• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım bende alayım yasin 1 tane birazdan okurum inş

Canım çok saol Allah razı olsun senden de Allah seninde gönlüne göre versin inşallahhh
:nazar:Rabbimin izniyle hamileyim canim bugun 6+1 gunluk oldu Rabbim isteyen herkese versin insallah....:16:

Ayyy ne güzel Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Kendine çok dikkat et bu aralar Allah ikinizinde yardımcısı olsun Rabbim korusun sizleri...

Ya Rab! Dil harap,gönül yorgun.Dara düştük.Yaşadıklarımızı unutturacak daha kötü felaketlerden sana sığınıyoruz.Darda zorda bırakma Yüce Mevlam.Koru bizi... AMİN

Herkese merhaba

Öncelikle hepinize en iyi dileklerimi sunuyorum.

Duaların takibi gerçekten zor ve Ayşe Hanım veya diğer takip eden arkadaşlardan Allah razı olsun.

Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve insanın her birini okuması da mümkün olmuyor.
Ben kendimce bu konuda bir çizelge yapılmasının, takip eden arkadaşların işini bir parça da olsa kolaylaştırabileceğini düşünüyorum.

Kendimce basit bir örnek çıkarttım. Ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama artılarıyla eksileriyle üzerinde çalışılabilir ve sizlerin varsa daha iyi fikirleriyle geliştirilebilir veya daha farklı birşeyler yapılabilir. Aşağıya ekleyeyim en azından bir değerlendirme yaparsınız veya duaların takibini yapan arkadaşlar kendi açılarından bir değerlendirme yaparlar zaten müsbet veya menfii.

ama bızım ısımlerımız yok bız nerden ne okuyacağımızı bıleceğiz ben anlamadım :) bana anlatabılcek bırı varmı :D

Çocuk Düşmemesi ıçin karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını ve evladını bu tehlikelerden saklar.

Herkese merhaba

Duaların takibi gerçekten zor ve Ayşe Hanım veya diğer takip eden arkadaşlardan Allah razı olsun.

Sayfalar bazen çok hızlı ilerliyor ve insanın her birini okuması da mümkün olmuyor.
Ben kendimce bu konuda bir çizelge yapılmasının, takip eden arkadaşların işini bir parça da olsa kolaylaştırabileceğini düşünüyorum.

Kendimce basit bir örnek çıkarttım. Ne kadar işe yarar bilemiyorum. Ama artılarıyla eksileriyle üzerinde çalışılabilir ve sizlerin varsa daha iyi fikirleriyle geliştirilebilir veya daha farklı birşeyler yapılabilir. Aşağıya ekleyeyim en azından bir değerlendirme yaparsınız veya duaların takibini yapan arkadaşlar kendi açılarından bir değerlendirme yaparlar zaten müsbet veya menfii.

ama bızım ısımlerımız yok bız nerden ne okuyacağımızı bıleceğiz ben anlamadım :) bana anlatabılcek bırı varmı :D

O liste sağolsun ablamızın yaptığı örnek listeydi canım

Herkese merhaba

Canım daha liste hazırlanmadıki bulamaman normal :)

Canlarım bu hafta meryem suresini okumasak ve sadece bu hafta için yasin okuyacağımız kişileri 3 e çıkarsak.Çünkü nekadarzor arkadaşımız yazmıştı bir mahzuru yoksa beni öne alabilir misiniz diye hatırlıyor musunuz?Çoğumuz benim için sakıncası yok demişti.Eğer herkes kabul ediyorsa bu hafta ki okunacak dualar ona da bağışlansın.Okuyamayan olursa seve seve yardım ederim

Bu hafta ki dualar tamamlandı çok şükür Allah bütün okuyanlardan dua edenlerden razı olsun Rabbim hiç birinizi zorda bırakmasın ne diliyorsanız Yüce Mevlam hayırlısıyla nasip etsin inşallah

sagol canim RAbbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin sanada

canim ben bir tane okurum

ayy cok sevindim canim Rabbim prensesini kucagina almayi nasip etsin insallh hayirlisiyla...insallah gunu gunune alirsin melegini kucagina....

RAbbim hayirlisini versin insallah muvaffak olursun...

