• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bende ikizlerim oluncaya kadar zorlu bir surecten gectim. Hem dua ettim hem tibben gerekeni uyguladim. Bilginiz olsun belki isinize yara dedim
4444 selati tefriciye
4 cuma ust uste sela vakti 1000 ya evvel. 100 ya basir
Her cuma sela vakti 100 ya Allah
Firsat buldukca kenzul ars, yasin, ismi azam dualari, sifa icin ya Safi
Peygamber efendilerimizin birinin cocuk isteme duasi.
Mubarek aksamlari degerlendirmeye calistim
Bal tarcin corek otu polen, aktardan bir karisim yedim
Kuru incir cok yedim
Klomen kullandigim ay kabak cekirdegi cok yeim
Esim aksamlari 1 fincan turk kahvesi icti
Esime bir sure nohut kuru icirdim
Sonradan ogrendim misir cocuk olmasinda erkekte cok onemliymis.
Cocuklar uyurken cok acele yazdim kusura bakmayin . Allay yar ve yardimciniz olsun kimsenin kucagini bos birakmasin

canım bu ara maddi yönden kıpırdayacak durmumuz yok.dr a gittim.herşey güzel gidiyodu dedi.herşeyi sordum onu yaptınızmıydı,bu böylemiydi,falan falan işte .herşey iyiydi dedi.ben çok gezindim yatmadım dedim.iyi yapmışsın dedi.yatmak daha çok strese sokar dedi.bi hastası 13 saatlik yola gitmiş transferden sonra üçüz tutunmuş.bizde hareketle yerleşti heralde dedik dedi.bize gelince karar mekanizması devreye giriyo dedi.yani Allah ol demedi demek istedi.onlar pek böyle şeyler demez ya.daha entel söylerler.yani kısaca hiç bir sorun yoktu canım.bir hastası 43 yaşında 1 emriyosu olmuş.ve seninki çok daha kaliteliydi dedi.ama onunki tutmuş.Rabbülalemin ol demedi işte.hayırlısı böyleymiş demekki canım.ne diyeyimki,doktorda bişi diyemedi.6 ay bekleyin kendiliğinden gebelik şansı artar tedaviden sonra dedi.olmazsa gelin dedi.dedi dedi.......yazdığımıda okumadım saçmalamış olabilirim
Canımmm Rabbim bu 6ay içinde yollasın meleğini inşallahhhhhhhhh:16:

eşimin sonucu canım.
bi baktım da az gibi:(
keçiboynuzu bayag iyi geldi dedi eşim. bakalım artık.
canım sen evde tek mi kalıyısun? geçen gün geldi aklıma soramadım:)
Canım benim total mi ml.de ki sayı mı 1milyon. az gibi canım sayınız keçi boynuzu kürü vitaminler takviyeler başlamanız gerek bence diğer oranları da yazar mısın hızı morfoloji vs. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim:34:

canım kesinlikle bikaç doktorla görüş çünkü başka bi sorun yoksa ilaç ve iğnelerle çoğaltılabiliyor benmki sebepsiz interfilite klomen i benimle beraber eşimde kullanıyor klomen kadınlarda yumurtayı geliştirirken erkeklerde spermi çoğaltıyor bence araştırderim alllah yardımcımız olsun
klomen kullanıyor mu eşiniz????????
benim eşime de klomen verildi ama biz hiç kullanmadık canım başka ilaçlar ve takviyeler kullandık klomenin faydasını gören çok yok

kızlar annem rahatsız :( onun yanındayım. dua edin nolur.

dua canım tek istediğim dua.

Canımmm çok geçmiş olsun dualarım seninle reglim bitsin yasin okuyacağım inşallah annen için

selam kizlaa.yine sohbetin dibine vurmusunuz masallah...ben iyim cukurler olsun biraz yoruluyorumise basladimya yat yat alismisim ilk hafta zor oldu...ve cok fena karnim agridi,dr.da gitmedim birazdan gecer diye,agri kesici ictim biraz gecti ama aksamlari 3 gundur cok fena agrilarim oldu,acaba polip alindiya ondanmiki?hic bilemiyorum,pazartesi bi arayim yine gelirse eyer,adet sancisi icin agri kesici aldim o iyi geldi yoksa iki buklum gezdim evde...bu kadar agrili hic olmamisti....eslem test yaptinmi,az once uyandim aklima dustu,muhat sen ne yaptin??sibel dr. gittinmi???ne dedi??insallah guzel haberler verirsin...uyaninca cok kimse aklimdaydi ama simdi unuttum,bide bu var cook unutkan oldum yaaa....Allah yardimcimiz olsun...hepinizde opuldunuz kizlarin,daglarin ardin gurbetlerde sizi dusunen biri var...bu cumle calinti oldu galiba,kim yazmistiki,neyse aklimda kalmis hosuma gitmis demekki
Canım benim geçmiş olsun ara dr.u gerekiyorsa bir muayeneye git nolur nolmaz:16:

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız?Dün gece erkenden uyumuşum,giremedim.Var mı güzel haberler?

