ya canım ben üzerime aldım ama 2 taneyi bide adaş nickim ecrin23 varya onamı yazmıştın acaba?
canım sanırım o benım cunku sayını tamladınmı demıstı bende 20 tane kaldı demıstım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım ben üzerime aldım ama 2 taneyi bide adaş nickim ecrin23 varya onamı yazmıştın acaba?
kızlar selam nasılsınız?ben halaaaaaaaaaa hastayım bir hafta olucak iyileşemedimmmmm..dinlenemiyorum sınavlar üst üste geldi raporda alamıyom..........1000lik antibiyotik ve soğuk algınlığı ilacı içiyorum hala geçmedi ne acayip bir şey bu...hatta ilacımın biri bitti bugün....
neyse bugün saat 18:00 de lucrin iğneme başlıyorum..rabbim hayırlsını versin inşallah......dualarınızı bekliyorum..rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah....öpüyorum hepinizi...
yazılanları çooook okuyamadım inşallah herkes iyidir....
surpriz ve sonmez çokkk geçmiş olsun canlarım inş bir an önce iyi olursunuz.
Ayşecim canım eksikler için 2 yasin 1 meryem 50 ayetel kürsi 1000 ya varis okudum Allah kabul etsin inşallah
ssonmez, ben ankarada defalarca denedim. inan ki en iyi klinik bahçeci. hem başarı oranları çok iyi, hem de doktorları. o yüzden 3-5 kez gidip gelicez napalım. bizim sınavımızda bu oldu. ben günübirlik gidip gelicem. opu da kalırım 1 gece belki. eşimin hiç izni yok. o da sadece 1 kez gelicek benimle. canları saolsun ne yapalım.
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok benimde misafirlerim vardı eşimin anneannesi vefat etti.kaynanam yok kayınbabam ve kaynım bende kalıyorlar,kayınbabam çok oturuyorsun bilgisayarda sabahtan akşama kadar ne hesaplıyorsun diyorbebek yapmak için plan proje çalışıyorum desem ne olurdu acaba
![]()
arkadaşlar birde sizlerede haber vermek istedim biliyorsunuz bu ay tüpbebek tedavisine başlıyoruz eşimde hiç sperm yok eşime şifa olması mahiyetinde hergün bir bardak süt 2 bıldırcın yumurtası 1kaşık bal,1kaşık polen,1kaşık arısütünü karıştırıyorum ve üzerine en büyük şifa duası olan tahmidiye duasını okuyorum.maddi ve manevi bütün hastalıkların şifası için eğer böyle bir sıkıntınız varsa hastalık gibi sizlerde uygulayınız.duayı büyük cevşende bulabilirsiniz yada netten açıp dinliyebilirsiniz
sizi çok özledim evde net yok giremiyom teldende giremiyom ağır dosya falan diyo okudum ama ayşenin haberini göremedim allahım hayırlısını versin
beni merak etmeyin doktora gittim daha çok küçük dedi kalp atışlarını azda olsa duyuyom dedi 15 gün sonra tekrar gidicem çok şükür
dua edin bana çok mide bulantım var yemek yiyemiyorum tüm kokulardan tiksiniyorum mutfaga giremiyorum doktor iyiye işaret diyo ama
çok kötü bişey çok zorlanıyorum ama evladıma yarayacaksa herşeye razıyım.bu aftaki duamı okuyamadım biri yerime okusun allah rızası için tekrar gelicem.
bide bişi raica edicem bana listede meryem süresini yazmasanız olurmu çünkü ben meryenm süresini türkçe okuyorum oda yok bende netten okuytodum şimdi giremiyom
isterseniz yasini şerifi fazla yazın.hepinizi seviyorum allaha emanet olun fırsat buldukça girip dualarımı yazıcam...dualarınızda beni unutmayın allah razı olsun hepinizden
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
![]()
Canlarım meleğime kavuşmak için 500 Yasin okutuyorum,burdanda okuyacak arkadaşlarım olursa çok memnun olurum.Almak isteyenler bana özel mesajla haber verebilir mi?Çok zormuş küçücük bir cana kavuşabilmek için hergün türlü türlü nedenler düşünmek,acaba şunu yapsam olur mu,birde bunu deneyeyim demek;ufacık bir şeye koca bir ümit bellemek....Şimdiden teşekkür ederim hepinize,Rabbim razı olsun.....
