- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
canım inş.hiçbirinr gerek kalmaz kendiliğinden gelir bebişin.urfa deyice öğretmenmisin.urfa da bir tanıdığım vardı da öğretmen.
kızlar size bir sorum var.aranızda hayıt suyu kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl kullanıldığını yazabilirmisiniz lütfen.şimdiden teşekkür ettim canlarım.
canım biz bu konuda çok gittik doktorlara tüpbebekten başka çare yok diyo hepsi ama kaan aydosada gidersek iyi olur tabi her duyduğumuzu yaptık bugüne kadar
merhaba pamuk. ben hiç devlette denemedim. en son 7-8 ay önce hacettepede fiyat sormuştum. 400 tl demişlerdi. tabi ilaç parası hariç.
dna hasar tespitini biz geçen sene özelde 200 tl ye yaptırdık kızlar. kaan hocanın hastanesinde yaptırırsanız ücretsiz yapılıyor, ama hoca bize çok yığılmaa var 1 aydan önce çıkmaz sonuç dediği iiçin özele gitmiştik. hiç acele edecek bir durum yok aslında, devlette yaptırmaya bakın kızlar. herşeye para saçmaktan tüpe para kalmadı.
ben kullandım seyyancım. son tüp sonrası 40 güne çıkmıştı döngüm. adet bitiminden sonra başladım. ovulasyon gününe kadar 1 çay bardağının üçte biri hayıt suyu, üzerine su koyup sabah akşam içtim. hemen daha ilk aydan döngüm düzeldi. 2 ay kullandım sadece, ama işe yaradığını gördüm.aslından adet bitiminden diğer adete kadar içiliyor ama ben ya bebek varsa diyerek ovulasyondan sonra bırakmıştım.
sağolasın canımmrb canım yasinini okudum allah kabul etsin cnm inş
mrb benim güzel yürekli arkadaşlarımm yarin büyükk gün nolur dualarınız eksik etmeyinnnn bizden bu hafta hersey belli olacakk çok heyecanlıyım ve bir o kadarda tedirginimm((süreklii dua ediyorummm sizde dua edinnn banaaaaa çünkü gercekden çok ihriyacımız varrr umarım kötü bişey çıkmazzz ve olumlu bir görüşme olurrr ufffffffff ((
inş. bu son denememiz olur
canım okudum yasinini allah kabul etsin
AminnnEyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
Tahmin ettim 06 oluncabenim için bir mahsuru yok...allahh yardımcın olsun....herşey güzelde oo transfer sonrası beklemek çok zor....rahat olursan senin için iyiii canım....
evet ankaradayımmm....burda oturan arkadaşlar varsa bana doktor adı verebilirler mi hrs yi değiştirmeyi düşünüyorumm....1-2 ay geçsin bakalım inşallah herkes tedaviye gerek kalmadan hamiş olurr....
İyi negüzel inşallah devamı gelir canımcanım benım eşim gecen eve makına tuttu bende tozları aldım çok guzeldı hııı
Allah bozmasın canımaynen benım eşimde oyle hafta içi gene yemek falan yapıyorum ama hafta sonu hıc benı yerımden kaldırtmaz. hamıle olmadan oncede bana yardım ederdı esım ben hıç cam sılmedım cam sılmekten korkarım evlendıgımden berı hep o sılıyo sagolsun
Ellerine sağlıkcanım bu cuma kontrolum var.. Kaç haftalık olacağını ogrenecegım ıns..benım asılama oldugu ıcın gecen hafta test gunumdu yaptım cıktı çoksukur..
