- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
kızlar soğan kürü için ibrahim beye mesaj yazdım bilginize.................sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acil cevabınızı bekliyorum .
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.
canım burdada ikilem var hamile kaldığınızda kürü sonlandırın diye bir taraftanda sorun olmaz diyor senin vereceğin karar hakkında hayırlısı olsun
ya orda sey dio eger hamileyseniz bırakın zaten hamilesin anlamında ama yinede zararı olmaz diyoo
canım ben daha önce mantar için defalarca doktora gittim fakat ilaç fitil kullanırken biraz geçiyor gibi oluyor fakat sonra gene aynı. günlük ped desen kullanmıyorum.iç çamaşırlarım hep pamuklu. izmir de değilim ama izmir e yakınım çok.mns canım. sen anladın şehri. :) fakat yaşadığım şehirde çok iyi bir doktor buldum sonunda. giden herkes çok memnun. hiç olumsuz birşey duymadım okumadım hakkında.
adetin 3.cü gününe çağırdı bakalım 1 hafta sonra randevum var.
ya ucgun kaldı antik deniz naapim ben şimdi ???:18:
ya ucgun kaldı antik deniz naapim ben şimdi ???:18:
bence kan testi yaptır yada evde gebelik testi yap. için rahatlasın derim. :)
cıkarmı kiiii?????????????????????
canım bende çok önceden gitmiştim ilaç kulllanmıştım ama geçmemişti.. son kullandığımda geçti dedi doktor.. 3 aydır bi sorun yok şimdilik.. git bakalım bi doktora ne dicek.. rabbim şafi ismiyle şifanı versin senin ve hepimizin inşallah ..
kız eminmisinn ucgun varr dahaaaa tırt olmk istmyommmmçıkar canım niye çıkmasın . kan da kesin çıkar . ama evde yapılan gebelik testinden emin değilim.
kız eminmisinn ucgun varr dahaaaa tırt olmk istmyommmm
yokya uc gun kalmıs surda gitmiicem tırt olmiimmm zaten umdum yok pekkeminim canım emin olmaz mıyım hiç. kardeşim adetine 5 gün kala öğrendi hamileliğini kan dan baktırarak. kandaki hgc oranından anlaşılıyor hemen.
var canım 15 sene birlikte yaşamışlar ama onu kıskanmıyormuş ona iyi davranıyormuş.
beni aslında kaynanam beğendi o oğluna layık gördü ama eşimi çok seviyordu çünkü eşim maaşını aldığı gibi annesine verirdi
ben evlenince herşey tersine döndü tabiki bana düşman oldu
canım adetime 3 gun var bugunu bitti sayarsak 2 gun acaipp bi akıntıım varrr adet oldum sanıyommmmm
iyi akşamlarrr....
merhabalaaaar ben yeni geldim. :)
öncelikle kendimi tanıtayım. 2,5 yıldır evliyim. 2 yıldır bebek istiyoruz ama nasip işte daha yok.
akıntım ve mantarım var.
1 yıldır doktor muayenesinden korktuğum için doktora gidemiyordum. pek iyi olmayan doktora denk geldim o da beni soğuttu muayene den tedavi den. ama bütün korkularıma rağmen bakalım adetin 3.cü gününe randevu aldım. başka doktora gideceğim bu sefer.
eşim muayene oldu spermiyogram testi de yaptırdık 2 kez. herşey normal. benim içinde herşey normal demişti doktor ama ben kronik akıntı dan ve kronik mantar dan çocuk sahibi olamıyorum diye hissediyorum şahsen. soğan kürünü yapmayı düşünyorum bakalım.
topikteki tüm arkadaşların duaları kabul olsun inşallah. herkesin bebişi olsun yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?