Evlat Sahibi Olmak İçin

Tiniminimavihanim davet etti
Bende listeye katılmak isterim.
Baş sayfada yazan bütün hepsini mi çekeceğiz yoksa dağıtacak mısınız. Ben hepsini okuyabilirim. Catlak-kurabiye
Adım Elif
Herkese tek tek değil canım. Ayetleri/Esmaları belirtilen adetlerde çekip bitireceğiz. Sonra tüm listedeki isimlere bağışlayıp duamızı yapıp bitiriyoruz

Ayetleri yetişemem. Allah kabul etsin şimdiden..
Tamam canım benim Amin inşallah
Kusura bakmayın katilamicam demiştim işteydim tam bakamadım çok beğendim katılabilir miyim acaba.?
Tabi ki canım ekliyorum isim belirtmiş miydin öncekinde
Merhaba adim esra evlat sahibi olmak duasıyla benide ekler misiniz
Merhabalar ben de katılmayı çok isterim bu ay transferim de olacak hayırlısı ile çok güzel denk gelmiş oldu İsmim Gamze
Tabi ki kızlar ekliyorum sizi de

Canim bu sefer listeye benide eklermisin ❤

Adetli ilken de okunabilir mi adet değilim kürtaj oldum ama yavaş yavaş hasta olacak gibi belirtilerim var önceden sormak istedin denk gelir birinin hakkına girer miyim diye korktum inşallah mübarek güne denk gelmez ama yine sormak istedim

Kusura bakmayın katilamicam demiştim işteydim tam bakamadım çok beğendim katılabilir miyim acaba.?
Sana diyecektim ki okuma sayıları azaltıldı bence gel baktım ki gelmişsin haliş
Merhaba adim esra evlat sahibi olmak duasıyla benide ekler misiniz
Tabikide adaşım kurabiyemmm eklemeleri yapıyor sağolsun
Tiniminimavihanim davet etti
Bende listeye katılmak isterim.
Baş sayfada yazan bütün hepsini mi çekeceğiz yoksa dağıtacak mısınız. Ben hepsini okuyabilirim. Catlak-kurabiye
Adım Elif
Hoşgeldin canım beniim
Haberdar ettiğin için Allah razı olsun.@tiniminihaniim

25 Mart tüp bebek transferim var beni de ekler misiniz ? @ Catlak-kurabiye
Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder canım benim emeklerin boşa çıkmasın aminn
Ev sahibi olmak diye okudum ya
Teşekkür tini hanım
Bende varım nasıl olacak şuan müsait değilim ama 3 güne uygun olurum
Berat gecesi 17sne kuzum En başta dualar var sayıları belli kişilerde var niyet edip yazılan sayılar kadar okunuyor adetli ilen okunabilirmiş

Kurabiyemm burda da açıklamış kızlarr ayetlerin okunacağı hakkında bilgi vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…