Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah anneciğin için dua edeceğim canım....

Son düzenleme:

Helal olsun

selam kizlaa.yine sohbetin dibine vurmusunuz masallah...ben iyim cukurler olsun biraz yoruluyorumise basladimya yat yat alismisim ilk hafta zor oldu...ve cok fena karnim agridi,dr.da gitmedim birazdan gecer diye,agri kesici ictim biraz gecti ama aksamlari 3 gundur cok fena agrilarim oldu,acaba polip alindiya ondanmiki?hic bilemiyorum,pazartesi bi arayim yine gelirse eyer,adet sancisi icin agri kesici aldim o iyi geldi yoksa iki buklum gezdim evde...bu kadar agrili hic olmamisti....eslem test yaptinmi,az once uyandim aklima dustu,muhat sen ne yaptin??sibel dr. gittinmi???ne dedi??insallah guzel haberler verirsin...uyaninca cok kimse aklimdaydi ama simdi unuttum,bide bu var cook unutkan oldum yaaa....Allah yardimcimiz olsun...hepinizde opuldunuz kizlarin,daglarin ardin gurbetlerde sizi dusunen biri var...bu cumle calinti oldu galiba,kim yazmistiki,neyse aklimda kalmis hosuma gitmis demekki

canım inşaallah ağrıların geçer en kısa zamanda.ama olabilir iki tane nurtopu gibi polip aldırdın yani,kolaymı.işinde hayırlı olsun.alışırsın,evde durmaktan iyidir.bakarsın bu yeni iş seni rahatlatır ve ummadığın anda getirir sana bebişini.o bizi uzaklarda düşünen dostumuzu bizde düşünüyor ve seviyoruz.ayrıca bunu kays sölemişti ama olsun.güzel demiş dimi benimde hoşuma gitmişti çok.çalıntı sayılmaz ya hepimizin gönlündekini dile getirdi bizde kullanıyoruz cümleyi.neyse canım kartopumuz nasıl.iyice iyileşmiş,yaramazlıklara başlamıştır.........kendine iyi bak,Allaha emanet ol canım.

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Dün gece erkenden uyumuşum,giremedim.Var mı güzel haberler?

Test geçersiz çıktı.Adet sancılarım var.Dua ediyorum Allaha bana birkaç gün daha versin diye,ikinci Kuranı Kerim Hatimimi bitirmeme 10 cüz kaldı inşaallah...Hamilelikten daha çok bunu istiyorum inanın...Annemler Perşembe döneceklermiş nasipse,daha okuduklarınız olursa bana mesaj atın kızlar gönderelim....

Sabrıma bende şaşıyorum.Sonucu merak etmiyorum sanırım.Yani bilmiyorum garip bi haldeyim,tevekkül durumundayım ve sonuç hamilelik yada değil bu beni inanın şuan hiiiçç ilgilendirmiyo;evet garip ama ben böyle hissediyorum...Her iki durumda da sabrını ve şükrünü diliyorum Rabbimden hakkıyla....Rabbim hepimize nasip edecek inşaallah hayırlısı ile...

Kızlar daha önce Nisan yağmurlarından,fazileltlerinden bahsetmiştim...Bugün başlıyo toplama günü....Ben hepinize özel mesaj göndermeye çalıştım,unuttuklarım olduysa lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin...Antisocial,Nurusima,Esmacvs,Esma mesaj kutunuz dolu kızlar göndremedim size...İçiizden birlerini unutma ihtimalime karşı;ben gönderdiğim özel mesajı buraya kopyalıcam yine de,başkalarıda sebeplenmiş olur hem...Rabbim hepimize şifa,afiyet ve huzur versin...Sağlıklı,hayırlı,salih saliha evlatlarla birlikte bizlere de eşlerimizle uzun hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin....Hepiniz seviliyosunuz ve ayrı ayrı dualarımdasınız...Sizler de eksik etmeyin inşaallah....

Selam güzel anneler,dua toğindekilere toplu mesajdır...Kızlar Nisan yağmurlarının faziletlerini duymuşsunuzdur...Toplama günleri Hicri Takvime göre hesaplanıyor...Hicri takvime göre Rumi Nisan ayının 7'sinden ay sonuna kadardır...Ben sizler için hesapladım...Yazacağım tarihler kullandığımız miladi takvime göre...Bugünden itibaren başlayıp 13 Mayıs'a kadar(13 Mayısta dahil) toplamaya başlayabilirsiniz.... 20 Nisan- 13 Mayıs arası toplama günleri...Hikmete bakın ki tamda Efendimiz(s.a.v)'in doğum gününde başlıyor :) Ben tüm detaylarını yazıcam size,sormak istediğiniz özel bişey olursa aklınıza takılan mesaj atarsınız kızlar...Sizleri Allah için seviyorum,şuanda Ezan-ı Muhammedi okunuyor,Şafi olan Rabbim maddi-manevi şifalar ihsan eylesin hepimize

..........................

