Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım burdada ikilem var hamile kaldığınızda kürü sonlandırın diye bir taraftanda sorun olmaz diyor senin vereceğin karar hakkında hayırlısı olsun

kız bide hani adetten sonra baslıyosun on besgun içiyosun ya sonra adete on gun kala yine baslıyomusssun o diger adetine on gun kala imiş ben sonlandırriim ben toplam 18 gun içmiş oluyommm

ya orda sey dio eger hamileyseniz bırakın zaten hamilesin anlamında ama yinede zararı olmaz diyoo

asenat kafanı karıştırma bu kadar...bu kürü yaparken hamile kalan çok insan var sorun olacagını sanmıyorum..kaç gün kaldı adetinee senin

canım bende çok önceden gitmiştim ilaç kulllanmıştım ama geçmemişti.. son kullandığımda geçti dedi doktor.. 3 aydır bi sorun yok şimdilik.. git bakalım bi doktora ne dicek.. rabbim şafi ismiyle şifanı versin senin ve hepimizin inşallah ..

ya ucgun kaldı antik deniz naapim ben şimdi ???:18:

hmmm canım şimdi böyle bir konuda tabiii insan çokda karışmak istemiyor ama benim cevremde kullanırken hamile olanlar oldu..bişede olmadı düşükle sonuçlanmadı yanii..senin içine sinmiyor madem 3 günlüne bırak olunca tekrardan devam edersinn

bide dio ya saracoglu adetinize ongun kala baslayın mesela bu ay ki adetimi dio bidaha ki ay olcagımız adetimizimi dio ben 15 gun kullandım 2 gun ara verdim on 7 gun kala tekrar devam ettiim dooorumu yapmısıımm

aminnnnnn canım inşallaaaahhhh.

aaaa ilginç karısısın tabikii sen ayrı anası ayrıı ...bu değirmen neyle dönecekkk..siz birlikte mi oturuyorsunuz kii

canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm

canımm belki hamilesindir hanii içimden geçen buu umarım yanılmayızz...hadi hayırlısı...

iyi akşamlarrr....

ii akşamlarr canım nasılsınn ...

hoşgeldinnn....öncelikle rabbim sanada tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin...doktoruda ihmal etme basit şeylerden dolayı koca yılınız geçmesin.....herşey bir sebepp....rabbim çok bekletmesin hepimizii....benim dayanacak gücüm kalmadı sankiii...

canım dualarını bitirdiğini yazmışsın. hemen dualama. benim tefriciyem az kaldı. yarın 12 de kesin bitmiş olur ona göre duanı et

canım tefriciye topiğinde adın var. bi bakarsan diye yazdım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…