- 3 Nisan 2014
- 36.148
- 147.348
- 798
- Konu Sahibi Melekbzkrt
-
Ne korunmasından bahsediyorsun, hevesle beklemiş ikinci çocuğu, kaç tane konusu var 'hamile miyim? İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin' diye20 yaşında iki çocuk.
ortalama 2 senede bir doğursan 30 a geldiğinde 7 çocuk.
neden korunmuyorsun?
Erkek dogurursa kocayi baglar diye dusunmuyorsa ben de ne olayim.20 yaşında iki çocuk.
ortalama 2 senede bir doğursan 30 a geldiğinde 7 çocuk.
neden korunmuyorsun?
Kadının en büyük düşmanı gene kadın demeyi unuttunuz.Konu sahibi konuyu bırakmış gitmiş ben onun adına yazayım bari “ben burayı iyi bir yer sandım, kadınlar beni anlar yardımcı olur diye yazdım ama kadın kadının kurdu olmuş, sizin hayatınız mükemmel hiç hata yapmazsınız o yüzden beni yargılayın umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız”. Gelip buna benzer bir şeyler yazıp gidecek maalesef hatanın büyüğünün kendinde olduğunu göremeyen birinden daha fazlasını beklemiyorum ben.
Esim uzman gemi ben istemedim kaynanamla birlikte kalmayı Onlar zorladı ailemi akraba evliliği kznza kızımız gibi falan sozler kullandlar nerden bilebilirdik olaylarn kotu olucagna Hamileligim kimseyi ilgilendirmez Hamile Olabileceğim aklmın ucundan gecmezdi Bi mucize gibi Oldu İkide bi bana ureme hamile kal gibi gecer seyler kullanmayn kimse kimsenin derdini bilmiyor gercekten Yazıklar OlsunKusura bakmayın ama sizin akılsızlığınızın cezasını niye görümceniz çeksin? Anneyle oturmaya çok meraklıydınız madem niye evlendiniz, kendi annenizle otursaydınız niye elin kadının evine çöreklendiniz? Hem evinde kalın hem kapıyı kilitleyip gidin, yaptığınız saygısızlık. Hemen de hamile kalmışsınız şu kısacık zamanda. Güya evliliğiniz kötü ama habire üremekten geri kalmıyorsunuz.
Esim uzatmayı düşünmüyor İmzalamadı gelip Herkesten Uzak Bir Ev almayı düşünüyor esim diger konularda iyi bana karsı cocuguma karsı tek skntı söylediğim herseyi annesine soylemesi bunu demeye calsyorumKonu içimi şişirdi ya... Eşiniz sozlesmesi bitince yenilenmesini ve devam etmeyi mi istiyor yoksa dönüp başka iş mi kuracak? Eger devam edecekse yanına taşının ve beraber bir hayat kurmayi deneyin isterseniz? Yurt dışı gorevi gibi beraber yaşamanızı engelleyen bir durum varsa zaten sizin kayinvalidenizden ayri yasamaniza imkan saglayak kadar maddi kaynaginiz vardir diye düşünüyorum. Ailenize yakinlarda guvenli bir yerde ayri ev kurabilirsiniz.
Bizim evlilik akraba evliligi Esimi basta istemesemde sonra severek oldu kayananmla oturucagmı bilmiyordum Sonradan esimin Yurt dsına 2 ay gidip gelmemesi sonucu benimle kalsn Bir odada esyası falan dedi Ailem tamam demek zorunda kaldm olaylar sonra kotu olunca evi ayrdk Suan Tek skntı esimin ona ne dersem diyim gidip annesine soylemesiOdanın kilitli olduğunu nereden biliyor? Demek ki kapıyı açmaya çalışmış. Yani kilitleyerek iyi yapmışsın. Karı kocanın mahreminde ne işi varmış. Koyacaksın yatağın üstüne kondomu. Kapıyı da açık bırakacaksın görsün göreceğini var ya. Ama tatlım sende acilen dil bilgisi öğren olmaz böyle. Konunu anlamaya çalışırken beyin fırtınası yapmak zorunda kaldım. Acaba burada ne demek istiyor diye.
Tamamda ne dye cocuklarma yetiscek ne sacma konusuyorsunuz Kadın kadının halinden anlamyor belli kiUmarım bir gün bedduaların senin çocuklarına ulaşmaz.
Eşiniz pasif kaldı diye görümcemlerinize sayacak kadar aklınız varsa 3. Hamilelikte yolda demektir. Korunmayı bilmiyorsunuz.
