- 13 Ekim 2011
- 1.831
- 52
- 158
kizlar piedradan haber varmi merak ettim bidaha gelmedi topige yada ben gormedim
seni ve piedrayı merak ediyordum senden haber aldık. tekrar tebrik ederim prenses annesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar piedradan haber varmi merak ettim bidaha gelmedi topige yada ben gormedim
seni ve piedrayı merak ediyordum senden haber aldık. tekrar tebrik ederim prenses annesiama piedradan haber yok daha
inşallah herşey yolundadır.
kizlar havayi degistirelim zaten aglayasim var....kizlar guzel anneler hele bi beni okuyun...simdi haftaya persembe gunu kahvaltiya komsularim gelecek 4 kisiler...ben onlara ne yapiyim???oglen gelselerdi aklimda cok sey vardi ama kahvalti,ben kendimize bile hazirlarken zorlandigim bi durum...yardiiiiiiimmmmm....ama hala aglayasim var
bak krizantem hala kahvaltı tarifi veriyorsun bebişin cinsiyetini söyleseneeeeeeeee![]()
amin canım aminnnnnnnnn hepimiz görelim o günleri inşallahhhayyyy insallah canim ya hayirlisiyla dogsunda bir neler neler giydirilir yapilir icim bir garip hala daha gebeligimi ilk ogrendigim gun gibi RAbbim sizede nasip etsin insallah
bende meraklardayım yaaa dün akşam da gelmedikizlar piedradan haber varmi merak ettim bidaha gelmedi topige yada ben gormedim
evet yaaa sandalyeyle bütünleştim nerdeyse sabahtan beri çok yoruldum oturmaktan yaaaeeee masa başı çalışanı olmanın zararları... geçen hafta personelle voleybol oynadık 2 gün boyunca kas ağrısı çektik bir de hanımlar beylere karşı oynamıştık yenildik![]()
insallah ondanda bir haber aliriz canim dunde gelmedi bugunde sanirim haberler iyi degil
kuzum hosgeldin sen yazsana hemen ben geldim diye biz sana hemencecik yazariz tatlim sen nasilsin annecigin nasil oldu?
öyle düşünmek istemiyorum kuzum ama haberler iyi olsaydı illaki paylaşırdı keşke acısını hafifletmenin bir yolu olsa![]()
biraz daha iyi sayılır da boynunun acısı ve ağrısı aynı canım ya.hoşbulduk ben iyiyim elhamdülillah.sen nasılsın.kızın olcakmış hadi hayırlı olsun şimdidenhayırlısıyla doğsun sağlıklı olsun inşALLAH sana hayırlı bi evlat olur
amin canım aminnnnnnnnn hepimiz görelim o günleri inşallahhh
bende meraklardayım yaaa dün akşam da gelmedi
evet yaaa sandalyeyle bütünleştim nerdeyse sabahtan beri çok yoruldum oturmaktan yaaa
erkeklerin kas gücü daha yerinde bize göre tatlımmm![]()
sagol canim Allah razi olsun RAbbim insallah butun derdini alsin annenin sende dikkat et kendine![]()
:) nasılsınız kızlarr,o kadar yazdıklarınızı beğendim ama tık yok.bi hoşgeldin deyin yahu![]()
![]()
![]()
evet yaa akşama kadar otur yarı bitkisel yaşamsorma ya pert ettiler bizi
filenin sultanları siz oldunuz dedik tebrik etdik onları :))))
ayy canım biliyorsun her online olduğunda selam veriyorum bu sefer biraz geçiktim sadece ama aklımdasın akşam yazdıklarını okudum hastanedeymişsin annenin yanında Rabbin acil şifa versin inşallah. Allah sana senin gibi hayırlı bir evlat versin
geldim geldim kizlar benim melegin cinsiyetiiiiiiiiiiiiiiiiii kizmisyani topigimizin prensesi olacak insallah doktor yanilma payida var alisveris cilginligi yasama dedi
iki hafta sonrada turkiyede gorecegiz ozamanda kiz derse kesin insallah cok garip bir duygu kizlar simdi sahiplenebilecegim daha cok esimde basladi kizimmi olacakmis benim deyip sevmeye ailem herkes sevindi herkes kiz bekliyordu ozellikle esimin ailesi cunku o tarafta hic kiz bebek yok RAbbim saglikla sihhatle kucagima almayi nasip etsin insallah ve sizlerede tez zamanda versin canlarim kucaklariniza bi birini alin bi birini alin insallah
![]()
keske canim ama bu durumu yasayanlardanim malesef kendi kendisini teselli edecek tefekkurde bulunacak ben esim yokkan aglardim hep kimselere belli etmeden defalarca aglamisimdir zaten o gun karar vermistim kimseye soylemeyecegim diye birtek esim ve iki kisi biliyordu onlarada ben size soylemeden sakin bana soru sormayin dedim sagolsunlar oyle yaptilar gececek bugunler insallah onun icinde Rabbim tez zamanda bu olayi atlatmayi nasip etsin insallah
cnm cok sevindim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins. prensesini
Aynı şekilde bende yaşayanlardanım insanın ağlamak istemesede gözlerinden şıpır şıpır akıyor yaşlar.Ben mutfakta güya kimseye çaktırmadan ağlarken üst komşunun eşi balkondan duymuş git bak bişe oldu galiba demiş arkadaşta bırak ağlasın görünce dayanamam bende ağlarım daha çok üzülür demiş.Sonradan konuştuk Allahım sabır,sabır ver diye ağlıyormuşum