• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım hg öncelikle birkaç arkadaşımız niyetleri için 500 yasin okutuyorlar onun için mi okuyacaksın.Bir de topikte ki arkadaşlarla bebek için her hafta dua okuyoruz ona da katılmak ister misin?

niyet için 500 yasin nasıl olacak bana kaç yasin düşüyor biligi verebilir misin bebek için ne kadar ne okuyoruz

Eslemcimmm 2 yasin almıştım senin adına 2 kişi daha buldum daha okuyacak bulursam özelden yazarım sana canım

Canımm 2 tane vermiştinya,onu ekledim listeme...Onun haricinde mi iki kişi daha eklicem..

Ya canımsın,çok teşekkür ederim,iyiki varsınız :16:

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Yazacaklarıma burda dua İle son vermek istiyorum :1::1:
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

Okuyacak birilerini bulursam yazarım canım inşallah ayrıca arkadaşlar görmemiştir yoksa hepsi elinden geldiği kadar yardım eder canım benim

Okuyacak birilerini bulursam yazarım canım inşallah

Okuyacak birilerini bulursam yazarım canım inşallah ayrıca arkadaşlar görmemiştir yoksa hepsi elinden geldiği kadar yardım eder canım benim

Saol canım seni ekledim zaten
Tabiki okurlar bende görmemişlerdir die tekrar yazdım koca koca :1::1::1:
Canım Ayşe gelemiyo dua listesini ayarlasakta başlasak geç kalmayalım

Canlarım bu hafta meryem suresini okumasak ve sadece bu hafta için yasin okuyacağımız kişileri 3 e çıkarsak.Çünkü nekadarzor arkadaşımız yazmıştı bir mahzuru yoksa beni öne alabilir misiniz diye hatırlıyor musunuz?Çoğumuz benim için sakıncası yok demişti.Eğer herkes kabul ediyorsa bu hafta ki okunacak dualar ona da bağışlansın.Okuyamayan olursa seve seve yardım ederim

Canım benimde aklıma benzer birşey gelmişti....Dua hakkında fikirler sorulmuş dün....Ayşecim umarım görürsün yazdığımı.....

Kızlar bildiğiniz üzere Yasin hatmi,41 tane....İki tane Yasin hatimi,82 ediyor....

Üç tane Yasin hatimide 123 ediyor....123 defa okursak,Yasin-i Kebir yani büyük Yasin hatimi olmuş oluyor ve çok faziletli....Meryem Surelerini okumasak,bir haftada Yasin-i Kebir yapsak,yani 123 tane Yasin okunsa....3 tane Yasin hatimi oluyor böylece,bunlarıda haftada 3 kişiye duasını bağışlasak nasıl olur....Arkadaşlar ne düşünür bilemem ama bu benim fikrim....Çoğunluk ne derse bende ona uyarım...Rabbim dualarımızı kabul etsin.

niyet için 500 yasin nasıl olacak bana kaç yasin düşüyor biligi verebilir misin bebek için ne kadar ne okuyoruz

500 yasinde 1 tane düşüyor canım ama çevrende okuyacak bulursan okutan arkadaşlara yazıyorsun okutan arkadaşlarımız eslemliva asbelove ecrin23 ve ecrin07 her biri için 1 er yasin okuyabilirsin zamanın varsa ve müsaitsen canım.ecrin07 bir tanıdığının oğlu için yardım istiyor.

Bebek için her hafta kaç tane düşerse o kadar yasin okuyoruz mesela 2,3,4 ne düşerse bunun yanında ayetel kürsi ve Rabbimin isimlerinden Ya Varis zikrini okuyoruz.

