• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım bazen bizde unutuyoruz faturayı yatırmayı ..olsun iyi olda....hak yeme değilde senin tedavin ne zaman ?bekleme sürecinde misin? rabbim bu güzel gönlünün dileğini sana tezzzzzzzz zamanda sağlıkla hayırla getirsin inşallah...şubatın 1 i benim için iyi olur tabi..tedavi için istanbula gidecem(adetin3.günü ve sonrasında) yaa o zaman acaba nete girebilir miyim o bile beni tedirgin ediyor.....inşallah sizlerden ayrı kalmam...inşallah geçen ay gibi 19unda adet görürüm....şu an vurduğum iğne hep erken getirdi adetimi...inşallah bu ay erken gelmez...

canım biz beklemedeyiz. doktor bende bişi olmadığını söyledi ama bazı testler verdi 3. günümde onları yaptırcam. doktor doğal yolla olmayacağına kanaat getirirse nisanda tedaviye başlanacak

spor zor bıraz cnm ya cok yoruluorrum :50:

merhaba zeynel, ben tedavilerden dolayı yaklaşık 10 kilo almıştım bi türlü veremiyordum. aç da kalamıyorum hipoglisemi hastasıyım. 2 saatte bir sürekli birşeylar yiyordum. yedikçe daha da yiyesim geliyordu. yaklaık 1.5 ay önce montigac diyetini keşfettim. ona başladım ve hemen gitmeye başladı kilolar. kk da forumları var aeben ablanın topiği. çok da yol gösteriyorlar. günlük menülerini yazarsan sana da yardımı olur. umarım bebekten önce istediğin kiloya inersin. sağlıklı bir gebelik geçirirsin.

hanımlar ben şimdilik çıkıyorum. Allah'a emanet olun.

Herkese hayırlı haftasonları kızlar :52:

Geçmişi okuyamadım,seviliyosunuz dualarımdasınız,dualarınızda olmak dileğiyle :16:

selam kızlar, listemiz çok güzel olmuş. emeği geçen arkadaşalrın ellerine sağlık. yasin e dönmemiz iyi oldu kızlar, umarım cuma ya yeni listeye geçeriz. daha kısa sürede daha çok arkadaşa okumuş oluruz.
canlarım, ben şubatın ilk haftası başlıyorum 7. tedavime. ama içimde büyük bir korku var. bu seferde olmazsa ne yaparım bilemiyorum. içim daralıyor. böle zamanlarda okuyabileceğim bişey var mı bildiğiniz. iç rahatlaması için,strese iyi gelen?

canım hayırlı olsun tedavin inşallah son olacak korkunu anlayabiliyorum ama herşey güzel olacak buna eminim rahat olmaya çalış inşirah suresini oku çok rahatlatıyor

muhatçım iyi olmana sevindim.merak etmiştim çok.düşük yapan arkadaşa da Allahtan sabır diliyorum.inş.en kısa zaman da yeniden hamile kalır ve bebeğine kavuşursun.sanırım hilbar dı. geçmişler olsun.

Son düzenleme:
selam canlarım nasılsınız bir kaç gündür sizlerle görüşemiyorum ama hep aklımda ve dualarımdasınız:16::16::16::16::16:inşallah herkes iyidir :54::54::54::54:

ben ıyıym canım sen nasılsın neler yapıyorsun

ALLAH daha iyi etsin canım inşallah en kötü günün böyle olsun.bende iyiyim canım şükürler olsun bu hafta grip ve boğaz ağrısıyla geçirdim ama malum bu ay tedaviye başlıyorum ilaç kullanmak istemedim biraz sor oldu ama atlattım .onun haricinde heyecanlıyım umudum fazla yok ama yinede hayatımda ilk defa tedaviye başlıyacağımız için Rabbim bugünleri nasip ettiği için mutluyum inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlere yaşattığı mucizesini bizlerede yaşatır inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ALLAH daha iyi etsin canım inşallah en kötü günün böyle olsun.bende iyiyim canım şükürler olsun bu hafta grip ve boğaz ağrısıyla geçirdim ama malum bu ay tedaviye başlıyorum ilaç kullanmak istemedim biraz sor oldu ama atlattım .onun haricinde heyecanlıyım umudum fazla yok ama yinede hayatımda ilk defa tedaviye başlıyacağımız için Rabbim bugünleri nasip ettiği için mutluyum inşallah sonucu hayırlı ve güzel olur Rabbim sizlere yaşattığı mucizesini bizlerede yaşatır inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gecmıs olsun canım tedavınde hayırlı olsun ıns hayırlı sonuclar alırsın..rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın ıns

amin canım inşallah.
ben de 16 aylı evliyim ama ilk günden beri istiyorum. her ay ümitle bekledim 1 seneyi doldurunca doktora gittim herkes erken 3 sene olsun daha yenisiniz dedi. ne farkedecekki. 3 sene zaman kaybı değil mi?
Rabbim seni bekletmez inşallah, hayırlı bir evlat nasip etsin sana....
yüce rabbim sana da daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah... bana da çok erken daha konusunu bile etmeye değmez diyolar sesimi çıkaramıyorum ama istiyorum artık hayırlısıyla :(

ayşecim gözün aydın kesemizide görmüşün:nazar::nazar:rabbi kolay bi hamilelik nasip eder inşallah :16::16:

yeni liste için çok güzel olmuş :16:emeği geçen arkadaşlarımın ellerine sağlık:16::16:

kızlar hala umudum var bu site bana çok iyi geldi vallla şuan düşük yapıyorum kolay düşük yapmam için bi dua varmı ?

