- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.862
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kk da moda olan akımlar çok tutuyor yerine başkası gelene kadar.
Neyse bu başka konu da. Senin olaya bakışınla benimkinin farklı olması bu kadar mesele mi? Sen öyle düşünürsün ben de böyle.. Konuşuyoruz illa bir haklı mı gerekli?
İstediğin cümlenin açıklamasını gerçekten istiyor musun yoksa iğneleme mi yapıyorsun bana
açıklaması şu: makinadan çıkan üretim standarttır. Yani tek kalıpta üretim yapılır. Bir önceki ve bir sonraki defo olmadığı taktirde birbirinin aynısıdır. Hatta onu takip eden binlerce ürün için bu geçerli.Amaç zaten aynısını üretmek ki makina adı üstünde.
iğneleme yok gerçekten başlayacak bir tartışmayı bu kadar güzel sonlandıran birine şahit oldum çok çok ciddi söylüyorum yaptığın son yoruma bayıldım
Galiba diğer yazdığım yorumları okumadinizSenin ailen yasal ailen adi ustunde yasal yani biyolojik ailenden sana normal yolla miras kalmaz tabii ki. Evlatlik bi birey icin derdinin bu olmasi enteresan. Ben olsam biyolojik ailemi merak ederdim sadece
Okuduğumu anladığım kesin de bir de kk da şu olay psikologları olmasa yorumlar eksik kalacak cidden.
Olaya bakıyorsun evet kız 17 yaşında ve hiç tanımamış ailesini, yeni öğreniyor. İlk aklına gelen miras ve borç kalıp kalmayacağı. Doğru insanların psikolojileri değişken fabrikadan makinadan çıkış olmuyor. Ama şöyle bir durumda miras ve borç düşünen bir psikolojiyi de genç kızlık hayalleriyle bağdaştırmak takdire şayan.
Bakın herkez miras olayına takılmış ben küçüklüğümden beri zor şeyler yaşadım bela mıknatıs i diyorlar bana simdi ise stres ve üzüntüden bir hastaligim var her neyse ailem çok iyi insanlar annem özellikle benim kahramanim onlarda kafamda ki sorulara cevap vermeye çalışıyorlar ama farkindaysaniz 18 yasimda borç gelirse aileme değil kan bağı olan bana gelecek sadece ben sadece bilgi almak istedim .geçmişimi öğrenmek konusunda da siz bir hafıza kaybı yasasaniz gecmisinizi öğrenmek istemezmiydiniz
Ben kucuklugumden beri bir suru olay yaşadım cocuklugumu yasimi yasimda yasayamadim evlatlık olduğumu öğrendiğimde uzulmedim sadece şaşırdım hani filmlerde görürsün de başına geleceğini dusunmezsin ya öyle. Öğrendikten sonra sukrettim aile ortamına girdigim için yurtta da kalabilirdim aile sevgisini görmedenKesinlikle yaptığı doğru demiyorum fakat konu sahibi 17 yaşında. evlatlık olduğunu 14 yaşında öğrenmiş.3 sene boyunca yaşayacağı duyguları yaşamıştır belki. artık olayın farklı yönlerini düşünmeye başlamıştır. Belkide etrafındaki bazı kişiler onu bu düşünceye sevk etmiştir.
Doğru herkes 17 yaşından geçti. Ancak bu yaşlardan insanlar benim bildiğim daha duygusal olur, olaylara acitasyon katar. Hele ki böyle bir gerçeği öğrenmek 17 yaş gibi kritik bir yaşta değil 3-5-10-30-50 yaşında bile insanları sarsar. Sorgular, geçmişi merak eder, fiziki yapısının kime benzediğini merak eder, gerçek ailesine kızar, sonra affeder, sonra yine merak eder, sonra ağlar, sonra aramak ister.. Hep dalgalı bir ruh halindedir. Aynı şeyi şu an kendinin öğrendiğini düşün? Aklına ilk miras ve borç mu gelir?
Artı klavye artistliği de kk nın yeni repliklerinden biri oldu artık.
Bazı yorumlara takılma insanlar çok acımasız olabiliyorlar...senin ne yaşadığını kimse bilemez.Yaşına göre de oldukça olgun konuşuyorsun bence.Önceki aileni tanımak bilmek en doğal hakkın.Merak ettiğin şeyler de gayet normal bence her ihtimali düşünmüşsün.Su an senin aklında binlerce soru vardır.Belki biri bir cümle söyler de yüreğim rahatlar diye yazdın tahmin ediyorum.Bende en kötü olduğum çelişkiye düştüğüm anlarda ilk buraya yazıyorum.Üzme canını Allah hakkında en hayırlısını nasip etsin...Umarım bundan sonra güzel bir hayatın olur...17 yaşındayım 14 yaşımda evlatlık olduğumu öğrendim .zonguldak tan antalya ya transfer olmuşum yurt aileme kız ailesinden şiddet görüyordu komşular şikayet etti bizde aldık gibisinden birşeyler söylemişler .önce bakıcı aileye vermişler beni sonra yurt bir yanlışlık oldu evlatlık olarak vermemiz lazım diyerek beni geri almış bakıcı ailem beni sevdikleri için evlatlık almak istemişler 2 yıl mahkeme ailemi aramış bulamamışlar bence bu hikaye birbiriyle uyuşmuyo eğer ailem şiddet uygulasaydı bakıcı aileye verilirdim .büyük ihtimalle tüm aile fertlerim öldü ki evlatlık olarak verildim . yani geçmişim bilinmiyor tek bildiğim bu aileye 3 yasında gelmem konuşmayı zor öğrenmem ve yara bere içinde gelmişim kalıcı olarak kafamda yüzüm de ve kalçamda dikiş izleri var .ailemin tahmini 1999 yılındaki depremde ki bir kazazede olabilirim her neyse sorum şu :
geçmişimi 18 yaşımda mı öğrencem ?
Geçmişimi öğrendiğim de eğer biyolojik ailemden miras veya borç benim üzerime mi kalır ?
Yazdığım yazıda çoğu insan miras olayına takılmış 18 yaşıma geldiğimde eğer borç kalırsa aileme değil kan bağı olan bana kalacak o yüzden sormustum .ben 17 yasında olabilirim ama küçüklüğimden beri zor kotu günler geçirdim bela miknatisi olarak taniliyorum simdi ise stres ve üzüntüden hastalığa sahibim evlatlık oldugumu öğrendiğimde uzulmedim sadece şaşırdım kucuklugumden beri o kadar olay yaşadıktan sonra tepki veremedim sadece sukrettim bi aile beni aldığı için aile ortamında büyüdüğüm icin kafami mirasa takcak kadar ailemin durumu kotu değil gayet iyi bakiliyorum sukurler olsun ailem iyi annem ise benim kahramanim sorularimi yanıtlamaya çalışıyorlar 17 yasında olmam beni küçük yapmaz insan yasadiklarindan olgunlaşır ben yaşadığım şeylerle güçlü olmayı ayakta durmayı öğrendim . gecmis meselesine gelince de hafıza kaybı gibi görün siz gecmisinizi arastirmazmiydiniz yaralar nerden geliyor ne yasadin nerelisin doğum tarihin ne ben sadece gerçekleri istiyorum kafamda ki soruların cevaplanmasini