Evlat Sahibi Olmak İçin

Rabbim bu mübarek günlerde kandil gecesinde yarın bana ve benim gibi müjdeli haber bekleyen herkese mucizeler gönder Allahım inşallah yarın laboratuvar dan emriyonuz oluştu haberini almayı nasip et Rabbim
Bende okudum kızlar rabbim dualarimizi hayırlı Bi şekilde kabul etsin inşallah
Ben de okudum, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Böyle güzel bir şeye vesile olduğunuz için de size çok teşekkür ederim kurabiye hanımcım. @Catlak-kurabiye
Arkadaşlarımın niyetlerini okudum. Rabbim inşallah tez vakitte herkesin gönlüne ferahlık rahmine bereket ihsan etsin hamile olanlara da kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn Aminn kızlar çok güzel oldu böyle Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah ben çok inanıyorum birbirimize ettiğimiz dualara herkesin ağzına yüreğine sağlık

Listede olan bütün arkadaşlarımın niyetine okudum. Rabbim bu gecenin hürmetine inşallah bizleri de mucizelerimize tez zamanda kavuşturur hamile arkadaşlarımında sağlıcakla evlatlarına kavuşmasını nasip eder. Hepinizin yüregine sağlık hayırlı kandiller kızlarımmm

Aminn bitanem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…