canım mesaj kutun dolubu arada kaç eksiğin kaldı??
400 canım daha çok varrrrrrrrrrr
ben zaten senin için okumuştum. şimdilik 2 kişi var okutacağım.eğer tamamlayabilirsem sana da 10 yasin okutmaya çalışacağım.
Hayırlı olsun canım yeni kullanıcı isminkızlar günaydın
kullanıcı adım değişti bilginize 2-3gündür yoktum
AminnnnKALDIRAMAYACAĞIM-----YÜKÜ
TAŞIYAMAYACAĞIM -----DERDİ
ÇEKEMEYECEĞİM -----ÇİLEYİ
GİDEMEYECEĞİM -----YOLU
AŞAMAYACAĞIM-----ENGELİ
YAŞAYAMAYACAĞIM-----CANI
SEVMEYECEĞİM-----YARİ
VEREMEYECEĞİM-----CEVABI
YİYEMEYECEĞİM-----LOKMAYI
KONUŞAMAYACAĞIM -----SÖZÜ
DUYAMAYACAĞIM-----SESİ
GİDEMEYECEĞİM-----MEKANI
GİREMEYECEĞİM-----GÖNLÜ
KAVUŞAMAYACAĞIM-----AŞKI
VERME BİZE EY YARB
bizi sevdiklerimize bağışlaa HAYIRLI CUMALAR
Aminn canım inşallahhayırlı cumalar kızlar...nasılsınnızzz.....rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin....allah dualarımızıı kabul etsin.inşallahh........
İnşallah olumlu yönde ilerler canımkzlar ya kusura bakmayın gıremıyorum esım cumaya gıttı öyle gırdım tel bıle elıme aldırmıyo..artık o yokken gırerım ve alışacak bu duruma..
2 de randevum var dr a kan verdım tekrar dan dua edermısınız kızlar olumsuz bısey olmaz ıns
Haklısın ama aklına kötü şeyler getirme Allah korusun inşallah ikinizideıster ıstemez korku var ıcımde sende böyle oluyormuydun canım..hep dua edıyorum dıs gebelıkten dusukten korkuyorum..
eşimde evdeyken bırakmıyo gırme dıyo onada sınır oluyorum ama allah razı olsun benı ellerıyle beslıyo ..dılerım rabbım bu cuma saatınde tum bebek ısteyenlerle bırlıkte burdakı guzel kardeslerıme de nasıp eder ıns
Canım bende dünden beri öyleyim biraz moralim bozuk,Allah hayırlı etsin bu arada sende canını sıkma bizlerinde olur inşallahbugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum.
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor
Geçmiş olsun canım benimde biraz boğazım ağrıyor ya bakalım hayırlısısa kızlar nasılsınz ben ii elh. b gün dörtgünlük bi gecikmeden sonra kıpkırmızı bi güne başladım he tarafım ağrıyo şimdi artu bide grip oldum dua edin ne olur bizde aşayalım o heyecanı aeo...
Çok duygulandım zaten moralim bozuktu bunu okuyunca özellikle sen hakkıma girdin cümlesinden sonra gözümden yaşlar aktı Allah hepimize nasip eder inşllh kimse evlatsız kalmasın--------------------------------------------------------------------------------
Bebek Gel Artik...
Nerdesin Sen Yavrucuğum Yaaa?oysa Yanimda,kollarimda Olmaliydin çoktandir...neden Randevularina Geç Gelenlerden Oluyorsun Bebeğim?
Sokakta Kadinlarin Biri Elinde Diğeri Karninda...yolda Koşuyor Diğeri..anneleri Fazla çocuktan Bikmiş Olmali Ki Kedi Yavrusu Gibi Ensesinden çekiyor özensizce Onlari..dünyanin En önemsiz şeyi Gibi..oysa Sen öyle Mi Olacaksin?
Sebepsiz Mesnetsiz Sikintilarla Boğuşuyor Yüreğim..kabuslara Yenik Düşüyor Rüyalarim...oysa Gülücüklerinle Gülümsemekti Hayalim.gel Be Bebeğim...