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz..’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler,Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız).O’na;70 defa Fatiha-i şerife,70 defa İhlâs-ı şerif,70 defa Felak suresini,70 defa Nâs suresini,70 defa Tesbih duasını ((Sübhanallahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ
kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm )) okuyunuz.Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz.Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin,cesedinden,damarından,sinirinden,etlerinden,o kimseye ağrı,acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki,çocuğu olmayan bir erkek,bu sudan hanımına içirirse,Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır.Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan,hanımına içirirse,bu su,ona (sıhhati için) yeterlidir.İçen kimsenin balgamını keser.Rüzgar ona zarar vermez,çirkin haller kendisine isabet etmez.Bel ağrısından,karın ağrısından,şikayeti kalmaz.Alaca hastalığından korkmaz.Göğüs ağrısı çekmez.Kalbine gelen vesvese (evhâm) ,gönlünden çıkar gider.Kendini çok beğenmek,hased,kibir,düşmanlık,gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir ( Kur’an-ı Kerim Tefsiri) ‘den naklolundu..

hayırlı günler herkese..
biz geldik doktordan şuanlık bir sorun yok .güzel bir yer,sıcak güler yüzlü insanlarla doluydu.büyük umutlarla döndük.
doktor yaşınız genç ben olsam 1 aşılama denerdim dedi ama eşim yanaşmadı.bu işin garantisi yok dedi maddi olarak ben aşılamadan sonra tüp için tedavi parası bulamam deyince tüpte karar alındı.doktor gözüyle %85 şans verdi burası ankaradaki doktor %55 ten fazla veremem demişti .Rabbim büyüktür bakalım hayırlısı olsun.
bu arada ohss yakalanma riskin çok büyük dedi.şuan gelişmeyen 30 yakın yumurtan gözüküyor dedi.iğne tedavisine geçince de fazlaşıcak dedi.bu ay adetimle yasmine başlıcam.yasminle gelcek adetimle de yani haziran başı gibi muhtemelen tüp bebek tedavisinde ilk adımlar atılcak.bide kilo olarak zayıfsın dedi ilersi için glifor yazdı şekerle bi sıkıntı çıkmaması için.b 12 vitamini yazdı.
eşimden ve benden bazı tahliller istedi onları yaptırcaz gidene kadar..yarım saat konuşmuşuzdur gülerek kahkaha atarak...hatta eşime döndü dediki hiçç spermlerim iyi hareketli güzel diye sevinme dedi eşinin şuanda bile yumurtası var bi uyarılmaya bakar hepsi dedisen dua etki benim spermlerim eşimin yumurtalarına yetişebilsin dedibir kahkaha atmışım eşim kızardı bozardı tabikomik bi doktordu ..fiyattada az çok anlaştık bakalım şimdik haziranı bekliyoruz diyelim Allahtan bi sorun çıkmassaben çok kötüyüm ama çevremden en yakınım dediğim kişiden öyle bir laf işittiimki Rabbime havale ediyorum.Allahım gönlüne göre versin ama benim canımı yaktığı gibide hesabını sorsun benle ilgili ne düşüncesi varsa..
rabbim hepimizin gönlüne göre versin.kimseyi tedavilerinde yarı yolda bırakmasın.açtığımız elleri geri çevirmesin inşallah..
bende böyle kızlar bu arada eşim çok bağlandı.ben sevinemedim açıkçası.ben en başından kendimi şartlandırdım..Allahım sen büyüksün olmazsada isyanlara götürttürme benim içimdeki heyecanımı koru diyorum hep.ama eşim daha hastaneden çıkar çıkmaz şubatta doğurcakmıymış benim karıcım diye sevmeye başladı hemenhayırlısı bakalım sonumuz hayırlara çıksın..

rabbim acil şifalar versin annecine dualrım seninle sibelim..
hoş geldin canım.çok geçmiş olsun kolay değil ameliyat oldun rabbim yardımcın olsun inşallah....

eşlem rabbim gönlündekini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.gönlünün güzelliği gibi güzel evlatlar nasip etsin gönderdiğin mesaj için allah razı olsun bitanem

sagol cnm insallah hala var agrilarim,ama iyi olucam insallah,pazartesi bi doktora gitsemmiki,yine bisey yok diyecekler diye gitmedim,neyse gecer insallah,kartopum iyi cnm,kosturuyor oyle,evde cok toz oluyor,eeeh birazda tuy,devamli temizlik halindeyim..ama olsun evde bisey daha yasiyorya bizden baska,bunu dusunmek bile iyi geliyor,yksa kendimi cok yalniz hissediyordum,kendi kendime agliyordum,simdi bisey yapiyo bende aglarken guluveriyorum...

