- 20 Aralık 2020
- 17.066
- 75.554
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.401
Niyetini rica edebilir miyim canım?Bende katılmak istiyorum
İremnur adım tam olsunL A L canımm hamile kalmak niyetiyle yazıyım isim olarak nick mi yoksa kendi ismini söylemek ister misin
Tamamdır canım yazdım 1. sayfada sabit dualarımız var. Listemiz tam güncellenecek dualari adetleri yazıyor kaç kere okuyacağımızİremnur adım tam olsun
Tamam abla Allah Nasip ederse yapıcamTamamdır canım yazdım 1. sayfada sabit dualarımız var. Listemiz tam güncellenecek dualari adetleri yazıyor kaç kere okuyacağımız
sonra da niyetlere göre bağışlama yapıp dualarımızı edecez. 26 Ocak perşembe günü
Beni listeteye ekleyebilirsinizTamam canım bir kaç gün öncesinden haber eder misin liste kapanmadan
Tamamdır canım aynı niyetle değil miBeni listeteye ekleyebilirsiniz
Evet canımTamamdır canım aynı niyetle değil mi
Aminn adaşımmMerhaba benide gruba ekleyebilir misiniz? Bende hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum Rabbimden adım Esra
Tamam canım isim olarak ne yazalım niyetiniz nedir?Katılmak istiyorum bende
Ellerine sağlıkk paremmmMavi ayy buraya katıl recep kandili gecesi dualar yapilicak arkadaşlara niyetini yazarsın katılmak istersen tabiki ❣
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Canlar arkadaş katılır mi bilmem etiket yaptım
Rabbim bizi bu aylara yeniden kavuşturdu inşallah dualarımız kabul olurEllerine sağlıkk paremmmÇok güzel düşünmüşün toplu duamıza az kaldı
KİMSE BENİ ETİKET YAPMAMIŞ ÜZÜLDÜMMavi ayy buraya katıl recep kandili gecesi dualar yapilicak arkadaşlara niyetini yazarsın katılmak istersen tabiki ❣
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
Canlar arkadaş katılır mi bilmem etiket yaptım
Bende varım listede canım evlat sahibi olmak isteyen elbette çok ama benimde kendi niyetim var ve burdaki arkadaşların niyetine de dua edicem kızlar görürler eklerler senide izulme❤KİMSE BENİ ETİKET YAPMAMIŞ ÜZÜLDÜMYAZDIM AMA HEMEN DÜZELTTİM :) SANIRIM EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN BU DUALAR
Filizimmm hiç olur mu öyle şeyyKİMSE BENİ ETİKET YAPMAMIŞ ÜZÜLDÜMYAZDIM AMA HEMEN DÜZELTTİM :) SANIRIM EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN BU DUALAR
Aynenn de öylee paremmm hele ki sizlerin duasını almak bizler için çook kıymetli çiçeklerimmmBende varım listede canım evlat sahibi olmak isteyen elbette çok ama benimde kendi niyetim var ve burdaki arkadaşların niyetine de dua edicem kızlar görürler eklerler senide izulme❤❣