çift rahim mi:) sen nadir yaradılışlı bi insansındikkat edin 1, hamilelik sürerken 2, hamileleik gerçekleşebiliyor. bu arada benim yiğen 5,5 aylık doğdu. 900 gr.dı. maşaallah kocaman oldu şimdi. korkma Allah'ın izniyle bişi olmaz.
canım benşm sırama 3 kişi var istersen yer değiştirelim.
internet faturasını ödemeyi unutmuşum
maşaallah annemizefedakarlık bu yaaaaaa. bazı kadınlar hala fosue fosur içiyo elleri göbeklerinde pesss yahu.
en az sevdiğin kadar seviliyorsun:)
canım aramıza katılmak için mi yazmıştın? biz de aynı tesbihi çekiyoruz.
çok üzüldüm, umarım daha sağlıklı bi hamilelik haberi de verirsin bize.
900 gr mı maşallah ona ya cnm benım küvezde kaldı dımı cnm nekadar kaldı küvezde hatırlıyomusun?
birkaç çeşitten olusuyo cift rahımde benımkı en az zararı olanıymıs.ilerlemişlerde amelıyatsız hamıle bıle kalınmıyomus.oyuzden bunada şükür diyorum
canımmm hasar düşük
de anlamadım zaten hasarın bu derecede olduğunu hoca söylemedi mi size
çıktıysa siz nerden aldınız ki sonucu
direk hocaya yolluyolar o cevap atıp yorumluyor zaten
bizim ayda bir fsh testestoranada bakılıyor
benim eşimde şu an proxeed ve klomene devam
endolü 1 ay kullandı
çok şükür bizimde sperm sayısında arış var 76 milyonu gördük
bizimde morfoloji sıkıntılı ymış
yani öyle yazmış doktor bey
ama hasar düzelmişşe oda sorun teşkil etmez dedi
bizde ileri harekettete 0 yazıyo
bizde 2.testi verdik 10-15 güne çıkar herhalde
hoca 6 şubattan önce mesaj atmayın demiş
bize
hasar sadece %17 ise iyi be canım onlarda düzelir ALLAH ın izniyle
keçi boynuzu tozu-pekmezi-kavrulmamış fındık-incir-ısırgan çayı
bunlarıda tüketiyor eşim
ve bu yıl bol bol ıspanak ve pırasa yedik
cnm biz testi ozelde yaptirdik onlards bize mail atti ve bir tanede kaan hocaya msil attilar ordan biliyoruz ama sayi cok dusmus bizim cnm ben anlamadim onca vitamin nereye gitti acaba:)
cnm biz testi ozelde yaptirdik onlards bize mail atti ve bir tanede kaan hocaya msil attilar ordan biliyoruz ama sayi cok dusmus bizim cnm ben anlamadim onca vitamin nereye gitti acaba:)
canım bu dediğin bizde olmadı ama 2 milyondan 76 milyona topiğini görmüşşündür
orda bi kaç arkadaş daha böyle bişey yazmıştı hatırlıyorum
sanırım klomen sıfırlıyormuş
daha sonra tekrar yükseltiyormuş
hatta bende düşük bi sonuç bekliyodum ama bizde düşüş olmamış
birde bize hasarı tarif ederken
gruplayaak yazmış
0 %0
1 %6,6
2 %52,7
3 %21
4 %19,7
Buna göre, sıfır (0) grubu demek, spermlerin tamamen sağlıklı olduğu gruptur. Sizde bu şekilde sperm hiç yok. Yani tüm spermleriniz az da olsa hasarlı. Keşke spermlerin hepsi böyle olsa. Buda çocuk olmasını önlüyor ve hatta tüp bebekte başarıyı düşürüyor. Eğer tedavi ile bu oranı yükseltebilirsek, çocuk olma şansı da artar. Grup 1'de ise, spermlerde az da olsa biraz hasarlanma vardır. Sizde bu da düşük: %6,6. 2. grupta hasar biraz daha fazla, 4'de ise spermler tamamen sağlıksız anlamına gelir. Bizim istediğimiz bütün spermlerinizin tamamen sağlıklı olması, yani hepsinin de 0. ya da 1. grupta olması. En azından bu ikisinin toplamı en az %70 olmalı. Tedavide amacımız da zaten bu olacak: FSH hormonunu yükselterek sperm yapımını uyarmak. Şimdi aşağıdaki tedaviye başlayalım
diye yazmıştı
1.Klomen tablet. Sabahları yarım tablet alınacak.