Test geçersiz çıktı.Adet sancılarım var.Dua ediyorum Allaha bana birkaç gün daha versin diye,ikinci Kuranı Kerim Hatimimi bitirmeme 10 cüz kaldı inşaallah...Hamilelikten daha çok bunu istiyorum inanın...Annemler Perşembe döneceklermiş nasipse,daha okuduklarınız olursa bana mesaj atın kızlar gönderelim....

Sabrıma bende şaşıyorum.Sonucu merak etmiyorum sanırım.Yani bilmiyorum garip bi haldeyim,tevekkül durumundayım ve sonuç hamilelik yada değil bu beni inanın şuan hiiiçç ilgilendirmiyo;evet garip ama ben böyle hissediyorum...Her iki durumda da sabrını ve şükrünü diliyorum Rabbimden hakkıyla....Rabbim hepimize nasip edecek inşaallah hayırlısı ile...

Kızlar daha önce Nisan yağmurlarından,fazileltlerinden bahsetmiştim...Bugün başlıyo toplama günü....Ben hepinize özel mesaj göndermeye çalıştım,unuttuklarım olduysa lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin...Antisocial,Nurusima,Esmacvs,Esma mesaj kutunuz dolu kızlar göndremedim size...İçiizden birlerini unutma ihtimalime karşı;ben gönderdiğim özel mesajı buraya kopyalıcam yine de,başkalarıda sebeplenmiş olur hem...Rabbim hepimize şifa,afiyet ve huzur versin...Sağlıklı,hayırlı,salih saliha evlatlarla birlikte bizlere de eşlerimizle uzun hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin....Hepiniz seviliyosunuz ve ayrı ayrı dualarımdasınız...Sizler de eksik etmeyin inşaallah....
Canım hadi test yap artık amaaaaaaaa Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin temiz yürekli kardeşim benim
Msjını aldım yağmur başlasın hemen toplamaya başlayacağım inşallah benim eşimde sorun var ya acaba ona mı içirsem ben mi içsem anlayamadım
hayırlı günler herkese..
biz geldik doktordan şuanlık bir sorun yok .güzel bir yer,sıcak güler yüzlü insanlarla doluydu.büyük umutlarla döndük.
doktor yaşınız genç ben olsam 1 aşılama denerdim dedi ama eşim yanaşmadı.bu işin garantisi yok dedi maddi olarak ben aşılamadan sonra tüp için tedavi parası bulamam deyince tüpte karar alındı.doktor gözüyle %85 şans verdi burası ankaradaki doktor %55 ten fazla veremem demişti .Rabbim büyüktür bakalım hayırlısı olsun.
bu arada ohss yakalanma riskin çok büyük dedi.şuan gelişmeyen 30 yakın yumurtan gözüküyor dedi.iğne tedavisine geçince de fazlaşıcak dedi.bu ay adetimle yasmine başlıcam.yasminle gelcek adetimle de yani haziran başı gibi muhtemelen tüp bebek tedavisinde ilk adımlar atılcak.bide kilo olarak zayıfsın dedi ilersi için glifor yazdı şekerle bi sıkıntı çıkmaması için.b 12 vitamini yazdı.
eşimden ve benden bazı tahliller istedi onları yaptırcaz gidene kadar..yarım saat konuşmuşuzdur gülerek kahkaha atarak...hatta eşime döndü dediki hiçç spermlerim iyi hareketli güzel diye sevinme dedi eşinin şuanda bile yumurtası var bi uyarılmaya bakar hepsi dedi:1:sen dua etki benim spermlerim eşimin yumurtalarına yetişebilsin dedi:1::1:bir kahkaha atmışım eşim kızardı bozardı tabi:9::9:komik bi doktordu ..fiyattada az çok anlaştık bakalım şimdik haziranı bekliyoruz diyelim Allahtan bi sorun çıkmassa:16:ben çok kötüyüm ama çevremden en yakınım dediğim kişiden öyle bir laf işittiimki Rabbime havale ediyorum.Allahım gönlüne göre versin ama benim canımı yaktığı gibide hesabını sorsun benle ilgili ne düşüncesi varsa..
rabbim hepimizin gönlüne göre versin.kimseyi tedavilerinde yarı yolda bırakmasın.açtığımız elleri geri çevirmesin inşallah..
bende böyle kızlar bu arada eşim çok bağlandı.ben sevinemedim açıkçası.ben en başından kendimi şartlandırdım..Allahım sen büyüksün olmazsada isyanlara götürttürme benim içimdeki heyecanımı koru diyorum hep.ama eşim daha hastaneden çıkar çıkmaz şubatta doğurcakmıymış benim karıcım diye sevmeye başladı hemen:50:hayırlısı bakalım sonumuz hayırlara çıksın..
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah herşey yolunda gider de kavuşursun meleklerine inşallah:16:
Maaşallah suphanallah ne tatlı bir şey buuuuuuu:16:
sağol nekadarzorum :29:rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin hepimize:16:valla nebilim bazı insanlar nasıl söyliyebiliyor nasıl bukadar rahat konuşabiliyor anlamıyorum..sıkma kendini verende rabbim alanda..Herşey rabbimden.benimde bir eltim var benden 2 yıl sonra evlendi şimdi 4 yaşına gircek oğlu:nazar:Allahım birde tatlı.maşallahı var ama evlendiğinden beri bu kızın sorunu benle:14:birçok kez spiralini benim o ay çocuğum olcak diye çıkarttı geri taktırdı.anlıcan benim kistler gidince oda çıkartırıp çalışmaya başlıyo doktor kist var olmaz deyince oda geri taktırıyor spiralini.:14:bu 2 yıl böyle gitti :50:hep dua ediyorum Allahım nolur onu benden önce doğurt benle yarışa girmesin diye ama onunda olmuyo ki kolay hamile kalmıştı eltim.:26:şimdide noldu doktor işi dedi dedim hayırlısı ise haziranda başlıyoruz.öyle bir kahkaha attıki bana:43::43:kızım dedi şubat mart bütün ayları dolaşıyoruz sayende şimdi bende mayısta çıkartımda haziranda beraber hamile kalalım doğumada beraber gideriiz dedi:14::14:dedimki Allah sana benden önce versinde çenen kapansın senle yaraşa sokmasın beni dedim suratına kapadım:43::43:eşimede diyemedim biliyorumki kapılarına dayanıcak eşim hazmedemez öyle şeyleri ama yanımda olsaydı saçına yapışırdım herhalde:14::14:böyle işte nekadar zorum bu kişi benden 2 yaş ufak:5:cahil desem 4 yaşında oğlu var herşeyden önce anne 1 de düşük yaşamış biri.bu duyguları az çok bilen biri ..Allahım sabır versin güç versin oda Allahından bulsun nediyimki...
ben bu insanları anlamıyorum yaaa ne biçim şeyler bunlar ay nasıl sinir oldum şimdi
canım bunlar bizim sabrımızı deniyor sakin ol boşver ve görüşme bu tip insanlarla bu süreyi stressiz geçirmen gerek senin boşverrrr

kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))​

kızlar sa size bişey sorcam benim yazılar tersten geliyo sizikinde öylemi? soracam şey bu değildi şimdi soruyorum şimdi ben ayın 18 inde 20 sinde ve bu gün ovu testi yaptım hala ikinci çizgi var ve koyu sayılır anacım ben dört gün sonra adet olacam şimdi bu çizgiler neye alamet baıları hamileleiğini bu testlerle anlamışlar ben gebelik testi de yaptım ama hiç bişey yok...... yorumlarınızı bekliyorum inşaallah hepiniz çok çok iisinzdir... muhat kırmızı kartı yemişsin ah canım inş. eslemn deiği gisi yerleşmeir... bizde yarın sbah erkenden yolcuyuz nevşehir kozaklı ya gidiyoruz oralı olan varsa buluşalım ayol:))) ben valiz hazırlamaya gidiyorum p çık arada uğrarım inş. aeo hepiniz hepinizi biyom:))))​

Canım ovu testi gebelik varsa da çift çizgiyi gösterir diye biliyorum ama sen yine dikkat et testler de bozuk çıkabilir inşallah bebişin seninledir:16:

asbcim ya gebelik testinde çıkmaması normal mi şimdi eğer bebiş vasa

adetine var dimi daha canım kanda 9günden sonra çıkıyor adete de 4gün var demiştin galiba çıkmaması doğal bence canım herkeste farklı çıkıyor çünkü inşallah meleğin seninledir canım benim inşallahhhhhh:16:

muhat cnm ben birakmistim,turkiyede tedavivim negatif olduktan 1 ay sonra birakmistim ilk tedavimdi,8 ay icmedim,sonra yine basladim,bi tedavi daha oldum 8 yumos cikmisti negatif...sonra bi tedavi daha teviye basladigim gun birakmistim,cok saglikli yasadim,meyvede yedim,yuruyus saglikli yasadim yani,5 yumos cikti,sonuc yine negatif olunca,ben basladim,,,,hayatolcum evimin yakininda cin dukkani var ordan hemence aliyodum,ama simdi almiyorum baska uzak dukkandan aliyorum..hayvanlara yaptiklari eziyetler icin,amerikan sigarasi yada israilin urettigi seyleri almiyorum,bir kurusum dahi onlara nasip olmasin istiyorum...

