sukur cnm iyiyim.bulantilarim bitti dye seviniyodum iki gundur gene basladi niye bilmiyorum ya
ben hamıle olduğumu ogrendığım 2 gun mıdem yanıyordu bı de bulansa yandım demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sukur cnm iyiyim.bulantilarim bitti dye seviniyodum iki gundur gene basladi niye bilmiyorum ya
sağolasın canımmm senden de kardeşinden de Allah razı olsunnnCanım yasınını okudum 1 tanede kardesım okudu..allah kabul etsın ıns
Allah razi olsun canim benim....benim icin dusuncelerinin,duarinizin kat kat fazlasini Rabbimden sizler icin diliyorum insallah
ben hamıle olduğumu ogrendığım 2 gun mıdem yanıyordu bı de bulansa yandım demek
canım ben hamısııııımmmmmmmEVET GECEN HAFTANN LISTESI TAMAMLANAMADI
Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin
ins. Senin bulantin olmaz cnm cok zor oluyo ya ilk zamanlar bendede yoktu alti haftalik falandi basladi tabi ozamanlar yemek bile yapamiyodum ama simdi oyle deil sadece sabahlari oluyo iki gundur
ciddi misinn canım aaaaa süper bi haber yaaa maşallah sanaaa canımm ne güzel allah hayırlısıyla sana bebeğini nasip etsin inşallahh
tebrikler![]()
Amiiiiin canim amin
UOTE=ESMACVS;28153000]cnm ılk saglık ocagına gıttıgımde son adet tarıhıme gore hesapladı ama bu tam deıl dedı doktor bebegı kesede gorunce boyuna gore hesaplıyo dedı.oylede oldu kesede gorunce 6 haftalık demıstı cnm yanı en ıyı sonucu doktorun verır sana bebegı gorunce kı senın bu sefer gıttıgınde gorunur sanırım baya oldu adetın gecıkelı cunku. valla benım sabahları cok bulantım oluyo mıde ac kalınca sanırım fazla uyumasam olmuyo deısık yanı bende anlamadım ama yedıgını cıkartmadım yıyınce rahatlıyorum aksıne![]()
kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???
Sağol canım Allah razı olsun .gerçekten hayırlıysa çıksın iş karşıma çünkü alışıp sonradan ayrılmak daha zorAllah seninde geönlünce versin Ayşeciğim
Haklısın canım zaten şuan ben tüp bebek tedavisi için çalışayım diyordum bebeğim olursa Allah'tan bir mani çıkmazsa kendim büyütmeyi düşünüyorumİnşallh bebeğin olurda doya doya bakarsın canım
Bu arada sen Ankaradamıydın?
![]()
canım ıns.olmaz çok zordur ya allah yardımcın olsun..bu halde ev ıslerı zor gelır ınsana
buyuk temizliklerde annemi cagirdim saolsun yakin geliyo. Gunluk islere esimde yapdim ediyo saolsun.
Hayirlisi canim benim hesaplarına gore 5 hafta 4 gunluk transferim 18inde 5.gun embriyosuydu...keseyi insallah görebiliriz....
canım benım eşim gecen eve makına tuttu bende tozları aldım çok guzeldı hııı![]()
Benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla
sağol canım allah razı olsun..rabbım tum arkadaşlarımızada nasıp etsın ıns
canım benım eşim gecen eve makına tuttu bende tozları aldım çok guzeldı hııı![]()
Benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla
benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla
amiinnn canım hep beraber tevekkül edip beklicez inşallah olmayanlarada nasp etsin rabbim
kaç haftalık canım nasıl öğrendin?
Benimkide 6 yıl sonra ilk defa evi süpürdü ama hiç beceremiyoo sanki hiç süpürülmemiş gibiAma süper bi duygu gerçekten mesela şimdide pazarda eve bişeyler alcak yine evliliğimizden beri ilk defa gidiyor pazara ilkleri yaşıyoruz bebeğimin sayesinde :)
aynen benım eşimde oyle hafta içi gene yemek falan yapıyorum ama hafta sonu hıc benı yerımden kaldırtmaz. hamıle olmadan oncede bana yardım ederdı esım ben hıç cam sılmedım cam sılmekten korkarım evlendıgımden berı hep o sılıyo sagolsun![]()
Maaşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın bebişinizi sağlıkla kucağınıza alarak taçlandırsın inşallahhhhh
Huzurunuz daim olsunnnn
canım bebışler böyle gecıkıyor ya o yuzden analarıda kendılerıde degerlı oluyorlar![]()
YAPTIRIN kızlar yaptırın çalışsın kocişleriniz:88:
bende bi kalsam hamile neler yaptırıcam neler