Biraz karışık oldu ama umarım anlatabildim :)

Dün yazmıştım ama bakıyorum hiçbirinizin oralı olmadınız:20::20::20::20: Tekrarlıyorum
Arkadaşlar bi tanıdığım oğluna 500 yasin okutuyo kadıncağız çok çaresiz durumda oğluma dua edin dio sizden ricam eğer içinizde okuyabilecek olan varsa bana bi haber versin.Çocuğun ismide Serkan. Allah sizinde gönlünüzde ne varsa nasip etsin inşallah
Allahım inşallah isteyen herkese hayırlı zmanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bu yolda bolca sabırlar versin inşallah...hamile olanlarımıza da hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin AMİNNNNNNN

Canım ben adetliyim okuyamıyorum,şimdi yazını görünce eşimi aradım,o okuyacak bir Yasin...Rabbim o annenin yardımcısı olsun.

Dualarına amin,Rabbim razı olsun.

Canımm 2 tane vermiştinya,onu ekledim listeme...Onun haricinde mi iki kişi daha eklicem..

Ya canımsın,çok teşekkür ederim,iyiki varsınız :16:

Evet canım onun dışında 2 kişi daha ekleyecen.Sende iyi ki varsın seni görmekte beni mutlu ediyor bitanem :16:

Canım benimde aklıma benzer birşey gelmişti....Dua hakkında fikirler sorulmuş dün....Ayşecim umarım görürsün yazdığımı.....

Kızlar bildiğiniz üzere Yasin hatmi,41 tane....İki tane Yasin hatimi,82 ediyor....

Üç tane Yasin hatimide 123 ediyor....123 defa okursak,Yasin-i Kebir yani büyük Yasin hatimi olmuş oluyor ve çok faziletli....Meryem Surelerini okumasak,bir haftada Yasin-i Kebir yapsak,yani 123 tane Yasin okunsa....3 tane Yasin hatimi oluyor böylece,bunlarıda haftada 3 kişiye duasını bağışlasak nasıl olur....Arkadaşlar ne düşünür bilemem ama bu benim fikrim....Çoğunluk ne derse bende ona uyarım...Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Arkadaşlar neye karar verirse bende uyarım.Özellikle ben bu hafta 3 kişiye okunmasını istiyorum.Nekadarzor arkadaşımız için.Herkesin kabul edeceğine adım gibi eminim çünkü özenle seçilmiş insanlar var burda buna yürekten inanıyorum Allah hepinizden razı olsun

Canım bence çok güzel düşünmüşsün ben elimden geldiince okurum ve Allahın izniyle tamamlarız ama karar verip listeyi oluşturalım ve başlayalım ki haftaya cumaya bitsin sonra yetiştiremiyoruz
Canım ben adetliyim okuyamıyorum,şimdi yazını görünce eşimi aradım,o okuyacak bir Yasin...Rabbim o annenin yardımcısı olsun.

Dualarına amin,Rabbim razı olsun.
Canım Allah razı olsun Allahım yuvanızda sağlık,bereket,huzur,mutuluk bunları eksik etmesin Hayırlı evlatlarınız olsun inşallah :)

Arkadaşlar neye karar verirse bende uyarım.Özellikle ben bu hafta 3 kişiye okunmasını istiyorum.Nekadarzor arkadaşımız için.Herkesin kabul edeceğine adım gibi eminim çünkü özenle seçilmiş insanlar var burda buna yürekten inanıyorum Allah hepinizden razı olsun

Bencede canım,burdaki herkes için söylüyorum çok güzel insanlar hepside,hepimiz aynı acıyı çektiğimiz için anlıyoruz birbirimizin halinden,Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin en yakın zamanda,en hayırlı şekilde....Aminn Rabbim cümlemizden razi ve memnun olsun :16:

500 yasinde 1 tane düşüyor canım ama çevrende okuyacak bulursan okutan arkadaşlara yazıyorsun okutan arkadaşlarımız eslemliva asbelove ecrin23 ve ecrin07 her biri için 1 er yasin okuyabilirsin zamanın varsa ve müsaitsen canım.ecrin07 bir tanıdığının oğlu için yardım istiyor.