Rabbim tüm bekleyenleri,isteyenleri,en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun meleklerine...Kimseyi evladıylada evlatsızlıklada sınamasın güzel Rabbim...
kızlar suanda 7 yasın 4 meryem suresı 62 ayet el kursı ve 1400 ya varıs eksiğmiz var ..
2 meryem suresını esma okudu
34 ayet el kursı ema okudu
650 tane ya varıs ema çektı
gerıye 2 meryem suresı -- 7 yasın-- 28 ayet el kursı --750 ya varı kaldı
canım arkadaşlarım ben yarın gıremeyebılırım sadece habersız bırakmamak ıçin girerım..yenı lısteyı bırazdan yapacağım eksıklerımız az kaldı..eger gıremezsem lıstemız hazırda olsun..
ayse, eslemliva ve asbelove saolun
Allah razı olsun. Rabbim önce tüm ağır hastalara kanserlilere şifa versin inş, sonrada babama inş.
iyi çok şükür sanırım öyle dedi yani telde
akşam eve gidince görcem inş.
Kızlar benimde sizlerden bi isteğim olacak okuyabilen arkadaşlar olursa eğer bi tanıdığım oğlu için 500 yasin topluyo oğluyla başa çıkamıyolar kadın perişan eğer okuyabilen olursa bana haber etsin burdan takip etmeye çalışıcam inşallah çocuğun ismi Serkan
geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
hayırlı akşamlar arkadaşlar...
slm canım ...geçmiş olsun ...ben atlattım şükürr......ilaç falanda kullanmadım ...bir gün çok kötü yatırdı gece uyutmadıı..dilim damağım kurudu su içiyorum yok ne faydaa...neysee seninde geçer tez zamnda ...allah şifanı versinn..bebişlerin sağlıklı olsun ...
sağol emacımmm....hava şartlarıı işte kışş olunca bir yerden gelip buluyor senii .....sizler barii çoookk dikkat edin kendinizee....
canım allah çabalarınızı boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısıı...rabbim gönlüne göre versin tez zamnda....bende tedaviiye başlasam nereye gideceğimii hiç bilmiyorum...ankaradayım ama ..sende çok ii sonuç alamamışsın bende ilk denememi hrs de yaptım ..memnun değilimm...
a.s. iyiyiz seni sormalıı...başınız sağolsun bu arada....
kız valla güldürdün benii resmen halimiz binevii öylee....allahım bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn...
allah yardımcın olsun....dualarımız seninle ve isteyen herkesle...rabbim bizlerinde yüzünüü güldürsünn...
evvvet yaa uzun süredirrrrrrr yoktun....neysekii iyi haberlerinii aldıkk...bebişe ve kendine çokk ii bakk ...
hayırlısı olsun canımm...bebişin seninle olsun.. inşallah sağlıkla kucağınada alırsın...
canım 1 yasin okurum...allah dualarımızı kabul etsin...
canım aklıma geldii gözden kaçmıştır diyee yazıyorum listenin sonuna notlar eklemiştik..1000 varis vardııı onu düştün dimii...
canım emeğine yüreğine sağlık bu halinlede herşeye yetişmeye çalışıyorsun ...hakkını helal et..allah sizlere sağlık versin..kendine çokk ii bakk..
canım geçmiş olsun...rabbim sağlık versinn...kimseye acı çektirmesinn..
canım 1 yasin okuyabiliirim ...hastalığım bitti... banyo yaptım yine akıntım olduu bu aydan hiçbişey anlamadım..
iyiyiz canım sen nasılsın...çift rahim oluyormuymuşş..allahım ne kadar cahilim..başa gelmeyince....üzülme canım allahın izniyle hiiç bişey olmaz doktorlar bile herşeyii net söyleyemiyorlarr... allah sağlık ve hayırlı doğum versinn...
ii akşamlar....sen nasılsınn görüşmeyelii...