geçmiş olsun bende düşük yapmıştımm ve maydonuz suyu çok fayda etmişdi birde ilaç vermişti doktorr...ayrıca maydonuz buharı yapmıştıkk zaten ondan 1 saat geçti geçmedi inanılmaz bir sancıyla düştü parça:(allah yardımcın olsun birdaha yaşatmasın :(

kızlarr

bize kaan bey kırmızı eti tamamen yasaklamıştı

birleşmeyi önlüyo diye

bebiş için

ara ara yiyoz ama yinede :37:

benim adımıda ekle canım

eda eda eda eda eda eda eda

reyyancım mrb bizde nihayettt gidebildik kaan beye klasik beslenme düyetini verdi aynen bizede ama et konusunda çok emin değilim çünkü doğuda ve güneydoğuda et çok tüketiliyorkii hergünn ve her yemekde:)ama hepsininde çoluğu çocuguu bolcana varrr:)

kaann bey ne olumlu nede olumsuz konuştu 3 ay sonra aşılama veya tüpe karar verdikk tabii duruma göre hasar testi yapıldı ve sonuçlarımız çıktııı sanırımm kötü değil henüz hocadan cevap gelmedii dörtgözle vereceği ilaçları beliyoruz.hasarımız %17 sınır 15 yanı orta düzeyde buna sevindim çünkü hasarın çok oldugunu düşünüyorduk.
diğer tarafdan kasım 3 de en son test yaptırmıştık vee 3,5 milyondu sayıı morfoloji ise 1 di şimdi ise sayının karşısında 0,6 yazıyor bu sanırımmm 600 bin bu çok üzücü morfoloji 0 ve hareket %41 :(((((((

canım sen deneyimlisin sence nasılll degerler son bir aydırda tetradoks ve endol kullanıyrdu kaan bey vermişti acaba onla alakalı olabilir mii çok bunaldımm ben ne yapsam düzelmioo yapmadımm şey kalmadı:(

reyyan burda olmana sevindim hocada henüz cevap vermedi sence nasıl sonuçlarımızz canım yaa çokk üzülüyorum benn

kızlarr

bize kaan bey kırmızı eti tamamen yasaklamıştı

birleşmeyi önlüyo diye

bebiş için

ara ara yiyoz ama yinede :37:

benim adımıda ekle canım

eda eda eda eda eda eda eda

reyyancım mrb bizde nihayettt gidebildik kaan beye klasik beslenme düyetini verdi aynen bizede ama et konusunda çok emin değilim çünkü doğuda ve güneydoğuda et çok tüketiliyorkii hergünn ve her yemekde:)ama hepsininde çoluğu çocuguu bolcana varrr:)

kaann bey ne olumlu nede olumsuz konuştu 3 ay sonra aşılama veya tüpe karar verdikk tabii duruma göre hasar testi yapıldı ve sonuçlarımız çıktııı sanırımm kötü değil henüz hocadan cevap gelmedii dörtgözle vereceği ilaçları beliyoruz.hasarımız %17 sınır 15 yanı orta düzeyde buna sevindim çünkü hasarın çok oldugunu düşünüyorduk.
diğer tarafdan kasım 3 de en son test yaptırmıştık vee 3,5 milyondu sayıı morfoloji ise 1 di şimdi ise sayının karşısında 0,6 yazıyor bu sanırımmm 600 bin bu çok üzücü morfoloji 0 ve hareket %41 :(((((((

canım sen deneyimlisin sence nasılll degerler son bir aydırda tetradoks ve endol kullanıyrdu kaan bey vermişti acaba onla alakalı olabilir mii çok bunaldımm ben ne yapsam düzelmioo yapmadımm şey kalmadı:(

canımmm hasar düşük
de anlamadım zaten hasarın bu derecede olduğunu hoca söylemedi mi size
çıktıysa siz nerden aldınız ki sonucu
direk hocaya yolluyolar o cevap atıp yorumluyor zaten
bizim ayda bir fsh testestoranada bakılıyor

benim eşimde şu an proxeed ve klomene devam
endolü 1 ay kullandı

çok şükür bizimde sperm sayısında arış var 76 milyonu gördük
bizimde morfoloji sıkıntılı ymış
yani öyle yazmış doktor bey
ama hasar düzelmişşe oda sorun teşkil etmez dedi
bizde ileri harekettete 0 yazıyo