• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlarım için susuyorum.

Maddi manevi bakabilecek gücüm olmasına rağmen 1 çocuk yaparak çocuk defterini kapattım.
Sizin yaşamınızda 2 çocuk ne demek? Bu yaşta ve 2 yıllık evlilikte 2 derken daha da çok çocuğunuz olur sizin. Ben size değil çocuklara üzülüyorum

Maddi manevi bakabilecek gücüm olmasına rağmen 1 çocuk yaparak çocuk defterini kapattım.
Sizin yaşamınızda 2 çocuk ne demek? Bu yaşta ve 2 yıllık evlilikte 2 derken daha da çok çocuğunuz olur sizin. Ben size değil çocuklara üzülüyorum
Maddi manevi cok sukur esimde sag bende Kimseye muhtac etmem cocugumu onu siz skntı etmeyin gidip calsp cabalarm kimseye muhtac etmem merak etmeyin tarlalarmz Arsalarmzda var bunun skntsna grmeyin siz

Merhaba Arkadaslar ben 2 yıldır evliyim 1 bucuk yıl kaynanamın evinde kaldm esim sozlesmeli Uzman Arada izne gidip gelir bu surecte kaynanamla birlikte kalyordum hamileyim O zamanlar Kaynanam surekli bana sen çok yatyorsun hic bi is yapmyorsun falan basklar yapyordu Halbuki Hamile Agr Halimle Kalp tum isini yapardm ama yinede inkar ederdi surekli esimi doldururdu esimde surekli annesinin sözüne inanır ve guvenir bana demedigini brakmazdı daha hamile oldugumu ogrenmeden önce bi kac gun gidip annemlerde kafa dinlemek istyorum dedim o zaman esimi doldurup bana brakmstı o zaman inthar bile edicektim Senin karın burda kafa dinlemiyor yha gidip annesinde dinliycekms su bu Bana bi oda vermislerdi İcinde ceyizlik herseyim vardı bende hepsi benim esyam sonucta kapyı kilitlemistim o odanın ve goturmuatum kendimle annemlere yine aynı sekilde esimle konusmustu karın anahtarı goturmus bilmem bizim odada neyimiz var falan filan o zaman esim yine bana kzmstı bi kac gun konusmamstk ve bu sure icinde surekli esimle benim dedikpdumu yapyordu Yani artk koynuma aldgm adama bile guvenmiyordum esime ne soylesem yapsam direk hepsini annesinin eline koyuyor anneside hakkmda tum dedkodyu lafı koye yay9yor esimin bu huyunu ne kadar kesmeye calşsamda olmuyor 6 ay sozlesmesi kaldı artk bitcek sozlesmesi Bir kzm oldu suan 1 bucuk yasnda ve ben yine hamileyim annemlerin alt katna tasndm bu 4 aydr falan esimin bi kadnla mesajlrnı gordum ekran cekip kendime atmstm esimde farkedip telefonumu krmstı ve gitmisti Kapyı carpıp aileme anlatmstm artk nasl bi bok oldugunu annesinin falan baban boşanma acalm demisti ben hamileydim ustelik bir kzm. Vardı yine aynı sekilde kaynanam surekli oglunun tarafnı tutyordu kayınbabam oglumu oldururum gelinimi brakmam diyordu esimse yalanlyordu oyle bisey yok Ona inattan yaptm soyle boyle Ailesi bana inanmyordu Kaynanam surekli kocasnabagryor yemek yapmyor Su Bu Parasnın kymetini bilmiyor halbuki esimden zor zor para alp kzmın brzini ihtyaclarmzı alyordum esim parasnın kymetini asla bilmez yemek yapyordum aryordum arama beni arkadaslarmın yanındaym falan dyordu kurtlerin gozunde zaten hep kadınlar suclu olur erkekler hep temiz zaten sonra esim telefon aldı annemlerden ozur diledi falan Konusmaya basladk bidaha asla benim lafmı annene anlatmycaksn dedim ama yine bugun kaynanamlara geldigimde yine telefon kaytlarna baktgmda yine her zamanki gibim benim lafmı ediyorlqr napmam gerek bilmiyorum bi nevi iki yuzluluk yapıyorlar benim esimden tek istedigim bizimle eviyle çocuklarıyla ilgilenmesi Ama hep beni suçlu buluyor Anneside surekli oglunu tutar kaynanan kayınbabanla konusma sunu yapma bunu yapma onlar boyle soyle diyip arkamzdan konusur ama Ben her ne olursa olsun evlatlarm icin susuyorum ama olmuyor napmam gerek bilmiyorum
Bu hanzoya iki çocuk yapmışsın aferin , iki yılda iki çocuk yuh gerçekten, size acımadım asla ,insan böyle adamdan ha bire çocuk yapar mı, kayınvalide ile oturmayı kabul ederken ne hayal etmiştin acaba bal kaymak içinde yaşayacağını mı, sizin gibi cahil kadınlar böyle mal adamlara ancak çocuk doğurur sonra da çocuklarım için katlanıyorum bahanesi ile doğurmaya devam eder , bu adam sana ne yapsa müstehak zerre akıl yok çünkü...

Aldatıldığından şüphelenirken ve aslında (sen farkında olmasan da) kabus gibi bir hayatın varken ikinci çocuğu erkek bebek olsun diye yaptığına yemin edebilirim ama ispatlamayamam.
Hayır bir de neden olumlu yorumlar gelmeyince aslında kaynanam eşim kötü değiller demeye başladın onu da anlamadım.e o zaman ne diye dert edinip konu açtın ki?
Çok gençsin ve başında kavak yelleri esiyor bence.tek diyeceğim korun ve başka çocuk doğurma.sağlık ocağına git orada ücretsiz doğum kontrol hapı veriyorlar.