şimdi anladım nekadarzorum olayı :27::27:bende almam daha dicemde zaten ben sigarayı bırakıyorum kısmetse bugün 3 dal içtim bu saatte kadar çok beynime vurunca içiyorum :17:normalde günde malesef 1 paket içiyorum:19:başırıcam inşallah:16:oruçluyken hiç aklıma bile gelmiyor bu illet ama normalde bırakmak zor geliyo:27:inşallah bende sende bütün içenler bırakırız nediyim...

ayy bilemedim :(
dün gece sol kasıgım agrıdı hatta şimdide zonkluyo.
sabah hafif agrım vardı ama adet agrısı gibi değildi. bi baktım hasta olmuşum:)
düşük yapıyorum sandım tam seyyanı arıyodum düşük nasıl oluyo diye, eşim düşük olsa duraman falan dedi sakin sakin :)
mecburen ben de sakinleştim :) ama pembemsi değilki canım.

helal olsunn, tebrik ediyorum bu duyarlılığından dolayııı.
bende çok dikkat ederim. ped, deterjan, içecek, bebek yiyeceklerinde çok dikkat ederim.
sakın çocuklara danone yedirmeyinnnnn.

düşükmü bilememki :26:hiç başımdan geçmedi böyle bir şey hem Allah korusun ..
valla muhatım biraz takip et kendini yoğunmu olcak lekelenme tarzımı?olmadı bi kontrole gidersin kafanı kurcalayan birşeyler varsa bende bilemedim:26:hayırlısı olsun yinede..
ben hiç dikkate etmiyodum ya bundan sonra bende dikkat edim :47:

canım yerleşme kanaması nasıl oluyor onu da bilmiyorum ki :)
erken olduysam eger benim ovulasyonda yanlış oldu demektir.
ama çatladıgını bilmiştim. bu kadar erken olması normal mi ??
4 gn çok erken değil mi.
hadi bir iki gün neyse.
seyyan kursta mısın acaba??
cagrı atayım mı acaba sana??

:44::44::44::44:
:49::49: olabilirmi acep hadi inşallah:46::46::46:

adetine var dimi daha canım kanda 9günden sonra çıkıyor adete de 4gün var demiştin galiba çıkmaması doğal bence canım herkeste farklı çıkıyor çünkü inşallah meleğin seninledir canım benim inşallahhhhhh:16:
duacınızım dualarınıza muhtacım....
inşaallah canım...

öyle balım öylede insan tıkınıyor biyerde..
ah diyorum iyiki yanımda demedi bu sefer saçına doğru bi uzanırdım herhalde:27::27:
doğru kel kendi başına ilaç bulamaz ama bende bi kel olarak sana tavsiye veririrm belki zamanı geldiğinde:1:
matematiğine diycek yok :17:
aman yolup napcan kız yolma sen bpşver bak şimdi

canım o çevreyi boşver sen:)
gel yamacımıza:)
şimdi tam olarak ne olacak sana? yumurtalar mı büyüyecek??
şubattt haaaa :)

anaaam kulaklara bak uzunca :)
pek şeker bşiymiş bu:)
ben rüyamda 3 yavru kedi gördüm. evime almışım. biri bembeyaz ama ölmek üzereymiş süt falan verdim yaşadı geri :):)

alttan alttan matematik çalışıyon demi:)
yakınımda olaydın sana türkçeyi fulletirdim :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siğarayı Türk dükkanlarından bile alma.
bırakmaya çalışmıştın ne oldu peds mi ettin :(
seyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ,
sssööööööööönnnmeezzzzzzz,
kayyyyyssssssssssss
piiieeeddddraaaaaa,
sibbbbbbbeellllllll,
eeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaa,
eslemmmmmmmmmlivaaa,
nuruuuuuuuusimaaaaaaa,
aaaayyyyyyyyyyşşşşşşşşşeeeeeeeeeee,
adını saamadıgım arkadalarım inşaallah iyisinizdir.
ben bugün pek iyi bi gün geçirmedim.12 gibi eve geldik bu saate kadar temizlik yaptım.
hırsımı fayanslardan çıkardım :):)
hayırlı, bereketli rüyalar görün inşaallah.
yeri gögü yaratıp, yıldızları havada tutan;
bir Alaktan bizleri yaratan RABB' a emenetsiniz...
aminnnnnnnnnnnnnnn