Yha anlamyorsunuz Galiba Ben İsteyerek Oturmadm Esim Sozlesmeli er 2 ay gidip yurt dsnda kalyor annesi yanımda kalsn kzm gibi bakrm ona dedi nerden bilebilirdik hersey dahada kotu Olucagnı Evimi Ayrdm hala Kocamla beni Cekistiriyorlar Kaynanamda Surekli der Benim Kzm Keyfediyor sende kocanla tartsyorsun falan onun yuzunden hep tartsyoruz hep kznı ovuyor biraz insan halinden anlaynKusura bakmayın ama sizin akılsızlığınızın cezasını niye görümceniz çeksin? Anneyle oturmaya çok meraklıydınız madem niye evlendiniz, kendi annenizle otursaydınız niye elin kadının evine çöreklendiniz? Hem evinde kalın hem kapıyı kilitleyip gidin, yaptığınız saygısızlık. Hemen de hamile kalmışsınız şu kısacık zamanda. Güya evliliğiniz kötü ama habire üremekten geri kalmıyorsunuz.
Gerçekten yazıklErkek dogurursa kocayi baglar diye dusunmuyorsa ben de ne olayim.
Niye kayınvalidenin çocuklarına yetişiyor da seninkilere neden yetişmesinTamamda ne dye cocuklarma yetiscek ne sacma konusuyorsunuz Kadın kadının halinden anlamyor belli ki
Tm İstediginizi Dusunu Burda acı ceken Benim Ama siz Hala Kaynanam haklı soyle Boyle diyorsunuz Peki TeşekkürlerNiye kayınvalidenin çocuklarına yetişiyor da seninkilere neden yetişmesin
Diğer konularda nasıl iyi ? Seni aldatmadı mı ?Esim uzatmayı düşünmüyor İmzalamadı gelip Herkesten Uzak Bir Ev almayı düşünüyor esim diger konularda iyi bana karsı cocuguma karsı tek skntı söylediğim herseyi annesine soylemesi bunu demeye calsyorum
Aldatmadım Dyor Nerden Bilebilirim Seni delirtmek icin diyor yha Bi Kerede Siz Oturup Dusunun Hamileliginizden Beri skntı cekin kaynananz hep uzerinzde dırde etsin karacigeriniz İflas etme durumuna gelsin 2 nci hamileliği basta istyordum sonradan esimin bu olayndan sonra İstemedim Bir anda Adetim geckti test yaptgmda hamile oldugumu öğrendim bisey bilmeden insanları linclyorsunuz Yok Kac yıl sonra Kac cocugun olur korunmuyor musun hic su BuDiğer konularda nasıl iyi ? Seni aldatmadı mı ?
Esim uzman gemi ben istemedim kaynanamla birlikte kalmayı Onlar zorladı ailemi akraba evliliği kznza kızımız gibi falan sozler kullandlar nerden bilebilirdik olaylarn kotu olucagna Hamileligim kimseyi ilgilendirmez Hamile Olabileceğim aklmın ucundan gecmezdi Bi mucize gibi Oldu İkide bi bana ureme hamile kal gibi gecer seyler kullanmayn kimse kimsenin derdini bilmiyor gercekten Yazıklar Olsun
Yha anlamyorsunuz Galiba Ben İsteyerek Oturmadm Esim Sozlesmeli er 2 ay gidip yurt dsnda kalyor annesi yanımda kalsn kzm gibi bakrm ona dedi nerden bilebilirdik hersey dahada kotu Olucagnı Evimi Ayrdm hala Kocamla beni Cekistiriyorlar Kaynanamda Surekli der Benim Kzm Keyfediyor sende kocanla tartsyorsun falan onun yuzunden hep tartsyoruz hep kznı ovuyor biraz insan halinden anlayn
Bisey demek istemiyorum gercektenNasıl zorladılar silah mı dayadılar kafanıza? Evlenmeseydiniz kayınvalide ile kalmam diye diretseydiniz? İstememenizin bir önemi var mı kalmışsınız gayet. Hee mucize… İkisi de mi mucize? Daha ne kadarlık evlisiniz mucizeler habire size denk geliyor orası da ilginçmiş. Doğum kontrol ne demek biliyor musunuz?
İsteyerek istemeyerek farketmez paşa paşa oturdunuz mu oturdunuz. Siz kayınvalide ile aynı evde yaşayarak memnun kalan kaç kişi gördünüz ömrünüzde? Kocanız da konuşturmasın o zaman, kocaya toz kondurmuyorsunuz kötü olan kayınvalide oluyor. Över tabi kadının kendi kızı
Sen görmedin mi mesajları ? Nasıl aldatmadım diyor?Bisey demek istemiyorum gercekten
12 haziran 2021 ylnda evlendik2 yillik evlilikte 1.5 yasinda cocuk nasil oluyor? Daha oncesinde birlikte yasiyordunuz hamile kalinca mi nikah yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?