Evlat Sahibi Olmak İçin

Tamam canım çok teşekkür ederim pzt günü hepsini okuyacağım inşallah, kandil günü hangi okumalar olacak belli mi

Tamam canım çok teşekkür ederim pzt günü hepsini okuyacağım inşallah, kandil günü hangi okumalar olacak belli mi

Bak canım aşağıya dualari alıntıladım. Listemiz şimdilik güncel sonradan eklenenler olabilir. Duaları adetlerince okuyup (orada yazıyor) İsimler ve niyetlere göre bağışlama yapacaksınız.
Regaip kandili 26 Ocak Perşembe günü

Mavisims Kuzum regaip kandili 26 Ocak Perşembe günü 1. sayfada olan dualari kişilere ve niyetlerine göre bağışlayıp okuma yapacağız. Katılmak istersen senide listeye yazalım

Tamam canım kandil günü okuyacağım di mi doğru anladım

Yaz canım benim okurum bende katılmak isterim
Tamam canım hamilelik niyetiyle yazıyoruz bir de isim olarak mı yazalım yoksa nick olarak mı devam edersin
Tamam canım kandil günü okuyacağım di mi doğru anladım
Evet canım kandil günü okuyacağız. Sonra bize bildirim yapacaksınız okuduk diye. Hamilelik niyetiyle diye yazıyoruz bir de isim belirtecek misin canımm

Tamam canım okurum ismim gül öyle belirtelim

Gamze ismim canım, kendimeinanamıyorum nicknameli Gamze diye ekleyebiliriz

Canımbendileğimi revize edebilir miyim mümkünse yani 1şey daha ekeyeceğim mümkünse tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…