Evlatlarım için susuyorum.

Kaynana yanında yaşadığın iğrenç evliliğe ve anne sütü emen kocaya iki yılda iki çocuk vermişsin. Ne denir ki? Bu hayatı sen seçmissin, kimseye kızma.
Ayrıca çocuklar çekip çekip bir köşede ağlayan,kendini ve çocuklarını ezdiren anneden öğrense öğrense ezik bir insan olmayı öğrenir. Çok da matah bir şey değil yani yaptığın,çektin diye kimse madalya vermeyecek.

Niye koştur koştur doğurdun ? Dünya genlerinizden mahrum kalır diye mi korktun ? Sence genlerin aktarılmayı bu kadar hakediyor mu ? 2. Çocuğa hamile olduğuna göre durumdan memnunsun hiç ağlayıp zırlama

Kendiniz yaptiginiz sacma yasam kararlarini baskalarina beddua ederek mi cözeceksiniz. Iyi hoş. Psikolojik siddet gör, aldatmayi signeye cek, baskalarina beddua et, ama cocuklarin icin susuyorsun. O günahsizlarin bir sucu yok ki böyle bir aileye düsmüsler. Empati yapmaya calisiyorum ama siz o kadar pasif ve ezik kaliyorsunuz ki o cocuklari da böyle bir ortama mahkum etmissiniz. Eyvak ki ne eyvah

Gorumcemi gunahim kadar sevmem bekar kendisi ve bir gün olsun bana yaşattığınin kat katını yasa diye beddua etmedim. Yaşadığınız her ne olursa olsun. Ben burda ne kv ne üçüncü diğer sahislarda sorun aramam. Sorun siz ve anasının sütünden daha kopamamis esinizde . Hatalisiniz maalesef. İkinci çocuğu bu kadar sorunun içinde neden yapıyorsunuz . ?

1.yi yapmışsınız, kocanız yanınızda bile değilken. Eziyet çekiyorsnuz ama kocanız gelince korunarak sevişmekten bir habersiniz. Kaderinize niye bebeleri de dahil ediyorsunuz ya ?

Kocamı kendime basıl bağlarım diye konu açmış gsgsgsgsgsgsgs

"Insallah diger cocuklarimda emzirebilirim" diye yazmis baska bir yerde. Yani sevismeye ve hamile kalmaya devam ama böyle "erkeklerle" seks hayati nasil devam ediyor onu da hic anlamiyorum. Insan sogur, igrenir ya.

Nokta, virgül, paragraf.. Bunlar güzel şeyler

Çocuk eşi bağlar diye size nereden iniyor bu vahiy ya?
Bu evlilikte 3. De olur çok net seneye

"Insallah diger cocuklarimda emzirebilirim" diye yazmis baska bir yerde. Yani sevismeye ve hamile kalmaya devam ama böyle "erkeklerle" seks hayati nasil devam ediyor onu da hic anlamiyorum. Insan sogur, igrenir ya.
Kv evinde tek paçada pijama, dümdüz sessiz yatış 2 dk da bitti gitti
Bir aksiyonları olmadıkları için yapabiliyorlar sanırım

Ben de mal gibi bir evlilik yaptım yalan yok ama en azından üremememiz gerektiğini bilip ona göre davrandım.

Tekrar hamile kalmanız iyi olmuş.

1.yi yapmışsınız, kocanız yanınızda bile değilken. Eziyet çekiyorsnuz ama kocanız gelince korunarak sevişmekten bir habersiniz. Kaderinize niye bebeleri de dahil ediyorsunuz ya ?
Çünkü çocukları için susuyor keşke dünyaya gelen çocuklara böyle ailede doğmak ister misin diye sorma imkanı olsaydi. b.k gibi hayatlarına masumları dahil ediyorlar, demiyorlar ki benim kafam bu kadar çalışıyor. Potansiyelim ne ki neyime bu çocuklar.

Konu sahibi konuyu bırakmış gitmiş ben onun adına yazayım bari “ben burayı iyi bir yer sandım, kadınlar beni anlar yardımcı olur diye yazdım ama kadın kadının kurdu olmuş, sizin hayatınız mükemmel hiç hata yapmazsınız o yüzden beni yargılayın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız”. Gelip buna benzer bir şeyler yazıp gidecek maalesef hatanın büyüğünün kendinde olduğunu göremeyen birinden daha fazlasını beklemiyorum ben.

Gerçek mi değil mi bilmiyorum ama, bu tip insanlar gerçekten var.

Günümüzde evlilik yaşının en az 24 olması gerekiyor. Hadi erken evleniyorlarsa 25 yaşına kadar çocuk yapmasın kimse... Eskinin 16-18 yaşı şimdinin 24 yaşına denk geliyor. Olgunlaşamıyor çocuklar.. Sosyal medya yada TV dizilerindeki gibi aşk var sanıyorlar. Mantık devre dışı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…