• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım yasınını okudum 1 tanede kardesım okudu..allah kabul etsın ıns
sağolasın canımmm senden de kardeşinden de Allah razı olsunnn
Allah razi olsun canim benim....benim icin dusuncelerinin,duarinizin kat kat fazlasini Rabbimden sizler icin diliyorum insallah

amin canımmm hepimiz sabrımızın mükafatını alırız inşallah tez zamanda :16:

ben hamıle olduğumu ogrendığım 2 gun mıdem yanıyordu bı de bulansa yandım demek

İns. Senin bulantin olmaz cnm cok zor oluyo ya ilk zamanlar bendede yoktu alti haftalik falandi basladi tabi ozamanlar yemek bile yapamiyodum ama simdi oyle deil sadece sabahlari oluyo iki gundur

Eyy Rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına istiyorum.
O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede ;
halim,selim.alim, hayali,imanli,edepli,takvali,sana kul, habibine ümmet ,üstadlarimiza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü gönlü nurlu,çalişkan,her konuda başarilive becerikli hak yolda,hep hayir yolda olan her şeyiyle rizani kazanan,her yönüyle hayirlarla dopdolu olan evlatlar nasib eyle tüm evladini kaybedenlere sabir ver ve evlatlarina cenneti a'la yi nasib et.Amin Amin Amin.herkesle birlikte bizede hayırlı sağlıklı Rabbini bilen dinini yaşayan bir evlad nasip et Allahım sen verensin duaları kabul edensin bizlerinde duasını kabul buyur.amin

Amiiiiin canim amin

UOTE=ESMACVS;28153000]cnm ılk saglık ocagına gıttıgımde son adet tarıhıme gore hesapladı ama bu tam deıl dedı doktor bebegı kesede gorunce boyuna gore hesaplıyo dedı.oylede oldu kesede gorunce 6 haftalık demıstı cnm yanı en ıyı sonucu doktorun verır sana bebegı gorunce kı senın bu sefer gıttıgınde gorunur sanırım baya oldu adetın gecıkelı cunku. valla benım sabahları cok bulantım oluyo mıde ac kalınca sanırım fazla uyumasam olmuyo deısık yanı bende anlamadım ama yedıgını cıkartmadım yıyınce rahatlıyorum aksıne:1:[/QUOTE]

Hayirlisi canim benim hesaplarına gore 5 hafta 4 gunluk transferim 18inde 5.gun embriyosuydu...keseyi insallah görebiliriz....

ins. Senin bulantin olmaz cnm cok zor oluyo ya ilk zamanlar bendede yoktu alti haftalik falandi basladi tabi ozamanlar yemek bile yapamiyodum ama simdi oyle deil sadece sabahlari oluyo iki gundur

canım ıns.olmaz çok zordur ya allah yardımcın olsun..bu halde ev ıslerı zor gelır ınsana

Amiiiiin canim amin

UOTE=ESMACVS;28153000]cnm ılk saglık ocagına gıttıgımde son adet tarıhıme gore hesapladı ama bu tam deıl dedı doktor bebegı kesede gorunce boyuna gore hesaplıyo dedı.oylede oldu kesede gorunce 6 haftalık demıstı cnm yanı en ıyı sonucu doktorun verır sana bebegı gorunce kı senın bu sefer gıttıgınde gorunur sanırım baya oldu adetın gecıkelı cunku. valla benım sabahları cok bulantım oluyo mıde ac kalınca sanırım fazla uyumasam olmuyo deısık yanı bende anlamadım ama yedıgını cıkartmadım yıyınce rahatlıyorum aksıne:1:

Hayirlisi canim benim hesaplarına gore 5 hafta 4 gunluk transferim 18inde 5.gun embriyosuydu...keseyi insallah görebiliriz....[/QUOTE]

Seninki tup bebek cnm kac emriyo yerlestirdiler ins. İkizin olur. Ben saglik ocaginda yaptirdim test sonrada bayram tatli girdi 29 ekim girdi derken benim doktora gitmem baya gecikti oyuzden gidince direk keseyi gormustum.hesaplarin dogruysa gorursun sende cnm ins.hic kan testidemi yaptiramiyonuz cnm

kizlaar ben bisey sormustum ama gozden kacti galiba herkes cevap veremedi...ben bu ayin sonuna taransferimolucak nasipse. benim dua sirami one alabilirmiyiz..mumkunmu acaba,eyer mumkun olursa coook sevinirim???

benim için bir mahsuru yok...allahh yardımcın olsun....herşey güzelde oo transfer sonrası beklemek çok zor....rahat olursan senin için iyiii canım....

Sağol canım Allah razı olsun .gerçekten hayırlıysa çıksın iş karşıma çünkü alışıp sonradan ayrılmak daha zor:31:Allah seninde geönlünce versin Ayşeciğim:16::54:

Haklısın canım zaten şuan ben tüp bebek tedavisi için çalışayım diyordum bebeğim olursa Allah'tan bir mani çıkmazsa kendim büyütmeyi düşünüyorum :emir_bebek:İnşallh bebeğin olurda doya doya bakarsın canım:34:Bu arada sen Ankaradamıydın?:10:

evet ankaradayımmm....burda oturan arkadaşlar varsa bana doktor adı verebilirler mi hrs yi değiştirmeyi düşünüyorumm....1-2 ay geçsin bakalım inşallah herkes tedaviye gerek kalmadan hamiş olurr....