Sen Bana özlemi, Hasreti Tattirdin Daha Gelmeden.daha Gelmeden Hakkima Girdin.ama Benim Senin üzerinde Analik Hakkim Olmayacak.gel (ki Eğer Gelirsen)yaşantimiza Katacağin Neşe Ile Asil Sen Beni Borçlu Kilacaksin Varliğina Karşi
Biliyor Musun Bebeğim Yeni Doğan Bebeklerin Kulağina "geldiğinyerlerde Benim Bebişimi Gördünmü Ne Zaman Dünyaya Geliş Biletini Alip Gelecek?"diye Fisildiyorum
Hiç Konuşamiyorum Bilsen..oysa Dudaklarim Sicakliğina Ve Yavrum Uyandin Mi Bebeğim Demeye Muhtaç.
Rüyalarimda Senle Birlikte Olup Uyaninca Kaybediyorum.ne Zaman Senin Sesinle Uyanacağim Ve Ne Zaman Uyaninca Seni Kaybetmeyeceğim?
Peki..bunca Sözden Sonra Da Halen Gelmeye Ikna Olmadiysan Sen Bilirsin.ama Bil Ki Ben Iyi Bir Anne Olurum Seçim Senin.umarim Anlarsin Bir Gün Beni Ve Umarim O Zaman Iş Işten Geçmiş Olmaz.inatçi Bebek Ahhh Bebek...hayallerime Bile Yasak Koyuyor Baban.her Ay ümitlenip Her Regl Döneminde Yikildiğim Için Bana Seni Düşünmeyi Bile Yasakladi.hayalleri Insani Hayalkirikliğina Sürüklermiş Diyor...hayallerimi De Kaybedersem Yaşayamam Ki..bir Gelsen De Babani Da şaşirtsan...sana Sevgilerimi öpücüklerimi Gönderiyorum Bebeğm..ve Ağliyorum Gel De Dindir Gözyaşlarimi . ne güzel yazmış bu yazıyı yazan değil mi...
Bizim babamızda bana demişti üzülürsün diye tanıyormuş ben ki test yaptırmamış şimdi berbat bi haldeyim hiç bi iş yapmak istemorum evim darma dağın ve ağlıyorum... Allahım lütfeeennnn.................
.
Canım ne güzel çabalamışsın Allah nasip etmiş kolayını vermiş sana yol göstermiş kaderinde yaşamk varmış bebişin.Allah bağışlasın bundan sonraki ömrü hayırlı sağlıklı olsunmuhat canım paylaşımın için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum arkadaşımızın hikayesini inşallah günün birinde bizlerde hikayelerimizi paylaşırız tabiki mutlu sonlu biter inşallah hikayemiz.bendende size bir hayat hikayesi hemde çok yakınım yiğenimin hikayesi yazmaya başlıyorum silzlerede Allah kolaylık versin gözleriniz biraz yorulacak ama kusura bakmayın.
biz 5 kardeşiz ben ortanca çocuğum ablam ,abim ve 2 tanede benden küçük kızkardeşlerim var.ben ablam ve abimden önce evlenmiştim hayat çok güzeldi başımın üstünde kuşlar ötüşüyordu mutlu bir yuvam ve saplıklı evlatlarım olacaktı hiç olmayacağını düşünmüyordum çünkü şimdiye kadar ömrüm boyunca çevremde hiç çocuğu olmayan kimse olmamıştı.geç olan olmuştu ama evlatsız kimse yoktu sanırdım ki her evlenen istediği zaman bebek sahibi olacaktı.hahaha hiçte öğle değilmiş çocuk isteyiğle 1 senem geçmişti ve nihayet abim evlendi hemde senelerdir aşık olduğu kızla 6 ay sonrada ablam evlenmişti bir yarış başlamıştı artık hpimiz evlay istiyorduk ablam ve yengem aynı gün hamile kalmışlardı bense halen karanlıklarda çırpınıyordum .gün geçiyor karınları büyüyor bebişler hareket ediyor Allah'ım bu ne güzl bir mucizeydi yiğenlerim olacaktı ama nedense onların koca göbişlerini görünce ben daha bir çocuk özlemiyle yanmaya başlamıştım doktora gittik ve doktordan acı haberi aldık çocuğunuz olmaz kızım yaşında genç bu adamı bırak sen yoluna bak demişti doktormüsvetlisi yada evlat al ama ümidini kes bu adamın çocuğu olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bu ses halen kulaklarımda çınlamakta 8 senedir unutmadım ömrümün sonuna kadarda unutmıycam evladım olsada.neyseki bebişler birgün arayla dünyaya gelmişti benim duygularım artık üzüntüden çok sevince dönüşmüştü yiğenlerim canımdan bir parça olmuştu her anım onlarla geçiyordu.eşimde benim mutlu olmamadan çok memnundu ne annesinin lafları ne bir başkasının lafları ikimizinde umurunda değildi.karın evde oturmuyor hep ailesinde dedikleri zaman anne lütfen bunları eşimin yanında söyleme çünkü bizim çocuğumuz yok en azından onlarla vakit geçiriyor çok mutlu lütfen eşimi kırma dilini tut diye tembihlemiş eşim sağolsun.neyse zaman su gibi akmıştı bebeklerimiz büyümüş 1,5 yaşına gelmişlerdi.birgün telefonum çaldı kızkardeşim abla biliyormusun ablam yine yine hamile demişti.bu sefer artık hiç birşey düşünmemiştim nötür duygusuzdum yada artık alışmıtım herkesin 2.hatta3. çocuğuna hamile olmalarına ben gerçekten doktorun dediği gibi ömrümğn sonuna kadar ya evlatsız kalacaktım yada eşimi bırakıp başka biriyle evlenecektim.ablam çeşitli sbeplerden dolayı hamileliği boyunca eşiyle hep bizim evimizde kalıyordu .günbe gün onun göbişini gördükçe çim parçalanıyordu kesinlikle kıskanmıyordum onun adına sevinçliydim ama kendi adıma içimde fırtınalar kopuyordu.ablamda hastane fobisi vardı .hamileliği boyunca hiç doktora gitmiyordu .beklenen gün gelmişti bebeğimiz 10kasım günü dünyaya geldi.geldi gelmesine ama doktorlar telaşlı şekilde koşuşturuyorlar bebek ölecek bebekte kalple ilgili sorun var bilmiyormuydunuz diye sordular tabiki bilmiyorduk şok olduk gözlerimizden sicim gibi yaş akıyordu.ben ve küçük kızkardeşim şok olmuştuk ne anneme nede ablama söyleyemedik durumu birşeyler yapmalıydık hayır olamaz bebeğimizi kaybedemeyiz.doktorla defalarca konuştuk doktor yaşamaz çünkü kalbinin damarları tersti.bebeğin vücudu kirli kanla besleniyordu en fazla 3 saat yaşar dedi doktor.
hemen acil ilaç bulun demişti bu ilaçta damarları açıyor kirli kanın damarları tıkamasına engel oluyormuş.neyse biz ilacı kaçak yollardan bulduk aslında sonradan öğrendikki bu ilacı ergenler bile vücutları kaldıramıyormuş bizim bir saatlik bebişimize defalarca bu ilaç veriliyordu.Allah'ım sanki benim evladımdı içim acıyordu ablam birşekilde öğrendi ağladı sızlandı ama bebeğim eğer acı çekecekse yada bu ilaçlardan dolayı özürlü olacaksa belki ölmesi hakkımızda daha hayırlıdır diye kabullenmeye başlamıştı.ama ben asla kabul etmedim doktora yalvardım yoğunbakım odasına girdim bebeğimi gördüm(ablam ondan vazgeçmişti artık benim bebeğimdi bir anne nasıl bebeğinden vazgeçer ben onun olması için bu kadar çaba harcarken ablam nasıl bebeğinden vazgeçerdi tabiki kabullenemedim)bebeğimin kulağına dualar fısıldadım beni terk etme senin için elimden geleni yapıcam yeterki biraz daha sabret dedim.sonra koşuşturmacam başladı bebeğim için hastane hastane dolaştım ilaçlarını buldum hergün 7 tane ilaç ve bulunması imkansız ilaç tabiki Rabbim yol gösteriyordu yardımcı oluyordu bana.sonra bebeğimi hasateneye kabul ettirtik çünkü kimse ameliyat etmiyor kalp hastenesi yeni doğan bebek kalp ameliyatı yapan yer bulamadık kimse kabul etmiyor.sağolsun bir tanıdığımız yardımcı oldu ve bebeğimizi hastaneye kabul ettiler.yine herşey bitmiş eğildi bebek acaba ameliyat olacak kalp damarına sahipmi araştırmaları yapıldı şükürler olsun ki ameliyat olabilecekmiş bebeğimiz.1 hafta sürdü bu gidip gelmelr ve bebeğimin hayat mücadelesi ve doktor karar verdi bebeği ameliyat edelim bebek 1 haftalık oldu biraz büyüdü hem size hem bebeğe yazık çünkü günlük 1,5milyar ilaç parası gidiyordu hemde yaşamayacak bir bebek için.nihayet bebeğim ameliyata girecek.acil kan lazım bir anons ettik radyoda tüm türkiye seferber oldu bebeğim için şimdi sizlerin benim için seferber olduğunuz gibievet arkadaşlar bebeğimiz ameliyat oldu ama doktor sakın umutlanmayın bebek yaşamaz ameliyat oldu ama 1 damarı eksik çıktı dedi.birde ameliyat yapınca doktor şah damarını kesmiş biliyorsunuz ki kurban kesilince hayvanın şah damarı kesilir ve hayvan ölür.sonra damarların yerini değiştirmiş doktor .bebeğim halen hayatta bana verdiği sözünü yerine getiriyordu hayata sıkı sıkı tutunuyordu.neyse ameliyattan çıktı doktor ama binde bir bile umut yok sakın bebeğin yaşayacağını beklemeyin dedi.ben yine rabbime dua ettim gözyaşlarım sel olmuştu sanki kendi bebeğimi kaybediyordum elimden avucumdan kayıp gidiyordu .yok hayır korkulan olmadı bebeğim yoğun bakımdan çıktı 3 gün sonra herkes şokta mucize bebeğim hayata tutunmuştu artık benimleydi .beni terk etmemişti doktor Allah'ın mucizesi diyor başka birşey demiyordu evet arkadaşlar şimdi mucizem 4 yaşında
Eki Görüntüle 595432
Üzme kendini dicem ama bende bugün biraz moralsizim ağlamaklı halim var canım birşey istemiyoryok canım dualarım bitti artık hep birlikte bağışlanm duasını yaparız yapmak isteyen varsa yapsın ben ağlamaktan fırsat bulamıyorumda
O kaynanan bunun hesabını verir ölüm aklına hiç gelmiyor onun galiba bu lafların hesabını nasıl verecekmiş onu düşünsün.Bir kere ALLAH inancı olan bir insan çocuğun olması nasıl Allah tansa olmamasıda Allah'tan olduğunu düşünür ve susar hayırlısını diler ama nerdee böyle düşünceli ince insan.Allah'a havale et takmamaya çalış mesafeli olvar canım 15 sene birlikte yaşamışlar ama onu kıskanmıyormuş ona iyi davranıyormuş.
beni aslında kaynanam beğendi o oğluna layık gördü ama eşimi çok seviyordu çünkü eşim maaşını aldığı gibi annesine verirdi
ben evlenince herşey tersine döndü tabiki bana düşman oldu
merhabalaaaar ben yeni geldim. :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)
Kızlar nasılsınız?Ben iyi değilim malesefBenimde sizler gibi umudum olduğu için işe gireyimde tedavim ilerlesin dedim.özel doktorada başladım biliyorsunuz bahsetmiştim.Evime yakın yerde çocuk bakıyordum ve bir sorun yoktu dün baktığım çocuğun annesini işten çıkarmışlar ve dün işten ayrılmak zorunda kaldım .Benden çok memnunlarmış arada kahve içmeye gel çocuklar seni unutmasın dediler o sırada işe girdiği taktirde sana haber vereceğiz dediler.Ama ne zaman girer belli değil Sağlık olsunda şu aralar doktora git gel hsg vs çektirecem inşallah yeniden bir iş bulabilirim.Oturduğum yer merkeze uzak olduğu için çok iş denk gelmiyor yada 2 vesait yapmak zorundayım ayrıca zaman Dünden beri moralim bozuk.Ben çocuk için çabaladıkça bazı şeyler ters gidiyor Allah hayırlısını versin ama moralsizim Hepinizi öpüyorum bugün eşimle merkeze gideceğiz biraz işlerimiz var birazda hava alayım iyi gelir belki, görüşürüz Allah'a emanet olun
