocuguna Karsü iyi Sadece ana kuzusu Yemez bize yedirir icmez icirir Kzmın benim her eksigimi Alr ALLAH Ondan razı olsun Kafanz Almyor galiba Hamileliğime Takmşsnz O sizin Skntnz Degil Esim sadece Ana kuzusu Diyorum O huyu nasıl bitirebilirm diyorum anlamyorsunuz annesinin Her dedigini yapar tartstgmzda esimle onunla konusma surunme falan Der Esimin tek hatası annesini dinlemesi Diyorum anlamyorsunuzzzz
Bizi ilgilendirmezse bize niye soruyosunuz kardeşim?Cocuk size dert olmuş galiba yaparm veya yapmam sizi ilgilendirmez cok sukur RABBİM veriyor olmayanlarada versin
Eee ana kuzusu adam sana eziyet ediyor. Çocuklar helak olmamış mı oluyor. O çocuk buyunce annesi sen oldugun için ve senin yaşadıklarını gördüğü için ya tamamen çok ters mizacta sert bir kişilik olacak ya da annemden böyle gördüm diye sürekli aldatan kocaya dolduran kaynanaya susucak.
Tum konuyu Cocuga getirmek zorunda msnz???Bizi ilgilendirmezse bize niye soruyosunuz kardeşim?
Niye konu açıyosunuz, gidin kendi başınızın çaresine bakın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?