Benım esım çok tıtız parlatıyo vallahı
Benim eşimdede sperm sayısında sorun var bendede pko var.Allah yardımcımız olsun evlat nasip etsin hayırlısıylaarkadaşlar sorum olacak sorunun eşinde olan var mı yani erkekte biz ilk tüp bebek için istabulda etilerde fertijin tüp bebek merkezine gittik doktorumuz Seval Taşdemir tanıyanınız vardır,bize şu söylendi ilk erkekte sorun olması yani kadında sorunun hiç olmaması tüp bebeğin iyi sonuçlanmasına şans veriyor yani erkekte az sperm olup kadında hiç bir sorunun olması bizde öyle idik bende Allah a şükr bir sorun çıkması ama sonuç olumsuzdu diyeceğim şudur Allah cc. isterse olu istemezse olmaki isterseniz en iyi kliniğe gidiniz Önce Allahın istemesi ŞART tır
Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah güzel haberlerle dönersinmrb benim güzel yürekli arkadaşlarımm yarin büyükk gün nolur dualarınız eksik etmeyinnnn bizden bu hafta hersey belli olacakk çok heyecanlıyım ve bir o kadarda tedirginimm((süreklii dua ediyorummm sizde dua edinnn banaaaaa çünkü gercekden çok ihriyacımız varrr umarım kötü bişey çıkmazzz ve olumlu bir görüşme olurrr ufffffffff ((
Çok sağol canım inşallah ağrısız geçer.En uygun yeri bulduk 180+35 doktor muayene ücretiymiş.Diğer yerler daha pahalıydıfilm çektirecekmişin hayatım inş hormon tahlili sonuçların güzel çıkarr.filme gelince ben çektirmedim ama çevremde duyduguma göre biraz agrılı olabiliyormuşş bana kalırsa eğer acı eşiğin yüksekse anezteli çektirmeye bilirsin ama dayanmazsan ve aneztezili çektirmeye karar verirsen bi kaç hastaneyle görüş ve fiyat al kesinlikle fark oluyor hastaneler arasında ve pazarlıkk yapp çünkü indirim yapıyorlarr şimdiden geçmiş olsun tatlım güzel haberlerini alacaz seninde inş
A.s canım hoşgeldinSelam güzelliklerr
Keyifler yerindedir inşaallah
Haklısın yanlış tedavi ve umursamayan doktorlar yüzünden zaman kaybı çok oluyor.Allah iyilerlerle karşılaştırsıncanımm bence bir başka doktora gösterin çünkü biz ilk gecen sene ekim ayında gittik ve sperm analizi ile ilgili hiç bir şey bilmiyorduk ve gittiğimiz devlet hastanesiydi..sayımız 1 milyon çıktı geri kalanlar isee koca bir 0 ama bizim doktorr yooo sorun yokkk sıcak duş alma dikkat et yemene içmene dedi bir ay sonra bidaha bakalım dedi ve bizz aptallaştık resmenn sonra bir ay kendi kendimizi kandırdık tekrar aynı doktora gittik ve gene aynı şeyy üstelik hormonlar alt üstt biçimdeyken fsh düşük testestoron yeterli seviyede değil ama doktor bey bizee normall yaşınız gen bişe olmaz dedi gönderdiii(((malesef 3 ayımız gitti onun yüzüden ki sende bilirsin zaman çok kıymetlii bu durumda ..
Canım ben dün aldım hayıt suyunu 1 kahve fincanı hayıt suyu geriye kalanı su koyuyorsun böyle bir bardak olmuş oluyor. 3 ay yapılması tavsiye ediliyorkızlar size bir sorum var.aranızda hayıt suyu kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.nasıl kullanıldığını yazabilirmisiniz lütfen.şimdiden teşekkür ettim canlarım.
sagol canim Allah razi olsuncnm benım ıcınde sorun yok olabılır tabı
hosgeldin aramiza canim.ben tup bebek tedavisindeyi suanda 1o gun oldu ignelere basladim.insallah bebeyim bu sefer gelecek sizlerinde duasiyla hissediyorum bunu bu sefer insallah seninde gelir bebeyin fazla bekletmedenEvet Ayşe kardeş bunlar bizim için bire sınavdır...çok uğraş veriyoruz nede 3 yıllık evliyim ilk yıl tüp bebek denedik ama malesef başarısızlıkla sonuçlandı...Biz yine sebeplere başvuracağız,Neticeyi Yaradana bırakacağız..Allah bana ve benim gibi bebek hasreti olan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ...Yakın bir zamanda tüp bebek deneyecek olan var mı arkadaşlar
insallah son denemen olur sonu bebek olurben varım canım 5.denememi yaptırıcam en yakın zamanda inş
6 yılılmızı doldurduk evliliğimizde
mrb benim güzel yürekli arkadaşlarımm yarin büyükk gün nolur dualarınız eksik etmeyinnnn bizden bu hafta hersey belli olacakk çok heyecanlıyım ve bir o kadarda tedirginimm((süreklii dua ediyorummm sizde dua edinnn banaaaaa çünkü gercekden çok ihriyacımız varrr umarım kötü bişey çıkmazzz ve olumlu bir görüşme olurrr ufffffffff ((
merhaba pamuk. ben hiç devlette denemedim. en son 7-8 ay önce hacettepede fiyat sormuştum. 400 tl demişlerdi. tabi ilaç parası hariç.
