- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
canım benım 20tane kaldı bıturlu tamlayamadım(
ben okuduydum sana canım.atlamadın değilmi.senin için de söyliyeyim bakalım.tamamlayalım inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım 20tane kaldı bıturlu tamlayamadım(
ben okuduydum sana canım.atlamadın değilmi.senin için de söyliyeyim bakalım.tamamlayalım inş.
Canım benim ya çok teşekkür ederim,Allah razı olsun....Özelden yazıyorum ismimi canım...Listeme okuyan herkesin ismini yazıyorum,onlara isim isim dua etmek için.Sende istersen bana özelden ismini yazarsan isminle eklerim listeme,yazmazsanda nickinle eklerimÇok teşekkür ederim gerçekten
![]()
Turkuazcım canım,tabiki okuyabilirsin Türkçe bir dua ve Ayet değil ya,bişey olmaz o yüzden.
Canım her anında okuyabilirsin hatta,ben yemek yaparken,ütü yaparken,yatarken kalkarken hep dua ettim bu şekilde;inanarak yürekten.Rabbim beklediğimden de fazlasını nasip etti hamdolsun.İnşaallah duaya devam et sen,Rabbim de senin karşına çok hayırlı birini çıkaracak canım![]()
Ne demek canım özelden yazmaya gerek yok ismim Aslı![]()
Kızlar listenize ikişer tane daha ekleyin.devamı olursa haberdar edicem.şimdilik hepinize hayırlı akşamlar.
geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. Biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
Kızlar listenize ikişer tane daha ekleyin.devamı olursa haberdar edicem.şimdilik hepinize hayırlı akşamlar.
geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
canım yaaa allah razı olsun senden allah gönlünde dilediğin ne varsa nasip etsin inşallah
bozma moralini canım.allahın izniyle herşey yolunda gidecektir.
Ekliyorum canım,çok çokk teşekkür ederim.Rabbim okuyan okutan herkesten razı olsun
Hayırlı olsun canımStres yapma canım,dua edelim bol bol,inşaallah sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin ve sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Canım belki biliyorsundur ama doğumu kolaylaştırmak için bol bol Rahman Suresi tavsiye ediliyor,bilgin olsun
![]()
amin canım hepimizden.gönlümdeki dileğim sizinkiyle aynı.allahım hepimize en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.