Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aslında topige adını yazıp gırmeyenler var o yuzden boyle oldu lıstemız.. Ama lısteden çıkarmalar yapılacak bende ıkı sekılde uyarım ama dıger arkadasların fıkrını de alalım ıns
evet canım.aslında şu anki şekliylede okuması uzun sürmüyor.ama hiçkimseyi zorlamamak gerekir tabi.ben herşekliyle varım.dua olsunda.

sa arkadaşım ben yeniyim eski sistem nasıldı bilmem ama siz de nasıl derseniz ben uyarım aslında bi meryem iki yasin de çok zahmetli değil ama arkadaşla sürekl giremedikleri için yada müsait değil olduklarndan gecikiyo muhtemelen neyse arkadaşlar ne derse ben ona varım... duayı sen mi yapcaksın ayşecim yarın cuma vakti ne yetişir inş... kızlar ben öss ye girmeye karar verdim yeniden hadi bana başarılar dileyin:))))

hadi hayırlı olsun canım.Allah muvaffak etsin inş.

ayşecim şimdi yayınlıcakmısın yeni listeyi.

ha bu arada eşim sizi kıskanıyo:)))) bizim evde bilg kapanın elinde kalıyo artık eskiden hiç dokunmayan ben şimdi hacker olacam nerdeyse:::)))) adam ders çalışamoıyorum senin yüzünden diye şikayetlenmeye başladı:)))
annem bana bi kitap tavsiye etmişti bana hamile iken okumuş bende okudum anlatımı basit cümle kurumu falan çok mükemmel olmayan bi kitap ama okunması geek diye düşünüyorum kitabın ismi BİR ANNENİN FERYADI günümüz toplumunda kendini kaybeden dinden diyanetten uzaklaşan bi genci ve yaşadığı ikilemi anlatyo anne adylarına tavsiyem... himele olanlarda bebeklerine okusunlar:)) malum onlar babalarının seslerini diğer erkeklerin seslerinden ayırt edebiliyorlar...

merhaba canım yarın cuma saatıne bıter sanırsam o zman yaparıım ıns duayı..
Eşim cumadayken gırerım yıne..
Bu sende bende össye grecegım basvuru formunu doldurdum yarın halledebılırız ıns..
Son gun 15 ocak

malesef lısteyı hazırlayamayacağim cunlu arkadasların fıkırlerını almak lazım yarın ama mutlaka yapılmalı lıstemız epey sarktı

tamam canım.hadi bakalım dinlen sen biraz.bilgisayarda çok kaldın bugün ya.

başarılar o zaman bize.... ayşecim acizane fikrim sen bu hafta listeyi hazırla şimdiki usulle okuyalım ve bu haftanın içinde gelecek hfta nasıl okunacak diye karar verilsin bilmem siz ne dersinz zaman kaybı olmasın...

kızlar 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz varDI ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum

gerıye -- 7 yasın-- hayalot okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım
Dıkkat dıkkat ---------dualar hakkındaaaaa--------
Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor İSEE eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK

ben 8 yasın 700yavarıs 30da ayatel kursı okudum canım benım.
1 tanede fazladan olmuş
yenı lıste benım için farketmez .herşekilde rabbım nasıp ettıkçe okurum sızlere uyarım
eksıklerdede yardım ederım canlarım
herkese hayırlı geceler

hayalotum buldum seni bende katilmak istiyorum arkadaslar burua bende yasin okumak istiyorum

Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:
Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versin
Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsunBende babamı 14 yaşımda kaybettim.Çok zor seni anlıyorum tam ihtiyacım olduğum dönemde yanımda değildi.Allah'ın taktiri yapacak birşey yok.Allah bizi cennetine layık kılsında orada buluşalım inşallah
Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim
Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?

Canım benim içinde farketmez ama eski sistemde daha hızlı ilerliyordu sanki.Birde yeni gelenler oluyor kendileri için okuyoruz tamam Allah kabul etsin fakat daha sonra kendileri ortalıktan kayboluyor yani kimse saf değil iyi niyetten yardımcı olunuyor tek taraflı olunmaz.Herkeze sırayla okunmalı diye düşünüyorum.

baharcım nerdesin sen ya.gündüz yoksun hiç.iyisindir inş.bazı tahlil sonuçların yüksek çıkmış.sıkma canını.düzelecek inş.daha önemli ve büyük problem olmasında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…