Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bende ikizlerim oluncaya kadar zorlu bir surecten gectim. Hem dua ettim hem tibben gerekeni uyguladim. Bilginiz olsun belki isinize yara dedim
4444 selati tefriciye
4 cuma ust uste sela vakti 1000 ya evvel. 100 ya basir
Her cuma sela vakti 100 ya Allah
Firsat buldukca kenzul ars, yasin, ismi azam dualari, sifa icin ya Safi
Peygamber efendilerimizin birinin cocuk isteme duasi.
Mubarek aksamlari degerlendirmeye calistim
Bal tarcin corek otu polen, aktardan bir karisim yedim
Kuru incir cok yedim
Klomen kullandigim ay kabak cekirdegi cok yeim
Esim aksamlari 1 fincan turk kahvesi icti
Esime bir sure nohut kuru icirdim
Sonradan ogrendim misir cocuk olmasinda erkekte cok onemliymis.
Cocuklar uyurken cok acele yazdim kusura bakmayin . Allay yar ve yardimciniz olsun kimsenin kucagini bos birakmasin

Canımmm Rabbim bu 6ay içinde yollasın meleğini inşallahhhhhhhhh

eşimin sonucu canım.
bi baktım da az gibi
keçiboynuzu bayag iyi geldi dedi eşim. bakalım artık.
canım sen evde tek mi kalıyısun? geçen gün geldi aklıma soramadım:)
Canım benim total mi ml.de ki sayı mı 1milyon. az gibi canım sayınız keçi boynuzu kürü vitaminler takviyeler başlamanız gerek bence diğer oranları da yazar mısın hızı morfoloji vs. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

benim eşime de klomen verildi ama biz hiç kullanmadık canım başka ilaçlar ve takviyeler kullandık klomenin faydasını gören çok yok

kızlar annem rahatsız onun yanındayım. dua edin nolur.

dua canım tek istediğim dua.

Canımmm çok geçmiş olsun dualarım seninle reglim bitsin yasin okuyacağım inşallah annen için

Canım benim geçmiş olsun ara dr.u gerekiyorsa bir muayeneye git nolur nolmaz

Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider de kavuşursun meleklerine inşallah
Maaşallah suphanallah ne tatlı bir şey buuuuuuu
ben bu insanları anlamıyorum yaaa ne biçim şeyler bunlar ay nasıl sinir oldum şimdi
canım bunlar bizim sabrımızı deniyor sakin ol boşver ve görüşme bu tip insanlarla bu süreyi stressiz geçirmen gerek senin boşverrrr

kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))​

Canım ovu testi gebelik varsa da çift çizgiyi gösterir diye biliyorum ama sen yine dikkat et testler de bozuk çıkabilir inşallah bebişin seninledir

asbcim ya gebelik testinde çıkmaması normal mi şimdi eğer bebiş vasa

adetine var dimi daha canım kanda 9günden sonra çıkıyor adete de 4gün var demiştin galiba çıkmaması doğal bence canım herkeste farklı çıkıyor çünkü inşallah meleğin seninledir canım benim inşallahhhhhh

şimdi anladım nekadarzorum olayı bende almam daha dicemde zaten ben sigarayı bırakıyorum kısmetse bugün 3 dal içtim bu saatte kadar çok beynime vurunca içiyorum normalde günde malesef 1 paket içiyorumbaşırıcam inşallahoruçluyken hiç aklıma bile gelmiyor bu illet ama normalde bırakmak zor geliyoinşallah bende sende bütün içenler bırakırız nediyim...

düşükmü bilememki :26:hiç başımdan geçmedi böyle bir şey hem Allah korusun ..
valla muhatım biraz takip et kendini yoğunmu olcak lekelenme tarzımı?olmadı bi kontrole gidersin kafanı kurcalayan birşeyler varsa bende bilemedim:26:hayırlısı olsun yinede..
ben hiç dikkate etmiyodum ya bundan sonra bende dikkat edim

:44::44::44::44:
olabilirmi acep hadi inşallah

duacınızım dualarınıza muhtacım....
inşaallah canım...

aman yolup napcan kız yolma sen bpşver bak şimdi

aminnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ne matemati kız
ölmeyecek kadar toplama -çıkarma çarpma işte :)

kızlar ne alaka bilmiyorum ama hasta oldum
bende hemde 15.günümde
Muhat yerleşme kanaması olabilir mi,inşaallah öyledir

Benim üzerime ikinci adetini oldun sanırım sen,inşaallah ciddi bir sorunum yoktur :18: :26:

hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa
onun adı yerleşme kanaması değillll

OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte

Eklentiler

• $nohut.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
kendi adıma söyliyim iyiyim hamd olsun muhatcım...
çok giremiyorum nete bu aralar. malum yaz geldi yavaş yavaş köy işleri başladı.. arada bi uğrayıp bakıyorum neler yapıyonuz diye...

kız sende mi sigara içiyorsunn canım inan bırakabiliyorsun ben içiodum ve bıraktımm ve bırakmış olmanın mutluluğunun tarifi imkansızzz çok güzell bir duygu ..eşimde bende aynı zamanda bıraktıkk ve cok mutluyuz şiddetle tavsiye ediorum bırakmanızı kızlarr

yok kı köydede ev var arazi tarla çay bahçesi var. günlük gidip geliyoruz. kayınvalidemler köye yerleşince arada kalmayada gitcem....
başka kim köyde senmi??

evet ben köyde yaşıyorum

eşimi imam
ama ben öyle bağ bahçe anlamam
açıkcası çok da sevmem

sadece taze taze toplayıp yeme dışında

evet ben köyde yaşıyorum

eşimi imam
ama ben öyle bağ bahçe anlamam
açıkcası çok da sevmem

sadece taze taze toplayıp yeme dışında
sarıyodur öyle canım. ama naparsın mecbur olunca çalışıyorum. hiç sevmem evlenmeden yapmazdım. hiç yapmamda diyordum ama eşim sağolsun bu konuda anlayışlı değil.. yapmak zorundasın diyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…