Canım Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dön
Canım şu soğan suyunu sorucamda mesela benim adet günüm belli olmuyor düzensizlik var pkodan dolayı nezman nasıl başlıcam sormuştum da unuttum ya senin bilgin varmı bu konuda:44:
Canım Allah babana acil şifalar versin başından eksik etmesin çocuk yaşta babasını kaybetmiş biri olarak söylüyorum ne olursa olsun babasızlık zor kolay değil.Allah babana sağlıklı hayırlı ömür versin
Canımmm bilmiyordum babanı kaybettiğini başın sağolsun mekanı cennet olsun

Bende babamı 14 yaşımda kaybettim.Çok zor seni anlıyorum tam ihtiyacım olduğum dönemde yanımda değildi.Allah'ın taktiri yapacak birşey yok.Allah bizi cennetine layık kılsında orada buluşalım inşallah
Canım Allah hayırlı etsin prensesin olacakmış üzme kendini düzelir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim

Canımmm hoşgeldin iyiyim tahlil sonucumu aldım e2 estradiol yüksek çıktı lh da biraz yüksek doktorum nediyecek bakalım hsg çektirdikten sonra sonuçları götüreceğim.Sen nasılsın?

Canım benim içinde farketmez ama eski sistemde daha hızlı ilerliyordu sanki.Birde yeni gelenler oluyor kendileri için okuyoruz tamam Allah kabul etsin fakat daha sonra kendileri ortalıktan kayboluyor yani kimse saf değil iyi niyetten yardımcı olunuyor tek taraflı olunmaz.Herkeze sırayla okunmalı diye düşünüyorum.