- 29 Mart 2022
- 147
- 219
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #1.461
Tamam canım Allah razı olsunTamam canım ekledim. Listemiz ve okunacak dualar ilk sayfada
Kandil günü duaları okuyup tüm listenin niyetlerine göre bağış yapıyoruz
Derya - karnımdaki embriyoyu, hayırlısıysa ve sağlıysa kucağıma alabilmek niyatim canımpartalina_ ve bluequeen kızlarım burda.
1. sayfada dualarımız var adetlerince okuyoruz kandil günü listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlıyoruz. Katılmak isterseniz isim niyetlerinizi alayım
Ya ben o gün okuyamam ama bunlarıpartalina_ ve bluequeen kızlarım burda.
1. sayfada dualarımız var adetlerince okuyoruz kandil günü listedeki kişilerin niyetlerine göre bağışlıyoruz. Katılmak isterseniz isim niyetlerinizi alayım
Reglin var o yüzden mi kuzum . Eğer öyleyse dua niyetiyle okuduğumuz için okunabiliyor biz bunu araştırdıkYa ben o gün okuyamam ama bunları
Hem ondan hemde kandil ziyaretine gidicez ailemeReglin var o yüzden mi kuzum . Eğer öyleyse dua niyetiyle okuduğumuz için okunabiliyor biz bunu araştırdık
Tamamdır canımHem ondan hemde kandil ziyaretine gidicez ailemebi sonrakine katılırım inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin
Ekleyelim canım isim var mı yoksa nick olarak mı devam etmek istersin? Niyetin kısa bir şekilde alabilir miyimBen katılmak isterim
İsmim Elif; Evlerimizden sağlık ,huzur, mutluluk, tatlı dil, anlayış, bereket hiç eksik olmasın daha da çoğalsın. İşlerimizde hep rabbimin yolunda ilerlemek nasip olsun.Ekleyelim canım isim var mı yoksa nick olarak mı devam etmek istersin? Niyetin kısa bir şekilde alabilir miyim
Derya - karnımdaki embriyoyu, hayırlısıysa ve sağlıysa kucağıma alabilmek niyatim canım
İsmim Elif; Evlerimizden sağlık ,huzur, mutluluk, tatlı dil, anlayış, bereket hiç eksik olmasın daha da çoğalsın. İşlerimizde hep rabbimin yolunda ilerlemek nasip olsun.
Kuzummmm Allah razı olsun katılmayı çok isterdim ama yetistiremem bir sonrakine katılırım inşallah. Kandil günü doğum günüm Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah
Birazdan etiket ve bilgi verecektim kuzum dualari yarından itibaren müsait olduğunuz zamanda okuyup buraya bildirim yapınDuaları yarın akşam namazından sonra, gece mi okuyoruz kızlar
Kuzum seni de ekleyelim ve listeyi kapatalım olur muBen de duaya girebilir miyim
Sevgili yakında hamile kalacağını güçlü duygularla hissettiğim arkadaşımKuzum seni de ekleyelim ve listeyi kapatalım olur muisim ve kısaca niyetini alabilir miyim?