Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım biz beklemedeyiz. doktor bende bişi olmadığını söyledi ama bazı testler verdi 3. günümde onları yaptırcam. doktor doğal yolla olmayacağına kanaat getirirse nisanda tedaviye başlanacak

spor zor bıraz cnm ya cok yoruluorrum

merhaba zeynel, ben tedavilerden dolayı yaklaşık 10 kilo almıştım bi türlü veremiyordum. aç da kalamıyorum hipoglisemi hastasıyım. 2 saatte bir sürekli birşeylar yiyordum. yedikçe daha da yiyesim geliyordu. yaklaık 1.5 ay önce montigac diyetini keşfettim. ona başladım ve hemen gitmeye başladı kilolar. kk da forumları var aeben ablanın topiği. çok da yol gösteriyorlar. günlük menülerini yazarsan sana da yardımı olur. umarım bebekten önce istediğin kiloya inersin. sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

hanımlar ben şimdilik çıkıyorum. Allah'a emanet olun.

Herkese hayırlı haftasonları kızlar

Geçmişi okuyamadım,seviliyosunuz dualarımdasınız,dualarınızda olmak dileğiyle

canım hayırlı olsun tedavin inşallah son olacak korkunu anlayabiliyorum ama herşey güzel olacak buna eminim rahat olmaya çalış inşirah suresini oku çok rahatlatıyor

muhatçım iyi olmana sevindim.merak etmiştim çok.düşük yapan arkadaşa da Allahtan sabır diliyorum.inş.en kısa zaman da yeniden hamile kalır ve bebeğine kavuşursun.sanırım hilbar dı. geçmişler olsun.

Son düzenleme:
selam canlarım nasılsınız bir kaç gündür sizlerle görüşemiyorum ama hep aklımda ve dualarımdasınızinşallah herkes iyidir

ben ıyıym canım sen nasılsın neler yapıyorsun

ALLAH daha iyi etsin canım inşallah en kötü günün böyle olsun.bende iyiyim canım şükürler olsun bu hafta grip ve boğaz ağrısıyla geçirdim ama malum bu ay tedaviye başlıyorum ilaç kullanmak istemedim biraz sor oldu ama atlattım .onun haricinde heyecanlıyım umudum fazla yok ama yinede hayatımda ilk defa tedaviye başlıyacağımız için Rabbim bugünleri nasip ettiği için mutluyum inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlere yaşattığı mucizesini bizlerede yaşatır inşallah

gecmıs olsun canım tedavınde hayırlı olsun ıns hayırlı sonuclar alırsın..rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın ıns

yüce rabbim sana da daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah... bana da çok erken daha konusunu bile etmeye değmez diyolar sesimi çıkaramıyorum ama istiyorum artık hayırlısıyla

ayşecim gözün aydın kesemizide görmüşünrabbi kolay bi hamilelik nasip eder inşallah

yeni liste için çok güzel olmuş emeği geçen arkadaşlarımın ellerine sağlık

kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?

geçmiş olsun bende düşük yapmıştımm ve maydonuz suyu çok fayda etmişdi birde ilaç vermişti doktorr...ayrıca maydonuz buharı yapmıştıkk zaten ondan 1 saat geçti geçmedi inanılmaz bir sancıyla düştü parçaallah yardımcın olsun birdaha yaşatmasın

reyyan burda olmana sevindim hocada henüz cevap vermedi sence nasıl sonuçlarımızz canım yaa çokk üzülüyorum benn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…