evet canım.aslında şu anki şekliylede okuması uzun sürmüyor.ama hiçkimseyi zorlamamak gerekir tabi.ben herşekliyle varım.dua olsunda.aslında topige adını yazıp gırmeyenler var o yuzden boyle oldu lıstemız.. Ama lısteden çıkarmalar yapılacak bende ıkı sekılde uyarım ama dıger arkadasların fıkrını de alalım ıns
sa arkadaşım ben yeniyim eski sistem nasıldı bilmem ama siz de nasıl derseniz ben uyarım aslında bi meryem iki yasin de çok zahmetli değil ama arkadaşla sürekl giremedikleri için yada müsait değil olduklarndan gecikiyo muhtemelen neyse arkadaşlar ne derse ben ona varım... duayı sen mi yapcaksın ayşecim yarın cuma vakti ne yetişir inş... kızlar ben öss ye girmeye karar verdim yeniden hadi bana başarılar dileyin:))))
sa arkadaşım ben yeniyim eski sistem nasıldı bilmem ama siz de nasıl derseniz ben uyarım aslında bi meryem iki yasin de çok zahmetli değil ama arkadaşla sürekl giremedikleri için yada müsait değil olduklarndan gecikiyo muhtemelen neyse arkadaşlar ne derse ben ona varım... Duayı sen mi yapcaksın ayşecim yarın cuma vakti ne yetişir inş... Kızlar ben öss ye girmeye karar verdim yeniden hadi bana başarılar dileyin:))))
ayşecim şimdi yayınlıcakmısın yeni listeyi.
evet canım.aslında şu anki şekliylede okuması uzun sürmüyor.ama hiçkimseyi zorlamamak gerekir tabi.ben herşekliyle varım.dua olsunda.
malesef lısteyı hazırlayamayacağim cunlu arkadasların fıkırlerını almak lazım yarın ama mutlaka yapılmalı lıstemız epey sarktı
merhaba canım yarın cuma saatıne bıter sanırsam o zman yaparıım ıns duayı..
Eşim cumadayken gırerım yıne..
Bu sende bende össye grecegım basvuru formunu doldurdum yarın halledebılırız ıns..
Son gun 15 ocak
tamam canım.hadi bakalım dinlen sen biraz.bilgisayarda çok kaldın bugün ya.
aynen canım cıkıyorum ben çok çok opuyorum..allaha emanet ol
kızlar 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz varDI ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum
gerıye -- 7 yasın-- hayalot okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım
Dıkkat dıkkat ---------dualar hakkındaaaaa--------
Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor İSEE eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK
ben 8 yasın 700yavarıs 30da ayatel kursı okudum canım benım.
1 tanede fazladan olmuş
yenı lıste benım için farketmez .herşekilde rabbım nasıp ettıkçe okurum sızlere uyarım
eksıklerdede yardım ederım canlarım
herkese hayırlı geceler
hayalotum buldum seni bende katilmak istiyorum arkadaslar buruabende yasin okumak istiyorum
hoşgeldın bıtanemişte benım ikincı evımde burası sana anlattıgım yer
listeyle ilgilenen arkadaslar gelsın uygunsa eklerler bıtanem oldumu
tamam canımTamam sagol canim benim allah razi olsun , burayi da takip ediyim artik
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönuzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:Evet canım birde Yasin okutayım dedim,umut dünyası işte
Ya inanmak istediğim için mi bilmiyorum ama inanıyorum,az kaldı inşaallah bebeğime kavuşmama
Yarın mübarek Cuma günü,soğan suyuna tekrar başlıcam....İyi bir doktorda buldum,onada gidicez...Bakalım artık hayırlısı
Canım Allah razı olsun,çok teşekkür ederim sanada...Yok bir sıkıntı olmaz,zamanına niyet etmedim çünkü....Sen adet bitiminde bana mesaj at ozaman canım,bende öyle ekliyim listeme adını,çok sağol.
Bende adetliyim şuan,bitmedi daha.İnşaallah diğer aya adet olmayızda,bebeklerimiz bizimle olur
Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versinsaol canım Allah razı olsun. Rabbim herkesin hastasına şifa versin inş. bir yandan da babama
ya babama inan Allah rızası için koşturuyoruyorum, yani babam yapmalıyım diye değil.
ben bide vicdannen rahat değilsem yatamayanlardanım. yani elimden geleni gücüm yettikçe yapmayı istiyorum Allah ın izniyle yaparım.
Allah görsün ben kimseden bişi beklemiyorum valla
Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsunevet canım.olsun sen yine yapman gerekeni yapıyosun zaten.ben baba kelimesinin b sini duysam ağlıyorum.babamı kaybettim.1.5 sene önce.o benim herşeyimdi.arkadaşım dert ortağım.hala alışamadım yokluğuna.o yüzden kızsan da o senin baban canım.eminim zordur seninde yaşadıkların.ki bildiğim kadarıyla çok zor şeyler geçirdin.o yüzden bol bol sabır versin Rabbim sana.her tünelin bir çıkışı vardır.Rabbim sana güzel mutlu huzurlu bir yuva ve sevimli sevimli bebişler versin inş.
Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerimgeçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?kızlar hepinize iyi akşamlar
saol canım iyiyim sen nasılsın
ayşecim yarın güzel haberlerini bekliyoruz ağrılar için korkma ilk zamanlarda oluyor
geçmiş olsun turkuaz rabbim babana şifa versin
bahar seyyan ema antisocial candan abla ...va tüm arkadaşlar....herkes iyidir umarım
kızlar 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz varDI ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum
gerıye -- 7 yasın-- hayalot okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım
Dıkkat dıkkat ---------dualar hakkındaaaaa--------
Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor İSEE eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:
Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versin
Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsunBende babamı 14 yaşımda kaybettim.Çok zor seni anlıyorum tam ihtiyacım olduğum dönemde yanımda değildi.Allah'ın taktiri yapacak birşey yok.Allah bizi cennetine layık kılsında orada buluşalım inşallah
Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim
Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?
Canım benim içinde farketmez ama eski sistemde daha hızlı ilerliyordu sanki.Birde yeni gelenler oluyor kendileri için okuyoruz tamam Allah kabul etsin fakat daha sonra kendileri ortalıktan kayboluyor yani kimse saf değil iyi niyetten yardımcı olunuyor tek taraflı olunmaz.Herkeze sırayla okunmalı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?