Ah canım Allah seni ve bebişini korusun bişey olmaz inşallah korkma dualarımız seninle
Canım bende alayım yasin 1 tane birazdan okurum inş
Rabbimin izniyle hamileyim canim bugun 6+1 gunluk oldu Rabbim isteyen herkese versin insallah....
Herkese merhaba
Öncelikle hepinize en iyi dileklerimi sunuyorum.
Duaların takibi gerçekten zor ve Ayşe Hanım veya diğer takip eden arkadaşlardan Allah razı olsun.
Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve insanın her birini okuması da mümkün olmuyor.
Ben kendimce bu konuda bir çizelge yapılmasının, takip eden arkadaşların işini bir parça da olsa kolaylaştırabileceğini düşünüyorum.
Kendimce basit bir örnek çıkarttım. Ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama artılarıyla eksileriyle üzerinde çalışılabilir ve sizlerin varsa daha iyi fikirleriyle geliştirilebilir veya daha farklı birşeyler yapılabilir. Aşağıya ekleyeyim en azından bir değerlendirme yaparsınız veya duaların takibini yapan arkadaşlar kendi açılarından bir değerlendirme yaparlar zaten müsbet veya menfii.
ama bızım ısımlerımız yok bız nerden ne okuyacağımızı bıleceğiz ben anlamadım :) bana anlatabılcek bırı varmı
Herkese merhaba
Duaların takibi gerçekten zor ve Ayşe Hanım veya diğer takip eden arkadaşlardan Allah razı olsun.
Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve insanın her birini okuması da mümkün olmuyor.
Ben kendimce bu konuda bir çizelge yapılmasının, takip eden arkadaşların işini bir parça da olsa kolaylaştırabileceğini düşünüyorum.
Kendimce basit bir örnek çıkarttım. Ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama artılarıyla eksileriyle üzerinde çalışılabilir ve sizlerin varsa daha iyi fikirleriyle geliştirilebilir veya daha farklı birşeyler yapılabilir. Aşağıya ekleyeyim en azından bir değerlendirme yaparsınız veya duaların takibini yapan arkadaşlar kendi açılarından bir değerlendirme yaparlar zaten müsbet veya menfii.
ama bızım ısımlerımız yok bız nerden ne okuyacağımızı bıleceğiz ben anlamadım :) bana anlatabılcek bırı varmı
O liste sağolsun ablamızın yaptığı örnek listeydi canım
Herkese merhaba
Canım daha liste hazırlanmadıki bulamaman normal :)
Canım daha liste hazırlanmadıki bulamaman normal :)
doğru dıyorsun arkadasım :) bende aradaım aradımm bı örnek lısteyı görunce anlayamadım :)
sagol canim RAbbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin sanada
canim ben bir tane okurum
ayy cok sevindim canim Rabbim prensesini kucagina almayi nasip etsin insallh hayirlisiyla...insallah gunu gunune alirsin melegini kucagina....
RAbbim hayirlisini versin insallah muvaffak olursun...
Amin insallah canim ...sanada hayirli cumalar
ben cektirdim canim rahim filmini anestezi almadan hic agrim acim olmadi ama kisiden kisiye degisiyormus eger tuplerde tikaniklik varsa agri yapiyormus ben cektirmeden iki saat oncesi bir agri kesici almistim sadece...
Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK
canım 1 yasin okurum...allah dualarımızı kabul etsin...
ikiniz içide 1yasin haftaya okurum uygunmu
kızlar ıkınızde yasın lıstenıze 8 er tane ekleyın okundu bılın..
Eger okuyacak bulursam haber verırım ıns
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:
Eslemliva ve asbelove 2 şer tane yasin yazın bana canlarım şimdilik.Yine okutursam yazarım size inşallah.
selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar
ben 3 tane yasini şerif okudum
ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın
topik niyetine okudum ama duasınıda ettim
kaç gündür hastanedeydik
sonuç şu bu uğraş içinde
2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak
hayırlısı ALLAH tan
tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi
sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)
canim insallah senin icinde bir yasin okuyacagim bugun okurum Allhin izniyle...
kizlar duaniza ihtiyacim var su mubarek saatlerde pazertsiden beri gelen lekenmem dun kirmiza dondu biraz endiseliyim Rabbim hayirlisini versin insaallah bu sabahtan hic yoktu gelmez kesilir insallah...
canim senin icinde okudumRabbim kabul etsin insallah
Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınızTekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?