bu arada ne matemati kız
ölmeyecek kadar toplama -çıkarma çarpma işte :)

kızlar ne alaka bilmiyorum ama hasta oldum :(
bende :53: hemde 15.günümde :53:
Muhat yerleşme kanaması olabilir mi,inşaallah öyledir :49: :49:

Benim üzerime ikinci adetini oldun sanırım sen,inşaallah ciddi bir sorunum yoktur :18: :26:

hayır eslemlivaaaaaaaaaaaaaaaa:20:
onun adı yerleşme kanaması değillll

OTURMA KANAMASI muhatın bebişi oturuyor bikere
oturan bebek o
oturan bebek işte:27::1:

Eklentiler

• $nohut.webp
    $nohut.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 35
canım o çevreyi boşver sen:)
gel yamacımıza:)
şimdi tam olarak ne olacak sana? yumurtalar mı büyüyecek??
şubattt haaaa :)

anaaam kulaklara bak uzunca :)
pek şeker bşiymiş bu:)
ben rüyamda 3 yavru kedi gördüm. evime almışım. biri bembeyaz ama ölmek üzereymiş süt falan verdim yaşadı geri :):)

alttan alttan matematik çalışıyon demi:)
yakınımda olaydın sana türkçeyi fulletirdim :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siğarayı Türk dükkanlarından bile alma.
bırakmaya çalışmıştın ne oldu peds mi ettin :(
seyyyyyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn ,
sssööööööööönnnmeezzzzzzz,
kayyyyyssssssssssss
piiieeeddddraaaaaa,
sibbbbbbbeellllllll,
eeeeeemmmmmmmmmmmaaaaaaaa,
eslemmmmmmmmmlivaaa,
nuruuuuuuuusimaaaaaaa,
aaaayyyyyyyyyyşşşşşşşşşeeeeeeeeeee,
adını saamadıgım arkadalarım inşaallah iyisinizdir.
ben bugün pek iyi bi gün geçirmedim.12 gibi eve geldik bu saate kadar temizlik yaptım.
hırsımı fayanslardan çıkardım :):)
hayırlı, bereketli rüyalar görün inşaallah.
yeri gögü yaratıp, yıldızları havada tutan;
bir Alaktan bizleri yaratan RABB' a emenetsiniz...
kendi adıma söyliyim iyiyim hamd olsun muhatcım...
çok giremiyorum nete bu aralar. malum yaz geldi yavaş yavaş köy işleri başladı.. arada bi uğrayıp bakıyorum neler yapıyonuz diye...

şimdi anladım nekadarzorum olayı :27::27:bende almam daha dicemde zaten ben sigarayı bırakıyorum kısmetse bugün 3 dal içtim bu saatte kadar çok beynime vurunca içiyorum :17:normalde günde malesef 1 paket içiyorum:19:başırıcam inşallah:16:oruçluyken hiç aklıma bile gelmiyor bu illet ama normalde bırakmak zor geliyo:27:inşallah bende sende bütün içenler bırakırız nediyim...

kız sende mi sigara içiyorsunn canım inan bırakabiliyorsun ben içiodum ve bıraktımm ve bırakmış olmanın mutluluğunun tarifi imkansızzz çok güzell bir duygu ..eşimde bende aynı zamanda bıraktıkk ve cok mutluyuz şiddetle tavsiye ediorum bırakmanızı kızlarr

yok kı köydede ev var arazi tarla çay bahçesi var. günlük gidip geliyoruz. kayınvalidemler köye yerleşince arada kalmayada gitcem....
başka kim köyde senmi??

evet ben köyde yaşıyorum

eşimi imam
ama ben öyle bağ bahçe anlamam
açıkcası çok da sevmem

sadece taze taze toplayıp yeme dışında :27:

evet ben köyde yaşıyorum

eşimi imam
ama ben öyle bağ bahçe anlamam
açıkcası çok da sevmem

sadece taze taze toplayıp yeme dışında :27:
sarıyodur öyle canım. ama naparsın mecbur olunca çalışıyorum. hiç sevmem evlenmeden yapmazdım. hiç yapmamda diyordum ama eşim sağolsun bu konuda anlayışlı değil.. yapmak zorundasın diyor :((

Back
X