Evlatlarım için susuyorum.

Kadının en büyük düşmanı gene kadın demeyi unuttunuz.

Esim uzman gemi ben istemedim kaynanamla birlikte kalmayı Onlar zorladı ailemi akraba evliliği kznza kızımız gibi falan sozler kullandlar nerden bilebilirdik olaylarn kotu olucagna Hamileligim kimseyi ilgilendirmez Hamile Olabileceğim aklmın ucundan gecmezdi Bi mucize gibi Oldu İkide bi bana ureme hamile kal gibi gecer seyler kullanmayn kimse kimsenin derdini bilmiyor gercekten Yazıklar Olsun

Esim uzatmayı düşünmüyor İmzalamadı gelip Herkesten Uzak Bir Ev almayı düşünüyor esim diger konularda iyi bana karsı cocuguma karsı tek skntı söylediğim herseyi annesine soylemesi bunu demeye calsyorum

Bizim evlilik akraba evliligi Esimi basta istemesemde sonra severek oldu kayananmla oturucagmı bilmiyordum Sonradan esimin Yurt dsına 2 ay gidip gelmemesi sonucu benimle kalsn Bir odada esyası falan dedi Ailem tamam demek zorunda kaldm olaylar sonra kotu olunca evi ayrdk Suan Tek skntı esimin ona ne dersem diyim gidip annesine soylemesi

Umarım bir gün bedduaların senin çocuklarına ulaşmaz.
Eşiniz pasif kaldı diye görümcemlerinize sayacak kadar aklınız varsa 3. Hamilelikte yolda demektir. Korunmayı bilmiyorsunuz.
Tamamda ne dye cocuklarma yetiscek ne sacma konusuyorsunuz Kadın kadının halinden anlamyor belli ki

Yha anlamyorsunuz Galiba Ben İsteyerek Oturmadm Esim Sozlesmeli er 2 ay gidip yurt dsnda kalyor annesi yanımda kalsn kzm gibi bakrm ona dedi nerden bilebilirdik hersey dahada kotu Olucagnı Evimi Ayrdm hala Kocamla beni Cekistiriyorlar Kaynanamda Surekli der Benim Kzm Keyfediyor sende kocanla tartsyorsun falan onun yuzunden hep tartsyoruz hep kznı ovuyor biraz insan halinden anlayn

Diğer konularda nasıl iyi ? Seni aldatmadı mı ?

Diğer konularda nasıl iyi ? Seni aldatmadı mı ?
Aldatmadım Dyor Nerden Bilebilirim Seni delirtmek icin diyor yha Bi Kerede Siz Oturup Dusunun Hamileliginizden Beri skntı cekin kaynananz hep uzerinzde dırde etsin karacigeriniz İflas etme durumuna gelsin 2 nci hamileliği basta istyordum sonradan esimin bu olayndan sonra İstemedim Bir anda Adetim geckti test yaptgmda hamile oldugumu öğrendim bisey bilmeden insanları linclyorsunuz Yok Kac yıl sonra Kac cocugun olur korunmuyor musun hic su Bu

Nasıl zorladılar silah mı dayadılar kafanıza? Evlenmeseydiniz kayınvalide ile kalmam diye diretseydiniz? İstememenizin bir önemi var mı kalmışsınız gayet. Hee mucize… İkisi de mi mucize? Daha ne kadarlık evlisiniz mucizeler habire size denk geliyor orası da ilginçmiş. Doğum kontrol ne demek biliyor musunuz?

İsteyerek istemeyerek farketmez paşa paşa oturdunuz mu oturdunuz. Siz kayınvalide ile aynı evde yaşayarak memnun kalan kaç kişi gördünüz ömrünüzde? Kocanız da konuşturmasın o zaman, kocaya toz kondurmuyorsunuz kötü olan kayınvalide oluyor. Över tabi kadının kendi kızı

Bisey demek istemiyorum gercekten

2 yillik evlilikte 1.5 yasinda cocuk nasil oluyor? Daha oncesinde birlikte yasiyordunuz hamile kalinca mi nikah yaptiniz?

Bisey demek istemiyorum gercekten
Sen görmedin mi mesajları ? Nasıl aldatmadım diyor?
Olacak olan bu işte ömür boyu böyle mutsuz bir kadın olarak yaşayacak ve öleceksin. Kocan düzelmeyecek üstüne birkaç kere aldatacak.
Dayak da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…