Evlat Sahibi Olmak İçin

Okudum arkadaşlar geçte olsa. Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel gece hürmetine Zekeriya peygamber hürmetine…bu duaları hazırlayan arkadaştan da Allah razı olsun hepiniz Allah’a emanet olun en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah 🌸
Allah kabul etsin kuzum 🌈🍒♥️ ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun 😍😍😍 amin çokça 🤲🏻🤲🏻🌷🌺💐🍒

Allah kabul etsin kuzum 🌈🍒♥️ ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun 😍😍😍 amin çokça 🤲🏻🤲🏻🌷🌺💐🍒
Çok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir.. 🌸

Çok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir.. 🌸
Aminnnnn çokça Aminnn inşallah canım benim kesinlikle katılıyorum 🌺🌷💐💜 Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah 🤲🏻

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye okudum canım , Rabbim siz hamileleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun inşallah. Biz isteyenlere de nasip olsun hayırlı evlatlar, bu güzel günün hürmetine duası kabul olanlardan olalım inşallahh 🤲🏻
Allah cümlemizin niyetini , gönlünden geçeni kolaylıkla nasip etsin ❤️
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye canım bitirdim, duamı ettim. Rabbim evlat bekleyenlerin hasretini tez zamanda bir evlatla dindirsin aminnn 🤲❤️ hamile olan arkadaşlarıma da evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin
Dualadim çok güzel oldu hayırlısıyla kabul olsun dualarımız emeğinize sağlık 🤗
Okudum arkadaşlar geçte olsa. Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel gece hürmetine Zekeriya peygamber hürmetine…bu duaları hazırlayan arkadaştan da Allah razı olsun hepiniz Allah’a emanet olun en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah 🌸
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye mm öncülük ettin bize sağol bitanem evladına sağlıcakla kavuş inşallah 💙🤲🏻Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah her birimizin bekleyişleri hayırla son bulsun Allahın izniyle 🤲🏻😍 Dualarımızı listedeki herkes okudu.Çok şükür eksik yok.Sağolun kızlar
Aminn kızlar hepinizin diline sağlık Rabbim kabul etsin inşallah 🥰 🥰 çok güzel dualar etmişsiniz 🥰🥰 eksiksiz bitti liste hepinizden Allah razı olsun 😍 😍 bende çok inanıyorum yüz yüze görmesek de duasını alıyoruz birbirimizin bu çok güzel bir duygu 🥰🥰

Dua
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Cookiie Cookiie
Meral01 Meral01
M MaviMabellee
Lna16 Lna16
Ballikabak Ballikabak
Taze fasulye Taze fasulye
OraEtLabora OraEtLabora
A R Y A A R Y A
Rosegold0 Rosegold0
MaviSasa234 MaviSasa234
Hali Hali
L a v i n L a v i n
bir mucizee bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72 agustos72
Birbasak Birbasak

Kızlar yine bir kandil daha yaklaşıyor. Tekrar yapalım mı duamızı. Yalnız bu defa sayıları düşürelim diyorum geçen zor oldu hem daha rahat okuruz hem de diğer ibadetlerimize vakit kalır 🤗

Esmalar aynı kalır duaları 33e düşüreyim diyorum

KKatılmak isteyen belirtsin not alayım 🤗
Uzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsek😍

Uzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsek😍
Hiç bakmadım sayılara balım. Aslında islamda belirtilen tek sayı tesbihte geçiyor yani peygamberimizin tavsiyesi olan namaz sonrası tesbihler. Diğerleri sonradan çıktığı için araştırmadım ama siz nasıl isterseniz öyle yaparız 🤗

Dua
Cookiie Cookiie
Meral01 Meral01
M MaviMabellee
Lna16 Lna16
Ballikabak Ballikabak
OraEtLabora OraEtLabora
A R Y A A R Y A
Rosegold0 Rosegold0
MaviSasa234 MaviSasa234
Hali Hali
L a v i n L a v i n
bir mucizee bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72 agustos72
Birbasak Birbasak

Kızlar yine bir kandil daha yaklaşıyor. Tekrar yapalım mı duamızı. Yalnız bu defa sayıları düşürelim diyorum geçen zor oldu hem daha rahat okuruz hem de diğer ibadetlerimize vakit kalır 🤗

Canım adetken okunabilir mi? Ben adet olacak gibiyim ağrılarım var

Dua
Cookiie Cookiie
Meral01 Meral01
M MaviMabellee
Lna16 Lna16
Ballikabak Ballikabak
OraEtLabora OraEtLabora
A R Y A A R Y A
Rosegold0 Rosegold0
MaviSasa234 MaviSasa234
Hali Hali
L a v i n L a v i n
bir mucizee bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72 agustos72
Birbasak Birbasak

duaları kısaltırsak bence de daha iyi olur :KK51:

Hiç bakmadım sayılara balım. Aslında islamda belirtilen tek sayı tesbihte geçiyor yani peygamberimizin tavsiyesi olan namaz sonrası tesbihler. Diğerleri sonradan çıktığı için araştırmadım ama siz nasıl isterseniz öyle yaparız 🤗
Benim için hiö farketmez kuzum. Bu sayılar konusunda benimde hiç bilgim yok. 33 yapalım o zaman☺️

X