Hayirlisi canim benim hesaplarına gore 5 hafta 4 gunluk transferim 18inde 5.gun embriyosuydu...keseyi insallah görebiliriz....

Seninki tup bebek cnm kac emriyo yerlestirdiler ins. İkizin olur. Ben saglik ocaginda yaptirdim test sonrada bayram tatli girdi 29 ekim girdi derken benim doktora gitmem baya gecikti oyuzden gidince direk keseyi gormustum.hesaplarin dogruysa gorursun sende cnm ins.hic kan testidemi yaptiramiyonuz cnm[/QUOTE]

Evet canim benimde tup bebek ikinci deneme olduğu için iki tane koydular insaallah ikiside yerli yerindedir.....kan testi yaptırdım canim sonuç pozitif ama bu ülke beni deli ediyor bu aşamaya geldik ama sabir üstüne sabir ektik buna şükür canim hakkimizda hayirlisi.....

canım benım eşim gecen eve makına tuttu bende tozları aldım çok guzeldı hııı:1:

Benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla

Benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla

YAPTIRIN kızlar yaptırın çalışsın kocişleriniz:88:
bende bi kalsam hamile neler yaptırıcam neler

sağol canım allah razı olsun..rabbım tum arkadaşlarımızada nasıp etsın ıns

canım benım eşim gecen eve makına tuttu bende tozları aldım çok guzeldı hııı:1:

amiinnn canım hep beraber tevekkül edip beklicez inşallah olmayanlarada nasp etsin rabbim

kaç haftalık canım nasıl öğrendin?

benimkide 6 yıl sonra ilk defa evi süpürdü ama hiç beceremiyoo sanki hiç süpürülmemiş gibi :1: ama süper bi duygu gerçekten mesela şimdide pazarda eve bişeyler alcak yine evliliğimizden beri ilk defa gidiyor pazara ilkleri yaşıyoruz bebeğimin sayesinde :)

aynen benım eşimde oyle hafta içi gene yemek falan yapıyorum ama hafta sonu hıc benı yerımden kaldırtmaz. hamıle olmadan oncede bana yardım ederdı esım ben hıç cam sılmedım cam sılmekten korkarım evlendıgımden berı hep o sılıyo sagolsun:1:

Maaşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın bebişinizi sağlıkla kucağınıza alarak taçlandırsın inşallahhhhh
Huzurunuz daim olsunnnn

benimkine öyle canımın ici o yaa akşama kadar yoruluyor bide evde ev işi yapiyor elinden gelse beni lavaboyada tasiyacak gözünde o mutluluk varya çok hoşuma gidiyor rabbim herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla

canım bebışler böyle gecıkıyor ya o yuzden analarıda kendılerıde degerlı oluyorlar:1::1::1::1:

amiinnn canım hep beraber tevekkül edip beklicez inşallah olmayanlarada nasp etsin rabbim

kaç haftalık canım nasıl öğrendin?

Benimkide 6 yıl sonra ilk defa evi süpürdü ama hiç beceremiyoo sanki hiç süpürülmemiş gibi :1: Ama süper bi duygu gerçekten mesela şimdide pazarda eve bişeyler alcak yine evliliğimizden beri ilk defa gidiyor pazara ilkleri yaşıyoruz bebeğimin sayesinde :)

canım bu cuma kontrolum var.. Kaç haftalık olacağını ogrenecegım ıns..benım asılama oldugu ıcın gecen hafta test gunumdu yaptım cıktı çoksukur..
Benım esım çok tıtız parlatıyo vallahı:1::1::1::1::1::1:

aynen benım eşimde oyle hafta içi gene yemek falan yapıyorum ama hafta sonu hıc benı yerımden kaldırtmaz. hamıle olmadan oncede bana yardım ederdı esım ben hıç cam sılmedım cam sılmekten korkarım evlendıgımden berı hep o sılıyo sagolsun:1:

Aallah razı olsun onlardan benimkisi ihtiyaç olduğunda herseyi yapiyor sagolsun babasının oğlu aynı....

Maaşallah canım Allah muhabbetinizi artırsın bebişinizi sağlıkla kucağınıza alarak taçlandırsın inşallahhhhh
Huzurunuz daim olsunnnn

Amin insallah canim hepimizin huzurunu daim etsin yuce yaradan.....

canım bebışler böyle gecıkıyor ya o yuzden analarıda kendılerıde degerlı oluyorlar:1::1::1::1:

Galiba öyle oluyoruz canim herşeye deger bu yumoslar

YAPTIRIN kızlar yaptırın çalışsın kocişleriniz:88:
bende bi kalsam hamile neler yaptırıcam neler

Insallah canim en yakin zamanda hamile kal sende nazlan bizim gibi Rabbimin izniyle...

Back
X