ya canım ben üzerime aldım ama 2 taneyi bide adaş nickim ecrin23 varya onamı yazmıştın acaba?[/QUOTE 20 TANE EKSİĞİ OLAN ECRİNE DEMİŞTİM CANIM BEN SENDE Mİ OKUTUYOSUN.
geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
slm kızlar nasılsınız?
gecmış olsun aysecım
duru nasılsın ?
canım allah razı olsun suan ıyıym ama bazen oyle agrım oluyo kı bısey olaacak dıye korkuya kapılıyorum yarın kontrol var merak ıcındeyım
bu arada 1 yasın okurum ben
canım bende çok şükür idare ediyorum.
babam hasta biraz onunla ilgileniyom. moralim aslında bozuk gibi. böyle bıkkın sabırsız tahammülsüz gibi hissediyorum.tuhafım ya ruh halimin adını koyamadım
periyodik dönemdeyim ondan da olabilir bilemiyorum.
ama babamın hastalanmasına çok canım sıkılıyor şuan eve gitmek istiyom mesela. çalışmak istemiyorum ama çok yoğunum inan.
amannn ii olmana sevindim bizim sağlığımız herşeyden daha önemlii biz ne kadara iyi olursakk bebişlerimizin gelmeside çabuk olurr inşallah...
o mıknatıslı şeyde neymişş hiç duymadımm memnunsan bende alayım....valla herşeyin kolayı varda biz illa zorunu buluruz....allah hepimizin işinii kolaylaştırsınn...
dün deepremde olmuş....hissseden arkadaşlarımız için çokkk geçmiş olsunn....allah hepimizii korusunn herşeyimiz emanett...
ben hastaydım grip olmuşummm evde oturmaktan :)) nerden bulaştıysaaa....muhatım dün resmen yatırdı benii kafamı kaldıramıyordumm...bugün azda olsa iyiyyim şükür....sizler nasılsınız...
sizi çok özledim evde net yok giremiyom teldende giremiyom ağır dosya falan diyo okudum ama ayşenin haberini göremedim allahım hayırlısını versin
beni merak etmeyin doktora gittim daha çok küçük dedi kalp atışlarını azda olsa duyuyom dedi 15 gün sonra tekrar gidicem çok şükür
dua edin bana çok mide bulantım var yemek yiyemiyorum tüm kokulardan tiksiniyorum mutfaga giremiyorum doktor iyiye işaret diyo ama
çok kötü bişey çok zorlanıyorum ama evladıma yarayacaksa herşeye razıyım.bu aftaki duamı okuyamadım biri yerime okusun allah rızası için tekrar gelicem.
bide bişi raica edicem bana listede meryem süresini yazmasanız olurmu çünkü ben meryenm süresini türkçe okuyorum oda yok bende netten okuytodum şimdi giremiyom
isterseniz yasini şerifi fazla yazın.hepinizi seviyorum allaha emanet olun fırsat buldukça girip dualarımı yazıcam...dualarınızda beni unutmayın allah razı olsun hepinizden
uzunca bir bekleyisten sonra evime yeni dondum yumoslarim demeyi cok isterdim ama Rabbime cok sukur bir yumosum var bana tutunmaya calisan bugun 5+6 gunlukmus melegim daha cok kucuk sadece keseyi gorduk bunada sukur dis gebelik elendi...devam eden kahverengi lekelenmeden dolayi gitmistim bugunde devam ediyor malesef doktor birsey soylemek icin cok erken daha kotu olursan hemen randevu alip gel dedi.iki hafta sonraya zaten bir randevum var onda gorecegiz bakalim herseyi.....yumoslarim olmayinca uzuldum bir an ama simdi huzurluyum Rabbim hakkimizda hayirlisini kilmis diye duaniza ihtiyacim var kizlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun aminnnn:44:
![]()
geçmişi okuyamadım ama hepiniz iyisinizdir inşallah. Biz bugun doktora gıttık 4lü tarama için tahlil verdik ve bır kızımın olucagını ogrendım.hersey cok normal dedı suanda fakat benım rahmin çirf rahim oldugundan dolayı dogum erken olabılır dedı doktor bu bıraz moralımı bozdu kızlar dualarınızı beklıyorum.inşallah ters sonucumda guzel cıkar.
slm canım ...geçmiş olsun ...ben atlattım şükürr......ilaç falanda kullanmadım ...bir gün çok kötü yatırdı gece uyutmadıı..dilim damağım kurudu su içiyorum yok ne faydaa...neysee seninde geçer tez zamnda ...allah şifanı versinn..bebişlerin sağlıklı olsun ...