2.Proxeed plus toz. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılarak tok karnına içilecek.
3.Endol kapsül. Sabahları 1 tane tok karnına alınacak.
4.Diyetinize dikkat edin.
5.Bir ay sonra FSH ve Testosteron hormonlarınıza baktırıp, lütfen bana yazın.
6.Üçüncü ayı tamamladığımızda testi tekrar edip, düzelme olup olmadığını kontrol edeceğiz.
evet canım sıfırladığını ben de duymuştum. 1000000 la gelen mucizem topiğinde de aynı durum varcanım bu dediğin bizde olmadı ama 2 milyondan 76 milyona topiğini görmüşşündür
gruplayaak yazmış
0 %0
1 %6,6
2 %52,7
3 %21
4 %19,7
Buna göre, sıfır (0) grubu demek, spermlerin tamamen sağlıklı olduğu gruptur. Sizde bu şekilde sperm hiç yok. Yani tüm spermleriniz az da olsa hasarlı. Keşke spermlerin hepsi böyle olsa. Buda çocuk olmasını önlüyor ve hatta tüp bebekte başarıyı düşürüyor. Eğer tedavi ile bu oranı yükseltebilirsek, çocuk olma şansı da artar. Grup 1'de ise, spermlerde az da olsa biraz hasarlanma vardır. Sizde bu da düşük: %6,6. 2. grupta hasar biraz daha fazla, 4'de ise spermler tamamen sağlıksız anlamına gelir. Bizim istediğimiz bütün spermlerinizin tamamen sağlıklı olması, yani hepsinin de 0. ya da 1. grupta olması. En azından bu ikisinin toplamı en az %70 olmalı. Tedavide amacımız da zaten bu olacak: FSH hormonunu yükselterek sperm yapımını uyarmak. Şimdi aşağıdaki tedaviye başlayalım
diye yazmıştı
2.Proxeed plus toz. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılarak tok karnına içilecek.
6.Üçüncü ayı tamamladığımızda testi tekrar edip, düzelme olup olmadığını kontrol edeceğiz.
canım bu dediğin bizde olmadı ama 2 milyondan 76 milyona topiğini görmüşşündür
gruplayaak yazmış
0 %0
1 %6,6
2 %52,7
3 %21
4 %19,7
diye yazmıştı
anladım canım henz bize cevap yazmadı merakla bekliyorum neler verecek diyee...
bize gelen mailde 0 15 arası iyi
15 30 arası normal
30 dan yukarısı kötü idi bizimki ortada kaldı
canım biz neredeyse bir aydır klomen kulanmıyorduk..bakalım zaman ne gösterecek ay artıkkk olsun yaa gelsin bebişlerr gercekdennn yada tedavi bitsin başlayalım tüpe yada aşılamayaa
sayımız çok düşmüş bizim yaa bak birde ne sorcaktım sana şimdi lökosit kısmında aynen şöle lökosit (milyon) 1 yazıyor.ve sayı kısmında yine (milyon) karşısında 0,6 yazıyor anlamadım eger bizim sayımız 0,6 ise lökosit nasıl 1 çıkıyo acaba sayımız 6 milyon miki :)))
canım hayırlı olsun tedavin inşallah son olacak korkunu anlayabiliyorum ama herşey güzel olacak buna eminim rahat olmaya çalış inşirah suresini oku çok rahatlatıyor
anladım canım henz bize cevap yazmadı merakla bekliyorum neler verecek diyee...
bize gelen mailde 0 15 arası iyi
15 30 arası normal
30 dan yukarısı kötü idi bizimki ortada kaldı
canım biz neredeyse bir aydır klomen kulanmıyorduk..bakalım zaman ne gösterecek ay artıkkk olsun yaa gelsin bebişlerr gercekdennn yada tedavi bitsin başlayalım tüpe yada aşılamayaa
sayımız çok düşmüş bizim yaa bak birde ne sorcaktım sana şimdi lökosit kısmında aynen şöle lökosit (milyon) 1 yazıyor.ve sayı kısmında yine (milyon) karşısında 0,6 yazıyor anlamadım eger bizim sayımız 0,6 ise lökosit nasıl 1 çıkıyo acaba sayımız 6 milyon miki :)))
lokosit neki bizde de vardı öyle bişey
bu arada öyle pekte bilgili değilin be canım
lokosit neki bizde de vardı öyle bişey
bu arada öyle pekte bilgili değilin be canım
hmm yaww bir bilene sormak lazım :)))ben araştırmaya calışıyorum aslında cokta araştırıyorum ama ne fayda lökosit iltihap demek cnm endol tapledi belki o yüzden veriyordur
Canım işe girmek en iyisi kafan dağılır bende çalışıyordum çıkmak zorunda kaldım şimdi iş bakıyorum yenidencanım sukur ıyıyım ıse gırdım kafam dagıldı evde tv karsısında her bebek gordumde agladım moral olarak coktum bırde cevrem evlenen herkez evlenır evlenmez hamıleyım dıe cıktı daha evlenelı 8-9 ay oldu ama mıllet hadı sıra sende dıye dıye olduruolar benı ben de cokk ıstıorum cocukları cok sevıorum ama olmuo sorunlar var pko varıoksel ıkımızde de sorun var tekımızdede degıl1 sene beklıcem sona tedavi
Muhatcığım hoşgeldin nasılsın bende merak etmiştim seniyatak odana milleti karıştırma. henüz düşünmüyoruz de. başkalarının yüzünden üzülmeyin. bu tedaviler 1 yıldan daha az sürmüyor mu?
çalış çalış en güzeli.kafan rahat olunca gerisi daha kolay oluyor.
Bendede pko var canım malesefcanım yaşın daha 21 miş. ama gerçekten tebrik ederim yaşımız erken deyip riske etmemişsiniz. ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. ayşe035 arkadaşımızda da pko vardı(yanlış hatırlamıyorsam). şimdi hamileinşaallah bu yarışma sana meleğine kavuşmanda çooooooooook yardımcı olur
İnşallah hayra çıkar canım rüyandaayyy canım ya.. eşimde görmüş rüyasında sırtararak uyandı
bu arada rüyamda geçen gün kefene sarılıyodum bebek habercisi yazıyo tabirlerde. bugün de yeşil erik ve bi çiçeğim var onun beyaz açtığını gördümbeyaz ve yeşil hayr olsun
Allah kabul etsinişten yenigeldim namazı unuttumben bi 10 dk müsadenizi istiyorum.
Geçmiş olsun tekrardan kolay değil tabikievet şuan düşük kanamam hala devam ediyo kan ilacı alıyorum ... işallah bidahaki sefere Allah kucagıma almayı nasip eder
Sağol canım sanada hoşgeldinHerkese hayırlı haftasonları kızlar
Geçmişi okuyamadım,seviliyosunuz dualarımdasınız,dualarınızda olmak dileğiyle
selam canlarım nasılsınız bir kaç gündür sizlerle görüşemiyorum ama hep aklımda ve dualarımdasınızinşallah herkes iyidir
ALLAH daha iyi etsin canım inşallah en kötü günün böyle olsun.bende iyiyim canım şükürler olsun bu hafta grip ve boğaz ağrısıyla geçirdim ama malum bu ay tedaviye başlıyorum ilaç kullanmak istemedim biraz sor oldu ama atlattım .onun haricinde heyecanlıyım umudum fazla yok ama yinede hayatımda ilk defa tedaviye başlıyacağımız için Rabbim bugünleri nasip ettiği için mutluyum inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlere yaşattığı mucizesini bizlerede yaşatır inşallah
selam kızlar, listemiz çok güzel olmuş. emeği geçen arkadaşalrın ellerine sağlık. yasin e dönmemiz iyi oldu kızlar, umarım cuma ya yeni listeye geçeriz. daha kısa sürede daha çok arkadaşa okumuş oluruz.
canlarım, ben şubatın ilk haftası başlıyorum 7. tedavime. ama içimde büyük bir korku var. bu seferde olmazsa ne yaparım bilemiyorum. içim daralıyor. böle zamanlarda okuyabileceğim bişey var mı bildiğiniz. iç rahatlaması için,strese iyi gelen?
