canım nasılsın? umarım daha iyisindir.
canım ben de sır kımdeyse 300 tane ona ekleyın ben cok okuyamıorum ıste oldumdan evde de ısguc derken yorgunluktan uyuya kalıom ıster lısteye kabul edersenız ekleyın cunku cok sık okuyamıorum
canım sukur ıyıyım ıse gırdım kafam dagıldı evde tv karsısında her bebek gordumde agladım moral olarak coktum bırde cevrem evlenen herkez evlenır evlenmez hamıleyım dıe cıktı daha evlenelı 8-9 ay oldu ama mıllet hadı sıra sende dıye dıye olduruolar benı ben de cokk ıstıorum cocukları cok sevıorum ama olmuo sorunlar var pko varıoksel ıkımızde de sorun var tekımızdede degıl1 sene beklıcem sona tedavi
burdaki arkadaşları çogu çalışıyo canım. zaten eksik kalırsa, okuyamazsan onu arkadaşlar paylaşıp tamamlıyo. bu topikte her şey rahat ilerliyo. sonuçta amaç birliği yapıyoruz. nerde çalışıyosun?
yatak odana milleti karıştırma. henüz düşünmüyoruz de. başkalarının yüzünden üzülmeyin. bu tedaviler 1 yıldan daha az sürmüyor mu?
çalış çalış en güzeli.kafan rahat olunca gerisi daha kolay oluyor.
ithalat ıhracat yapan bır fırmada muhasebe elemanıım cnm sabah 8,30 akşam 6,30 c.teside calısıorum21 yasındayım eşim 24 yarısmaya ist.dan katılıorum
canım yaşın daha 21 miş. ama gerçekten tebrik ederim yaşımız erken deyip riske etmemişsiniz. ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. ayşe035 arkadaşımızda da pko vardı(yanlış hatırlamıyorsam). şimdi hamileinşaallah bu yarışma sana meleğine kavuşmanda çooooooooook yardımcı olur
canım karıstırmıorumda esım abısıne varıkosel oldunu solemıs herkez anladı yanı ben cok kızdım ama elden ne gelır ogrendıler 1 sene surmuyor tedavı ben 1 sene olana kadar beklıcem sonra tedavıye baslıcam dıyorum belkı dogal yoldn olurbende dusunmuoruz dıorum ama artık kımse ınanmıor
canım ben sana okumuş muydum?
2 ecrin olunca hatırlayamadım da.
Yok canım okumamıştın ben zaten 2gün önce söledim ben bi tanıdığımın oğlu için yasi topluyorum Allah hidayet nasip etsin doğru yolu bulsun die okursan sevinirim :)
tabiki okurum 2 güne kalmaz okumuş olurum. evlat sahibi olmak zormuş amma o evladı da iyi evlat olarak büyütmek daha zormuş. Allah yardım etsin.
canım aynı rahatsızlık mı bilmiyorum bişi anlatasım geldi
geçen ay misafirliğe gittik(eşimin iş arkadaşı). ev sahibi eşinin ilk çocuklarını sevmediğini daha sonra sevmeye başladığını söyledi. kocası hiç çocuk istememiş. meğerse adam evlenmeden önce doktora gitmiş çocuğun olmaz demişler.
kadın alet taktırmış eşinin zoruyla(karısının anlamasını istemedi sanıım) kadın 2, çocuğu isteyince hep tartışmışlar. kadın gizlice aleti aldırmışve 2, hamilelikte olmuş. kocası o günden sonra ilk çocuğunu sevmeye başlamış.
karısının onu aldattığını düşünmüş
bira karışık oldu sanırım. sözün özü rabbim ol dedikten sonra ne el ne de alem önünde durabilir.
ayyy canım ya.. eşimde görmüş rüyasında sırtararak uyandı
bu arada rüyamda geçen gün kefene sarılıyodum bebek habercisi yazıyo tabirlerde. bugün de yeşil erik ve bi çiçeğim var onun beyaz açtığını gördümbeyaz ve yeşil hayr olsun
canım kaç k,losun. kilo bebeğe engel mi?
100 kıloyum cnm boyum 1,75 amadıyet yapıorum ıns verıcemmm kılo bebege engel degıl cunku hormonlarım gayet ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?