Evlatlarım için susuyorum.

Tamam kardeşim sen haklısın. Adam paşa.
Peki bizden ne istiyorsun adama bu kadar bayılıyorsan?

Teşekkürler o akıl sizde var
Evet çok şükür akıllıyım, okudum memur oldum ağzımın içine bakan bir de koca buldum , 4. yılımda isteyerek bir tane de çocuk yaptım, öyle senin gibi üreseydim şimdi 4 çocuk yapmıştım, hayır yani okumayıp çok zeki davranan kadınlar da var , mesela annem okul okumamış ama çok zekiydi yaş tahtaya basmazdı, siz niye bu kadar akılsızsınız, kocan seni aldatıyor hala daha iyi bir insan diyorsun pes yani...

Sen de inandın ha , Tm kocan müthiş bir koca tut bırakma sakın, 4 5 çocuk daha yap bu müthiş evliliğe, mutluysan burda konu açma sinirlerimizi zıplatma..

Kocamı kendime basıl bağlarım diye konu açmış gsgsgsgsgsgsgs
Konusunu bilmiyorum ama haberlerde 'büyü bozmak için' orman yakan gerizekalının haberini gördüm, izlemeye sinirlerim dayanmadı. Ülkemizin zeka seviyesi bu kadar olduğu için sözün bittiği yerdeyim...

Daha çok gençsin ve 2. çocuğu doğurduğun için sana kızıyorlar. Ve haklılarda. Neyse Artık olan oldu Allah çocuklarına güzel ömürler versin. Fakat bu saaten sonra 3 çocuğu yapma belli ki bir işin ve mesleğinde yok. Çocuklar biraz büyüyesiye kadar meslek edin. Kendini bol bol geliştir yıllarını boşa harcayıp heba etme. Çocukları birkaç saatli nede olsa annene bırakıp mesleki kurslara git. Evde vakit buldukça dil öğren bol bol kitap oku. Hatta sana tavsiyem psikoloji ve kişisel gelişim kitapları oku kendini geliştirmeye ihtiyacın var. Eşine güvenme çünkü kolay kolay değinmeyecek bir gün ayrılırsanız kendi ayaklarının üzerinde durabilecek şekilde kendini hayata hazırla Ve Dip Not : Artık çocuk yapma dr git doğum kontrol yöntemlerini kullan tedbirini al

Size akıl versek ne allah aşkına 2yıllık evlilikte 2çocuk ne demek ya en başta kaynana evinde kalmışsınız yaşınız eminim çok genç siz durmadan üremeye devam edin ne desek boş yapın sürekli çocuk düzelir herşey. Allah akıl fikir versin.

Maddi manevi cok sukur esimde sag bende Kimseye muhtac etmem cocugumu onu siz skntı etmeyin gidip calsp cabalarm kimseye muhtac etmem merak etmeyin tarlalarmz Arsalarmzda var bunun skntsna grmeyin siz

Maddi kısmı bilmem de manevi olarak bana pek sağ görünmediniz. Bunca şeyi yaşayıp doğurup duruyorsunuz, çocukların günahına giriyorsunuz, suçsuz günahsız görümcelere beddua edip onların günahına giriyorsunuz sonra huzur bulmayı bekliyorsunuz. Komik.

Teşekkürler Anlatmanz İcin ALLAH'IN izniyle sag salim Dgurdugumda Cocuklarm Buyuyene kadar korunmayı dusunuyorum

Teşekkürler Anlatmanz İcin ALLAH'IN izniyle sag salim Dgurdugumda Cocuklarm Buyuyene kadar korunmayı dusunuyorum

Adam hiç değişmemiş, hep aynıymış ve siz bu adama iki çocuk vermişsiniz bile bile. Bosansaniz aileniz arkanızda. Ama siz evlatlarım için susuyorum diyosunuz. Siz evlatlarınız için susmuyosunuz, evlatlarınızı bahane ederek susuyosunuz. Sustugunuz için de başınıza bunlar geliyo zaten.

Napcagımı Bilmiyorummm Bilmiyorummm Yapmam diyor Yeminler ediyor Bi An sinirlendim oruspunun biriyle konustum dyor babası herkes arkamda gerekirse oldururuz onu Diyor Boyle Bi hataa daha yaparsa oda yapmam etmem dyor bilmiyorum napcagımı gelmeyin uzerimee bende insanım sevdim hemde cokk sevdimm cok degerde verdimm

Sosyal hizmetlerimiz sıfır hizmet yaptığı için bunlar ne egitiliyor ne engel olunabiliyor. Avrupa ülkelerinde çocukların refahı her şeyi didik didik ediliyor. Bizde de "Allah rızkını verir" diye diye akıl hastaları doğurdukça doğuruyor! Bu kısır döngüden asla çıkamayacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…