dna hasar tespitini biz geçen sene özelde 200 tl ye yaptırdık kızlar. kaan hocanın hastanesinde yaptırırsanız ücretsiz yapılıyor, ama hoca bize çok yığılmaa var 1 aydan önce çıkmaz sonuç dediği iiçin özele gitmiştik. hiç acele edecek bir durum yok aslında, devlette yaptırmaya bakın kızlar. herşeye para saçmaktan tüpe para kalmadı.
ben kullandım seyyancım. son tüp sonrası 40 güne çıkmıştı döngüm. adet bitiminden sonra başladım. ovulasyon gününe kadar 1 çay bardağının üçte biri hayıt suyu, üzerine su koyup sabah akşam içtim. hemen daha ilk aydan döngüm düzeldi. 2 ay kullandım sadece, ama işe yaradığını gördüm.aslından adet bitiminden diğer adete kadar içiliyor ama ben ya bebek varsa diyerek ovulasyondan sonra bırakmıştım.
Aminnn
Tahmin ettim 06 oluncaAnkara ne soğuktur şimdi:18:
İyi negüzel inşallah devamı gelir canım
Allah bozmasın canımBenim eşimde yardımcı olur sağolsun gerektiği zaman
Ellerine sağlık
Benim eşimdede sperm sayısında sorun var bendede pko var.Allah yardımcımız olsun evlat nasip etsin hayırlısıyla
Canım Allah yardımcın olsun.İnşallah güzel haberlerle dönersin
Çok sağol canım inşallah ağrısız geçer.En uygun yeri bulduk 180+35 doktor muayene ücretiymiş.Diğer yerler daha pahalıydı
A.s canım hoşgeldin
Haklısın yanlış tedavi ve umursamayan doktorlar yüzünden zaman kaybı çok oluyor.Allah iyilerlerle karşılaştırsın
Canım ben dün aldım hayıt suyunu 1 kahve fincanı hayıt suyu geriye kalanı su koyuyorsun böyle bir bardak olmuş oluyor. 3 ay yapılması tavsiye ediliyorSendemi aldın hayıt suyu yoksa kullan tavsiye ederim iyi geliyormuş bizler için.Allah şifa versin
hayır canım öğretmen değilim malesefff:)isterdim ama ben devlet dairesinde memurum urfadayız geçiçi süreliğine 1 seneciğimiz kaldı inş sonra istediğimiz bir ile gidebiliriz
canım neler okudun anlamdım yenı lıste yı de mı
canlarım günaydın çok özledim herkezi
geçmişi çok okuyamadım ama hepiniz iyisiniz umarım ben iyiyim çok şükür
ayşecim dr. ne zaman gidiyorsun
dua listesinde eksik varsa okuyabilrim haber verirseniz
öptüm herkesi
antikdenizcim, sonuça göre kimine iğne kimine ilaç başlıyor Kaan hoca. eşimin %91 sağlıklı çıktı sonucu. o nedenle bize herhangi bir ilaç vermedi. ama keçiboynuzu tozu, bol yeşillik, nohut kürü, ve evicap önermişti.nihayet bilgili birini bulabildik ya canım hoca dna hasarına göre mi ilaç veriyor eee bir ayda onu beklersekk çok uzun zaten bu şyler 72 günü buluyo yenilenmesi çok uzun gelio bana sanırım biz özelde yaptıracaz çünkü bir hafta içinde çıkıyormuş sonuçlar
hayıt suyu fsh ı düzenliyor seyyancım. düşükse yükseltiyor, yüksekse düşürüyor. yumurta kalitesi için kullanılıyor. pko hastalarının çok işine yarıyormuş. bende dediğim gibi tüp sonrasında normale dönmek için kullandım. aslında hiç sıkıntım yoktu öncesinde ama o kadar hormon kullandıktan sonra bünye sapıtmıştı.canım sağol anladım ama benim adet düzensizliiğim yok ben hamilelik için faydalı olup olmadığını merak ediyorum canım. içmemde fayda olurmu acaba.yani ne için kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?