Evlat Sahibi Olmak İçin

Allah kabul etsin kuzum ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun amin çokça

Allah kabul etsin kuzum ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun amin çokça
Çok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir..

Aminnnnn çokça Aminnn inşallah canım benim kesinlikle katılıyorum Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah

Catlak-kurabiye canım bitirdim, duamı ettim. Rabbim evlat bekleyenlerin hasretini tez zamanda bir evlatla dindirsin aminnn hamile olan arkadaşlarıma da evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin
Dualadim çok güzel oldu hayırlısıyla kabul olsun dualarımız emeğinize sağlık
Aminn kızlar hepinizin diline sağlık Rabbim kabul etsin inşallah çok güzel dualar etmişsiniz eksiksiz bitti liste hepinizden Allah razı olsun bende çok inanıyorum yüz yüze görmesek de duasını alıyoruz birbirimizin bu çok güzel bir duygu

Uzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsek

Uzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsek
Hiç bakmadım sayılara balım. Aslında islamda belirtilen tek sayı tesbihte geçiyor yani peygamberimizin tavsiyesi olan namaz sonrası tesbihler. Diğerleri sonradan çıktığı için araştırmadım ama siz nasıl isterseniz öyle yaparız

Canım adetken okunabilir mi? Ben adet olacak gibiyim ağrılarım var

duaları kısaltırsak bence de daha iyi olur

Benim için hiö farketmez kuzum. Bu sayılar konusunda benimde hiç bilgim yok. 33 yapalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…