Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım sana dağıtabilirsem 10 yasin dağıtırım demiştim. benimle birlikte 10 kişi oldu.yarına okunacak

canım mesaj kutun dolu bu arada kaç eksiğin kaldı??

kızlar günaydın
kullanıcı adım değişti bilginize 2-3gündür yoktum
Hayırlı olsun canım yeni kullanıcı ismin
Aminnnn
hayırlı cumalar kızlar...nasılsınnızzz.....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin....allah dualarımızıı kabul etsin.inşallahh........
Aminn canım inşallah
İnşallah olumlu yönde ilerler canım
Haklısın ama aklına kötü şeyler getirme Allah korusun inşallah ikinizide
Canım bende dünden beri öyleyim biraz moralim bozuk,Allah hayırlı etsin bu arada sende canını sıkma bizlerinde olur inşallah
Geçmiş olsun canım benimde biraz boğazım ağrıyor ya bakalım hayırlısı
Çok duygulandım zaten moralim bozuktu bunu okuyunca özellikle sen hakkıma girdin cümlesinden sonra gözümden yaşlar aktı Allah hepimize nasip eder inşllh kimse evlatsız kalmasın
Canım ne güzel çabalamışsın Allah nasip etmiş kolayını vermiş sana yol göstermiş kaderinde yaşamk varmış bebişin.Allah bağışlasın bundan sonraki ömrü hayırlı sağlıklı olsun darıısda sana inşallah okudukça duygulandım gerçekten Allah yardımcımız olsun
yok canım dualarım bitti artık hep birlikte bağışlanm duasını yaparız yapmak isteyen varsa yapsın ben ağlamaktan fırsat bulamıyorumda
Üzme kendini dicem ama bende bugün biraz moralsizim ağlamaklı halim var canım birşey istemiyor
O kaynanan bunun hesabını verir ölüm aklına hiç gelmiyor onun galiba bu lafların hesabını nasıl verecekmiş onu düşünsün.Bir kere ALLAH inancı olan bir insan çocuğun olması nasıl Allah tansa olmamasıda Allah'tan olduğunu düşünür ve susar hayırlısını diler ama nerdee böyle düşünceli ince insan.Allah'a havale et takmamaya çalış mesafeli ol

Hoşgeldin aramıza bekleriz her zamanİnşallah Allah sizede nasip eder

Kızlar nasılsınız?Ben iyi değilim malesefBenimde sizler gibi umudum olduğu için işe gireyimde tedavim ilerlesin dedim.özel doktorada başladım biliyorsunuz bahsetmiştim.Evime yakın yerde çocuk bakıyordum ve bir sorun yoktu dün baktığım çocuğun annesini işten çıkarmışlar ve dün işten ayrılmak zorunda kaldım.Benden çok memnunlarmış arada kahve içmeye gel çocuklar seni unutmasın dediler o sırada işe girdiği taktirde sana haber vereceğiz dediler.Ama ne zaman girer belli değilSağlık olsunda şu aralar doktora git gel hsg vs çektirecem inşallah yeniden bir iş bulabilirim.Oturduğum yer merkeze uzak olduğu için çok iş denk gelmiyor yada 2 vesait yapmak zorundayım ayrıca zamanDünden beri moralim bozuk.Ben çocuk için çabaladıkça bazı şeyler ters gidiyor Allah hayırlısını versin ama moralsizimHepinizi öpüyorum bugün eşimle merkeze gideceğiz biraz işlerimiz var birazda hava alayım iyi gelir belki, görüşürüz Allah'a emanet olun

teşekkürler canımm....ii olmaya çalışıyoruz....çok şükür bu halimizede....her işte vardır bir hayır belki tez zamanda bebişin gelir ..kendi çocuğuna bakarsın..oyalanırsın....üzülmeee...hava almak umarım ii gelir sana.....sende allaha emanet ol....görüşürüz...