Amin insallah canim ...sanada hayirli cumalar

ben cektirdim canim rahim filmini anestezi almadan hic agrim acim olmadi ama kisiden kisiye degisiyormus eger tuplerde tikaniklik varsa agri yapiyormus ben cektirmeden iki saat oncesi bir agri kesici almistim sadece...

Amin cnm insallah. Seninde bebegini rabbim sana bagislasin insallah

Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK

evettt sıra bizdeydi.....Ayşecim aslında yasin ve ayetel kürsi çok uygundu önceden,mesela ben çalışan birisi olarak bazen yetiştiremiyorum,ama ne karar verirseniz devam edicem canım..buarada inşallah herşey yolundadır arkadaşım..Allaha emanet ol..

Eslemcimmm 2 yasin almıştım senin adına 2 kişi daha buldum daha okuyacak bulursam özelden yazarım sana canım

kızlar beni de ekleyin listeye ben de okuyabilirim

Canım hg öncelikle birkaç arkadaşımız niyetleri için 500 yasin okutuyorlar onun için mi okuyacaksın.Bir de topikte ki arkadaşlarla bebek için her hafta dua okuyoruz ona da katılmak ister misin?

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum :1::1:
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

canım 1 yasin okurum...allah dualarımızı kabul etsin...

Amin canım,Rabbim raz olsun,ekledim listeme adını...Rabbimde Cennete girip Cemalini görenlere eklesin okuyan okumayan herkesi.. :16:

ikiniz içide 1yasin haftaya okurum uygunmu

Perlonere canım sensin dimi :38: Uygun benim içinde canım,haftaya okuyunca bana mesaj atar mısın canım,senide ekliyim listeme.Çok teşekkür ederim,Rabbim razı olsun..:16:

kızlar ıkınızde yasın lıstenıze 8 er tane ekleyın okundu bılın..
Eger okuyacak bulursam haber verırım ıns

Ayşecim Allah razı olsun,Rabbim bebeğinide senide korusun,hayırlı uzun ömür versin :16:

Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44::34:

Canım benimde adetlerim düzensiz.İlk yaptığım zaman,adetliyken içmeye başlamıştım,kaçıncı gündü hatırlamıyorum inan.Fakat sabah,akşam aç karına içmiştim.Faydasınıda gördüm adetlerim 2-3 boyunca düzene girdi.Bazılarında çamur gibi akıntılar olmuş,bende olmadı.Sanırım iltihap falan yok demekki bende,oyüzden olmadı......Bugün adetimin kaçıncı günü bilmiyorum,önce leke şeklinde oldu hep,sonra düzeldi gibi derken,şimdi yine leke gibi oluyor ama sık şekilde,anlamadım gitti.Bugün başlıyacaktım unuttum.....Kaçıncı günündesin bilmiyorum ama başla bence,sonuçta düzensiz adetlerimiz.İnşaallah görürsün faydasını canım....

Eslemliva ve asbelove 2 şer tane yasin yazın bana canlarım şimdilik.Yine okutursam yazarım size inşallah.

Allah razı olsun Emacım,ekledim senide.Seni görmek beni mutlu ediyor,teşekkür ederim canım :16:

selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar

ben 3 tane yasini şerif okudum

ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın

topik niyetine okudum ama duasınıda ettim

kaç gündür hastanedeydik

sonuç şu bu uğraş içinde

2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak

hayırlısı ALLAH tan

tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi

sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)

Ve aleykümselam canım,hayırlı Cumalar.... :16:

İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız,Rabbim kolaylıklar versin....

canim insallah senin icinde bir yasin okuyacagim bugun okurum Allhin izniyle...

Çoook teşekkür ederim,ekledim listeme ismini Rabbim razı olsun :16:

kizlar duaniza ihtiyacim var su mubarek saatlerde pazertsiden beri gelen lekenmem dun kirmiza dondu biraz endiseliyim Rabbim hayirlisini versin insaallah bu sabahtan hic yoktu gelmez kesilir insallah...

Canım doktorunla görüştün mü,ara bakalım yada vakit kaybetmeden git hemen.Stres yapma sakın,Rabbim meleğinide senide korusun,dualarım seninlee canım :nazar: :38:

canim senin icinde okudumRabbim kabul etsin insallah

Amin...Canımsın çok teşekkür ederim,Rabbimde sizin gönlünüze göre versin :nazar:

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum :1::1:
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

Okuyacak birilerini bulursam yazarım canım inşallah

Back
X