Evlat Sahibi Olmak İçin

Ben katilirim kuzucumreglim zaten bu kandil en azindan zikirlerde bulusalim

Olur kuzum.. Ben dahil olurum

Canım adetken okunabilir mi? Ben adet olacak gibiyim ağrılarım var
Bu genel yaklaşımın yanında söz konusu üç mezhep içinde bazı ayrıntılı içtihatlar da bulunmaktadır. Hanefî ve Şâfiîler, dua ve zikir kastıyla dua anlamı içeren ayetlerin okunabileceğini; Şâfiîler dili oynatmadan ve telaffuz etmeden Mushaf’ın yüzüne bakarak kalben veya zihnen süzülebileceğini; Hanbelîler ise Kur’an okuma kastı olmadan besmele, hamdele vb. zikirleri okuyabileceklerini söylemişlerdir

Diyanetin soru cevap kısmından kopyaladım canım. Yani özel günde dua niyetine okunabilir diyor
duaları kısaltırsak bence de daha iyi olur
Benim için hiö farketmez kuzum. Bu sayılar konusunda benimde hiç bilgim yok. 33 yapalım o zaman
Ben katilirim kuzucumreglim zaten bu kandil en azindan zikirlerde bulusalim
Olur kuzum.. Ben dahil olurum

Tamam canlar sayıları düzenleyim 17si kandil o güne kadar gelen olursa ekleriz. Kandil günü de müsait olunca okumaya başlarız

Katilamicam

Süper olur canım benim için fark etmez sayılar düşerse iyi olur kuzum kuran felan olacak namazlar o yüzden vakit olsun

Ben katılırım

Aynen canım sayıları düşürdüm daha çok kişi oluruz. Birbirimize dualarımız geçer ben duruma yaptım ama tanıdıkların varsa çağır balım

Ben ben

Ben de varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…