Sağol emacımmm....hava şartlarıı işte kışş olunca bir yerden gelip buluyor senii .....sizler barii çoookk dikkat edin kendinizee....
Canım allah çabalarınızı boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısıı...rabbim gönlüne göre versin tez zamnda....bende tedaviiye başlasam nereye gideceğimii hiç bilmiyorum...ankaradayım ama ..sende çok ii sonuç alamamışsın bende ilk denememi hrs de yaptım ..memnun değilimm...
A.s. Iyiyiz seni sormalıı...başınız sağolsun bu arada....
Kız valla güldürdün benii resmen halimiz binevii öylee....allahım bizlerede sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinn...
Allah yardımcın olsun....dualarımız seninle ve isteyen herkesle...rabbim bizlerinde yüzünüü güldürsünn...
Evvvet yaa uzun süredirrrrrrr yoktun....neysekii iyi haberlerinii aldıkk...bebişe ve kendine çokk ii bakk ...
Hayırlısı olsun canımm...bebişin seninle olsun.. Inşallah sağlıkla kucağınada alırsın...
Canım 1 yasin okurum...allah dualarımızı kabul etsin...
Canım aklıma geldii gözden kaçmıştır diyee yazıyorum listenin sonuna notlar eklemiştik..1000 varis vardııı onu düştün dimii...
Canım emeğine yüreğine sağlık bu halinlede herşeye yetişmeye çalışıyorsun ...hakkını helal et..allah sizlere sağlık versin..kendine çokk ii bakk..
Canım geçmiş olsun...rabbim sağlık versinn...kimseye acı çektirmesinn..
Canım 1 yasin okuyabiliirim ...hastalığım bitti... Banyo yaptım yine akıntım olduu bu aydan hiçbişey anlamadım..
Iyiyiz canım sen nasılsın...çift rahim oluyormuymuşş..allahım ne kadar cahilim..başa gelmeyince....üzülme canım allahın izniyle hiiç bişey olmaz doktorlar bile herşeyii net söyleyemiyorlarr... Allah sağlık ve hayırlı doğum versinn...
Ii akşamlar....sen nasılsınn görüşmeyelii...
benm yoklğumda neler olmuş bölee... şükürler olsun evime geldim... Geçmişin tamamını okuyamadım ama baya hareketli zamanlar geçmiş asenat neden gitti hala anlam veremedim... Hasta olanlar var hepne geçmiş olsun hastaneye gidenlere allah yardımcı olsun yeni tedaviye başlayanlara allah kolaylık versin.... Ve hz allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasib etsin bizide o evlatlara hayırlı anne babalar eylesin inşaallah....
Kızlar okuduğumuz dualar agır gelıyor eskı sıstemımıze(2 kısıye 41 yasın ve ayet el kursıye) dönme fıkrınız nedr cevplarınızı beklıyorum..
Ben yarın kısa bı surelıgıne gırebılırım lısteyle ılgılenın lutfen..
Hangı sıstemde dualara karar verırsenız o sekılde hazırlarsınız..
EGER YSUAN KI DUALARIMIZA DEVAM ETME KARARI ALIRSANIZ MERYEM SURESI ANTIKDENIZE
DİĞER DUALAR DA CANDAAN VE RAINSUYA..
EGER ESKI SISTEMI ISTERSENIZ DUALAR CANDAN VE RAINSUYA
LISTEDEN SELINIM - ASENAT-- LIVPE--MAUSI ÇIKARILACAK
canım benim için eskide yenide fark etmez ama görüyorum ki 2 hafatadır dua listesi tamamlanamadı .siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım.