Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

kızlar ben çok heyecanlıyım nihayetinde randevu tarihimiz yaklaşıyorrr ALLAH ım inşş bişe çıkmaz çok korkuyorum

Son düzenleme:
kız gercekmiiiiii e benim zaten üç gün kaldıı dusen cokktan dusmusturrrrrrrrrrrrrrrr ee ben nezamana kadar kullancamkii???

canım o zaman sakın şimdiden sonra kullanma kısmet işi inşallah bebişin varsa tutunmuştur ama ben uyarmak istedim seni ve yapan herkesi
bebek istiyorsanız öğle kafanıza göre kullanmayın zaten iltihap varsa kullandınız geçer öğle devamlı kullanmayın ben kafama göre korkusuzca kullanıyorum çünkü bebeğimin olması imkansız

anladım canım. peki hangi soğandan yapılcak bu kür? beyaz mı olcak soğan kabuğu yoksa dışı böyle kızılımsı oluyo hürremin saç rengi gibi olan , hatta millet gidip saçını soğan kabuğu rengine boyatır ya işte o soğan mı ? hangisi :)
tarifim biraz komik oldu ama bir tek öyle aklıma geldi anlatmak. :)

hürremin saç renginden canım bir orta boy soğan ve kesinlikle içme suyuyla yapılacak
saraçoğlunun kürlerinde bize gönderdiği listeye göre uyarı var klorsuz içme suyuyla kürleri yapın diye

benimde mantarım vardı.. 7 günlük fitil ve içinde 3 hap bulunan bi antibiyotikle geçti.. iyi bir doktora git muhakkak.. nerde oturuyosun.. izmirdeysen iyi bir doktor önerebilirim..

Sen benim kafamı karıstırdın yaaa ama ibrahim saracoglu ole demiyo adete on gun kala yapın dioooo oof

canım ama sen bebek istiyorsun düşün bir bak koskoca miyomu yerinden söksün diye bana soğan kürünü kullanmamı söyledi.o sana özel yazmamış ki kürü genel olarak yazmış.ben senin aklını karştırmak için değil yardımcı olmak için yazdım ama inanıp inanmamak senin elinde

Sen benim kafamı karıstırdın yaaa ama ibrahim saracoglu ole demiyo adete on gun kala yapın dioooo oof

canım ama sen bebek istiyorsun düşün bir bak koskoca miyomu yerinden söksün diye bana soğan kürünü kullanmamı söyledi.o sana özel yazmamış ki kürü genel olarak yazmış.ben senin aklını karıştırmak için değil yardımcı olmak için yazdım ama inanıp inanmamak senin bileceğin bir şey

ooof yaa bilmiyom kiii naapsam neyse bırakiim ozamann

benimde mantarım vardı.. 7 günlük fitil ve içinde 3 hap bulunan bi antibiyotikle geçti.. iyi bir doktora git muhakkak.. nerde oturuyosun.. izmirdeysen iyi bir doktor önerebilirim..

canım ben daha önce mantar için defalarca doktora gittim fakat ilaç fitil kullanırken biraz geçiyor gibi oluyor fakat sonra gene aynı. günlük ped desen kullanmıyorum.iç çamaşırlarım hep pamuklu. izmir de değilim ama izmir e yakınım çok.mns canım. sen anladın şehri. :) fakat yaşadığım şehirde çok iyi bir doktor buldum sonunda. giden herkes çok memnun. hiç olumsuz birşey duymadım okumadım hakkında.
adetin 3.cü gününe çağırdı bakalım 1 hafta sonra randevum var.

kızlar soğan kürü için ibrahim beye mesaj yazdım bilginize.................sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .

Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.

ya canım bende duymuştum soğan suyunun düşük yaptırdığını. maydanoz suyu da öyleymiş. sen yine de adetini bekle bittikten sonra 10 ya da 15 gün devam et .
hele bi adet olayım ondan sonra bende yapacağım inşallah.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…