Kızlar nasılsınız?Ben iyi değilim malesefBenimde sizler gibi umudum olduğu için işe gireyimde tedavim ilerlesin dedim.özel doktorada başladım biliyorsunuz bahsetmiştim.Evime yakın yerde çocuk bakıyordum ve bir sorun yoktu dün baktığım çocuğun annesini işten çıkarmışlar ve dün işten ayrılmak zorunda kaldım .Benden çok memnunlarmış arada kahve içmeye gel çocuklar seni unutmasın dediler o sırada işe girdiği taktirde sana haber vereceğiz dediler.Ama ne zaman girer belli değil Sağlık olsunda şu aralar doktora git gel hsg vs çektirecem inşallah yeniden bir iş bulabilirim.Oturduğum yer merkeze uzak olduğu için çok iş denk gelmiyor yada 2 vesait yapmak zorundayım ayrıca zaman Dünden beri moralim bozuk.Ben çocuk için çabaladıkça bazı şeyler ters gidiyor Allah hayırlısını versin ama moralsizim Hepinizi öpüyorum bugün eşimle merkeze gideceğiz biraz işlerimiz var birazda hava alayım iyi gelir belki, görüşürüz Allah'a emanet olun
allahım yardımcımız olsunnn
Aşkım , biraz otur şöyle dinle nelerden bahsedeceğim bak şimdi ; Şey ! Bir oğlumuz olsun.. Hani şöyle mis gibi koksun. Uykumuzu kaçırsın hep. Beraberce uyutmaya çalışalım O'nu. Sen yorulma diyeyim sana ve alıp ben sallayayım.. Hıh , Onu uyutayım derken kendim uyuyayım.. Tebessümlerle gel ört üzerimizi.. Sabah işe geç kal apar topar yolcu edeyim seni. Ne bileyim hani ; Akşamları hep farklı ......farklı birbirinden güzel çikolatalar getir bize. Babam ! desin kapı sesini duyunca.. Sen gelince sarılsın omuzlarına , hani benim çikolatam deyince.. Unutmuş gibi yap , boynunu büksün.. Ardından , Sana sarılayım , içime çekeyim kokun yerine oğlumuzdan sana sinen mis gibi bebek kokusunu.. Mutluluk takvimimiz hep şunlardan ibaret olsun , İlk dişi çıktığında evi bayram havasına verelim, Emeklemeyi bıraktığında bir parti düzenleyelim aramızda.. ve Hani derdim ya ilk anne diyecek diye , Varsın ilk baba desin senden daha çok sevineyim çaktırmadan.. Sarılalım oğlumuza. Herşeyimiz O olsun. Yine gece olsun uyut onu gel yanıma , Bakayım sana , uyuya kalalım.. Tam dalmışken bir ağlayış sesi uyandırsa tekrar bizi.. Herkes gülüşünü yanaklarını gözlerini herbirşeyini sana benzetse ve gurur duysam ikinize bakıp, ona baktıkca seni görsem, babasının oğlu desem. Bazen kıskansam sizi beni sevmediğini düşünsem sen bakışlarımdan anlasan sen benım kadınımsın diyip sarılsan bana oğlum hep böyle görse bizi ve onu alsak aramıza öyle uyusak.. O büyüdükçe bizde büyüsek onunla hep.. Yeniden çocuk olup , büyüsek olmaz mı
hayırlı gunler
geçmişe döndüm biraz ama ayşemi göremedim haberiniz varmı:26:
kızlar 8.inde hasta olmassam kan testi yaptırcam bu arada ben camasır suyu testini denedim çok fena köpürdüü :):):) umutlanmak istemiyorum sanki adet olcakmısım gibib agrılarım var:26:
hayırlı gunler
geçmişe döndüm biraz ama ayşemi göremedim haberiniz varmı:26:
kızlar 8.inde hasta olmassam kan testi yaptırcam bu arada ben camasır suyu testini denedim çok fena köpürdüü :):):) umutlanmak istemiyorum sanki adet olcakmısım gibib agrılarım var:26:
o nasil bir test canim ya hic duymadim nasil yapiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?