Canım listeye seni de ekledim ama sana sıran gelince okunacak
dua listemiz yapılmış ecrin007 çok sağol ellerine sağlık...listemize yeni giren arkadaşımız var.seybil...18 ocakta aşılama sonucunu alacakmış....haddimide aşmak istemiyorum sadece bir öneri...madem candan abla gönül rızasıyla sırasından vazgeçti....onun yerine bu hafta seybil arkadaşımıza okusak daha iyi olmaz mı?hemde tam sonucu alacağı gün yasinlerinide okumuş oluruz....ne dersiniz?candan ablayada sonraki hafta okuruz yine,hiç okumayalım demedim yanlış anlaşılmak istemem....sevgiler.....
teşekkür ederim canım herkesin niyeti güzel olsun yeterbence cok guzel dusunmussun benim dusunceli guzel kalpli arkadasim,bak nasilda hemen gorup dusunmus,sagolasin yaaa.
ayyy canım ya.. eşimde görmüş rüyasında sırtararak uyandı
bu arada rüyamda geçen gün kefene sarılıyodum bebek habercisi yazıyo tabirlerde. bugün de yeşil erik ve bi çiçeğim var onun beyaz açtığını gördümbeyaz ve yeşil hayr olsun
canım şimdi gördüm listeyi. güzel olmuş.. sadece yasin okuyoz sanırım. meryem sureleri çıkmış. ayetel kürsi de mi okumayacağız18,01,2013 Tarihine Kadar Tamamlanması Gereken Dua Listemiz
Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak
duru1616== - 3 tane yasini şerif
bahar==3 tane yasini şerif
antikdeniz==3 tane yasini şerif
tondora==3 tane yasini şerif
sardunya==3 tane yasini şerif
antisocial== 3tane yasini şerif
seminay84==3 tane yasini şerif
sebiilem==3 tane yasini şerif
orlic==3 tane yasini şerif
ozay37barış==3 tane yasini şerif
şaşkınanne==3 tane yasini şerif
YASEMINSEZA==3 TANE YASIN
hayalot=3 tane yasini şerif
melek04==3tane yasini şerif
esmacvs==3tane yasini şerif
ayse035===3 tane yasini şerif
özlemlk==3 tane yasini şerif
turkuaz== 3 tane yasini şerif
taylandilek=3 tane yasini şerif
seyyan==3 tane yasini şerif
e_m_a==3 tane yasini şerif
candan==3 tane yasini şerif
rainsun==3 tane yasini şerif
ecrin007==3 tane yasini şerif
dilek==3 tane yasini şerif
SEVİL61==3tane yasini şerif
muhat==3tane yasini şerif
asbelove ==3 tane yasini şerif
ecrin23==3 tane yasini şerif
nekadarzor==3tane yasini şerif
SÜPRİZ06==3 tane yasini şerif
ESLEMLİVA==3 tane yasini şerif
SSONMEz==3 TANE yasini şerif
reyyan1984 ==3 tane yasini şerif
m_fairy==3 tane yasıni şerif
yasen==2 tane yasini şerif ( 707 adet YA VARİS)
KAYS== 2 tane yasini şerif (707 adet YA VARİS)
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif varis(707 adet YA VARİS)
redhaır redgırl==2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
SARDUNYASİ=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
melek181=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
pamuk_ee=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
gurbetcikiz=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
Seybill=2tane yasini şerif(707 adet YA VARİS)
Kızlar bu haftaki dua listemiz
Dualarımız Candan Abla - Raınsu ve Nekadarzor için okunacak
Listeyi acelece hazırladım Candan ablanın dediği gibi hazırlıcam inşallah ancak herkes listeyi beklediği için böyle oldu
Arkadaşlar Toplamda 123 tane Yasini Şerif ve 6,363 tane YA VARİS
Sayfanın başındaki arkadaşlara 3 Yasini şerif düştü sondaki arkadaşlarda 2 yasin+707 adet Ya Varis çekicekler
Hakkınızı Helal Edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?