sendemi uymayanlardansın....
Çabuk sütlerinizi içip yatın, ne işiniz var sizin bu saatte hala buralarda?
Tencere dibin kara, seninki benden kara...
Esmacığım iyi geceler olsun ablacığım.
Evet Seyhancığım, aynı anda yazmışız her ikimiz de birbirimize.
Bahar görüşme için birşeyler yazmış. Ama Perlonore ya da artık duru'nun telefonu yok bende, sizlerde var mıdır bilemiyorum.
Siz nasıl ayarlarsanız, ben uyum sağlamaya çalışırım o zaman için.
Çabuk sütlerinizi içip yatın, ne işiniz var sizin bu saatte hala buralarda?
Tencere dibin kara, seninki benden kara...
Esmacığım iyi geceler olsun ablacığım.
Evet Seyhancığım, aynı anda yazmışız her ikimiz de birbirimize.
Bahar görüşme için birşeyler yazmış. Ama Perlonore ya da artık duru'nun telefonu yok bende, sizlerde var mıdır bilemiyorum.
Siz nasıl ayarlarsanız, ben uyum sağlamaya çalışırım o zaman için.
candan ablaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?çıktın mı yaaaaa?
ikişer yasin okunanlar asbelove eslemliva ecrin23.ecrin23 e eksiklerini sorduydum.20 tane eksik var demişti.ona okunmuştur.ama ecrinn007 senin okuttuğunu bilmiyorum canım ben.kusura bakma karışıklık olmuş.eğer seninde eksiğin varsa okutmaya çalışırım.
canım bi yanlışlık oldu ben yazdım ardından sende yazınca nese önmeli değil ecrin23 artık bi tamamlasında hayırlısıyla güzel haberlerini alalım
Yasini ben kendim için değil önceki sayfalarda yazmıştım okumadın galiba bi tanıdığımın oğlu için okutuyolar o yüzden okuyabilen olursa demiştim canım
Ayşecimmm dua listesiyle ilgili soru sormuşsun canım bana da hiç farketmez elimden geldiğince okuyorum işte çoğunluk nasıl uygun görürse öle olsun
canım kızmıymış bebiş çok sevindim cimcime geliyor yani diğer durum içinde moralini bozma herşeyin hayırllısı allah yardımcın olsun
canım rabbım hayırlı saglıklı dunyaya gelmesını nasp eder ıns..
Demek topiğimizin prensesı gelıyo..
Onun cıcılerı ne tatlı olur yaaa
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:
Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versin
Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsunBende babamı 14 yaşımda kaybettim.Çok zor seni anlıyorum tam ihtiyacım olduğum dönemde yanımda değildi.Allah'ın taktiri yapacak birşey yok.Allah bizi cennetine layık kılsında orada buluşalım inşallah
Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim
Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?
Canım benim içinde farketmez ama eski sistemde daha hızlı ilerliyordu sanki.Birde yeni gelenler oluyor kendileri için okuyoruz tamam Allah kabul etsin fakat daha sonra kendileri ortalıktan kayboluyor yani kimse saf değil iyi niyetten yardımcı olunuyor tek taraflı olunmaz.Herkeze sırayla okunmalı diye düşünüyorum.
ikiniz içide 1yasin haftaya okurum uygunmu
kızlar ıkınızde yasın lıstenıze 8 er tane ekleyın okundu bılın..
Eger okuyacak bulursam haber verırım ıns
canım benim için eskide yenide fark etmez ama görüyorum ki 2 hafatadır dua listesi tamamlanamadı .siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım.
canım bi yanlışlık oldu ben yazdım ardından sende yazınca nese önmeli değil ecrin23 artık bi tamamlasında hayırlısıyla güzel haberlerini alalım
Yasini ben kendim için değil önceki sayfalarda yazmıştım okumadın galiba bi tanıdığımın oğlu için okutuyolar o yüzden okuyabilen olursa demiştim canım
Ayşecimmm dua listesiyle ilgili soru sormuşsun canım bana da hiç farketmez elimden geldiğince okuyorum işte çoğunluk nasıl uygun görürse öle olsun
Selammm kizlarr benim yazdigimi kimse gormemis galiba , bende araniza katilmak istiyorum bende duaetmek istiyorum , yasin serif okuyabilirim .
selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar
ben 3 tane yasini şerif okudum
ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın
topik niyetine okudum ama duasınıda ettim
kaç gündür hastanedeydik
sonuç şu bu uğraş içinde
2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak
hayırlısı ALLAH tan
tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi
sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)
Canım umarım sonuçalrınız iyi çıkar benim eşiminde morfolojisi problemli kaan hoca demişsin sizdemi kaan aydosa gidiosunuz benm eşimin doktoruda kaan hoca:)
evet canım doktorumuz kaan bey
bizim dna da sorunlu 15 gün sonra yeni sonuçlara bakcaz
eğer dnada düzelme olmuşsa morfoloji sorun teşkil etmez didi
morfoloji için özel bişey yapıyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?