cnm insallah esine Allah dedirtmistir de subatta dogurursun,Rabbim eli bos cikartmasin...bir tanidigimiz bana dediki....turkiyeye gitmissin,tup bebek icin(kim dediyse)duymus iste,eee dedi,bende anlamadim eeee dedim,yani ne demek istiyorsun,bosmu geldin deyince,bayramdi o zamanda butun bayram aglamamak icin kendimi sikmistim eve gelince bosaltmistim,hic unutmam...Rabbim elinde cok ne olur bizede ver Ya Rabbiii

sağol nekadarzorum rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimizevalla nebilim bazı insanlar nasıl söyliyebiliyor nasıl bukadar rahat konuşabiliyor anlamıyorum..sıkma kendini verende rabbim alanda..Herşey rabbimden.benimde bir eltim var benden 2 yıl sonra evlendi şimdi 4 yaşına gircek oğluAllahım birde tatlı.maşallahı var ama evlendiğinden beri bu kızın sorunu benlebirçok kez spiralini benim o ay çocuğum olcak diye çıkarttı geri taktırdı.anlıcan benim kistler gidince oda çıkartırıp çalışmaya başlıyo doktor kist var olmaz deyince oda geri taktırıyor spiralini.bu 2 yıl böyle gitti hep dua ediyorum Allahım nolur onu benden önce doğurt benle yarışa girmesin diye ama onunda olmuyo ki kolay hamile kalmıştı eltim.:26:şimdide noldu doktor işi dedi dedim hayırlısı ise haziranda başlıyoruz.öyle bir kahkaha attıki banakızım dedi şubat mart bütün ayları dolaşıyoruz sayende şimdi bende mayısta çıkartımda haziranda beraber hamile kalalım doğumada beraber gideriiz dedidedimki Allah sana benden önce versinde çenen kapansın senle yaraşa sokmasın beni dedim suratına kapadımeşimede diyemedim biliyorumki kapılarına dayanıcak eşim hazmedemez öyle şeyleri ama yanımda olsaydı saçına yapışırdım herhaldeböyle işte nekadar zorum bu kişi benden 2 yaş ufakcahil desem 4 yaşında oğlu var herşeyden önce anne 1 de düşük yaşamış biri.bu duyguları az çok bilen biri ..Allahım sabır versin güç versin oda Allahından bulsun nediyimki...

canım tedavin hayırlı olsun inşALLAH
ohss neki
bide istanbuldamı gittiğin doktor
hem bak kendin diyosun çok pozitif biri diye ne güzel işte
inşALLAH sağlıkla gelir ikiz meleklerin

ne kafanı yakıyon kız
boşver
zaten ben anlamıyorum insanları
hem kendim hem yakın arkadaşlarım beni saf ilan ettiler zaten
hiç kafana takma
imtihanımız unutma hepde ümitli ol dualarımz senle

yalnız sıkıntılısında çooook merak ettim kusura bakma nolurrrr

şimdi sen 5 yılık evlisin
elti 2 sene sonra evlenmiş
ki 3 senelik evli oluyo

9 aylık hamilelik:26:

4 yaşına gircek oğlu var :44: hiç anlamadım bu işten

yumurtaların aşırı uyarılması okudum okudum ama pek bişey anlamadım tedavisi iptal olanlar oluyomuş
dur bakım ben mi yanlış hesapladım2007de ben evlendim 2009da onlar doğru 2010da bu sıpa doğduben ne yazmışımki:44::44: anası severken 4 yaşına gircek diyo hep...yazarken bunu düşünerek yazmıştım tarıhsel olarak hesaplamadan yanibu kız yüzünden matematik kıtlığım ortaya çıktı ya hayır bu arada kendıde yarım akıl çocuğunun yaşını bılmıyor daha
hay allahım ya şu kızın olayına bile güldürdün reyyanım ona sınırlıyken allahta seni güldürsün

Son düzenleme:

aminnn canımmmmmcümlemizin inşALLAH
demekki neymiş hiç bişe can sıkmaya değmiyomuş

bide bu kel bi kendi başına ilaç bulamıyomuş

herkese diyorum ama kendi canımı sıkmada üstüme yok

HA BU ARADA MATEMATİĞİM SÜPERDİR DESEM İNANIR MISIN :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…