Dua listemiz

duru1616== - 2 tane yasini şerif - 1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
bahar==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
antikdeniz==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
tondora==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sardunya==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
antisocial== 2tane yasini şerif -1 meryem suresi-16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
seminay84==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
sebiilem==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
orlic==3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
ozay37barış==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
şaşkınanne==1 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
YASEMINSEZA==2 TANE YASIN 1 MERYEM 15 AYET EL KURSI 350 TANE YA VARIS OKUDU
hayalot=3 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
melek04==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
esmacvs==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
ayse035===2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
özlemlk==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -16 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
turkuaz== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

taylandilek=2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
seyyan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
e_m_a==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU

candan==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
rainsun==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin007==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okududilek==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SEVİL61==2 TANE YASIN 1 MERYEM SURESI -15 AYET EL KURSI-350 YA VARİS OKUDU
muhat==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
mausi==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asbelove ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi-15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
ecrin23==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
nekadarzor==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuDU
SÜPRİZ06==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

ESLEMLİVA==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu..
SSONMEz==2 TANE yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis OKUDU
reyyan1984 ==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
m_fairy==2 tane yasıni şerif - 1meryem suresı- 15 tane ayet el kursı - 350 tane ya varis ESMA OKUDU

yasen==2 tane yasini şerif - 1meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
livpe==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
asenat==2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
SELİNİM==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
KAYS== 2 tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu
KRIZANTEM83==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okudu

redhaır redgırl==2tane yasini şerif -1 meryem suresi -15 tane ayet el kursi -350 tane ya varis okuyacak
SARDUNYASİ................................
melek181....................................

selamun aleykum gönül dostlarım..bu hafta yasini şeriflerimiz ya varis ve ayet el kursı zikrimiz ema ve seyyan için..meryem surelerimiz ise bahar27 için..allah kabul etsin

toplamda
==82 yasini şerif
==41 meryem suresi
==626 tane ayet el kursi
==14000 tane ya varis
haftalık duamız bunlar önümüzdeki haftaya cumaya kadar biter inş..

notlar
EMA 1000 TANE YA VARİS OKUDU
livpe.. yasen..seminay 84...bu haftada okumadığı takdirde listeden çıkarılacak...
(sönmez artan 1 meryem süresini okudu.)

arkadaşlar ya varis i çekmeden önce 3 4 defa ya mucib çektikten sonra tekrar 3 4 tane ya mucib demeliyiz
ya mucib ismin manası duaları kabul edendir.bu sebepten bu tur zikirler öncesi ve sonrası ya mucib de zikredilir..
ben böyle biliyorum eksiğğim var ise hakkınızı helal edin

arkadaşlar meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapılmalı
Tilavet secdesi nasıl yapılır?

Kur'an okuyan veya dinleyen bir kimse, 14 yerde bulunan, secde âyetlerinden birini okursa veya duyarsa, secde etmesi gereklidir (Hanefi mezhebine göre vaciptir).
Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunur
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur​

Son düzenleme:
Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı ......farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı

canim ya hayirlisi diyelim hayirlisi olsun sikma canini Rabbim bir yol gosterecektir eminim....

allahım yardımcımız olsunnn

Amin canim amin

insallah canim gozlerim dolu dolu okudum o gunler yakindir arkadasim insallah

kizlar dun ruyama girdi bebislerim ultrasona gitmisim keselerini goruyorum ikisininde sonrada burnunu goruyorum yumoslarimin ruya iste ama oyle guzel bir histiki Rabbim yardimcimiz olsun ve RAbbim bu hissi gercekte yasatsin hepimize....

kızlar 8.inde hasta olmassam kan testi yaptırcam bu arada ben camasır suyu testini denedim çok fena köpürdüü :):):) umutlanmak istemiyorum sanki adet olcakmısım gibib agrılarım var:26:

kızlar 8.inde hasta olmassam kan testi yaptırcam bu arada ben camasır suyu testini denedim çok fena köpürdüü :):):) umutlanmak istemiyorum sanki adet olcakmısım gibib agrılarım var:26:

hayırlısı olsun cnm inş. hamilesindir.zaten hamıle oldugundada adet olcakmıssın gıbı agrılar olabılıyor cnm. inşallah hamilesindir

hayırlı gunler
geçmişe döndüm biraz ama ayşemi göremedim haberiniz varmı:26:

hayırlı gunler cnm nasılsın?
ayse dun doktora gıdıcektı bende merak edıyorum. eşi izin vermıyo artık bılgısayara ama inş hayrlı haberlerını bıldırır bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…