Bu hanzoya iki çocuk yapmışsın aferin , iki yıl da iki çocuk yuh gerçekten, size acımadım asla ,insan böyle adamdan ha bire çocuk yapar mı, kayınvalide ile oturmayı kabul ederken ne hayal etmiştin acaba bal kaymak içinde yaşayacağını mı, sizin gibi cahil kadınlar böyle mal adamlara ancak çocuk doğurur sonra da çocuklarım için katlanıyorum bahanesi ile doğurmaya devam eder , bu adam sana ne yapsa müstehak zerre akıl yok çünkü...
Teşekkürler o akıl sizde var

Konuyu açarken dağ gibi sorunlar sıraladınız. Şimdi de her şey iyi çok şükür diyorsunuz. Gerçekten siz iyimisiniz?

Aldatıldığından şüphelenirken ve aslında (sen farkında olmasan da) kabus gibi bir hayatın varken ikinci çocuğu erkek bebek olsun diye yaptığına yemin edebilirim ama ispatlamayamam.
Hayır bir de neden olumlu yorumlar gelmeyince aslında kaynanam eşim kötü değiller demeye başladın onu da anlamadım.e o zaman ne diye dert edinip konu açtın ki?
Çok gençsin ve başında kavak yelleri esiyor bence.tek diyeceğim korun ve başka çocuk doğurma.sağlık ocağına git orada ücretsiz doğum kontrol hapı veriyorlar.
Boyle dusunmeye devam edin 2 nci cocuktan sonra İNŞALLAH Dusunrz

Seviyorum Deger Veriyorum herseyden daha cok ona deger verdim Onu Sevdim. surekli hatalarnı gormezden geldim Ama O Benim Hatalarmı gormezden Gelmiyordu Bana karsı iyi yanlarıda
Cok Sukur Cocuklarım Helak Olmuyor Cocuklarmın Basmın ustunde yeri Var size diyorum Ki Esik Bize cocuguna Karsü iyi Sadece ana kuzusu Yemez bize yedirir icmez icirir Kzmın benim her eksigimi Alr ALLAH Ondan razı olsun Kafanz Almyor galiba Hamileliğime Takmşsnz O sizin Skntnz Degil Esim sadece Ana kuzusu Diyorum O huyu nasıl bitirebilirm diyorum anlamyorsunuz annesinin Her dedigini yapar tartstgmzda esimle onunla konusma surunme falan Der Esimin tek hatası annesini dinlemesi Diyorum anlamyorsunuzzzz
Ya demeyin demeyin diyorum da bacım sen ne kafasız kadınsın. Kocanın tek sıkıntısı ana kuzusu olması değil üstüne bir de aldatması bir de bağırıp Çağıran bi ayı olması diyoruz kafa basmıyor mu ?

Degilim Psikolojim bozuldu konuyu hep cocuga getryorsunuzz her cocuk rzkyla geliyor Farknda Msnzzz
Birincisi, her çocuk rızkıyla falan gelmiyor. Öyle olsaydı Afrika'da her yıl binlerce çocuk açlıktan ölmezdi.
İkincisi de herkes size akıl vermeye çalıştı, fakat 5 sayfadır direndiğiniz için artık sizin de sinirleriniz bozuldu. Bi kapatın çıkın çay koyun. 😒

Esim uzatmayı düşünmüyor İmzalamadı gelip Herkesten Uzak Bir Ev almayı düşünüyor esim diger konularda iyi bana karsı cocuguma karsı tek skntı söylediğim herseyi annesine soylemesi bunu demeye calsyorum
Ha aldatmasında sorun yok yani , ne güzel bir kafa hey Allahım, memnunsan yaşa işte şahane kocanla, yanlız lütfen daha fazla üreme...

Degilim Psikolojim bozuldu konuyu hep cocuga getryorsunuzz her cocuk rzkyla geliyor Farknda Msnzzz

Konuyu çocuğa getirmemiz gayet normal. İlerde kocanız sizi ortada bıraktığında hem sizin hemde çocukların hayatının nasıl etlilenceğini hepimiz görüyoruz ancak bir türlü size bir türlü antamadık onda sürekli konuyu çocuğa getiriyoruz.

Kocamın İyi Yanlarıda Var kotu yanları da kotu yanı ana kuzusu olmak herseyimi ona soylemek Cabuk sinirlenmek İyi Yanı bana hic elini kaldrmaması bizi hic kimseye muhtac etmeden Bakması
Ha sadece karnın doyuyor diye aldatması mübah yani, kocan seni aldatmış hatta mesajları sen yakalamışsın bu adam hala nasıl iyi olabiliyor, bir de neden bu kadar cahilsin acaba ...

Ya demeyin demeyin diyorum da bacım sen ne kafasız kadınsın. Kocanın tek sıkıntısı ana kuzusu olması değil üstüne bir de aldatması bir de bağırıp Çağıran bi ayı olması diyoruz kafa basmıyor mu ?
Yha diyorum oyle bi bok yedi boyle huyları kesinlikle yok babası daysı herkes karsı cktı seni öldürüruz genede gelinimizi bırakmayız dedi yemin etti bidaha yapmam bi anlk sinirden yaptm dedi bi bok yedim esimi cocugumu seviyorum dedi

Back