Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

slm canım ...geçmiş olsun ...ben atlattım şükürr......ilaç falanda kullanmadım ...bir gün çok kötü yatırdı gece uyutmadıı..dilim damağım kurudu su içiyorum yok ne faydaa...neysee seninde geçer tez zamnda ...allah şifanı versinn..bebişlerin sağlıklı olsun ...

surpriz ve sonmez çokkk geçmiş olsun canlarım inş bir an önce iyi olursunuz.

Ayşecim canım eksikler için 2 yasin 1 meryem 50 ayetel kürsi 1000 ya varis okudum Allah kabul etsin inşallah

sağol emacımmm....hava şartlarıı işte kışş olunca bir yerden gelip buluyor senii .....sizler barii çoookk dikkat edin kendinizee....

canım allah çabalarınızı boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısıı...rabbim gönlüne göre versin tez zamnda....bende tedaviiye başlasam nereye gideceğimii hiç bilmiyorum...ankaradayım ama ..sende çok ii sonuç alamamışsın bende ilk denememi hrs de yaptım ..memnun değilimm...

a.s. iyiyiz seni sormalıı...başınız sağolsun bu arada....

kız valla güldürdün benii resmen halimiz binevii öylee....allahım bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn...

allah yardımcın olsun....dualarımız seninle ve isteyen herkesle...rabbim bizlerinde yüzünüü güldürsünn...

evvvet yaa uzun süredirrrrrrr yoktun....neysekii iyi haberlerinii aldıkk...bebişe ve kendine çokk ii bakk ...

hayırlısı olsun canımm...bebişin seninle olsun.. inşallah sağlıkla kucağınada alırsın...

canım 1 yasin okurum...allah dualarımızı kabul etsin...

canım aklıma geldii gözden kaçmıştır diyee yazıyorum listenin sonuna notlar eklemiştik..1000 varis vardııı onu düştün dimii...

canım emeğine yüreğine sağlık bu halinlede herşeye yetişmeye çalışıyorsun ...hakkını helal et..allah sizlere sağlık versin..kendine çokk ii bakk..

canım geçmiş olsun...rabbim sağlık versinn...kimseye acı çektirmesinn..

canım 1 yasin okuyabiliirim ...hastalığım bitti... banyo yaptım yine akıntım olduu bu aydan hiçbişey anlamadım..

iyiyiz canım sen nasılsın...çift rahim oluyormuymuşş..allahım ne kadar cahilim..başa gelmeyince....üzülme canım allahın izniyle hiiç bişey olmaz doktorlar bile herşeyii net söyleyemiyorlarr... allah sağlık ve hayırlı doğum versinn...

hayırlı akşamlar arkadaşlar...

ii akşamlar....sen nasılsınn görüşmeyelii...

benm yoklğumda neler olmuş bölee... şükürler olsun evime geldim... geçmişin tamamını okuyamadım ama baya hareketli zamanlar geçmiş asenat neden gitti hala anlam veremedim... hasta olanlar var hepne geçmiş olsun hastaneye gidenlere Allah yardımcı olsun yeni tedaviye başlayanlara Allah kolaylık versin.... ve Hz Allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasib etsin bizide o evlatlara hayırlı anne babalar eylesin inşaallah....

İyiyim cnm sukur. Evet bende basima gelince ogrendim normal rahim yuvarlak oluyo benimki kalp gibi cnm.bunada sukir bazilarinin ikiye ayrilmis oluyo ve ameliyat olmadan hamile kalamiyolar.daha neler var rabbim herkezin yardimcisi olsun.kimseyi evlat acisiyla sinamasin

ya canım ben üzerime aldım ama 2 taneyi bide adaş nickim ecrin23 varya onamı yazmıştın acaba?[/QUOTE 20 TANE EKSİĞİ OLAN ECRİNE DEMİŞTİM CANIM BEN SENDE Mİ OKUTUYOSUN.

Son düzenleme:
ikişer yasin okunanlar asbelove eslemliva ecrin23.ecrin23 e eksiklerini sorduydum.20 tane eksik var demişti.ona okunmuştur.ama ecrinn007 senin okuttuğunu bilmiyorum canım ben.kusura bakma karışıklık olmuş.eğer seninde eksiğin varsa okutmaya çalışırım.

canım kızmıymış bebiş çok sevindim cimcime geliyor yani diğer durum içinde moralini bozma herşeyin hayırllısı allah yardımcın olsun

kızlar hepinize iyi akşamlar

slm kızlar nasılsınız?

gecmış olsun aysecım
duru nasılsın ?

saol canım iyiyim sen nasılsın

canım allah razı olsun suan ıyıym ama bazen oyle agrım oluyo kı bısey olaacak dıye korkuya kapılıyorum yarın kontrol var merak ıcındeyım
bu arada 1 yasın okurum ben

ayşecim yarın güzel haberlerini bekliyoruz ağrılar için korkma ilk zamanlarda oluyor

geçmiş olsun turkuaz rabbim babana şifa versin

bahar seyyan ema antisocial candan abla ...va tüm arkadaşlar....herkes iyidir umarım

canım çok geçmiş olsun herkes hasta sanırım

taylandilek-krizantem ne kadar güzel haberler bunlar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin maşallah bebişlerimiz çoğalıyor

canım rabbım hayırlı saglıklı dunyaya gelmesını nasp eder ıns..
Demek topiğimizin prensesı gelıyo..
Onun cıcılerı ne tatlı olur yaaa

kızlar ıkınızde yasın lıstenıze 8 er tane ekleyın okundu bılın..
Eger okuyacak bulursam haber verırım ıns

gülüm ben lıstenın sonundakı 1000 varısı görmedım ve dusmedım

Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK

Son düzenleme:
kızlar 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz varDI ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
750 ya varıs asbelove okudu
2 meryem suresı eslemlıva okuyacak
28 ayet el kursı okudum

gerıye -- 7 yasın-- hayalot okuyacaktı sanırsam ama kactaneydı hatırlayamadım

Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor İSEE eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK

Son düzenleme:

canım hoşgeldın ozlettın kendını bugun soracaktım nerdesın dıye ..şükür ıyısın..

canım benim için eskide yenide fark etmez ama görüyorum ki 2 hafatadır dua listesi tamamlanamadı .siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım.

canım benim için eskide yenide fark etmez ama görüyorum ki 2 hafatadır dua listesi tamamlanamadı .siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım.

aslında topige adını yazıp gırmeyenler var o yuzden boyle oldu lıstemız.. Ama lısteden çıkarmalar yapılacak bende ıkı sekılde uyarım ama dıger arkadasların fıkrını de alalım ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…