• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çabuk sütlerinizi içip yatın, ne işiniz var sizin bu saatte hala buralarda? :20: :9::9::9:

Tencere dibin kara, seninki benden kara... :9:

Esmacığım iyi geceler olsun ablacığım.

Evet Seyhancığım, aynı anda yazmışız her ikimiz de birbirimize.

Bahar görüşme için birşeyler yazmış. Ama Perlonore ya da artık duru'nun telefonu yok bende, sizlerde var mıdır bilemiyorum.

Siz nasıl ayarlarsanız, ben uyum sağlamaya çalışırım o zaman için.

Çabuk sütlerinizi içip yatın, ne işiniz var sizin bu saatte hala buralarda? :20: :9::9::9:

Bahar görüşme için birşeyler yazmış. Ama Perlonore ya da artık duru'nun telefonu yok bende, sizlerde var mıdır bilemiyorum.

tam yatacaktım ki son bir kez bakayım dedim topiğe.birde ne göreyim!!!!!!candan ablam burada.e bir hatırını sormadan yatmayayım dedimdi.buluşmaya gelince herkes topu birbirine atıyor.biz görüştüydük gerçi ama:9::9:diğer arkadaşlarımıda tanımak istiyorum.galiba bu işi bahar halledecek.

candan ablaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?çıktın mı yaaaaa?:5::14:

neyse dişlerimi fırçaladım.sütümü içtim desem yalan olur.ama yatıyorum.sen yoksun ama yinede sana iyigeceler diliyorum.güzel rüyalar.

candan ablaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?çıktın mı yaaaaa?:5::14:

Hayır, hayır :19:ama sayfayı yenilemediğim için foruma yeniden giriş yapmam gerekiyordu sanırım, ben başka şeylere bakarken sekmelerin birinde açık olan bu sayfaya da gözattım sürekli :25: ama son yazdığımdan sonra hiç bir şey yazılmamış görünüyordu doğal olarak ve ben bu nedenle senin yazdıklarını farkedememişim, :26:az önce siteye tekrar giriş yapınca sayfa yenilendi ve yazdıklarını ancak :53::53: o zaman görebildim. :31::31: :14: :5: :14::5::5::5:

ikişer yasin okunanlar asbelove eslemliva ecrin23.ecrin23 e eksiklerini sorduydum.20 tane eksik var demişti.ona okunmuştur.ama ecrinn007 senin okuttuğunu bilmiyorum canım ben.kusura bakma karışıklık olmuş.eğer seninde eksiğin varsa okutmaya çalışırım.

canım bi yanlışlık oldu ben yazdım ardından sende yazınca nese önmeli değil ecrin23 artık bi tamamlasında hayırlısıyla güzel haberlerini alalım
Yasini ben kendim için değil önceki sayfalarda yazmıştım okumadın galiba bi tanıdığımın oğlu için okutuyolar o yüzden okuyabilen olursa demiştim canım
Ayşecimmm dua listesiyle ilgili soru sormuşsun canım bana da hiç farketmez elimden geldiğince okuyorum işte çoğunluk nasıl uygun görürse öle olsun

canım bi yanlışlık oldu ben yazdım ardından sende yazınca nese önmeli değil ecrin23 artık bi tamamlasında hayırlısıyla güzel haberlerini alalım
Yasini ben kendim için değil önceki sayfalarda yazmıştım okumadın galiba bi tanıdığımın oğlu için okutuyolar o yüzden okuyabilen olursa demiştim canım
Ayşecimmm dua listesiyle ilgili soru sormuşsun canım bana da hiç farketmez elimden geldiğince okuyorum işte çoğunluk nasıl uygun görürse öle olsun

Selammm kizlarr benim yazdigimi kimse gormemis galiba , bende araniza katilmak istiyorum bende duaetmek istiyorum , yasin serif okuyabilirim .:34::34:

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

canım rabbım hayırlı saglıklı dunyaya gelmesını nasp eder ıns..
Demek topiğimizin prensesı gelıyo..:1::1::1::1::1::1::1:
Onun cıcılerı ne tatlı olur yaaa

amin cnm inşallah.
okadar hevesim vardı hemen gıdıp alışveriş yapcaktım ama bu olayları duyunca cnm hiçbişey yapmak istemiyo

Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön:16:

Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44::34:

Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versin:16:

Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsun:5:Bende babamı 14 yaşımda kaybettim.Çok zor seni anlıyorum tam ihtiyacım olduğum dönemde yanımda değildi.Allah'ın taktiri yapacak birşey yok.Allah bizi cennetine layık kılsında orada buluşalım inşallah:5:

Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim:nazar::49::emir_bebek:

Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?:3::16:

Canım benim içinde farketmez ama eski sistemde daha hızlı ilerliyordu sanki.Birde yeni gelenler oluyor kendileri için okuyoruz tamam Allah kabul etsin fakat daha sonra kendileri ortalıktan kayboluyor yani kimse saf değil iyi niyetten yardımcı olunuyor tek taraflı olunmaz.Herkeze sırayla okunmalı diye düşünüyorum.:31:

inş. canım rabbim nasip eder.

merhabalar.
Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese yardım etsin. ben yeni evliyim hezüz çocuğum yok inşallah istediğim zaman benim de bir evladım olur. allah herkese yardımcı olsun

selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar

ben 3 tane yasini şerif okudum

ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın

topik niyetine okudum ama duasınıda ettim

kaç gündür hastanedeydik

sonuç şu bu uğraş içinde

2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak

hayırlısı ALLAH tan

tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi

sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)

hayırlı cumalar kızlar
umarım hepiniz iyisiizdir
dualarda unutmayalım birbirimizi inşallah. Rabbim cumalar yüzü suyu hürmetine habibi aşkına yüzümüzü güldürsün inş.

ikiniz içide 1yasin haftaya okurum uygunmu

problem yok canım benim için vaktim var henüz sağolasınnn

kızlar ıkınızde yasın lıstenıze 8 er tane ekleyın okundu bılın..
Eger okuyacak bulursam haber verırım ıns

Allah razı olsun canımmm

canım benim için eskide yenide fark etmez ama görüyorum ki 2 hafatadır dua listesi tamamlanamadı .siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım.

Seyyanıma katılıyorum tamamen uyarım her türlü Allahımın izniyle:16:

Selammm kizlarr benim yazdigimi kimse gormemis galiba , bende araniza katilmak istiyorum bende duaetmek istiyorum , yasin serif okuyabilirim .:34::34:

Canım Ayşeye söleyelim seni de dua listesine eklesin benim yasin isteğim başka bi tanıdığımız oğluna okutuyorda onun için yazdım okuyabilenler Allah rızası için okuyabilirse die:1:
selamınaleyküm hayırlı cumalar nasılsınız arkadaşlar

ben 3 tane yasini şerif okudum

ister yeni listeye ekleyin ister eksikleri tamamlayın

topik niyetine okudum ama duasınıda ettim

kaç gündür hastanedeydik

sonuç şu bu uğraş içinde

2.dna testimizi verdik
15 gün sonra sonuç çıkacak

hayırlısı ALLAH tan

tam buraya yazarken de kaan beyde mail geldi

sperm değerleri tamamen düzelmiş
morfoloji sıkıntılı biraz ama dna testi iyi gelirse o da sorun teşkil etmez demiş :)

Canım umarım sonuçalrınız iyi çıkar benim eşiminde morfolojisi problemli kaan hoca demişsin sizdemi kaan aydosa gidiosunuz benm eşimin doktoruda kaan hoca:)

Canım umarım sonuçalrınız iyi çıkar benim eşiminde morfolojisi problemli kaan hoca demişsin sizdemi kaan aydosa gidiosunuz benm eşimin doktoruda kaan hoca:)

evet canım doktorumuz kaan bey :D
bizim dna da sorunlu 15 gün sonra yeni sonuçlara bakcaz

eğer dnada düzelme olmuşsa morfoloji sorun teşkil etmez didi

morfoloji için özel bişey yapıyomusunuz

evet canım doktorumuz kaan bey :D
bizim dna da sorunlu 15 gün sonra yeni sonuçlara bakcaz

eğer dnada düzelme olmuşsa morfoloji sorun teşkil etmez didi

morfoloji için özel bişey yapıyomusunuz

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım
Bize ilaç vedri proxed plus ve klomen kullanıyo eşim ama sürekli değil ara ara bi türlü devamlı kullanmadı belki o zman sonuçlar daha iyi olabilirdi nese hayırlısı ankaradamı yaşıyosunuz sen hangi doktora gidiosun?

Back
X