- 20 Aralık 2020
- 17.064
- 75.547
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Okuyorum hala biraz uzunmuş ama az kaldi=)
Okuyorum.kusura bakmayın bu saate kaldı hakkınızı helal edin
Helal olsun canım Allah kabul etsin inşallahOkuyorum.kusura bakmayın bu saate kaldı hakkınızı helal edin
Allah kabul etsin kuzumOkudum arkadaşlar geçte olsa. Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel gece hürmetine Zekeriya peygamber hürmetine…bu duaları hazırlayan arkadaştan da Allah razı olsun hepiniz Allah’a emanet olun en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah
Çok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir..Allah kabul etsin kuzumne güzel dua etmişsin Allah razı olsun amin çokça
Aminnnnn çokça Aminnn inşallah canım benim kesinlikle katılıyorumÇok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir..
Catlak-kurabiye okudum canım , Rabbim siz hamileleri sağlıkla evlatlarına kavuştursun inşallah. Biz isteyenlere de nasip olsun hayırlı evlatlar, bu güzel günün hürmetine duası kabul olanlardan olalım inşallahh
Allah cümlemizin niyetini , gönlünden geçeni kolaylıkla nasip etsin
Catlak-kurabiye canım bitirdim, duamı ettim. Rabbim evlat bekleyenlerin hasretini tez zamanda bir evlatla dindirsin aminnn hamile olan arkadaşlarıma da evlatlarını sağlıkla kucaklarına almayı nasip eylesin
Dualadim çok güzel oldu hayırlısıyla kabul olsun dualarımız emeğinize sağlık
Okudum arkadaşlar geçte olsa. Allah dualarımızı kabul etsin bu güzel gece hürmetine Zekeriya peygamber hürmetine…bu duaları hazırlayan arkadaştan da Allah razı olsun hepiniz Allah’a emanet olun en kısa zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah
Çok sağol..ben böyle tesbih çekebileceğim dualar arıyordum bayadır o kadar sevindim ki bu topiği görünce…Ve inanıyorum ki Allah bunu bizim önümüze çıkardı bu güzel gecede bu duaları okumayı bize nasip etti. Allah hepimizden razı olsun. Hayatta hiçbişey tesadüf değildir..bunu bizim karşımıza çıkarıp hiç tanımadığımız insanlar için dua etmemizi nasip eden Allah inanıyorum ki istediğimizi de bize verecektir..
Aminn kızlar hepinizin diline sağlık Rabbim kabul etsin inşallahCatlak-kurabiye mm öncülük ettin bize sağol bitanem evladına sağlıcakla kavuş inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah her birimizin bekleyişleri hayırla son bulsun Allahın izniyle Dualarımızı listedeki herkes okudu.Çok şükür eksik yok.Sağolun kızlar
Uzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsekDua
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
Taze fasulye
OraEtLabora
A R Y A
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
Hali
L a v i n
bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72
Birbasak
Kızlar yine bir kandil daha yaklaşıyor. Tekrar yapalım mı duamızı. Yalnız bu defa sayıları düşürelim diyorum geçen zor oldu hem daha rahat okuruz hem de diğer ibadetlerimize vakit kalır
Esmalar aynı kalır duaları 33e düşüreyim diyorum
KKatılmak isteyen belirtsin not alayım
Hiç bakmadım sayılara balım. Aslında islamda belirtilen tek sayı tesbihte geçiyor yani peygamberimizin tavsiyesi olan namaz sonrası tesbihler. Diğerleri sonradan çıktığı için araştırmadım ama siz nasıl isterseniz öyle yaparızUzun dualar biraz zaman alıyor kurabiyem. Acaba okunması iyi olacak bir sayı varsa onu kişi sayısınamı bölsek
Canım adetken okunabilir mi? Ben adet olacak gibiyim ağrılarım varDua
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
Taze fasulye
OraEtLabora
A R Y A
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
Hali
L a v i n
bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72
Birbasak
Kızlar yine bir kandil daha yaklaşıyor. Tekrar yapalım mı duamızı. Yalnız bu defa sayıları düşürelim diyorum geçen zor oldu hem daha rahat okuruz hem de diğer ibadetlerimize vakit kalır
duaları kısaltırsak bence de daha iyi olurDua
Tiniminimavihanim
Cookiie
Meral01
M MaviMabellee
Lna16
Ballikabak
Taze fasulye
OraEtLabora
A R Y A
Mavimsikelebek61
MaviSasa234
Hali
L a v i n
bir mucizee
B Beklenmedikcevap
agustos72
Birbasak
Benim için hiö farketmez kuzum. Bu sayılar konusunda benimde hiç bilgim yok. 33 yapalım o zamanHiç bakmadım sayılara balım. Aslında islamda belirtilen tek sayı tesbihte geçiyor yani peygamberimizin tavsiyesi olan namaz sonrası tesbihler. Diğerleri sonradan çıktığı için araştırmadım ama siz nasıl isterseniz öyle yaparız