Bebek için her hafta kaç tane düşerse o kadar yasin okuyoruz mesela 2,3,4 ne düşerse bunun yanında ayetel kürsi ve Rabbimin isimlerinden Ya Varis zikrini okuyoruz.

Biraz karışık oldu ama umarım anlatabildim :)

anlatabilidin canımm

eslemliva asbelove ecrin23 ve ecrin07 her biri için yasin okucamm toplam 4 tane okucam yani belli bir zamana kadar mı 1 haftaya kadar okurum ne diye niyet edeyim okumaya başlamadan önce

bebek içinde listeye katılmak istiyorum kendim için de her gün amenel resulu ve ayetel kürsü okuyorum herkes için okurum ne okuyayım ve kaç tane

Canım bence çok güzel düşünmüşsün ben elimden geldiince okurum ve Allahın izniyle tamamlarız ama karar verip listeyi oluşturalım ve başlayalım ki haftaya cumaya bitsin sonra yetiştiremiyoruz

Canım Allah razı olsun Allahım yuvanızda sağlık,bereket,huzur,mutuluk bunları eksik etmesin Hayırlı evlatlarınız olsun inşallah :)

Bu hafta sanırım adet olanlarda çok olduya oyüzden bir sıkışıklık oldu.Arkadaşlar gelsin herkes ne derse ona göre bir karar verip,Bismillah diyelim başlıyalım :21:

Amin cümlemizden,bu dua yeter de artar bize,Rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin :nazar:

anlatabilidin canımm

eslemliva asbelove ecrin23 ve ecrin07 her biri için yasin okucamm toplam 4 tane okucam yani belli bir zamana kadar mı 1 haftaya kadar okurum ne diye niyet edeyim okumaya başlamadan önce

bebek içinde listeye katılmak istiyorum kendim için de her gün amenel resulu ve ayetel kürsü okuyorum herkes için okurum ne okuyayım ve kaç tane

Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben bi tanıdığımın oğlu için istiyorum Yasini ismi Serkan Allah hidayet versin die dua edebilirsin doğru bulsun die ...

anlatabilidin canımm

Canım ben,asbelove ve ecrin23 için hayırlı sağlıklı bebekler için niyetimiz,ecrin07 arkadaşımızda tanıdığının oğlu için okutuyor ismi Serkan....

Canım müsait olduğun zaman okuyabilirsin benimkini,okuduktan sonra bana mesaj atar mısın okudum diye,ona göre ekliyim listeme adını.500 kişiye ulaşmam gerekiyor ya,karışıklık olmasın diye söylüyorum.Çok teşekkür ederim şimdiden,Rabbim razi olsun gönlünüze göre versin sizinde :16:

Bebek için,yeni liste hazırlandığı zaman arkadaşlar bilgi verir canım,sen burayı takip etmeye devam et :34:

anlatabilidin canımm

Ecrin07 yazmış niyeti zaten.Diğer 3 arkadaşımızda bebek için okutuyorlar Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

Liste hazırlanınca ne kadar okuyacan belli olur canım daha hazır değil liste arkadaşlardan haber bekleniyor

canım ben kendım bı tane okuyabılırım.:16:daha fazla benım okumamda sakınca yoksa ıstedıgın kadar alırım yasını ama:16:çevremdede kuran okuyanlar çok ama böyle durumlarda nedense okumamayı tercih ediyolar :26:yıne bı dolasırım yarın olumu?süresi varmı peki..?

canım ben kendım bı tane okuyabılırım.:16:daha fazla benım okumamda sakınca yoksa ıstedıgın kadar alırım yasını ama:16:çevremdede kuran okuyanlar çok ama böyle durumlarda nedense okumamayı tercih ediyolar :26:yıne bı dolasırım yarın olumu?süresi varmı peki..?

Canım Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin inşallah
Bir tane okuman yeterli herkes yalnızca bir tane okuyabiliyo :) yoo bu hafta toplayabildiğimi toplucam haber vericem

Back
X