- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
kız gercekmiiiiii e benim zaten üç gün kaldıı dusen cokktan dusmusturrrrrrrrrrrrrrrr ee ben nezamana kadar kullancamkii???
rica ederim canım bu arada soğan suyunu günde 2 kere aç karnına içersen daha iyi olur bende miyom vardı korktum patlar ve rahme zarar veri diye günde 1 kere yaptım ama gerçekten işe yaradı.zaten ben saraçoğlu hocayla görüştüm sakın ameliyat olma soğan suyu kullan bana duacı olursun demişti.hem çikolata kisti hem iltihap hem miyom için bir numaralı ilaç soğan suyu
anladım canım. peki hangi soğandan yapılcak bu kür? beyaz mı olcak soğan kabuğu yoksa dışı böyle kızılımsı oluyo hürremin saç rengi gibi olan , hatta millet gidip saçını soğan kabuğu rengine boyatır ya işte o soğan mı ? hangisi :)
tarifim biraz komik oldu ama bir tek öyle aklıma geldi anlatmak. :)
kızlar ben çok heyecanlıyım nihayetinde randevu tarihimiz yaklaşıyorrr ALLAH inşş bişe çıkmaz çok korkuyorum
merhabalaaaar ben yeni geldim. :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)
hürremin saç renginden canım bir orta boy soğan ve kesinlikle içme suyuyla yapılacak
saraçoğlunun kürlerinde bize gönderdiği listeye göre uyarı var klorsuz içme suyuyla kürleri yapın diye
hürremin saç renginden canım bir orta boy soğan ve kesinlikle içme suyuyla yapılacak
saraçoğlunun kürlerinde bize gönderdiği listeye göre uyarı var klorsuz içme suyuyla kürleri yapın diye
Sen benim kafamı karıstırdın yaaa ama ibrahim saracoglu ole demiyo adete on gun kala yapın dioooo oof
Sen benim kafamı karıstırdın yaaa ama ibrahim saracoglu ole demiyo adete on gun kala yapın dioooo oof
Allah işinizi rast getirsin güzel haberlerle dönersin inşallah
canım ama sen bebek istiyorsun düşün bir bak koskoca miyomu yerinden söksün diye bana soğan kürünü kullanmamı söyledi.o sana özel yazmamış ki kürü genel olarak yazmış.ben senin aklını karıştırmak için değil yardımcı olmak için yazdım ama inanıp inanmamak senin bileceğin bir şey
kızz içi beyaz olucak kırmızı diil
kızz içi beyaz olucak kırmızı diil
benimde mantarım vardı.. 7 günlük fitil ve içinde 3 hap bulunan bi antibiyotikle geçti.. iyi bir doktora git muhakkak.. nerde oturuyosun.. izmirdeysen iyi bir doktor önerebilirim..
ooof yaa bilmiyom kiii naapsam neyse bırakiim ozamann
canım başka arkadaşlarada sor ben sadece bildiğimi söylüyorum sonra bildiğim halde sana yardımcı olmasam vicdan azabı duyarım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?