Evlat Sahibi Olmak İçin

Derya - karnımdaki embriyoyu, hayırlısıysa ve sağlıysa kucağıma alabilmek niyatim canım

Ekleyelim canım isim var mı yoksa nick olarak mı devam etmek istersin? Niyetin kısa bir şekilde alabilir miyim
İsmim Elif; Evlerimizden sağlık ,huzur, mutluluk, tatlı dil, anlayış, bereket hiç eksik olmasın daha da çoğalsın. İşlerimizde hep rabbimin yolunda ilerlemek nasip olsun.

Kuzum seni de ekleyelim ve listeyi kapatalım olur mu isim ve kısaca niyetini alabilir miyim?
Sevgili yakında hamile kalacağını güçlü duygularla hissettiğim arkadaşım hemen yazıyorum, Adim Evin. Rahmetli babamın mekani cennet olsun hz muhammet sav komşu olsu ve rabbim hepimizi cennetinde kavuştursun, babam orda çok mutlu olsun. Annem,eşim,çocuklarım ve ben Allah hayirli guzel uzun bir ömür nasip eylesin,borçların bitmesi,yavrularımın sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılı olmalarını ve birde hepimizin ruh sağlığının düzelmesi için. Bu dua hepimize Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırdık,hayırlı kandiller.sinavi da hayırlısıyla kazanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…